Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
nem volt magasan a léc, de az Atalanta még szarabb volt mint a Chelsea 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Igen pontosan2014, Viktor második kétharmada óta, biztos véletlenAha, vágod mióta a T-com a főtámogatója a fradinak?ŐŐŐ, a Telekom hazai része Lőrinc kezében van, ahogy az MVM is a NER-bem, szóval szerintem nem csak marketing miatt támogatják....Igen, de ezt az mvm és a t-com is marketing célokból teszi. A T-comot felelősségre vonnád mert erősen nyomja a bayernt? Vagy a Deutche Bahnt amikor a Hertha főtámogatója volt (vagy még mindig az nem tudom)?Én nem az esetleg nyíltan az állam áltan támogatásra adott pénzekről beszéltem, mert az lehet tényleg nem annyira különböző. Hanem az összes állami óriásvállalaton/MVM, Telekom, stb/ keresztül beleraknak annyi pénzt amennyit nem szégyllnek. És ezt más csapat nem kapja, nem hinném, hogy az mvm milliárdokat adna mondjuk egy KecskemétnekÍrtam már itt korábban hogy azért az "odatolnak mindent" vs "morzsák" azért elég hamis képet mutatnak a valós helyzetről, nem hinném hogy amíg pl a fradi 10 milliardot kap addig egy újpest meg 500 milliót.1. Nem szar lenne a magyar foci állami pénz nélkül hanem nem lenne.Dehát most sincs 😀
2. Egy német piacot akarsz összehasonlítani egy magyarral? Nem okos gondolat.
davemayer
Az, hogy egy csapatnak odaadnak minden pénzt, a mögöttük állóknak morzsák jutnak max annak pont az az eredménye, hogy van majd 20 pont az első és a második között....
kapitnono
Nem tudom a valós számokat de gondolom ilyen arány lehet hogy minden klub kap egy alap pénzt (mondjuk 3 milliardot) az évre+ arányosan a marketinget figyelembe véve egyeb bevételeket - ez utóbbi nyilván más egy fradinál meg egy kecskemétnél.
Nem is a kecskemét készül cirka 60 ezer ember előtt nemzetközi kupameccset játszani annak az összes marketing részét számítasba véve...
Igazságos? Nem biztos, de megindokolható hogy egy csapat akinek a meccseire sokkal nagyobb az érdeklődés annak több szponzor pénz is jut. És ez az olló csak tovább fog nyílni amig a többi ígéretesebb csapat haldoklik szakmailag.
davemayer
kapitnono
Pont erre próbaltam utalni hogy a fradi marketing szempontból nagyon más polcon van mint egy atlagos nb1es klub, a mostani eredményeket figyelembe véve pedig ez hatványozottan igaz.
davemayer
kapitnono
davemayer

több mint 3 éve
a máv vagy volán tud profitálni abból ha többen használják a szolgáltatástMvm-nek milyen marketing celjai vannak Magyarorszagon? Vagy a fovarosi csatornazasi muveknek?Egy Deutche Bahn-nak milyen marketing céljai vannak egy Herthával kapcsolatban?
Megnezel egy meccset es estere egve hagysz minden lampat?
Vagy 4x huzod le a WC-t?
Magyarorszagon nincs erdemi valodi szponzor a sportban, politikai utasitasra jelennek meg bizonyos csapatoknal.
Ennyi.
gabokocka
davemayer
de te mit csinálsz? kinyitod a gázt?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mvm-nek milyen marketing celjai vannak Magyarorszagon? Vagy a fovarosi csatornazasi muveknek?Egy Deutche Bahn-nak milyen marketing céljai vannak egy Herthával kapcsolatban?
Megnezel egy meccset es estere egve hagysz minden lampat?
Vagy 4x huzod le a WC-t?
Magyarorszagon nincs erdemi valodi szponzor a sportban, politikai utasitasra jelennek meg bizonyos csapatoknal.
Ennyi.
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mvm-nek milyen marketing celjai vannak Magyarorszagon? Vagy a fovarosi csatornazasi muveknek?Megnezel egy meccset es estere egve hagysz minden lampat?
Vagy 4x huzod le a WC-t?
Ennyi.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Aha, vágod mióta a T-com a főtámogatója a fradinak?ŐŐŐ, a Telekom hazai része Lőrinc kezében van, ahogy az MVM is a NER-bem, szóval szerintem nem csak marketing miatt támogatják....Igen, de ezt az mvm és a t-com is marketing célokból teszi. A T-comot felelősségre vonnád mert erősen nyomja a bayernt? Vagy a Deutche Bahnt amikor a Hertha főtámogatója volt (vagy még mindig az nem tudom)?Én nem az esetleg nyíltan az állam áltan támogatásra adott pénzekről beszéltem, mert az lehet tényleg nem annyira különböző. Hanem az összes állami óriásvállalaton/MVM, Telekom, stb/ keresztül beleraknak annyi pénzt amennyit nem szégyllnek. És ezt más csapat nem kapja, nem hinném, hogy az mvm milliárdokat adna mondjuk egy KecskemétnekÍrtam már itt korábban hogy azért az "odatolnak mindent" vs "morzsák" azért elég hamis képet mutatnak a valós helyzetről, nem hinném hogy amíg pl a fradi 10 milliardot kap addig egy újpest meg 500 milliót.1. Nem szar lenne a magyar foci állami pénz nélkül hanem nem lenne.Dehát most sincs 😀
davemayer
Az, hogy egy csapatnak odaadnak minden pénzt, a mögöttük állóknak morzsák jutnak max annak pont az az eredménye, hogy van majd 20 pont az első és a második között....
kapitnono
Nem tudom a valós számokat de gondolom ilyen arány lehet hogy minden klub kap egy alap pénzt (mondjuk 3 milliardot) az évre+ arányosan a marketinget figyelembe véve egyeb bevételeket - ez utóbbi nyilván más egy fradinál meg egy kecskemétnél.
Nem is a kecskemét készül cirka 60 ezer ember előtt nemzetközi kupameccset játszani annak az összes marketing részét számítasba véve...
Igazságos? Nem biztos, de megindokolható hogy egy csapat akinek a meccseire sokkal nagyobb az érdeklődés annak több szponzor pénz is jut. És ez az olló csak tovább fog nyílni amig a többi ígéretesebb csapat haldoklik szakmailag.
davemayer
kapitnono
Pont erre próbaltam utalni hogy a fradi marketing szempontból nagyon más polcon van mint egy atlagos nb1es klub, a mostani eredményeket figyelembe véve pedig ez hatványozottan igaz.
davemayer
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
nem telekom t systemsŐŐŐ, a Telekom hazai része Lőrinc kezében van, ahogy az MVM is a NER-bem, szóval szerintem nem csak marketing miatt támogatják....Azért na.
kapitnono
Telekom Lölö, Voda Andi, nem lehet egyszerű ekkora teher alatt élni.
A többiekről nem is beszélve😄😄😄
jobbágy#JC6
és az bár nem független a telekomtól azért más cég
en.wikipedia.org/wiki/T-Systems
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ŐŐŐ, a Telekom hazai része Lőrinc kezében van, ahogy az MVM is a NER-bem, szóval szerintem nem csak marketing miatt támogatják....Azért na.
kapitnono
Telekom Lölö, Voda Andi, nem lehet egyszerű ekkora teher alatt élni.
A többiekről nem is beszélve😄😄😄
több mint 3 éve
ŐŐŐ, a Telekom hazai része Lőrinc kezében van, ahogy az MVM is a NER-bem, szóval szerintem nem csak marketing miatt támogatják....Igen, de ezt az mvm és a t-com is marketing célokból teszi. A T-comot felelősségre vonnád mert erősen nyomja a bayernt? Vagy a Deutche Bahnt amikor a Hertha főtámogatója volt (vagy még mindig az nem tudom)?Én nem az esetleg nyíltan az állam áltan támogatásra adott pénzekről beszéltem, mert az lehet tényleg nem annyira különböző. Hanem az összes állami óriásvállalaton/MVM, Telekom, stb/ keresztül beleraknak annyi pénzt amennyit nem szégyllnek. És ezt más csapat nem kapja, nem hinném, hogy az mvm milliárdokat adna mondjuk egy KecskemétnekÍrtam már itt korábban hogy azért az "odatolnak mindent" vs "morzsák" azért elég hamis képet mutatnak a valós helyzetről, nem hinném hogy amíg pl a fradi 10 milliardot kap addig egy újpest meg 500 milliót.1. Nem szar lenne a magyar foci állami pénz nélkül hanem nem lenne.Dehát most sincs 😀
davemayer
kapitnono
davemayer
kapitnono
davemayer
Szerkesztette: kapitnono

több mint 3 éve
Igen, de ezt az mvm és a t-com is marketing célokból teszi. A T-comot felelősségre vonnád mert erősen nyomja a bayernt? Vagy a Deutche Bahnt amikor a Hertha főtámogatója volt (vagy még mindig az nem tudom)?Én nem az esetleg nyíltan az állam áltan támogatásra adott pénzekről beszéltem, mert az lehet tényleg nem annyira különböző. Hanem az összes állami óriásvállalaton/MVM, Telekom, stb/ keresztül beleraknak annyi pénzt amennyit nem szégyllnek. És ezt más csapat nem kapja, nem hinném, hogy az mvm milliárdokat adna mondjuk egy KecskemétnekÍrtam már itt korábban hogy azért az "odatolnak mindent" vs "morzsák" azért elég hamis képet mutatnak a valós helyzetről, nem hinném hogy amíg pl a fradi 10 milliardot kap addig egy újpest meg 500 milliót.1. Nem szar lenne a magyar foci állami pénz nélkül hanem nem lenne.Dehát most sincs 😀
davemayer
kapitnono
davemayer
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Az egyesület 75,01%-ban birtokolja részvényeit, a megmaradt részt az Adidas, az Allianz és az Audi AG birtokolja három egyenlő 8,33%-os részvény tulajdonnal.A Bayern Munchent nagyjából 4 egyenlõ részben tulajdonolja: maga az eredeti BM mint klub, az Allianz biztosító- bank csoport, az Adidas, és az Audi (Volkswagen csoport).Valahogy nem tudom elképzelni hogy mondjuk ha egy német csapat x évig nem nyer mondjuk blt akkor a német kormány teletolja állami pénzzel hogy legyen eredmény.németnél nem, de ugye spanyolnál is megvan ez
kapitnono
Negritis, a vajda
Nem gond, ha pár igazolás picit drágább lesz.
ulpianus
több mint 3 éve
Én nem az esetleg nyíltan az állam áltan támogatásra adott pénzekről beszéltem, mert az lehet tényleg nem annyira különböző. Hanem az összes állami óriásvállalaton/MVM, Telekom, stb/ keresztül beleraknak annyi pénzt amennyit nem szégyllnek. És ezt más csapat nem kapja, nem hinném, hogy az mvm milliárdokat adna mondjuk egy KecskemétnekÍrtam már itt korábban hogy azért az "odatolnak mindent" vs "morzsák" azért elég hamis képet mutatnak a valós helyzetről, nem hinném hogy amíg pl a fradi 10 milliardot kap addig egy újpest meg 500 milliót.1. Nem szar lenne a magyar foci állami pénz nélkül hanem nem lenne.Dehát most sincs 😀
davemayer
kapitnono
davemayer

több mint 3 éve
A Felcsútnak biztos nem morzsák jutnak.1. Nem szar lenne a magyar foci állami pénz nélkül hanem nem lenne.Dehát most sincs 😀
davemayer
kapitnono
Szerintem a 2010-es évek Vidije sem morzsákból gazdálkodott.
több mint 3 éve
Írtam már itt korábban hogy azért az "odatolnak mindent" vs "morzsák" azért elég hamis képet mutatnak a valós helyzetről, nem hinném hogy amíg pl a fradi 10 milliardot kap addig egy újpest meg 500 milliót.1. Nem szar lenne a magyar foci állami pénz nélkül hanem nem lenne.Dehát most sincs 😀
davemayer
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
1. Nem szar lenne a magyar foci állami pénz nélkül hanem nem lenne.Dehát most sincs 😀
davemayer

több mint 3 éve
Megkaptad a választ már mástól, leírhatom ugyanazt ha szeretnéd.De a kérdésre nem válaszoltál most. Csak annyit hogy az előzőt megvalaszoltad. Szóval?Te azt irtad nem létezett, én arra reagáltam.Akkor melyik magyar csapatot borították el a közpénz milliárdok?Ez nem igaz.2010 előtt kb nem létezett az állami támogatás. Akkor szar volt a foci. Most is ugyanaz lenne. Bár a loki a kormány nélkül jutott blbe, szóval nem tudom mit veri magát a fradi egy Európa ligara más pénzéből.1. Nem szar lenne a magyar foci állami pénz nélkül hanem nem lenne.Én azt is elfogadnám, a félutas megoldásnak nem volt semmi értelme, na az az igazi kidobott pénz. Most a fradi kellően sikeres ahhoz hogy igazolva legyen a beletett összeg - persze aki nem nekik szurkol az ennek nem örül, aki meg politikai indíttatásból ellenük szurkol az meg pláne nem.Hát engem nem nagyon érdekelnek az eredmények,mert ilyen körülmények között születtek, számomra ez már a bundával ér fel,mert a többi csapattal szemben jogtalan előnyt szerez az óriási állami pénzek miatt.
2 hét múlva EL- kieséses meccset fognak rendezi pesten, márciusban kb 60 ezer emberrel. Most őszintén, mi volt erre az esély 5-10 éve? 0, zéró, semmi. Stadion sem lett volna rá.
De persze tudom, szégyen-gyalázat.
davemayer
Én ezt rohadtul betiltanám, ha rendes piaci körülmények között nem jön össze, akkor ez van legyünk inkább szarok x évig.
Valahogy nem tudom elképzelni hogy mondjuk ha egy német csapat x évig nem nyer mondjuk blt akkor a német kormány teletolja állami pénzzel hogy legyen eredmény.
kapitnono
davemayer
Nemes samu09
davemayer
Nemes samu09
davemayer
Nemes samu09
Értem én ha nem tetszik ami most megy, elfogadom. Szerintem is az ideális az lenne ha közpénz nélkül tudna működni a magyar labdarúgás de ez nem lehetséges, még egy fradinak sem akinek a meccseire 10x annyian járnak kb mint a klubok 90%-ára. Egyszerűen nem akkora piac hogy fel lehessen építeni egy nemzetközileg megfelelő csapatot, vissza lehetne állni az alapjáratra de szvsz az meg teljesen felesleges, az lenne az igazi pénzkidobás.
Idén a fradinak van esélye hogy a nemzetközi szerepléssel kitermelje a büdzséjét, nem hiszem hogy volt eddig magyar klub akinek ez sikerült volna, de lehet tévedek. Szezon végén meglátjuk, mindenesetre sokat számit pénz szempontjából hogy a koefficiens pontok miatt a kövi bl selejtezökben még a 3.körben is kiemelt lehet a csapat ami azt jelenti hogy komoly sansz lesz elérni a BL playoff kört ami megint instant 5M euro.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Az a kemény, hogy hiába kezdte fosul a Juventusz az idényt, ha nincs a 15 pont levonás, akkor most a masodik hely környékén bóklásznának
több mint 3 éve
Indokolatlanul alulértékelt komment. Kérdezzük meg csebit, a külügyben mikor és milyen átvilágítás van, illetve ha valaki hat évet dolgozik, akkor várható-e, hogy külszolgálatra kerül, vagy tényleg csak a csókosakat emelik ki?Én arról a kiírásról keresek fényképet, amit akkor csinált a Fradi tábor, amikor a Fidesz hazacsempészte Kaletát. Köszi!Úgy erted hogy a 2010 előtt átvilágított és Gyurcsány altal felemelt Kaletát?
NB2
davemayer
Aztán ezt helyezzük el 2001-től egy idővonalra.
Egyébként mi az a poszt, ami felemelésnek számít?
több mint 3 éve
Theo bebaszta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Milliárdos költségvetésük volt már akkor. Az most mennyi is? Költői kérdés...Értem. Lett eredménye? Nem. Mert nem volt lehetőségük milliárdokat oda rakni. Abban a nagyságrendben, ami most megy, az akkori összeg a tizedesjegy után következik. Kb nem létezett?Leírom hatezredszerre is, bár válasz nem nagyon szokott jönni rá: Újpest a kétezres évek elején. Államilag odairányított szponzorok hada (MOL, OTP, MFB, Szerencsejáték Zrt., Paksi Atomerőmű, Elmű, mindez EGYSZERRE), el sem fértek a mezen kb. Csak azért, mert Viktor akkor épp lila volt.Akkor melyik magyar csapatot borították el a közpénz milliárdok?Ez nem igaz.2010 előtt kb nem létezett az állami támogatás. Akkor szar volt a foci. Most is ugyanaz lenne. Bár a loki a kormány nélkül jutott blbe, szóval nem tudom mit veri magát a fradi egy Európa ligara más pénzéből.1. Nem szar lenne a magyar foci állami pénz nélkül hanem nem lenne.Én azt is elfogadnám, a félutas megoldásnak nem volt semmi értelme, na az az igazi kidobott pénz. Most a fradi kellően sikeres ahhoz hogy igazolva legyen a beletett összeg - persze aki nem nekik szurkol az ennek nem örül, aki meg politikai indíttatásból ellenük szurkol az meg pláne nem.Hát engem nem nagyon érdekelnek az eredmények,mert ilyen körülmények között születtek, számomra ez már a bundával ér fel,mert a többi csapattal szemben jogtalan előnyt szerez az óriási állami pénzek miatt.
2 hét múlva EL- kieséses meccset fognak rendezi pesten, márciusban kb 60 ezer emberrel. Most őszintén, mi volt erre az esély 5-10 éve? 0, zéró, semmi. Stadion sem lett volna rá.
davemayer
Én ezt rohadtul betiltanám, ha rendes piaci körülmények között nem jön össze, akkor ez van legyünk inkább szarok x évig.
Valahogy nem tudom elképzelni hogy mondjuk ha egy német csapat x évig nem nyer mondjuk blt akkor a német kormány teletolja állami pénzzel hogy legyen eredmény.
kapitnono
davemayer
Nemes samu09
davemayer
Nemes samu09
Bálesz
Nemes samu09

több mint 3 éve
De a kérdésre nem válaszoltál most. Csak annyit hogy az előzőt megvalaszoltad. Szóval?Te azt irtad nem létezett, én arra reagáltam.Akkor melyik magyar csapatot borították el a közpénz milliárdok?Ez nem igaz.2010 előtt kb nem létezett az állami támogatás. Akkor szar volt a foci. Most is ugyanaz lenne. Bár a loki a kormány nélkül jutott blbe, szóval nem tudom mit veri magát a fradi egy Európa ligara más pénzéből.1. Nem szar lenne a magyar foci állami pénz nélkül hanem nem lenne.Én azt is elfogadnám, a félutas megoldásnak nem volt semmi értelme, na az az igazi kidobott pénz. Most a fradi kellően sikeres ahhoz hogy igazolva legyen a beletett összeg - persze aki nem nekik szurkol az ennek nem örül, aki meg politikai indíttatásból ellenük szurkol az meg pláne nem.Hát engem nem nagyon érdekelnek az eredmények,mert ilyen körülmények között születtek, számomra ez már a bundával ér fel,mert a többi csapattal szemben jogtalan előnyt szerez az óriási állami pénzek miatt.
davemayer
kapitnono
davemayer
Nemes samu09
davemayer
Nemes samu09
davemayer
több mint 3 éve
Értem. Lett eredménye? Nem. Mert nem volt lehetőségük milliárdokat oda rakni. Abban a nagyságrendben, ami most megy, az akkori összeg a tizedesjegy után következik. Kb nem létezett?Leírom hatezredszerre is, bár válasz nem nagyon szokott jönni rá: Újpest a kétezres évek elején. Államilag odairányított szponzorok hada (MOL, OTP, MFB, Szerencsejáték Zrt., Paksi Atomerőmű, Elmű, mindez EGYSZERRE), el sem fértek a mezen kb. Csak azért, mert Viktor akkor épp lila volt.Akkor melyik magyar csapatot borították el a közpénz milliárdok?Ez nem igaz.2010 előtt kb nem létezett az állami támogatás. Akkor szar volt a foci. Most is ugyanaz lenne. Bár a loki a kormány nélkül jutott blbe, szóval nem tudom mit veri magát a fradi egy Európa ligara más pénzéből.1. Nem szar lenne a magyar foci állami pénz nélkül hanem nem lenne.Én azt is elfogadnám, a félutas megoldásnak nem volt semmi értelme, na az az igazi kidobott pénz. Most a fradi kellően sikeres ahhoz hogy igazolva legyen a beletett összeg - persze aki nem nekik szurkol az ennek nem örül, aki meg politikai indíttatásból ellenük szurkol az meg pláne nem.Hát engem nem nagyon érdekelnek az eredmények,mert ilyen körülmények között születtek, számomra ez már a bundával ér fel,mert a többi csapattal szemben jogtalan előnyt szerez az óriási állami pénzek miatt.
davemayer
kapitnono
davemayer
Nemes samu09
davemayer
Nemes samu09
Bálesz
több mint 3 éve
Hagyd, szidni kell őket mindenáron, hát tegyék. Biztos csak az állami pénzek miatt áll 21 meccs után +16 ponttal és 15 győzelemmel a fradi, a második helyezettnek meg van 7... kevésbé tudom elképzelni hogy eközben a többi csapat éhenhal ( főleg hallva mennyi az átlag fizu) és azért nincs eredmény, lehet hogy kretén a szakmai irányitás? Csak találgatok.Leírom hatezredszerre is, bár válasz nem nagyon szokott jönni rá: Újpest a kétezres évek elején. Államilag odairányított szponzorok hada (MOL, OTP, MFB, Szerencsejáték Zrt., Paksi Atomerőmű, Elmű, mindez EGYSZERRE), el sem fértek a mezen kb. Csak azért, mert Viktor akkor épp lila volt.Akkor melyik magyar csapatot borították el a közpénz milliárdok?Ez nem igaz.2010 előtt kb nem létezett az állami támogatás. Akkor szar volt a foci. Most is ugyanaz lenne. Bár a loki a kormány nélkül jutott blbe, szóval nem tudom mit veri magát a fradi egy Európa ligara más pénzéből.1. Nem szar lenne a magyar foci állami pénz nélkül hanem nem lenne.Én azt is elfogadnám, a félutas megoldásnak nem volt semmi értelme, na az az igazi kidobott pénz. Most a fradi kellően sikeres ahhoz hogy igazolva legyen a beletett összeg - persze aki nem nekik szurkol az ennek nem örül, aki meg politikai indíttatásból ellenük szurkol az meg pláne nem.Hát engem nem nagyon érdekelnek az eredmények,mert ilyen körülmények között születtek, számomra ez már a bundával ér fel,mert a többi csapattal szemben jogtalan előnyt szerez az óriási állami pénzek miatt.
davemayer
kapitnono
davemayer
Nemes samu09
davemayer
Nemes samu09
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Leírom hatezredszerre is, bár válasz nem nagyon szokott jönni rá: Újpest a kétezres évek elején. Államilag odairányított szponzorok hada (MOL, OTP, MFB, Szerencsejáték Zrt., Paksi Atomerőmű, Elmű, mindez EGYSZERRE), el sem fértek a mezen kb. Csak azért, mert Viktor akkor épp lila volt.Akkor melyik magyar csapatot borították el a közpénz milliárdok?Ez nem igaz.2010 előtt kb nem létezett az állami támogatás. Akkor szar volt a foci. Most is ugyanaz lenne. Bár a loki a kormány nélkül jutott blbe, szóval nem tudom mit veri magát a fradi egy Európa ligara más pénzéből.1. Nem szar lenne a magyar foci állami pénz nélkül hanem nem lenne.Én azt is elfogadnám, a félutas megoldásnak nem volt semmi értelme, na az az igazi kidobott pénz. Most a fradi kellően sikeres ahhoz hogy igazolva legyen a beletett összeg - persze aki nem nekik szurkol az ennek nem örül, aki meg politikai indíttatásból ellenük szurkol az meg pláne nem.Hát engem nem nagyon érdekelnek az eredmények,mert ilyen körülmények között születtek, számomra ez már a bundával ér fel,mert a többi csapattal szemben jogtalan előnyt szerez az óriási állami pénzek miatt.
davemayer
kapitnono
davemayer
Nemes samu09
davemayer
Nemes samu09