Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 571 — Cowboys fan
Mané után egy évvel Firmino is távozik, nem fogadja el a klub hosszabbítási ajánlatát így nyáron lejár a szerződése. 😕
Legenda Bobby <3
alatriste

Sixo
Keita elég komoly bukta volt sajnos
Oxlade se jobb
Arthur Melo who?!
Negritis, a vajda
durva, hogy már egy éve itt van kölcsönben, és azóta kb egy BL-meccsen állt be csereként
több mint 3 éve
Caicedo a PL egyik legnagyobb ígérete, és nem tudunk a top6-ból mondani csapatot, ahol a középpálya belseje ne lenne hiányposzt.
Ezt én inkább egy gesztusnak tartom, gondolom a BHA szintjén top fizut kap innentől, és ha el akar menni, mehet, az árának nincs jelentősége, bármennyit kifizetnek érte, a PL az a bajnokság, ahol kb korlátlanok a lehetőségek.
Tony Adams
De pont ez a bajom ezzel, hogy mi garantálja, hogy elmehet? Eddig a szerződése hossza, most semmi. És ne legyünk naívak, hány és hány ilyen eset van a Serie A-ban ahol a tulajokat nem érdekli semmi és nem adják el a játékost hiába akar a menni,
Sixo
ha a játékos tényleg menni akar, esetleg még bead egy TR-t, akkor nem igazán van értelme megtartani. mit csinálsz vele? felküldöd a pályára, ahol szarik az egészbe? nem jó. leküldöd a tarcsiba hatszámjegyű heti fizetéssel, ahol a fiataloknak finoman szólva sem mutat pozitív példát? nem jó. megvonod a fizetését? jön a menedzsere ügyvédekkel, nyerik a pert, szarul jössz ki belőle. nem jó.

inkább kell találni valakit, aki elviszi. így csináltuk Sztörlinggel (sziti, 45-50 millió font), így csináltuk a kis brazil kuruzslóval (katalányok, 105-125 millió). ha a játékosnak megfájdul a háta, akkor megfájdul a háta, ez van.
több mint 3 éve
Mané után egy évvel Firmino is távozik, nem fogadja el a klub hosszabbítási ajánlatát így nyáron lejár a szerződése. 😕
Legenda Bobby <3
alatriste

Sixo
ez kb nyílt titok, Ox is már pár ablak óta a piacon van, csak nyilván senki sem jelentkezett érte, mert egyszerűen képtelen a pályán maradni. ez a tipikus "reméltük, hogy egy zsák labdát le tudunk akasztani cserébe, de nem sikerült" sztori.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 372 — LIGHTS OUT!
A két csapat verseng, hogy kinek fog több nagyobb nevű játékosa hiányozni.
Sixo
nalunk Mane szinte biztosan, es tegnap olyan hirek jottek, hogy Sanera is nagy esely van.
csebi
Ne feledjük Neuert meg a gyengébbik Hernandezt és Mazraouit. Másik oldalon sérült Hakimi, Kimpembe, Renato Sanches még Neymar mellett.
Sixo
a gyengebbik Hernandez, aki az 'erosebbiket' megelozi a valogatottban? 😊

Hakimi sokat szamithat, hogy jatszik-e vagy nem. gol is azutan jott, hogy lecsereltek. Neymar kivalasa nem biztos, hogy annyira rossz, igy mar csak ket jatekos marad, aki nem vesz reszt a vedekezesben.
csebi
Tehát akkor Maignan a gyengébbik francia kapus, mert Deschampnál Lloris véd ? Mondjuk jól csinálja, igazi Juvés szív, milanost én sem kezdetnék.
Sixo
Azért ha megnézzük a “gyengébbik” Hernandezt h mire vitte és mire az erősebbik akkor is zongorázni lehet a különbséget. Egyik játékos Európa top csapatának meghatarozo játékosa míg a másik egy olasz csapatban futballozik, amely európai reszen nem sok mindent tett le az utóbbi 10 évben, és az elmúlt két évet leszámítva Olaszországban sem voltak meggyőzőek. De biztos ez is Deschamp miatt van.
csebi
És annak, hogy a csapat amiben játszik, milyen eredményeket ért el, mi köze van ahhoz, hogy mennyire jó egy adott játékos? Tehát akkor most az Arsenal legrosszabb játékosa jobb focista, mint bárki a a Cityből vagy az egész PLből? Sosem tudtam azokat megérteni, akik egy játékos minőségét csapat eredményekkel akarják meghatározni. Cr7 vagy Messi a jobb? Cr7nek 5 BL győzelem Messi csak 4, köszönjük, kérdés letudva.

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 317 — Lucas Scott
Sixo
nalunk Mane szinte biztosan, es tegnap olyan hirek jottek, hogy Sanera is nagy esely van.
csebi
Mane miert? Mar jatszott a hetvegen!
Toto21
Nem akarom el kiabálni

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 317 — Lucas Scott
Sixo
csebi
Ne feledjük Neuert meg a gyengébbik Hernandezt és Mazraouit. Másik oldalon sérült Hakimi, Kimpembe, Renato Sanches még Neymar mellett.
Sixo
a gyengebbik Hernandez, aki az 'erosebbiket' megelozi a valogatottban? 😊

Hakimi sokat szamithat, hogy jatszik-e vagy nem. gol is azutan jott, hogy lecsereltek. Neymar kivalasa nem biztos, hogy annyira rossz, igy mar csak ket jatekos marad, aki nem vesz reszt a vedekezesben.
csebi
Tehát akkor Maignan a gyengébbik francia kapus, mert Deschampnál Lloris véd ? Mondjuk jól csinálja, igazi Juvés szív, milanost én sem kezdetnék.
Sixo
Azért ha megnézzük a “gyengébbik” Hernandezt h mire vitte és mire az erősebbik akkor is zongorázni lehet a különbséget. Egyik játékos Európa top csapatának meghatarozo játékosa míg a másik egy olasz csapatban futballozik, amely európai reszen nem sok mindent tett le az utóbbi 10 évben, és az elmúlt két évet leszámítva Olaszországban sem voltak meggyőzőek. De biztos ez is Deschamp miatt van.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 571
Ezek tényleg mindenkit megvesznek?😁

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-kozel-a-megegyezes-szoboszlaival-sajtohir-2943973
kapitnono
Háát nem tudom, de erre a profilra kb ott van Mount és Gallagher, miért kell ő oda???
Tony Adams
Mounttal megrekedtek a tárgyalások, Gallaghert meg alig használják
Löfli
Gallagher 21/24 meccsen ott volt a PLben, 5/7en BLben.
Sixo
jó, de ezeken átlag 40 percet játszott. nekem ő pl. kifejezetten nagy csalódás idén (meg persze mindenki más is 😀), ennek ellenére nem hiszem, hogy szükség lenne Szoboszlaira, bár a mezt azonnal rendelném 😀
kristof
Oszinten a lipcsen kivul jelenleg jobb csapat nincs sok.a lipcse kb allando bl indulo es megelik a tavaszt.jatszik rendszeresen.
Hulyeseg lenne valtani.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-kozel-a-megegyezes-szoboszlaival-sajtohir-2943973
kapitnono
Háát nem tudom, de erre a profilra kb ott van Mount és Gallagher, miért kell ő oda???
Tony Adams
Löfli
Sixo
jó, de ezeken átlag 40 percet játszott. nekem ő pl. kifejezetten nagy csalódás idén (meg persze mindenki más is 😀), ennek ellenére nem hiszem, hogy szükség lenne Szoboszlaira, bár a mezt azonnal rendelném 😀
több mint 3 éve

kapitnono
Tony Adams
Löfli

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 856 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

kapitnono
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 698 — The Mathematician
Legenda Bobby <3
alatriste

Sixo
Keita elég komoly bukta volt sajnos
Oxlade se jobb
Arthur Melo who?!

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Caicedo a PL egyik legnagyobb ígérete, és nem tudunk a top6-ból mondani csapatot, ahol a középpálya belseje ne lenne hiányposzt.
Ezt én inkább egy gesztusnak tartom, gondolom a BHA szintjén top fizut kap innentől, és ha el akar menni, mehet, az árának nincs jelentősége, bármennyit kifizetnek érte, a PL az a bajnokság, ahol kb korlátlanok a lehetőségek.
Tony Adams
De pont ez a bajom ezzel, hogy mi garantálja, hogy elmehet? Eddig a szerződése hossza, most semmi. És ne legyünk naívak, hány és hány ilyen eset van a Serie A-ban ahol a tulajokat nem érdekli semmi és nem adják el a játékost hiába akar a menni,

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 3 éve

kapitnono
Tony Adams
Amíg Fabi nem ír róla és nem tudom elhinni. Olyannak hangzik, mint amikor 2 éve kb a fél világ bejelentkezett Szalai Attiláért. Aztán rákérdeztek Fabinál, telefont párat, mondta, hogy kacsa az egész, nem is ment sehova Ati. Kiderült, hogy valami török ügynök akarta így felverni az árát.

több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 604 — I like the Texans, I like who we are
Ez most neki miért érte meg? Az Arsenal és a Chelsea is nagyon komoly összeget ajánlott érte. Ha most télen nem is sikerült, idővel oda mehetett volna, bajnok címért, BL helyére lehetett volna harcba, nagyon jó fizuért. Erre aláír egy kis fizetés emelésért egy 4+1 éves szerződést kivásárlási ár nélkül? Miért jobb neki a Brightonban, mint az Arsenalban vagy a Chelseaben? Mind2ben akár kezdő is lehetett volna már év alatt.

Sixo
Mehet jövőre is, a Brájton is több pénzt kap, addig pedig első opció, nem kell küzdenie a játékpercekért.
slowmotion
Hát jó csak meghosszabbította a szerződését és nincs benne kivásárlási összeg. Szóval még évekig nem kell eladnia a Brightonnak. Jöhet érte 3 évig 70 misiért az Arsenal, de a sirályok mondhatják, hogy nem kösz. Az előző szerződésének hossza miatt viszont eddig nem tehették volna meg ennyire sokáig.
Sixo
Egy új szerződés megdobja a playa értékét. Sima smart move a brightontól. Így többet kérhet el.
több mint 3 éve
Legenda Bobby <3
alatriste

több mint 3 éve

kapitnono
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 233 — WHO DAT!!!!

több mint 3 éve
Ez most neki miért érte meg? Az Arsenal és a Chelsea is nagyon komoly összeget ajánlott érte. Ha most télen nem is sikerült, idővel oda mehetett volna, bajnok címért, BL helyére lehetett volna harcba, nagyon jó fizuért. Erre aláír egy kis fizetés emelésért egy 4+1 éves szerződést kivásárlási ár nélkül? Miért jobb neki a Brightonban, mint az Arsenalban vagy a Chelseaben? Mind2ben akár kezdő is lehetett volna már év alatt.

Sixo
Mehet jövőre is, a Brájton is több pénzt kap, addig pedig első opció, nem kell küzdenie a játékpercekért.
slowmotion
Hát jó csak meghosszabbította a szerződését és nincs benne kivásárlási összeg. Szóval még évekig nem kell eladnia a Brightonnak. Jöhet érte 3 évig 70 misiért az Arsenal, de a sirályok mondhatják, hogy nem kösz. Az előző szerződésének hossza miatt viszont eddig nem tehették volna meg ennyire sokáig.

több mint 3 éve

Sixo
több mint 3 éve

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 539 — "Grammar maci"
Éppen a múltkor olvastam egy ciket Will Still-ről, a francia 1-es Reims 30 éves edzőjéről, hogy neki sincs meg a papírja, leültettek mellé valakit akinek van. Ettől még a bajnokságban szeptember közepe óta nem kaptak ki....
Tony Adams
És minden meccsre kapnak pénzbírságot, de nem izgatja őket

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Annyira éreztem ezt a Lazio győzelmet.

több mint 3 éve
Éppen a múltkor olvastam egy cikket Will Still-ről, a francia 1-es Reims 30 éves edzőjéről, hogy neki sincs meg a papírja, leültettek mellé valakit akinek van. Ettől még a bajnokságban szeptember közepe óta nem kaptak ki....

Szerkesztette: Tony Adams