Soccer
Tegnapi Guardiola interjú meglehetősen képmutatóra sikeredett. Azzal védekezni, hogy egyszer már zajlott ellenük nyomozás pár éve és ott sem találtak semmit. Meg, hogy megilleti őket az ártatlanság vélelme amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik, hagyjuk már. Az meg, hogy kvázi az egészet a többi csapatra akarja kenni, a másik 19 csapat jelentette fel őket, kiemelve Daniel Levyt ...ez így mondjuk nem igaz, csak azt mondták, hogy már elévült, meg hogy nem törvényes úton szerezték a bizonyítékokat. vagy nem?
Sixo
Juventus calls leaked by @Corriere reveal Federico Cherubini stating that Federico Chiesa will not stay too long at the Bianconeri because of his entourage's demands. https://t.co/ddlOrt0dvK
— Get Italian Football News (@_GIFN) February 11, 2023

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
🚨 𝗢𝗙𝗙𝗜𝗖𝗜𝗔𝗟: The three finalists for the FIFA Puskás Award:
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) February 10, 2023
🇧🇷 Richarlison
🇵🇱 Marcin Oleksy
🇫🇷 Dimitri Payet
Who do you think should win? 🧵👇
Kemény, hogy állítólag, a City védőügyvédje havonta kb 1 milliárd forintot kap.Milyen lenne ha ez is bele számítana az ffp-be 😊
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
EXCL: Chelsea have now reached full verbal agreement with Thiago Silva on a new contract valid until June 2024, here we go! 🚨🔵🇧🇷 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 10, 2023
Draft of new deal being prepared— it’s all done and agreed verbally as Thiago has given the green light.
New contract to be signed soon. pic.twitter.com/tvcwaJwDeZ
Szimpatikusak mondjuk sosem lesznek 😀Off: tavalyi évről nem beszélek, csak ideirol. Én lattam több szezon előtti rankingot h 10ben voltatok (vagy 11. Épp).Ez off, de csupán azért zavar mert nagyjából hasonló körülményekkel vette át az Eaglest tavaly, és vitte be a rájátszásba, képes volt megújulni és váltani, és még szóba sem került akkor sem. EPersze a mérleg gyengébb, és rögtön kiesett a Tampa ellen, de a szitu kb ugyan az. Mit kell még csinálnia mert ezek szerint neki mindig lesz egy de...vagy valóban 17-0--val nyerni az alapszakaszt...ő nem volt ott a keret kialakításakor, nem volt beleszólása abba kit miért mikor hoznak??? Egyébként idén se értem ugyan mire lett volna top 10be várt csapat, nem is nagyon láttam ezt. A csoportból is mindenki a Boysról beszélt... amúgy gratula DabollnakNem érted továbbra sem h ha vki egy szezon előtt is top 10be várt csapatot SBbe visz az nem számít akkora “nagy tettnek” mint h vki egy bottom 3 csapatot elvisz a divisional roundba.Ancellottinak és Guardiolanak nem volt jó féléve, egy Arteta vagy Xavi jobban nézett volna ki a helyükön.Ok Nick Sirianni se èrdemli meg aCOY címet mert neki könnyű volt ezt a SBt összehoznia, szóval ez ilyen 🥴
🚨 𝗢𝗙𝗙𝗜𝗖𝗜𝗔𝗟! The finalists for The Best Coach of the Year award:
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) February 9, 2023
🇪🇸 Pep Guardiola
🇦🇷 Lionel Scaloni
🇮🇹 Carlo Ancelotti
Who would you vote for? 🤔 pic.twitter.com/33ZJtzXMKt
Sixo
dande2
Nem volt könnyű, ezt sosem állítottam de az egyik dolog látványosabb mint a másik sztem.
csebi
De mindegy reméljük hétfő hajnalra megkapja a neki járó elismerést 😉
On is legyünk, ebből a hármasból pedig Scaloni érdemli meg, Pepet most én se értem mit keres itt pedig ha valaki akkor én szeretem 😊
dande2
Igen, remelem megkapja. Vegre a szimpatikus vesztes elismerést 😉
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Off: tavalyi évről nem beszélek, csak ideirol. Én lattam több szezon előtti rankingot h 10ben voltatok (vagy 11. Épp).Ez off, de csupán azért zavar mert nagyjából hasonló körülményekkel vette át az Eaglest tavaly, és vitte be a rájátszásba, képes volt megújulni és váltani, és még szóba sem került akkor sem. EPersze a mérleg gyengébb, és rögtön kiesett a Tampa ellen, de a szitu kb ugyan az. Mit kell még csinálnia mert ezek szerint neki mindig lesz egy de...vagy valóban 17-0--val nyerni az alapszakaszt...ő nem volt ott a keret kialakításakor, nem volt beleszólása abba kit miért mikor hoznak??? Egyébként idén se értem ugyan mire lett volna top 10be várt csapat, nem is nagyon láttam ezt. A csoportból is mindenki a Boysról beszélt... amúgy gratula DabollnakNem érted továbbra sem h ha vki egy szezon előtt is top 10be várt csapatot SBbe visz az nem számít akkora “nagy tettnek” mint h vki egy bottom 3 csapatot elvisz a divisional roundba.Ancellottinak és Guardiolanak nem volt jó féléve, egy Arteta vagy Xavi jobban nézett volna ki a helyükön.Ok Nick Sirianni se èrdemli meg aCOY címet mert neki könnyű volt ezt a SBt összehoznia, szóval ez ilyen 🥴
🇪🇸 Pep Guardiola
🇦🇷 Lionel Scaloni
🇮🇹 Carlo Ancelotti
Sixo
dande2
Nem volt könnyű, ezt sosem állítottam de az egyik dolog látványosabb mint a másik sztem.
csebi
On is legyünk, ebből a hármasból pedig Scaloni érdemli meg, Pepet most én se értem mit keres itt pedig ha valaki akkor én szeretem 😊
dande2
Igen, remelem megkapja. Vegre a szimpatikus vesztes elismerést 😉
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Ez off, de csupán azért zavar mert nagyjából hasonló körülményekkel vette át az Eaglest tavaly, és vitte be a rájátszásba, képes volt megújulni és váltani, és még szóba sem került akkor sem. EPersze a mérleg gyengébb, és rögtön kiesett a Tampa ellen, de a szitu kb ugyan az. Mit kell még csinálnia mert ezek szerint neki mindig lesz egy de...vagy valóban 17-0--val nyerni az alapszakaszt...ő nem volt ott a keret kialakításakor, nem volt beleszólása abba kit miért mikor hoznak??? Egyébként idén se értem ugyan mire lett volna top 10be várt csapat, nem is nagyon láttam ezt. A csoportból is mindenki a Boysról beszélt... amúgy gratula DabollnakNem érted továbbra sem h ha vki egy szezon előtt is top 10be várt csapatot SBbe visz az nem számít akkora “nagy tettnek” mint h vki egy bottom 3 csapatot elvisz a divisional roundba.Ancellottinak és Guardiolanak nem volt jó féléve, egy Arteta vagy Xavi jobban nézett volna ki a helyükön.Ok Nick Sirianni se èrdemli meg aCOY címet mert neki könnyű volt ezt a SBt összehoznia, szóval ez ilyen 🥴
🇪🇸 Pep Guardiola
🇦🇷 Lionel Scaloni
🇮🇹 Carlo Ancelotti
Sixo
dande2
csebi
Nem érted továbbra sem h ha vki egy szezon előtt is top 10be várt csapatot SBbe visz az nem számít akkora “nagy tettnek” mint h vki egy bottom 3 csapatot elvisz a divisional roundba.Ancellottinak és Guardiolanak nem volt jó féléve, egy Arteta vagy Xavi jobban nézett volna ki a helyükön.Ok Nick Sirianni se èrdemli meg aCOY címet mert neki könnyű volt ezt a SBt összehoznia, szóval ez ilyen 🥴
🇪🇸 Pep Guardiola
🇦🇷 Lionel Scaloni
🇮🇹 Carlo Ancelotti
Sixo
dande2
a kedvencem a vedok, ahogy kifutnak 😀Duplan wtfAlan Hansen nagy arc volt. Meg önzetlen is, ha nem passzolja le a lesre futó Dalglishnak, akkor gól.
What's going on here 🤣 pic.twitter.com/kqDiWqeFE9
— Dirty Footballer 👊 (@DirtyFootbaIIer) February 9, 2023
YoungZeeZee
Hát, van az úgy, hogy ekkora játékosoknak sem jön össze 😊
slowmotion
Duplan wtfAlan Hansen nagy arc volt. Meg önzetlen is, ha nem passzolja le a lesre futó Dalglishnak, akkor gól.
YoungZeeZee
Hát, van az úgy, hogy ekkora játékosoknak sem jön össze 😊
M4-en ki ez a nő aki vezeti a műsort? Nagyon megöregedett és nagyon nem szép. 😀Mérei Andi volt, nem?
Toto21
elv kb 14 meccset játszanakSkysport lehozta, de sehol máshol nem láttam, lehet kacsa, de erősnek hangzik158 meccses alapszakasz azért már durva lenne.
🚨 BREAKING 🚨
— Football Daily (@footballdaily) February 9, 2023
The organisers of the failed European Super League have announced new proposals with around 80 teams being involved! pic.twitter.com/QOho9l3ZWB
Sixo
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Skysport lehozta, de sehol máshol nem láttam, lehet kacsa, de erősnek hangzik158 meccses alapszakasz azért már durva lenne.
🚨 BREAKING 🚨
— Football Daily (@footballdaily) February 9, 2023
The organisers of the failed European Super League have announced new proposals with around 80 teams being involved! pic.twitter.com/QOho9l3ZWB
Sixo
És állítólag Pep nem tudott semmiről.Nem tudtam arról, ami szerintünk meg sem történt.
Öreg öltönyös bácsis mém
csebi
De ha megtörtént is, én nem vettem észre.
Ha észrevettem volna, sem tudnám...
Ancellottinak és Guardiolanak nem volt jó féléve, egy Arteta vagy Xavi jobban nézett volna ki a helyükön.Ok Nick Sirianni se èrdemli meg aCOY címet mert neki könnyű volt ezt a SBt összehoznia, szóval ez ilyen 🥴
🇪🇸 Pep Guardiola
🇦🇷 Lionel Scaloni
🇮🇹 Carlo Ancelotti
Sixo