Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Előtte az egy-hétnél meg Lőrincz-Sebők, Bánfi volt a _védelem_.Jugó - Magyar 5-0-nál a Sebők - Urbán páros játszott nem?Voltak így? Nem Mátyus-Sebők-Korsós volt a top?Nem láttam játszani a magyar válogatottat a 2000es évek előtt, de megkockáztatom, hogy Orbán a legjobb védő a magyar futball történelmében. A faszi ahogy játszik, irányít. Top.nem láttad? ejj, pedig a Sebők Vili - Urbán Flórián CB páros volt az igazi.
tüsi91
deyell
slowmotion
deyell
Istenem baszki, söprögető, aztán hét gól...
több mint 3 éve
Istenem bazzeg, M4 riporterek...ki ez a suttyó?
több mint 3 éve
de csak Bajner Bálint utánUristen, azert korszakos zseninek ne nevezzuk mar Szalait. Zsenialis, amit muvelt a legutobbi idoszakban a valogatottban, de azert na. Mindjart o lesz a kovetkezo Ronaldo.Ha lenne magyar soccer HOF, azért csak bekerülhetne.
Stez
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Uristen, azert korszakos zseninek ne nevezzuk mar Szalait. Zsenialis, amit muvelt a legutobbi idoszakban a valogatottban, de azert na. Mindjart o lesz a kovetkezo Ronaldo.Így-így.
Stez
Ha anno nem sérül le, ki tudja mi lett volna vele, de nem adta fel és felépítette magát és folyamatosan dolgozott, hogy játszhasson, iszonyatos alázattal.
több mint 3 éve
Uristen, azert korszakos zseninek ne nevezzuk mar Szalait. Zsenialis, amit muvelt a legutobbi idoszakban a valogatottban, de azert na. Mindjart o lesz a kovetkezo Ronaldo.Ha lenne magyar soccer HOF, azért csak bekerülhetne.
Stez
több mint 3 éve
Uristen, azert korszakos zseninek ne nevezzuk mar Szalait. Zsenialis, amit muvelt a legutobbi idoszakban a valogatottban, de azert na. Mindjart o lesz a kovetkezo Ronaldo.
több mint 3 éve
Emlékszem anno mennyit ekézték Szalait, hogy minek kell ide (én mondjuk kiálltam mellette), aztán azon az ominózus '16-os Ausztria elleni meccsen elkezdte 😊A szurkolói társadalom primitív része nem tudott vele sosem azonosulni.
Lúdas Solymi
Intelligens ember, sosem játszott a mennyeiben, ki is merte mondani, hogy mi a szar itthon.
több mint 3 éve
Nyilván ez felülteljesítés, de most már kezdek hozzászokni.Bizarr érzés, hogy ez most már nem is érződik csodának.Hááát, azért még de...
Kampman
Kellett hozzá a mák is, de a fiúk mindent beleadtak és többnyire fegyelmezetten játszottak, megérdemlik a győzelmet, de mocskosul.
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Emlékszem anno mennyit ekézték Szalait, hogy minek kell ide (én mondjuk kiálltam mellette), aztán azon az ominózus '16-os Ausztria elleni meccsen elkezdte 😊
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 547
nekem ez volt a topJugó - Magyar 5-0-nál a Sebők - Urbán páros játszott nem?Voltak így? Nem Mátyus-Sebők-Korsós volt a top?Nem láttam játszani a magyar válogatottat a 2000es évek előtt, de megkockáztatom, hogy Orbán a legjobb védő a magyar futball történelmében. A faszi ahogy játszik, irányít. Top.nem láttad? ejj, pedig a Sebők Vili - Urbán Flórián CB páros volt az igazi.
tüsi91
deyell
slowmotion
deyell
Lőrincz Emil Sebők Vilmos.
finn-magyar 1-1
több mint 3 éve
Meg kell követnem Lang Ádámot! Mindíg ekéztem, de ez a ma esti teljesítménye nagyon profi volt, le a kalappal előtte! Szép volt...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Bizarr érzés, hogy ez most már nem is érződik csodának.Hááát, azért még de...
Kampman
Kellett hozzá a mák is, de a fiúk mindent beleadtak és többnyire fegyelmezetten játszottak, megérdemlik a győzelmet, de mocskosul.
több mint 3 éve
Jugó - Magyar 5-0-nál a Sebők - Urbán páros játszott nem?Voltak így? Nem Mátyus-Sebők-Korsós volt a top?Nem láttam játszani a magyar válogatottat a 2000es évek előtt, de megkockáztatom, hogy Orbán a legjobb védő a magyar futball történelmében. A faszi ahogy játszik, irányít. Top.nem láttad? ejj, pedig a Sebők Vili - Urbán Flórián CB páros volt az igazi.
tüsi91
deyell
slowmotion
built for this shit
több mint 3 éve
Lipcsei-Juhár-Dragóner a rigai 1-3-nál, de jó volt, istenem.Voltak így? Nem Mátyus-Sebők-Korsós volt a top?Nem láttam játszani a magyar válogatottat a 2000es évek előtt, de megkockáztatom, hogy Orbán a legjobb védő a magyar futball történelmében. A faszi ahogy játszik, irányít. Top.nem láttad? ejj, pedig a Sebők Vili - Urbán Flórián CB páros volt az igazi.
tüsi91
deyell
slowmotion
több mint 3 éve
Yes, azèrt az angólok egy Xt kihúzhattak vóna.....Ptsd-sek lettek a múltkori meccs miatt
dande2
több mint 3 éve
Kizárnak minket a himnusz éneklése miatt 😊
több mint 3 éve
Voltak így? Nem Mátyus-Sebők-Korsós volt a top?Nem láttam játszani a magyar válogatottat a 2000es évek előtt, de megkockáztatom, hogy Orbán a legjobb védő a magyar futball történelmében. A faszi ahogy játszik, irányít. Top.nem láttad? ejj, pedig a Sebők Vili - Urbán Flórián CB páros volt az igazi.
tüsi91
deyell
több mint 3 éve
10 pont ebben a csoportban hihetetlen
több mint 3 éve
dragóner is volt ott még nem sokkal utánuk 😀Mátyus JaniiiiiiNem láttam játszani a magyar válogatottat a 2000es évek előtt, de megkockáztatom, hogy Orbán a legjobb védő a magyar futball történelmében. A faszi ahogy játszik, irányít. Top.nem láttad? ejj, pedig a Sebők Vili - Urbán Flórián CB páros volt az igazi.
tüsi91
deyell
ThundersNFL a Jobbágy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Marco Rossi - MEKKORA ZSENI!!! Grat Szalai Ádámnak a győztes gólhoz, a csapatnak teljesítményhez és a bent maradáshoz az A csoportban.
több mint 3 éve
Yes, azèrt az angólok egy Xt kihúzhattak vóna.....
több mint 3 éve
Urbán 😂Nem láttam játszani a magyar válogatottat a 2000es évek előtt, de megkockáztatom, hogy Orbán a legjobb védő a magyar futball történelmében. A faszi ahogy játszik, irányít. Top.nem láttad? ejj, pedig a Sebők Vili - Urbán Flórián CB páros volt az igazi.
tüsi91
deyell
A favágók királya

több mint 3 éve
Mátyus JaniiiiiiNem láttam játszani a magyar válogatottat a 2000es évek előtt, de megkockáztatom, hogy Orbán a legjobb védő a magyar futball történelmében. A faszi ahogy játszik, irányít. Top.nem láttad? ejj, pedig a Sebők Vili - Urbán Flórián CB páros volt az igazi.
tüsi91
deyell
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018