Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 567 — Cowboys fan
Tegnapi Guardiola interjú meglehetősen képmutatóra sikeredett. Azzal védekezni, hogy egyszer már zajlott ellenük nyomozás pár éve és ott sem találtak semmit. Meg, hogy megilleti őket az ártatlanság vélelme amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik, hagyjuk már. Az meg, hogy kvázi az egészet a többi csapatra akarja kenni, a másik 19 csapat jelentette fel őket, kiemelve Daniel Levyt ...
Sixo
ez így mondjuk nem igaz, csak azt mondták, hogy már elévült, meg hogy nem törvényes úton szerezték a bizonyítékokat. vagy nem?
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 571
A vidi nagyon melyrepul
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 372 — LIGHTS OUT!
Tegnapi Guardiola interjú meglehetősen képmutatóra sikeredett. Azzal védekezni, hogy egyszer már zajlott ellenük nyomozás pár éve és ott sem találtak semmit. Meg, hogy megilleti őket az ártatlanság vélelme amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik, hagyjuk már. Az meg, hogy kvázi az egészet a többi csapatra akarja kenni, a másik 19 csapat jelentette fel őket, kiemelve Daniel Levyt ...

több mint 3 éve
Az istenit neki, pedig azt hittem ő lesz a kövi Del Piero. Jó mondjuk 1.5 éve szarul játszik, de remény ott volt, hogy ha felépül akkor a régi lehet.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 693 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
@csebi , kikapott a Zamalek a CAF bajnokok ligája első meccsén otthon, erre azért nem számítottam.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 810 — "Montoya por favor!"
Nizzában Brahimi vágott 2 hatalmas gólt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nah már a brazil szövetség is tagadja, hogy megállapodtak volna Ancelottival, szóval fixen aláírt oda.

több mint 3 éve
Pletykák láttak napvilágra miszerint Carlo Ancelotti elvállalta a brazil válogatott kispadját, nem tisztázott mikortól. Ő személyesen tagadta ezen állításon, azt mondta 2024ig szerződése van a Reallal.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 304 — Lucas Scott
Kemény, hogy állítólag, a City védőügyvédje havonta kb 1 milliárd forintot kap.
Sixo
Milyen lenne ha ez is bele számítana az ffp-be 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Kemény, hogy állítólag, a City védőügyvédje havonta kb 1 milliárd forintot kap.

több mint 3 éve
40 évesen is kékben lesz, elképesztő, hogy mennyire ki tudják tolni a legmagasabb szinten is játékosok focira alkalmas korát.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 693 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ancellottinak és Guardiolanak nem volt jó féléve, egy Arteta vagy Xavi jobban nézett volna ki a helyükön.

Sixo
Ok Nick Sirianni se èrdemli meg aCOY címet mert neki könnyű volt ezt a SBt összehoznia, szóval ez ilyen 🥴
dande2
Nem érted továbbra sem h ha vki egy szezon előtt is top 10be várt csapatot SBbe visz az nem számít akkora “nagy tettnek” mint h vki egy bottom 3 csapatot elvisz a divisional roundba.
Nem volt könnyű, ezt sosem állítottam de az egyik dolog látványosabb mint a másik sztem.
csebi
Ez off, de csupán azért zavar mert nagyjából hasonló körülményekkel vette át az Eaglest tavaly, és vitte be a rájátszásba, képes volt megújulni és váltani, és még szóba sem került akkor sem. EPersze a mérleg gyengébb, és rögtön kiesett a Tampa ellen, de a szitu kb ugyan az. Mit kell még csinálnia mert ezek szerint neki mindig lesz egy de...vagy valóban 17-0--val nyerni az alapszakaszt...ő nem volt ott a keret kialakításakor, nem volt beleszólása abba kit miért mikor hoznak??? Egyébként idén se értem ugyan mire lett volna top 10be várt csapat, nem is nagyon láttam ezt. A csoportból is mindenki a Boysról beszélt... amúgy gratula Dabollnak

De mindegy reméljük hétfő hajnalra megkapja a neki járó elismerést 😉

On is legyünk, ebből a hármasból pedig Scaloni érdemli meg, Pepet most én se értem mit keres itt pedig ha valaki akkor én szeretem 😊
dande2
Off: tavalyi évről nem beszélek, csak ideirol. Én lattam több szezon előtti rankingot h 10ben voltatok (vagy 11. Épp).

Igen, remelem megkapja. Vegre a szimpatikus vesztes elismerést 😉
csebi
Szimpatikusak mondjuk sosem lesznek 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ancellottinak és Guardiolanak nem volt jó féléve, egy Arteta vagy Xavi jobban nézett volna ki a helyükön.

Sixo
Ok Nick Sirianni se èrdemli meg aCOY címet mert neki könnyű volt ezt a SBt összehoznia, szóval ez ilyen 🥴
dande2
Nem érted továbbra sem h ha vki egy szezon előtt is top 10be várt csapatot SBbe visz az nem számít akkora “nagy tettnek” mint h vki egy bottom 3 csapatot elvisz a divisional roundba.
Nem volt könnyű, ezt sosem állítottam de az egyik dolog látványosabb mint a másik sztem.
csebi
Ez off, de csupán azért zavar mert nagyjából hasonló körülményekkel vette át az Eaglest tavaly, és vitte be a rájátszásba, képes volt megújulni és váltani, és még szóba sem került akkor sem. EPersze a mérleg gyengébb, és rögtön kiesett a Tampa ellen, de a szitu kb ugyan az. Mit kell még csinálnia mert ezek szerint neki mindig lesz egy de...vagy valóban 17-0--val nyerni az alapszakaszt...ő nem volt ott a keret kialakításakor, nem volt beleszólása abba kit miért mikor hoznak??? Egyébként idén se értem ugyan mire lett volna top 10be várt csapat, nem is nagyon láttam ezt. A csoportból is mindenki a Boysról beszélt... amúgy gratula Dabollnak

On is legyünk, ebből a hármasból pedig Scaloni érdemli meg, Pepet most én se értem mit keres itt pedig ha valaki akkor én szeretem 😊
dande2
Off: tavalyi évről nem beszélek, csak ideirol. Én lattam több szezon előtti rankingot h 10ben voltatok (vagy 11. Épp).

Igen, remelem megkapja. Vegre a szimpatikus vesztes elismerést 😉

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 727 — Így remélem megfelelek nektek.....

Sixo
dande2
csebi

több mint 3 éve

Sixo
dande2

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 571
Duplan wtf

YoungZeeZee
Alan Hansen nagy arc volt. Meg önzetlen is, ha nem passzolja le a lesre futó Dalglishnak, akkor gól.
Hát, van az úgy, hogy ekkora játékosoknak sem jön össze 😊
slowmotion
a kedvencem a vedok, ahogy kifutnak 😀
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 567 — Cowboys fan
Duplan wtf

YoungZeeZee
Alan Hansen nagy arc volt. Meg önzetlen is, ha nem passzolja le a lesre futó Dalglishnak, akkor gól.
Hát, van az úgy, hogy ekkora játékosoknak sem jön össze 😊
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 571
Duplan wtf
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 451 — nabege2@yahoo.com
M4-en ki ez a nő aki vezeti a műsort? Nagyon megöregedett és nagyon nem szép. 😀
Toto21
Mérei Andi volt, nem?
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 184
M4-en ki ez a nő aki vezeti a műsort? Nagyon megöregedett és nagyon nem szép. 😀
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 810 — "Montoya por favor!"
Skysport lehozta, de sehol máshol nem láttam, lehet kacsa, de erősnek hangzik

Sixo
158 meccses alapszakasz azért már durva lenne.
Willie Parker
elv kb 14 meccset játszanak

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 249
Skysport lehozta, de sehol máshol nem láttam, lehet kacsa, de erősnek hangzik

Sixo
158 meccses alapszakasz azért már durva lenne.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 249
És állítólag Pep nem tudott semmiről.
Öreg öltönyös bácsis mém
csebi
Nem tudtam arról, ami szerintünk meg sem történt.
De ha megtörtént is, én nem vettem észre.
Ha észrevettem volna, sem tudnám...
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 727 — Így remélem megfelelek nektek.....

Sixo