Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Kibaszott vicc am h minden egyes szezonban ellenünk pörögnek legjobban úgy mint a mérgezett egerek 😀Amikor a mu volt szar, akkor meg nekik volt a Pool-meccs oda vissza az azévi Super Bowl
Andy caroll félék is átvedlettek mindig prime formába.
esanders10
több mint 3 éve
Érdeklődni szeretnék, hogy lehetne e játszani ma egy Colts meccset? Gondolom a Ferrari és a MU után ők is fel tudnák baszni az agyam
több mint 3 éve
Núnyez gól, TAA jól szerel, milyen nap van ma 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ma kb minden összejön a Poolnak.
több mint 3 éve
Kibaszott vicc am h minden egyes szezonban ellenünk pörögnek legjobban úgy mint a mérgezett egerek 😀Andy caroll félék is átvedlettek mindig prime formába.
több mint 3 éve
Egyetlen örömük legyen.Meg is van
esanders10
több mint 3 éve
Jó lesz ez 😊
több mint 3 éve
Mekkora egy mocskos momentum csapat ez a pool bazdmeg.Ki nem az?
esanders10
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Jöhet a Curtis-dal a Megyerin.
több mint 3 éve
Mekkora egy mocskos momentum csapat ez a pool bazdmeg.De a momentum az lila, ők meg piros.
esanders10
több mint 3 éve
Amilyen nehezen indult Gakpo liverpooli pályafutása úgy kezd belejönni, bár folyamatos jó teljesítményre még ő sem képes.
több mint 3 éve
Mekkora egy mocskos momentum csapat ez a pool bazdmeg.
több mint 3 éve
Bocsánat h nem esek egyből hasra egy viszonylag normálisan sikerült fel évre, aminek még mindig az a következménye, hogy a bajnoki címtől messze van a MU, ráadásul Európában egy Sociedad is megelőzte őket a csoportban. Ezért sem értem ezt a tenHag imadatot. Nyilván tudom ahol ennyi pénz van Anthonyra ott előbb-utóbb kijön pár évből egy sikeres a rengeteg nagy pénzű igazolasbol, de nem látom azt hogy hosszútávon ez sikeres.Mondom hogy nem érted. Vagy direkt nem akarod érteni?Ha most megnézed akkor a Tottanhem ezerszer közelebb van a MUhoz mint a MU bajnoki címhezAngliában semmi sem egyértelmű, 4 csapat van minimum aki bajnok lehet. Csak arra utaltam hogy a MU Kane-nel benne lenne ebben a 4ben, a Tottenham meg vele is aligha a jelen allapotában. Ha ezt nem érted, kár erről beszélnünk.Nyilván ha liga kupát értesz címek alatt oké. Ha más dolgokat (Pl, BL) akkor azért az MU nem annyira egyértelmű sztemItt az a kérdés mit akar, címekért küzdeni vagy karrierje utolsó pár évét is lehúzni a tottenhamben. Jelen állapotban a kettő együtt nem megy, legalabbis nem látom hogy lesz pl győztes a mai tottenham, ha szerencséje van az egyik kupa összejöhet.Mondom nekem eddig Kanebol nem az jött le h félredobna mindent és eligazolna Angliában máshova. Szigeten kívül el tudom képzelni de az h augusztusban egy MU mezben legyen az fura lenne nekemUtána már hova? Amúgy a pl rekordnak nem feltétele hogy egy csapatban kell rúgni az összes gólt...First divisiont nem számolják hozza ami nem túl elegáns sztem de mindegy akkor valóban három év.59 gólra van Shearertől. De a mondandóm lényegén nem változtat, amíg az nincs meg addig szerintem sehova se megy, és ha megvan akkor azon lesz, hogy minél nagyobb legyen a rekord, hogy senki se dönthesse meg, pláne most, hogy Haaland akár veszélyeztethet is 10+ év múlva.Kanenek az egész karrierje arra van felhúzva, hogy megdöntse Alan Shearer PL gól csúcsát. Ez még 3 szezon ha ezt a tempot tudja tartani. Teljesen kizártnak tartom, hogy bárhova elmenjen a PL-en kívül. Azt viszont, hogy MU vagy Chelsea az simán benne van. Mondjuk akkor már inkább a MU, a Chelsea nem tud semmivel sem többet adni mint a Spurs, már így is 20 misit keres évente, a fizetés szerintem nem lesz döntő tényező az igazolásánál, ha el akar menni, akkor a sikert fogja keresni és nem a pénzt, ami perpill a MU. Bár most azok a pletykák erősek, hogy hamarosan hosszabbít, de ha így megy a csapatnak és BL sem lesz, már pedig most úgy néz ki nem lesz, akkor lehet elmegy.Jelenleg az még mindig 82 gol. Ha meg idén a maradék 12 meccsen szerez mondjuk 6 gólt (jó indulattal) akkor 76. Az akkor is szezononkent 25+ gol, amit 2017-18 óta nem lőtt meg.
Sixo
Továbbra is inkább négy az a három szezon. Es akkor nem volt sérült.
csebi
Sixo
Viszont én tényleg meglepődnek ha szigeten belül átmenne máshova. Akkor már inkább kivárja ezt és utána igazol el.
csebi
Ha nyerni is akar valamit akkor ideje eligazolni.
davemayer
csebi
Ha a united szemszögéből nézem, a keretbe egyértelműen egy klasszis csatár kell még és a kezdő 11 kb megvan. Hogy ez Osimhen, Vlahovic vagy Kane lesz az nekem szinte mindegy, de a 3ból az egyiket jó lenne megszerezni a nyáron.
davemayer
csebi
davemayer
csebi
davemayer
Ha marad az Arsenal ilyen és a Pool sem lesz ennyire szar akkor továbbra is úgy látom h a negyedik helyért fog küzdeni a MU. Nyilván lehet szerencséje egy évben hogy két csapat is alul teljesít a háromból de h mindhárom?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Menjetek a büdös faszomba.
több mint 3 éve
Na jó nekem ebből ennyi elég volt. Nevetséges.Még az atlétikai Eb-n is bemondták az állást xD Épp egy manchesteri futó jön, aki női 800on fő esélyes és hatalmas MU szurkoló.
davemayer
több mint 3 éve
Na jó nekem ebből ennyi elég volt. Nevetséges.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Benne lehet, de számítani nem lehet rá. Ez a mostani pl brutál erős, a bl hely is rang már.ten Hag fél éve van itt, kicsivel több. A határ vele a csillagos ég. Simán benne van egy korrekt átigazolási szezonnal, hogy jövőre behúzzák a PL-t.Ha most megnézed akkor a Tottanhem ezerszer közelebb van a MUhoz mint a MU bajnoki címhezAngliában semmi sem egyértelmű, 4 csapat van minimum aki bajnok lehet. Csak arra utaltam hogy a MU Kane-nel benne lenne ebben a 4ben, a Tottenham meg vele is aligha a jelen allapotában. Ha ezt nem érted, kár erről beszélnünk.Nyilván ha liga kupát értesz címek alatt oké. Ha más dolgokat (Pl, BL) akkor azért az MU nem annyira egyértelmű sztemItt az a kérdés mit akar, címekért küzdeni vagy karrierje utolsó pár évét is lehúzni a tottenhamben. Jelen állapotban a kettő együtt nem megy, legalabbis nem látom hogy lesz pl győztes a mai tottenham, ha szerencséje van az egyik kupa összejöhet.Mondom nekem eddig Kanebol nem az jött le h félredobna mindent és eligazolna Angliában máshova. Szigeten kívül el tudom képzelni de az h augusztusban egy MU mezben legyen az fura lenne nekemUtána már hova? Amúgy a pl rekordnak nem feltétele hogy egy csapatban kell rúgni az összes gólt...First divisiont nem számolják hozza ami nem túl elegáns sztem de mindegy akkor valóban három év.59 gólra van Shearertől. De a mondandóm lényegén nem változtat, amíg az nincs meg addig szerintem sehova se megy, és ha megvan akkor azon lesz, hogy minél nagyobb legyen a rekord, hogy senki se dönthesse meg, pláne most, hogy Haaland akár veszélyeztethet is 10+ év múlva.Kanenek az egész karrierje arra van felhúzva, hogy megdöntse Alan Shearer PL gól csúcsát. Ez még 3 szezon ha ezt a tempot tudja tartani. Teljesen kizártnak tartom, hogy bárhova elmenjen a PL-en kívül. Azt viszont, hogy MU vagy Chelsea az simán benne van. Mondjuk akkor már inkább a MU, a Chelsea nem tud semmivel sem többet adni mint a Spurs, már így is 20 misit keres évente, a fizetés szerintem nem lesz döntő tényező az igazolásánál, ha el akar menni, akkor a sikert fogja keresni és nem a pénzt, ami perpill a MU. Bár most azok a pletykák erősek, hogy hamarosan hosszabbít, de ha így megy a csapatnak és BL sem lesz, már pedig most úgy néz ki nem lesz, akkor lehet elmegy.Jelenleg az még mindig 82 gol. Ha meg idén a maradék 12 meccsen szerez mondjuk 6 gólt (jó indulattal) akkor 76. Az akkor is szezononkent 25+ gol, amit 2017-18 óta nem lőtt meg.
Sixo
csebi
Sixo
Viszont én tényleg meglepődnek ha szigeten belül átmenne máshova. Akkor már inkább kivárja ezt és utána igazol el.
csebi
davemayer
csebi
Ha a united szemszögéből nézem, a keretbe egyértelműen egy klasszis csatár kell még és a kezdő 11 kb megvan. Hogy ez Osimhen, Vlahovic vagy Kane lesz az nekem szinte mindegy, de a 3ból az egyiket jó lenne megszerezni a nyáron.
davemayer
csebi
davemayer
csebi
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mondom hogy nem érted. Vagy direkt nem akarod érteni?Ha most megnézed akkor a Tottanhem ezerszer közelebb van a MUhoz mint a MU bajnoki címhezAngliában semmi sem egyértelmű, 4 csapat van minimum aki bajnok lehet. Csak arra utaltam hogy a MU Kane-nel benne lenne ebben a 4ben, a Tottenham meg vele is aligha a jelen allapotában. Ha ezt nem érted, kár erről beszélnünk.Nyilván ha liga kupát értesz címek alatt oké. Ha más dolgokat (Pl, BL) akkor azért az MU nem annyira egyértelmű sztemItt az a kérdés mit akar, címekért küzdeni vagy karrierje utolsó pár évét is lehúzni a tottenhamben. Jelen állapotban a kettő együtt nem megy, legalabbis nem látom hogy lesz pl győztes a mai tottenham, ha szerencséje van az egyik kupa összejöhet.Mondom nekem eddig Kanebol nem az jött le h félredobna mindent és eligazolna Angliában máshova. Szigeten kívül el tudom képzelni de az h augusztusban egy MU mezben legyen az fura lenne nekemUtána már hova? Amúgy a pl rekordnak nem feltétele hogy egy csapatban kell rúgni az összes gólt...First divisiont nem számolják hozza ami nem túl elegáns sztem de mindegy akkor valóban három év.59 gólra van Shearertől. De a mondandóm lényegén nem változtat, amíg az nincs meg addig szerintem sehova se megy, és ha megvan akkor azon lesz, hogy minél nagyobb legyen a rekord, hogy senki se dönthesse meg, pláne most, hogy Haaland akár veszélyeztethet is 10+ év múlva.Kanenek az egész karrierje arra van felhúzva, hogy megdöntse Alan Shearer PL gól csúcsát. Ez még 3 szezon ha ezt a tempot tudja tartani. Teljesen kizártnak tartom, hogy bárhova elmenjen a PL-en kívül. Azt viszont, hogy MU vagy Chelsea az simán benne van. Mondjuk akkor már inkább a MU, a Chelsea nem tud semmivel sem többet adni mint a Spurs, már így is 20 misit keres évente, a fizetés szerintem nem lesz döntő tényező az igazolásánál, ha el akar menni, akkor a sikert fogja keresni és nem a pénzt, ami perpill a MU. Bár most azok a pletykák erősek, hogy hamarosan hosszabbít, de ha így megy a csapatnak és BL sem lesz, már pedig most úgy néz ki nem lesz, akkor lehet elmegy.Jelenleg az még mindig 82 gol. Ha meg idén a maradék 12 meccsen szerez mondjuk 6 gólt (jó indulattal) akkor 76. Az akkor is szezononkent 25+ gol, amit 2017-18 óta nem lőtt meg.
Sixo
csebi
Sixo
csebi
davemayer
csebi
davemayer
csebi
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
A T'ham alulról nyomozza a Menkesztert, és lefelé tendál. Ha címeket akar, akkor át kéne hidalni a TH-MU gapet, és aztán jönne a MC-MU gap. (Tudatosan nem Arsenalt mondtam, egyre jobbak, de még nincs mellé vas)Ha most megnézed akkor a Tottanhem ezerszer közelebb van a MUhoz mint a MU bajnoki címhezAngliában semmi sem egyértelmű, 4 csapat van minimum aki bajnok lehet. Csak arra utaltam hogy a MU Kane-nel benne lenne ebben a 4ben, a Tottenham meg vele is aligha a jelen allapotában. Ha ezt nem érted, kár erről beszélnünk.Nyilván ha liga kupát értesz címek alatt oké. Ha más dolgokat (Pl, BL) akkor azért az MU nem annyira egyértelmű sztemItt az a kérdés mit akar, címekért küzdeni vagy karrierje utolsó pár évét is lehúzni a tottenhamben. Jelen állapotban a kettő együtt nem megy, legalabbis nem látom hogy lesz pl győztes a mai tottenham, ha szerencséje van az egyik kupa összejöhet.Mondom nekem eddig Kanebol nem az jött le h félredobna mindent és eligazolna Angliában máshova. Szigeten kívül el tudom képzelni de az h augusztusban egy MU mezben legyen az fura lenne nekemUtána már hova? Amúgy a pl rekordnak nem feltétele hogy egy csapatban kell rúgni az összes gólt...First divisiont nem számolják hozza ami nem túl elegáns sztem de mindegy akkor valóban három év.59 gólra van Shearertől. De a mondandóm lényegén nem változtat, amíg az nincs meg addig szerintem sehova se megy, és ha megvan akkor azon lesz, hogy minél nagyobb legyen a rekord, hogy senki se dönthesse meg, pláne most, hogy Haaland akár veszélyeztethet is 10+ év múlva.Kanenek az egész karrierje arra van felhúzva, hogy megdöntse Alan Shearer PL gól csúcsát. Ez még 3 szezon ha ezt a tempot tudja tartani. Teljesen kizártnak tartom, hogy bárhova elmenjen a PL-en kívül. Azt viszont, hogy MU vagy Chelsea az simán benne van. Mondjuk akkor már inkább a MU, a Chelsea nem tud semmivel sem többet adni mint a Spurs, már így is 20 misit keres évente, a fizetés szerintem nem lesz döntő tényező az igazolásánál, ha el akar menni, akkor a sikert fogja keresni és nem a pénzt, ami perpill a MU. Bár most azok a pletykák erősek, hogy hamarosan hosszabbít, de ha így megy a csapatnak és BL sem lesz, már pedig most úgy néz ki nem lesz, akkor lehet elmegy.Jelenleg az még mindig 82 gol. Ha meg idén a maradék 12 meccsen szerez mondjuk 6 gólt (jó indulattal) akkor 76. Az akkor is szezononkent 25+ gol, amit 2017-18 óta nem lőtt meg.
Sixo
csebi
Sixo
csebi
davemayer
csebi
davemayer
csebi
davemayer
csebi
több mint 3 éve
ten Hag fél éve van itt, kicsivel több. A határ vele a csillagos ég. Simán benne van egy korrekt átigazolási szezonnal, hogy jövőre behúzzák a PL-t.Ha most megnézed akkor a Tottanhem ezerszer közelebb van a MUhoz mint a MU bajnoki címhezAngliában semmi sem egyértelmű, 4 csapat van minimum aki bajnok lehet. Csak arra utaltam hogy a MU Kane-nel benne lenne ebben a 4ben, a Tottenham meg vele is aligha a jelen allapotában. Ha ezt nem érted, kár erről beszélnünk.Nyilván ha liga kupát értesz címek alatt oké. Ha más dolgokat (Pl, BL) akkor azért az MU nem annyira egyértelmű sztemItt az a kérdés mit akar, címekért küzdeni vagy karrierje utolsó pár évét is lehúzni a tottenhamben. Jelen állapotban a kettő együtt nem megy, legalabbis nem látom hogy lesz pl győztes a mai tottenham, ha szerencséje van az egyik kupa összejöhet.Mondom nekem eddig Kanebol nem az jött le h félredobna mindent és eligazolna Angliában máshova. Szigeten kívül el tudom képzelni de az h augusztusban egy MU mezben legyen az fura lenne nekemUtána már hova? Amúgy a pl rekordnak nem feltétele hogy egy csapatban kell rúgni az összes gólt...First divisiont nem számolják hozza ami nem túl elegáns sztem de mindegy akkor valóban három év.59 gólra van Shearertől. De a mondandóm lényegén nem változtat, amíg az nincs meg addig szerintem sehova se megy, és ha megvan akkor azon lesz, hogy minél nagyobb legyen a rekord, hogy senki se dönthesse meg, pláne most, hogy Haaland akár veszélyeztethet is 10+ év múlva.Kanenek az egész karrierje arra van felhúzva, hogy megdöntse Alan Shearer PL gól csúcsát. Ez még 3 szezon ha ezt a tempot tudja tartani. Teljesen kizártnak tartom, hogy bárhova elmenjen a PL-en kívül. Azt viszont, hogy MU vagy Chelsea az simán benne van. Mondjuk akkor már inkább a MU, a Chelsea nem tud semmivel sem többet adni mint a Spurs, már így is 20 misit keres évente, a fizetés szerintem nem lesz döntő tényező az igazolásánál, ha el akar menni, akkor a sikert fogja keresni és nem a pénzt, ami perpill a MU. Bár most azok a pletykák erősek, hogy hamarosan hosszabbít, de ha így megy a csapatnak és BL sem lesz, már pedig most úgy néz ki nem lesz, akkor lehet elmegy.Jelenleg az még mindig 82 gol. Ha meg idén a maradék 12 meccsen szerez mondjuk 6 gólt (jó indulattal) akkor 76. Az akkor is szezononkent 25+ gol, amit 2017-18 óta nem lőtt meg.
Sixo
csebi
Sixo
csebi
davemayer
csebi
davemayer
csebi
davemayer
csebi
több mint 3 éve
Ha most megnézed akkor a Tottanhem ezerszer közelebb van a MUhoz mint a MU bajnoki címhezAngliában semmi sem egyértelmű, 4 csapat van minimum aki bajnok lehet. Csak arra utaltam hogy a MU Kane-nel benne lenne ebben a 4ben, a Tottenham meg vele is aligha a jelen allapotában. Ha ezt nem érted, kár erről beszélnünk.Nyilván ha liga kupát értesz címek alatt oké. Ha más dolgokat (Pl, BL) akkor azért az MU nem annyira egyértelmű sztemItt az a kérdés mit akar, címekért küzdeni vagy karrierje utolsó pár évét is lehúzni a tottenhamben. Jelen állapotban a kettő együtt nem megy, legalabbis nem látom hogy lesz pl győztes a mai tottenham, ha szerencséje van az egyik kupa összejöhet.Mondom nekem eddig Kanebol nem az jött le h félredobna mindent és eligazolna Angliában máshova. Szigeten kívül el tudom képzelni de az h augusztusban egy MU mezben legyen az fura lenne nekemUtána már hova? Amúgy a pl rekordnak nem feltétele hogy egy csapatban kell rúgni az összes gólt...First divisiont nem számolják hozza ami nem túl elegáns sztem de mindegy akkor valóban három év.59 gólra van Shearertől. De a mondandóm lényegén nem változtat, amíg az nincs meg addig szerintem sehova se megy, és ha megvan akkor azon lesz, hogy minél nagyobb legyen a rekord, hogy senki se dönthesse meg, pláne most, hogy Haaland akár veszélyeztethet is 10+ év múlva.Kanenek az egész karrierje arra van felhúzva, hogy megdöntse Alan Shearer PL gól csúcsát. Ez még 3 szezon ha ezt a tempot tudja tartani. Teljesen kizártnak tartom, hogy bárhova elmenjen a PL-en kívül. Azt viszont, hogy MU vagy Chelsea az simán benne van. Mondjuk akkor már inkább a MU, a Chelsea nem tud semmivel sem többet adni mint a Spurs, már így is 20 misit keres évente, a fizetés szerintem nem lesz döntő tényező az igazolásánál, ha el akar menni, akkor a sikert fogja keresni és nem a pénzt, ami perpill a MU. Bár most azok a pletykák erősek, hogy hamarosan hosszabbít, de ha így megy a csapatnak és BL sem lesz, már pedig most úgy néz ki nem lesz, akkor lehet elmegy.Jelenleg az még mindig 82 gol. Ha meg idén a maradék 12 meccsen szerez mondjuk 6 gólt (jó indulattal) akkor 76. Az akkor is szezononkent 25+ gol, amit 2017-18 óta nem lőtt meg.
Sixo
csebi
Sixo
csebi
davemayer
csebi
davemayer
csebi
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Angliában semmi sem egyértelmű, 4 csapat van minimum aki bajnok lehet. Csak arra utaltam hogy a MU Kane-nel benne lenne ebben a 4ben, a Tottenham meg vele is aligha a jelen allapotában. Ha ezt nem érted, kár erről beszélnünk.Nyilván ha liga kupát értesz címek alatt oké. Ha más dolgokat (Pl, BL) akkor azért az MU nem annyira egyértelmű sztemItt az a kérdés mit akar, címekért küzdeni vagy karrierje utolsó pár évét is lehúzni a tottenhamben. Jelen állapotban a kettő együtt nem megy, legalabbis nem látom hogy lesz pl győztes a mai tottenham, ha szerencséje van az egyik kupa összejöhet.Mondom nekem eddig Kanebol nem az jött le h félredobna mindent és eligazolna Angliában máshova. Szigeten kívül el tudom képzelni de az h augusztusban egy MU mezben legyen az fura lenne nekemUtána már hova? Amúgy a pl rekordnak nem feltétele hogy egy csapatban kell rúgni az összes gólt...First divisiont nem számolják hozza ami nem túl elegáns sztem de mindegy akkor valóban három év.59 gólra van Shearertől. De a mondandóm lényegén nem változtat, amíg az nincs meg addig szerintem sehova se megy, és ha megvan akkor azon lesz, hogy minél nagyobb legyen a rekord, hogy senki se dönthesse meg, pláne most, hogy Haaland akár veszélyeztethet is 10+ év múlva.Kanenek az egész karrierje arra van felhúzva, hogy megdöntse Alan Shearer PL gól csúcsát. Ez még 3 szezon ha ezt a tempot tudja tartani. Teljesen kizártnak tartom, hogy bárhova elmenjen a PL-en kívül. Azt viszont, hogy MU vagy Chelsea az simán benne van. Mondjuk akkor már inkább a MU, a Chelsea nem tud semmivel sem többet adni mint a Spurs, már így is 20 misit keres évente, a fizetés szerintem nem lesz döntő tényező az igazolásánál, ha el akar menni, akkor a sikert fogja keresni és nem a pénzt, ami perpill a MU. Bár most azok a pletykák erősek, hogy hamarosan hosszabbít, de ha így megy a csapatnak és BL sem lesz, már pedig most úgy néz ki nem lesz, akkor lehet elmegy.Jelenleg az még mindig 82 gol. Ha meg idén a maradék 12 meccsen szerez mondjuk 6 gólt (jó indulattal) akkor 76. Az akkor is szezononkent 25+ gol, amit 2017-18 óta nem lőtt meg.
Sixo
csebi
Sixo
csebi
davemayer
csebi
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nyilván ha liga kupát értesz címek alatt oké. Ha más dolgokat (Pl, BL) akkor azért az MU nem annyira egyértelmű sztemItt az a kérdés mit akar, címekért küzdeni vagy karrierje utolsó pár évét is lehúzni a tottenhamben. Jelen állapotban a kettő együtt nem megy, legalabbis nem látom hogy lesz pl győztes a mai tottenham, ha szerencséje van az egyik kupa összejöhet.Mondom nekem eddig Kanebol nem az jött le h félredobna mindent és eligazolna Angliában máshova. Szigeten kívül el tudom képzelni de az h augusztusban egy MU mezben legyen az fura lenne nekemUtána már hova? Amúgy a pl rekordnak nem feltétele hogy egy csapatban kell rúgni az összes gólt...First divisiont nem számolják hozza ami nem túl elegáns sztem de mindegy akkor valóban három év.59 gólra van Shearertől. De a mondandóm lényegén nem változtat, amíg az nincs meg addig szerintem sehova se megy, és ha megvan akkor azon lesz, hogy minél nagyobb legyen a rekord, hogy senki se dönthesse meg, pláne most, hogy Haaland akár veszélyeztethet is 10+ év múlva.Kanenek az egész karrierje arra van felhúzva, hogy megdöntse Alan Shearer PL gól csúcsát. Ez még 3 szezon ha ezt a tempot tudja tartani. Teljesen kizártnak tartom, hogy bárhova elmenjen a PL-en kívül. Azt viszont, hogy MU vagy Chelsea az simán benne van. Mondjuk akkor már inkább a MU, a Chelsea nem tud semmivel sem többet adni mint a Spurs, már így is 20 misit keres évente, a fizetés szerintem nem lesz döntő tényező az igazolásánál, ha el akar menni, akkor a sikert fogja keresni és nem a pénzt, ami perpill a MU. Bár most azok a pletykák erősek, hogy hamarosan hosszabbít, de ha így megy a csapatnak és BL sem lesz, már pedig most úgy néz ki nem lesz, akkor lehet elmegy.Jelenleg az még mindig 82 gol. Ha meg idén a maradék 12 meccsen szerez mondjuk 6 gólt (jó indulattal) akkor 76. Az akkor is szezononkent 25+ gol, amit 2017-18 óta nem lőtt meg.
Sixo
csebi
Sixo
csebi
davemayer
csebi
davemayer
több mint 3 éve
A United idén egyértelműen a 3. erő, de amikor nyílik egy kis esély hogy nyomást rakjanak ránk meg a Cityre, akkor nem megy. Mondjuk EtH első évében ez bíztató.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Faszomat már mik maradnak ki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal