Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 173 — Kinek mit intézett a kormánya
Már kicsit kitekintve a 24-es eb selejtezőkre, összejöhetne egy olyan csoport, hogy
Magyarország-Izrael-Románia-Szlovákia
Ráadásul előfordulhat, hogy a szlovákok 5. kalaposak lesznek.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 564 — #NoStress
Az ilyen fogadásokat adom nagyon: kétszeres a szorzó az olaszokra!
Igazi win-win szituáció
r.baggio
nekem az az egy bajom van, hogy minden olyan meccset elbukott egy magyar csapat ( kézilabda, vizes sportok, FTC), amikor teltház volt és mindenki szurkolt. Attól félek megint leblokkolunk, mint minden nagyobb lehetöség elött. Ennek ellenére Ria Ria!
Toto21
Én amúgy a média hisztit nem értem, alapból nem mi vagyunk az esélyesek ha telthaz van ha nincs. Menjünk ki tegyük ki amit tudunk ahogy az eddigi meccseken aztán meglátjuk mire lesz eleg.
El kell felejteni hogy mi a tét, hiszen már így is bőven felül teljesítettünk.
Toca
De, otthon, öt meccs után, két pont fórral, 3 kapott góllal (ami az A-Liga 16 csapata közül a második legkevesebb), ebben a sorozatban, ezzel a flow-al bizony mi vagyunk a favoritok.

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 407 — Vikings fan
Igazi win-win szituáció
r.baggio
nekem az az egy bajom van, hogy minden olyan meccset elbukott egy magyar csapat ( kézilabda, vizes sportok, FTC), amikor teltház volt és mindenki szurkolt. Attól félek megint leblokkolunk, mint minden nagyobb lehetöség elött. Ennek ellenére Ria Ria!
Toto21
Én amúgy a média hisztit nem értem, alapból nem mi vagyunk az esélyesek ha telthaz van ha nincs. Menjünk ki tegyük ki amit tudunk ahogy az eddigi meccseken aztán meglátjuk mire lesz eleg.
El kell felejteni hogy mi a tét, hiszen már így is bőven felül teljesítettünk.
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 081
Igazi win-win szituáció
r.baggio
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 018 — no es importante
Igazi win-win szituáció

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
 www.youtube.com/watch?v=27dMicaie5E

Magyar felirattal is nézhető!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 173 — Kinek mit intézett a kormánya
Egy osztrák gól és a franciák is kiesnek

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 563 — Omar's Coming Yo!
Feröer-Török 2-0 😀

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 405
Orbán és az Olasz Szuperkupa esete!

m.facebook.com/azzurri.hu/photos/a.257555294265078/5733772933309926/?type=3&av=100000082994514&eav=AfY97FyDAy3SkOrfbSuOPRhq7GB0nesNZzGGQtupoIhobRnL9mHDJHKTWayAXxQahJA&source=48&paipv=0
steelwolf
Na de az ékszerdobozba kb 4 ezren férnek be... Vagy itt is olyan megoldást alkalmaznak, mint a Rammstein-koncertnél, és két meccset játszanak, hogy mindenki láthassa?
Hungarian Bill
Ideiglenesen bővítik 60 ezresre 300 milliárdért Makovecz-stílusban.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 048
Pedig ott van minőségi tartalom is. Ma pl Németh Balázs interjú. A múlt héten Déri Stefi (...). Már alig várom, hogy megtudjam, Trombitás Kristóf vajon indult-e oviban lengőteke-bajnokságon, vagy hogy Deák Dánielnek egyszerre hány medicinlabda fér a homlokára (tipp: az összes).
Legalja lett az is...
Bálesz
Németh Balázs teee.
Ő áll a jövő évi budapesti atlétikai vb-t szervező cég élén.
Egy híradós. Egy bemondó. Aki abba a székbe is csontig nyalással került.
Dobd le az atomot Putyin…
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 712

m.facebook.com/azzurri.hu/photos/a.257555294265078/5733772933309926/?type=3&av=100000082994514&eav=AfY97FyDAy3SkOrfbSuOPRhq7GB0nesNZzGGQtupoIhobRnL9mHDJHKTWayAXxQahJA&source=48&paipv=0
steelwolf
Na de az ékszerdobozba kb 4 ezren férnek be... Vagy itt is olyan megoldást alkalmaznak, mint a Rammstein-koncertnél, és két meccset játszanak, hogy mindenki láthassa?
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 747 — "Montoya por favor!"
Kerkez az első válogatott meccs előtt: 700k €
Az első válogatott meccs után: 3M €

Magyarország tényleg előre megy 😃
jobbágy#JC6
Nem igazan, szeptember 14-en frissitettek a transfermarkt.de adatbazisat, mar majdnem ket hete 3 millios becsult erteke van.
Stez
Bedőltem megint az NSO-nak🙁
jobbágy#JC6
Pedig ott van minőségi tartalom is. Ma pl Németh Balázs interjú. A múlt héten Déri Stefi (...). Már alig várom, hogy megtudjam, Trombitás Kristóf vajon indult-e oviban lengőteke-bajnokságon, vagy hogy Deák Dánielnek egyszerre hány medicinlabda fér a homlokára (tipp: az összes).
Legalja lett az is...
Bálesz
de legalább nem testnevelésből felmentettek !!!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 747 — "Montoya por favor!"
nem rossz meccs ez a Plymouth-Ipswich

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 128 — Illegális gyakorló

jobbágy#JC6
Nem igazan, szeptember 14-en frissitettek a transfermarkt.de adatbazisat, mar majdnem ket hete 3 millios becsult erteke van.
Stez
jobbágy#JC6
Legalja lett az is...

több mint 3 éve

jobbágy#JC6
Stez
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 710 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Szerkesztette: steelwolf
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 548

Matthew99
Szerintem mondjuk most nem kérdés, nem úgy, mint a '16-os eb-n
slowmotion
Megnezve...szalaie a legszebb.kulonleges.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 472 — Cowboys fan

Matthew99
Szerintem mondjuk most nem kérdés, nem úgy, mint a '16-os eb-n
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 719 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
És ha véletlenül final fourt játszunk akkor azon még ugye lesz Ádám?
csebi
nem hiszem, előtte már lesznek EB selejtezők is

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 013 — Lucas Scott

Matthew99
Na akkor szóljunk az ikarusnak h Hugi atjohet ide szavazni ha lezartak a másikat a bahiron.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 013 — Lucas Scott
És ha véletlenül final fourt játszunk akkor azon még ugye lesz Ádám?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 348 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 972 — Whoops, looks like something went wrong.

jobbágy#JC6

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 230
Uristen, azert korszakos zseninek ne nevezzuk mar Szalait. Zsenialis, amit muvelt a legutobbi idoszakban a valogatottban, de azert na. Mindjart o lesz a kovetkezo Ronaldo.
Stez
Ha lenne magyar soccer HOF, azért csak bekerülhetne.
Kampman
de csak Bajner Bálint után
Löfli
Ő a Hall of Fame termében fogant, alanyi jogon Hall of Famer, a több csak köztes állapot.