Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Sérült. (Ja, most esett le.)😁Szerencsére Litauszki is ott van.Szivacski kezdő, nem lehet baj.Én pedig megtekintem a Vasas (jó esetben is másfél évig) utolsó Nb1-es meccsét. Igen, mazochista vagyok.Hogy idézzem az Angyalföldiek évekig leghangosabb szurkolóját (sajna már évek óta nem hallom a hangját meccseken): "Hajrá Vasas! Hajrá Vasas! Hajrá Vasas!" Remélem inkább előny ma, mint hátrány, hogy a csapat harmada Honvédos kötődésű.
nagylaza, főpohárnok
iktriad
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Holender meg a Honvéd meccset nézi a telefonján, lol
warr_b
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
😁Szerencsére Litauszki is ott van.Szivacski kezdő, nem lehet baj.Én pedig megtekintem a Vasas (jó esetben is másfél évig) utolsó Nb1-es meccsét. Igen, mazochista vagyok.Hogy idézzem az Angyalföldiek évekig leghangosabb szurkolóját (sajna már évek óta nem hallom a hangját meccseken): "Hajrá Vasas! Hajrá Vasas! Hajrá Vasas!" Remélem inkább előny ma, mint hátrány, hogy a csapat harmada Honvédos kötődésű.
nagylaza, főpohárnok
iktriad
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Holender meg a Honvéd meccset nézi a telefonján, lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Annak örülne a Mainz.Akkor maradt ManéNem hiszem el bzdmg.😀 Kuldhetunk Mainzba valami ajandekcsomagot. 😀Játékosnak jobban örülnének. 😀 Csak ne Sane-t. Ő többet árt, mint használ.
Zsellértelkes Vrij
iktriad
csebi
több mint 3 éve
Akkor maradt ManéNem hiszem el bzdmg.😀 Kuldhetunk Mainzba valami ajandekcsomagot. 😀Játékosnak jobban örülnének. 😀 Csak ne Sane-t. Ő többet árt, mint használ.
Zsellértelkes Vrij
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nem hiszem el bzdmg.😀 Kuldhetunk Mainzba valami ajandekcsomagot. 😀Játékosnak jobban örülnének. 😀 Csak ne Sane-t. Ő többet árt, mint használ.
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
Nem hiszem el bzdmg.😀 Kuldhetunk Mainzba valami ajandekcsomagot. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Szerencsére Litauszki is ott van.Szivacski kezdő, nem lehet baj.Én pedig megtekintem a Vasas (jó esetben is másfél évig) utolsó Nb1-es meccsét. Igen, mazochista vagyok.Hogy idézzem az Angyalföldiek évekig leghangosabb szurkolóját (sajna már évek óta nem hallom a hangját meccseken): "Hajrá Vasas! Hajrá Vasas! Hajrá Vasas!" Remélem inkább előny ma, mint hátrány, hogy a csapat harmada Honvédos kötődésű.
nagylaza, főpohárnok
iktriad
warr_b
több mint 3 éve
Szivacski kezdő, nem lehet baj.Én pedig megtekintem a Vasas (jó esetben is másfél évig) utolsó Nb1-es meccsét. Igen, mazochista vagyok.Hogy idézzem az Angyalföldiek évekig leghangosabb szurkolóját (sajna már évek óta nem hallom a hangját meccseken): "Hajrá Vasas! Hajrá Vasas! Hajrá Vasas!" Remélem inkább előny ma, mint hátrány, hogy a csapat harmada Honvédos kötődésű.
nagylaza, főpohárnok
iktriad

több mint 3 éve
Én pedig megtekintem a Vasas (jó esetben is másfél évig) utolsó Nb1-es meccsét. Igen, mazochista vagyok.Hogy idézzem az Angyalföldiek évekig leghangosabb szurkolóját (sajna már évek óta nem hallom a hangját meccseken): "Hajrá Vasas! Hajrá Vasas! Hajrá Vasas!" Remélem inkább előny ma, mint hátrány, hogy a csapat harmada Honvédos kötődésű.
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Bayern-drukkerként azért egy ilyen turbulens szezon után mégis csak örülök ennek a salátástálnak, még akkor is, ha ezt a Dortmund vesztette el. Tuchel mondjuk még mindig nem látom, konkrétan mit is akar játszatni a csapattal, mert ez a mai teljesítmény is halovány volt, és csak Musiala zsenialitásának köszönhetjük ezt a meccset.Egyébként a dupla kirúgásnak valószínűleg lesz még bőven utózöngéje, mivel Kahn már írt a twitteren, hogy bár ott lett volna a meccsen, és ünnepelt volna a csapattal, ezt nem tehette meg, mert a klub megtiltotta neki.
Nem gondoltam, hogy a Bills szezonját még fogja überelni valami, hát az FC Hollywood most új évadot szolgáltatott.
több mint 3 éve
Klafuric már 4D-s sakkot játszik. Papíron olyan gyenge a Honvéd kezdője(se Lukic, se Lovric, se Kerezsi - és csak az utóbbi jöhet be padról), hogy a Vidit abba a kellemes mentális helyzetbe ringatja, hogy ki is kaphatnak, mi akkor se szerzünk pontot.
több mint 3 éve
Én pedig megtekintem a Vasas (jó esetben is másfél évig) utolsó Nb1-es meccsét. Igen, mazochista vagyok.
több mint 3 éve
Vajon jön még egy Luton gól, hogy Gyökerestül kiirtsa a Coventry feljutási esélyeit? (Nyugi, megyek és kikísérem magam)
több mint 3 éve
Róma, de a Coventry gól miatt írtam 😄OttvaaaanRoma vagy Sevilla szurkoló vagy?
warr_b
Sixo

több mint 3 éve
Baszki most néztem,balfasz Dortmundot 🥴
több mint 3 éve
Esik szét a Bayern, a legnagyobb ikonok leavelnek, RIP Csebi.Vicces de Goretzka sem lajkolta h 14 perc után lecserélték. Nem is ünnepelt igazán
Daley Blind will also leave Bayern in the next weeks. He never had chances to play since Thomas Tuchel joined and he’s gonna look for new chapter. It’s over. 🔴🇳🇱 #FCBayern
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 27, 2023
Blind will be available as free agent. pic.twitter.com/FYkon22MZ6
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Esik szét a Bayern, a legnagyobb ikonok leavelnek, RIP Csebi.Daley Blind will also leave Bayern in the next weeks. He never had chances to play since Thomas Tuchel joined and he’s gonna look for new chapter. It’s over. 🔴🇳🇱 #FCBayern
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 27, 2023
Blind will be available as free agent. pic.twitter.com/FYkon22MZ6
több mint 3 éve
ihatnál a bl döntő alatt ipepakuánát vagy mi az istent a pite 4ből.Ottvaaaande csak mert WC-re mentem
warr_b
Löfli
több mint 3 éve
Menj még egyszer 😁Ottvaaaande csak mert WC-re mentem
warr_b
Löfli

több mint 3 éve
Ottvaaaande csak mert WC-re mentem
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Spurs egyértelműen. Még edző nélkül is.Köszi telorol ez sosem megy …SixoOk, last one. @Mainz05en 🤜🏻🤛🏻 pic.twitter.com/GWMTX2D2Da
— FC Bayern München (@FCBayern_World) May 21, 2023
csebi
Következő kérdés:
Melyik csapat nyerne egy Spurs-Dortmund döntőt?
csebi
több mint 3 éve
Ottvaaaan

több mint 3 éve
Félbeszakadna a meccs 0-0-nálKöszi telorol ez sosem megy …SixoOk, last one. @Mainz05en 🤜🏻🤛🏻 pic.twitter.com/GWMTX2D2Da
csebi
Következő kérdés:
csebi
több mint 3 éve
Köszi telorol ez sosem megy …SixoOk, last one. @Mainz05en 🤜🏻🤛🏻 pic.twitter.com/GWMTX2D2Da
csebi
Következő kérdés: