Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Mi a tököm volt az a tizi amit újrarúgattak a Chelseavel miután kihagyta Havertz... Rohadt szánalmasallitolag ez a szabaly, nekem alapvetoen ezzel nem lenne bajom, ha betartanak azt is, hogy ha tamado jatekos mozdul be es gol akkor is ujra kellene lovetni. de ilyen meg sosem tortent ...
dugo93
szerk.: mondjuk csori Dortmundot sajnalom, mar csak azert is, mert ezzel a kiesessel hatalmas lepest tehetnek a salatastalert, ha mi tovabbmegyunk.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mi a tököm volt az a tizi amit újrarúgattak a Chelseavel miután kihagyta Havertz... Rohadt szánalmas
több mint 3 éve
Telekom IPTV-n is, bar most mar jonak tunik.Vodafone-on van olyan opció hogy ahol nyelvet választasz ott aAz elsőnél /nagyobb helyzet/ gondoltam: milyen jó szemű kis spíker ez, utána a következőknél vlhogy gyanút fogtamSzabadrúgásnál, tizinél, 16-oson belül megy a mute 😊
ozibozi
Stoki
mul dolby digitalt választod, és akkor csak a közönség van alatta.
ozibozi
több mint 3 éve
Vodafone-on van olyan opció hogy ahol nyelvet választasz ott aAz elsőnél /nagyobb helyzet/ gondoltam: milyen jó szemű kis spíker ez, utána a következőknél vlhogy gyanút fogtamSzabadrúgásnál, tizinél, 16-oson belül megy a mute 😊
ozibozi
Stoki
mul dolby digitalt választod, és akkor csak a közönség van alatta.
több mint 3 éve
Az elsőnél /nagyobb helyzet/ gondoltam: milyen jó szemű kis spíker ez, utána a következőknél vlhogy gyanút fogtamSzabadrúgásnál, tizinél, 16-oson belül megy a mute 😊
ozibozi
több mint 3 éve
Hang masnal is siet/kep kesik? Havertz epp hogy atvette mar mondta hogy melle..Idegesítő ám ez elég rendesen
JéBé
több mint 3 éve
Hang masnal is siet/kep kesik? Havertz epp hogy atvette mar mondta hogy melle..
több mint 3 éve
Warr örülhet, Markvart kikerült a keretbőlRadó és Fecze is... és nem a teljesítményük miatt, meg állítólag Elibá'val sem vesztek össze...
Heisman nádor
Itt megint valami disznóság van a háttérben, mint Baláéknál...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
El is viszik szezon végén, király amit produkál
több mint 3 éve
Kerkez gól a Lazio ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Warr örülhet, Markvart kikerült a keretből
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Moise Kean ma nem akart 1 percet sem pályán tölteni 🙈
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
7️⃣ pic.twitter.com/uBGleovvqY
— afcstuff (@afcstuff) March 5, 2023
több mint 3 éve
Fuuu de tele van a tokom Viniciussal…
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 571
roma - juve....de szar meccs ez
több mint 3 éve
bazz, ősszel ti nyertetek sima 2-0ra és kb ott zuhantunk be előszörElborultam. Eddig bírtam hogy 2005 óta minden éven ellenünk teszik oda magukat legjobban, továbbá 2013-óta először van bárminemű passion bennem a csapatom iránt, és nem érdemeltük ezt ma.pár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.Most mi indokolta ezt?
esanders10
Mikey
Elismerem hogy nem elegáns amit műveltem. Életem legnagyobb kiborulása kb. Nem ér ennyit egy sport sem. Valamit találni kell, mert lehet a HO miatt, de valami más mint korábban. Kell valami új, meditáció stb.
esanders10
bocs
2-1 volt
www.premierleague.com/match/74937
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Gyere, szurkolj a Szparinak, hamar hozzászoksz a vereségekhez...Elborultam. Eddig bírtam hogy 2005 óta minden éven ellenünk teszik oda magukat legjobban, továbbá 2013-óta először van bárminemű passion bennem a csapatom iránt, és nem érdemeltük ezt ma.pár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.Most mi indokolta ezt?
esanders10
Mikey
Elismerem hogy nem elegáns amit műveltem. Életem legnagyobb kiborulása kb. Nem ér ennyit egy sport sem. Valamit találni kell, mert lehet a HO miatt, de valami más mint korábban. Kell valami új, meditáció stb.
esanders10
több mint 3 éve
Elborultam. Eddig bírtam hogy 2005 óta minden éven ellenünk teszik oda magukat legjobban, továbbá 2013-óta először van bárminemű passion bennem a csapatom iránt, és nem érdemeltük ezt ma.pár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.Most mi indokolta ezt?
esanders10
Mikey
több mint 3 éve
tudni kellene veszíteni, van akinek nem megypár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.Most mi indokolta ezt?
esanders10
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
a frusztrációpár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.Most mi indokolta ezt?
esanders10
Mikey
több mint 3 éve
Hagyd, fáj neki.pár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.Most mi indokolta ezt?
esanders10
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
pár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.Most mi indokolta ezt?
esanders10
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Grat a Poolnak, ma minden bejött nekik, nekünk meg semmi. Ez egy ilyen nap. Remélem hamar sikerül talpraállni, s a szezont nem ez a meccs fogja meghatározni.