Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Kit érdekel a “jó” tottenham 🤣azt hittem a Wolves meccsről beszélsz, de ott csak 1 félidőt játszott Neto 😀 de azért a hazaiak durván húzták az időt a hosszabbításban, a spori meg kb 20 mp-t adott csak pluszban 😀Vajon ha nincs ez a gól, meg tartott volna 10 percig?Neto 2-3 percet csalt le belőle 😉
Klaci79
Heisman nádor
Löfli
több mint 3 éve
azt hittem a Wolves meccsről beszélsz, de ott csak 1 félidőt játszott Neto 😀 de azért a hazaiak durván húzták az időt a hosszabbításban, a spori meg kb 20 mp-t adott csak pluszban 😀Vajon ha nincs ez a gól, meg tartott volna 10 percig?Neto 2-3 percet csalt le belőle 😉
Klaci79
Heisman nádor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMegharapott a billentyűzet? Esetleg Suarez?
Tony Adams
több mint 3 éve
Ez 100%-ban így van mindig, mégse tesznek rá a 6 percre is. Ezért jutott eszembe a kérdés…Vajon ha nincs ez a gól, meg tartott volna 10 percig?Neto 2-3 percet csalt le belőle 😉
Klaci79
Heisman nádor
több mint 3 éve
Vajon ha nincs ez a gól, meg tartott volna 10 percig?Neto 2-3 percet csalt le belőle 😉
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ez egy bajnok csapat, egyre inkább elhiszemde lehet idén nem lesz meg
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
SZEDD KIIIIIII
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Vajon ha nincs ez a gól, meg tartott volna 10 percig?
több mint 3 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
több mint 3 éve
Mudryk es Madueke egyre kevesebbet jatszanak. Loljött is a győzés 😀
Toto21

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Mudryk es Madueke egyre kevesebbet jatszanak. Lol
több mint 3 éve
Nelson>>>>>>>>>>>>ESR
több mint 3 éve
Na gyerünk, gyerünk!
több mint 3 éve
Világ szégyene ez a meccs.Az már csak hab a tortán hogy amúgy itt kirúgás kellett volna legyen nem szöglet.
Az hohy a tök tiszta 11est visaza, se nézi a var, már meg sem említem.
több mint 3 éve
MI A PICSA EZ A MECCS???????????????
több mint 3 éve
#Arsenal have named a starting XI without a single player to have made a competitive appearance under Arsene Wenger for the first time since 22nd January 1986 vs Aston Villa in the League Cup.
— Harvey Downes (@HarveyDownes92) March 4, 2023
több mint 3 éve
közbe most nézem hogy a Nott Forest kezd "menekülni" a kiesés elől és nem is állnak szarulMajd ha a következő szezonra nem cserélődik le megint a teljes keret, akkor esetleg. Elképzelni nem tudom, hogy a helyieken kívül hogyan képes bárki szurkolni így ezeknek a csapatoknak
valszeg az elköltött pénz kezd összeérni
néz valaki őket amúgy?
Negritis, a vajda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ellentétben veled én ténylegesen adtam két okot, hogy miért jobb.Már megint Deschampozás kiszámítható. Poszt hasonló, szerepkör teljesen más. A múlt nem tudom, hogy jön ide. Nem állítottam, hogy az elmúlt 8 évben mindig jobb volt, mint a bátya, csak annyit, hogy az elmúlt másfél évben az. Volt ő a Realban is 20 évesen, és lehet most is örülnének egy ilyen balszélsőnek. De továbbra sem az határozza meg egy játékos színvonalát, hogy milyen csapatban van. Nem tudom mi ez az erőltetésed, hogy 2 játékos minőségét úgy akarod összevetni, hogy ki hol játszik. Attől jobb játékos lett Theo, ha nyáron elmegy? Nem egy kérője volt, köztük a PSG egy Achraf Hakimis szerződést ajánlott neki, de őt nem érdekelte, maradni akart annál a csapatnál ahol kiteljesedhetett. Részemről befejezettnek tekintem ezt a céltalan beszélgetést. Ha szeretnéd, akkor gondold azt, hogy Lucas a jobb, legyen már milyen megmagyarázhatatlan indokod rá.Kiszámítható volt a válasz.És annak, hogy a csapat amiben játszik, milyen eredményeket ért el, mi köze van ahhoz, hogy mennyire jó egy adott játékos? Tehát akkor most az Arsenal legrosszabb játékosa jobb focista, mint bárki a a Cityből vagy az egész PLből? Sosem tudtam azokat megérteni, akik egy játékos minőségét csapat eredményekkel akarják meghatározni. Cr7 vagy Messi a jobb? Cr7nek 5 BL győzelem Messi csak 4, köszönjük, kérdés letudva.Azért ha megnézzük a “gyengébbik” Hernandezt h mire vitte és mire az erősebbik akkor is zongorázni lehet a különbséget. Egyik játékos Európa top csapatának meghatarozo játékosa míg a másik egy olasz csapatban futballozik, amely európai reszen nem sok mindent tett le az utóbbi 10 évben, és az elmúlt két évet leszámítva Olaszországban sem voltak meggyőzőek. De biztos ez is Deschamp miatt van.Tehát akkor Maignan a gyengébbik francia kapus, mert Deschampnál Lloris véd ? Mondjuk jól csinálja, igazi Juvés szív, milanost én sem kezdetnék.a gyengebbik Hernandez, aki az 'erosebbiket' megelozi a valogatottban? 😊Ne feledjük Neuert meg a gyengébbik Hernandezt és Mazraouit. Másik oldalon sérült Hakimi, Kimpembe, Renato Sanches még Neymar mellett.A két csapat verseng, hogy kinek fog több nagyobb nevű játékosa hiányozni.nalunk Mane szinte biztosan, es tegnap olyan hirek jottek, hogy Sanera is nagy esely van.
Sixo
csebi
Sixo
Hakimi sokat szamithat, hogy jatszik-e vagy nem. gol is azutan jott, hogy lecsereltek. Neymar kivalasa nem biztos, hogy annyira rossz, igy mar csak ket jatekos marad, aki nem vesz reszt a vedekezesben.
csebi
Sixo
csebi
Sixo
Nyilván akkor ennyi erővel Paszkat is lehet jobb játékosnak látni hiszen ez alapján mindegy hogy milyen csapatban játszók az illető…
Eleve rossz a példád: nem akarkiket hasonlítunk össze hanem két ugyanazon a poszton játszó játékost. Ha Theo annyival jobb lenne akkor ő miért nem meghatározó európai csapatba igazolt anno és miért egy olasz közép csapatba? Ha ennyire jó ő miért nem kellett anno egy top európai csapatnak Lucas meg igen? Ja tudom: Deschamps 😊
csebi
Sixo
Te azon kívül h leírod h nem, nem látok egyet sem.
De mondok harmadikat is: vele kezdőként a franciák VB döntőt nyertek, Theoval meg buktak.
Nyilván most Theo abban jobb h egyáltalán játszik.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Már megint Deschampozás kiszámítható. Poszt hasonló, szerepkör teljesen más. A múlt nem tudom, hogy jön ide. Nem állítottam, hogy az elmúlt 8 évben mindig jobb volt, mint a bátya, csak annyit, hogy az elmúlt másfél évben az. Volt ő a Realban is 20 évesen, és lehet most is örülnének egy ilyen balszélsőnek. De továbbra sem az határozza meg egy játékos színvonalát, hogy milyen csapatban van. Nem tudom mi ez az erőltetésed, hogy 2 játékos minőségét úgy akarod összevetni, hogy ki hol játszik. Attől jobb játékos lett Theo, ha nyáron elmegy? Nem egy kérője volt, köztük a PSG egy Achraf Hakimis szerződést ajánlott neki, de őt nem érdekelte, maradni akart annál a csapatnál ahol kiteljesedhetett. Részemről befejezettnek tekintem ezt a céltalan beszélgetést. Ha szeretnéd, akkor gondold azt, hogy Lucas a jobb, legyen már milyen megmagyarázhatatlan indokod rá.Kiszámítható volt a válasz.És annak, hogy a csapat amiben játszik, milyen eredményeket ért el, mi köze van ahhoz, hogy mennyire jó egy adott játékos? Tehát akkor most az Arsenal legrosszabb játékosa jobb focista, mint bárki a a Cityből vagy az egész PLből? Sosem tudtam azokat megérteni, akik egy játékos minőségét csapat eredményekkel akarják meghatározni. Cr7 vagy Messi a jobb? Cr7nek 5 BL győzelem Messi csak 4, köszönjük, kérdés letudva.Azért ha megnézzük a “gyengébbik” Hernandezt h mire vitte és mire az erősebbik akkor is zongorázni lehet a különbséget. Egyik játékos Európa top csapatának meghatarozo játékosa míg a másik egy olasz csapatban futballozik, amely európai reszen nem sok mindent tett le az utóbbi 10 évben, és az elmúlt két évet leszámítva Olaszországban sem voltak meggyőzőek. De biztos ez is Deschamp miatt van.Tehát akkor Maignan a gyengébbik francia kapus, mert Deschampnál Lloris véd ? Mondjuk jól csinálja, igazi Juvés szív, milanost én sem kezdetnék.a gyengebbik Hernandez, aki az 'erosebbiket' megelozi a valogatottban? 😊Ne feledjük Neuert meg a gyengébbik Hernandezt és Mazraouit. Másik oldalon sérült Hakimi, Kimpembe, Renato Sanches még Neymar mellett.A két csapat verseng, hogy kinek fog több nagyobb nevű játékosa hiányozni.nalunk Mane szinte biztosan, es tegnap olyan hirek jottek, hogy Sanera is nagy esely van.
Sixo
csebi
Sixo
Hakimi sokat szamithat, hogy jatszik-e vagy nem. gol is azutan jott, hogy lecsereltek. Neymar kivalasa nem biztos, hogy annyira rossz, igy mar csak ket jatekos marad, aki nem vesz reszt a vedekezesben.
csebi
Sixo
csebi
Sixo
Nyilván akkor ennyi erővel Paszkat is lehet jobb játékosnak látni hiszen ez alapján mindegy hogy milyen csapatban játszók az illető…
Eleve rossz a példád: nem akarkiket hasonlítunk össze hanem két ugyanazon a poszton játszó játékost. Ha Theo annyival jobb lenne akkor ő miért nem meghatározó európai csapatba igazolt anno és miért egy olasz közép csapatba? Ha ennyire jó ő miért nem kellett anno egy top európai csapatnak Lucas meg igen? Ja tudom: Deschamps 😊
csebi
több mint 3 éve
közbe most nézem hogy a Nott Forest kezd "menekülni" a kiesés elől és nem is állnak szarulvalszeg az elköltött pénz kezd összeérni
néz valaki őket amúgy?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ufffffffffffffffffffff
több mint 3 éve
2 vesztett pontra a 4. hely jelenlegnecces lesz mind a 3at megelőzni de halvány eséylt látok rá
többet mint a real ellen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kiszámítható volt a válasz.És annak, hogy a csapat amiben játszik, milyen eredményeket ért el, mi köze van ahhoz, hogy mennyire jó egy adott játékos? Tehát akkor most az Arsenal legrosszabb játékosa jobb focista, mint bárki a a Cityből vagy az egész PLből? Sosem tudtam azokat megérteni, akik egy játékos minőségét csapat eredményekkel akarják meghatározni. Cr7 vagy Messi a jobb? Cr7nek 5 BL győzelem Messi csak 4, köszönjük, kérdés letudva.Azért ha megnézzük a “gyengébbik” Hernandezt h mire vitte és mire az erősebbik akkor is zongorázni lehet a különbséget. Egyik játékos Európa top csapatának meghatarozo játékosa míg a másik egy olasz csapatban futballozik, amely európai reszen nem sok mindent tett le az utóbbi 10 évben, és az elmúlt két évet leszámítva Olaszországban sem voltak meggyőzőek. De biztos ez is Deschamp miatt van.Tehát akkor Maignan a gyengébbik francia kapus, mert Deschampnál Lloris véd ? Mondjuk jól csinálja, igazi Juvés szív, milanost én sem kezdetnék.a gyengebbik Hernandez, aki az 'erosebbiket' megelozi a valogatottban? 😊Ne feledjük Neuert meg a gyengébbik Hernandezt és Mazraouit. Másik oldalon sérült Hakimi, Kimpembe, Renato Sanches még Neymar mellett.A két csapat verseng, hogy kinek fog több nagyobb nevű játékosa hiányozni.nalunk Mane szinte biztosan, es tegnap olyan hirek jottek, hogy Sanera is nagy esely van.
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Hárman együtt nem érnek fel Bobby fél lábához sem. 😀Mané után egy évvel Firmino is távozik, nem fogadja el a klub hosszabbítási ajánlatát így nyáron lejár a szerződése. 😕
Legenda Bobby <3
alatristeNot just Roberto Firmino. There are currently no talks between Liverpool and Naby Keita over new contract and he could be next one to leave on a free, together with Oxlade-Chamberlain. 🔴
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 4, 2023
➕ Arthur Melo, also expected to leave; #LFC are not planning to trigger the buy option. pic.twitter.com/cPS6ufitJH
Sixo
Mindhárom nélkül előrébb lesz a csapat.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Newcastlet az ág is húzza