Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Már kicsit kitekintve a 24-es eb selejtezőkre, összejöhetne egy olyan csoport, hogy Magyarország-Izrael-Románia-Szlovákia
Ráadásul előfordulhat, hogy a szlovákok 5. kalaposak lesznek.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
De, otthon, öt meccs után, két pont fórral, 3 kapott góllal (ami az A-Liga 16 csapata közül a második legkevesebb), ebben a sorozatban, ezzel a flow-al bizony mi vagyunk a favoritok.Én amúgy a média hisztit nem értem, alapból nem mi vagyunk az esélyesek ha telthaz van ha nincs. Menjünk ki tegyük ki amit tudunk ahogy az eddigi meccseken aztán meglátjuk mire lesz eleg.Az ilyen fogadásokat adom nagyon: kétszeres a szorzó az olaszokra!nekem az az egy bajom van, hogy minden olyan meccset elbukott egy magyar csapat ( kézilabda, vizes sportok, FTC), amikor teltház volt és mindenki szurkolt. Attól félek megint leblokkolunk, mint minden nagyobb lehetöség elött. Ennek ellenére Ria Ria!
Igazi win-win szituáció
r.baggio
Toto21
El kell felejteni hogy mi a tét, hiszen már így is bőven felül teljesítettünk.
Toca
több mint 3 éve
Én amúgy a média hisztit nem értem, alapból nem mi vagyunk az esélyesek ha telthaz van ha nincs. Menjünk ki tegyük ki amit tudunk ahogy az eddigi meccseken aztán meglátjuk mire lesz eleg.Az ilyen fogadásokat adom nagyon: kétszeres a szorzó az olaszokra!nekem az az egy bajom van, hogy minden olyan meccset elbukott egy magyar csapat ( kézilabda, vizes sportok, FTC), amikor teltház volt és mindenki szurkolt. Attól félek megint leblokkolunk, mint minden nagyobb lehetöség elött. Ennek ellenére Ria Ria!
Igazi win-win szituáció
r.baggio
Toto21
El kell felejteni hogy mi a tét, hiszen már így is bőven felül teljesítettünk.
több mint 3 éve
Az ilyen fogadásokat adom nagyon: kétszeres a szorzó az olaszokra!nekem az az egy bajom van, hogy minden olyan meccset elbukott egy magyar csapat ( kézilabda, vizes sportok, FTC), amikor teltház volt és mindenki szurkolt. Attól félek megint leblokkolunk, mint minden nagyobb lehetöség elött. Ennek ellenére Ria Ria!
Igazi win-win szituáció
r.baggio
több mint 3 éve
Az ilyen fogadásokat adom nagyon: kétszeres a szorzó az olaszokra!Igazi win-win szituáció

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Egy osztrák gól és a franciák is kiesnek
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ideiglenesen bővítik 60 ezresre 300 milliárdért Makovecz-stílusban.Orbán és az Olasz Szuperkupa esete!Na de az ékszerdobozba kb 4 ezren férnek be... Vagy itt is olyan megoldást alkalmaznak, mint a Rammstein-koncertnél, és két meccset játszanak, hogy mindenki láthassa?
m.facebook.com/azzurri.hu/photos/a.257555294265078/5733772933309926/?type=3&av=100000082994514&eav=AfY97FyDAy3SkOrfbSuOPRhq7GB0nesNZzGGQtupoIhobRnL9mHDJHKTWayAXxQahJA&source=48&paipv=0
steelwolf
Hungarian Bill
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Pedig ott van minőségi tartalom is. Ma pl Németh Balázs interjú. A múlt héten Déri Stefi (...). Már alig várom, hogy megtudjam, Trombitás Kristóf vajon indult-e oviban lengőteke-bajnokságon, vagy hogy Deák Dánielnek egyszerre hány medicinlabda fér a homlokára (tipp: az összes).Németh Balázs teee.
Legalja lett az is...
Bálesz
Ő áll a jövő évi budapesti atlétikai vb-t szervező cég élén.
Egy híradós. Egy bemondó. Aki abba a székbe is csontig nyalással került.
Dobd le az atomot Putyin…
több mint 3 éve
Orbán és az Olasz Szuperkupa esete!Na de az ékszerdobozba kb 4 ezren férnek be... Vagy itt is olyan megoldást alkalmaznak, mint a Rammstein-koncertnél, és két meccset játszanak, hogy mindenki láthassa?
m.facebook.com/azzurri.hu/photos/a.257555294265078/5733772933309926/?type=3&av=100000082994514&eav=AfY97FyDAy3SkOrfbSuOPRhq7GB0nesNZzGGQtupoIhobRnL9mHDJHKTWayAXxQahJA&source=48&paipv=0
steelwolf
több mint 3 éve
de legalább nem testnevelésből felmentettek !!!Pedig ott van minőségi tartalom is. Ma pl Németh Balázs interjú. A múlt héten Déri Stefi (...). Már alig várom, hogy megtudjam, Trombitás Kristóf vajon indult-e oviban lengőteke-bajnokságon, vagy hogy Deák Dánielnek egyszerre hány medicinlabda fér a homlokára (tipp: az összes).Bedőltem megint az NSO-nak🙁Kerkez az első válogatott meccs előtt: 700k €Nem igazan, szeptember 14-en frissitettek a transfermarkt.de adatbazisat, mar majdnem ket hete 3 millios becsult erteke van.
Az első válogatott meccs után: 3M €
Magyarország tényleg előre megy 😃
jobbágy#JC6
Stez
jobbágy#JC6
Legalja lett az is...
Bálesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nem rossz meccs ez a Plymouth-Ipswich
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Pedig ott van minőségi tartalom is. Ma pl Németh Balázs interjú. A múlt héten Déri Stefi (...). Már alig várom, hogy megtudjam, Trombitás Kristóf vajon indult-e oviban lengőteke-bajnokságon, vagy hogy Deák Dánielnek egyszerre hány medicinlabda fér a homlokára (tipp: az összes).Bedőltem megint az NSO-nak🙁Kerkez az első válogatott meccs előtt: 700k €Nem igazan, szeptember 14-en frissitettek a transfermarkt.de adatbazisat, mar majdnem ket hete 3 millios becsult erteke van.
jobbágy#JC6
Stez
jobbágy#JC6
Legalja lett az is...

több mint 3 éve
Bedőltem megint az NSO-nak🙁Kerkez az első válogatott meccs előtt: 700k €Nem igazan, szeptember 14-en frissitettek a transfermarkt.de adatbazisat, mar majdnem ket hete 3 millios becsult erteke van.
jobbágy#JC6
Stez
több mint 3 éve
Orbán és az Olasz Szuperkupa esete!m.facebook.com/azzurri.hu/photos/a.257555294265078/5733772933309926/?type=3&av=100000082994514&eav=AfY97FyDAy3SkOrfbSuOPRhq7GB0nesNZzGGQtupoIhobRnL9mHDJHKTWayAXxQahJA&source=48&paipv=0
Szerkesztette: steelwolf
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 548
Megnezve...szalaie a legszebb.kulonleges.Szerintem mondjuk most nem kérdés, nem úgy, mint a '16-os eb-nWho gets your vote for Goal of the Round? ⚽️ 🥇
— UEFA Nations League (@EURO2024) September 24, 2022
🇩🇰 Christian Eriksen
🇭🇺 Ádám Szalai
🇫🇷 Kylian Mbappé
🇹🇷 İsmail Yüksek#UNLGOTR | @AlipayPlus | #NationsLeague
Matthew99
slowmotion
több mint 3 éve
Szerintem mondjuk most nem kérdés, nem úgy, mint a '16-os eb-nWho gets your vote for Goal of the Round? ⚽️ 🥇
🇩🇰 Christian Eriksen
🇭🇺 Ádám Szalai
🇫🇷 Kylian Mbappé
Matthew99
több mint 3 éve
És ha véletlenül final fourt játszunk akkor azon még ugye lesz Ádám?nem hiszem, előtte már lesznek EB selejtezők is
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Na akkor szóljunk az ikarusnak h Hugi atjohet ide szavazni ha lezartak a másikat a bahiron.Who gets your vote for Goal of the Round? ⚽️ 🥇
🇩🇰 Christian Eriksen
🇭🇺 Ádám Szalai
🇫🇷 Kylian Mbappé
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
És ha véletlenül final fourt játszunk akkor azon még ugye lesz Ádám?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Who gets your vote for Goal of the Round? ⚽️ 🥇
🇩🇰 Christian Eriksen
🇭🇺 Ádám Szalai
🇫🇷 Kylian Mbappé

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Kerkez az első válogatott meccs előtt: 700k €Nem igazan, szeptember 14-en frissitettek a transfermarkt.de adatbazisat, mar majdnem ket hete 3 millios becsult erteke van.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Kerkez az első válogatott meccs előtt: 700k €Az első válogatott meccs után: 3M €
több mint 3 éve
Ő a Hall of Fame termében fogant, alanyi jogon Hall of Famer, a több csak köztes állapot.de csak Bajner Bálint utánUristen, azert korszakos zseninek ne nevezzuk mar Szalait. Zsenialis, amit muvelt a legutobbi idoszakban a valogatottban, de azert na. Mindjart o lesz a kovetkezo Ronaldo.Ha lenne magyar soccer HOF, azért csak bekerülhetne.
Stez
Kampman
Löfli