Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerintem ez klasszikus pedagógiai módszer. Pontosan tudja ő is, hogy Németh az első számú opció. Csak gondolom látta játszani kint és úgy van vele, hogy ez nem elég.Hat miutan mar most ezerszer tobbet jatszik, mint Vancsa, aki belga 2-ben tolja, neha beteszik, mig Nemethet belga 1-ben azert mar szepen jatszatjak, de meg ezek utan is Vancsat hivta be, sot, Nemethrol meg meg kiseloadast is tartott Rossi a sajttajon, hogy ez bizony meg nem eleg, igy valoszinusithetoen nem tul nagy fanja Nemethnek.Nekem van egy érzésem, hogy Rossi Gazdagot fogja feltenni Szalai helyére.És a fekete csóka az U21-es csapatból, Német vagy ki...?
Más igazán nincs, nem is tartanám egy rossz megoldásnak amíg jön valaki.
Kenny
Go Vikings!
Stez
több mint 3 éve
Hat miutan mar most ezerszer tobbet jatszik, mint Vancsa, aki belga 2-ben tolja, neha beteszik, mig Nemethet belga 1-ben azert mar szepen jatszatjak, de meg ezek utan is Vancsat hivta be, sot, Nemethrol meg meg kiseloadast is tartott Rossi a sajttajon, hogy ez bizony meg nem eleg, igy valoszinusithetoen nem tul nagy fanja Nemethnek.Nekem van egy érzésem, hogy Rossi Gazdagot fogja feltenni Szalai helyére.És a fekete csóka az U21-es csapatból, Német vagy ki...?
Kenny
Go Vikings!
több mint 3 éve
Amíg nem kezdő rendszeresen a Genkben addig nem fogja berakni kezdőnek.Nekem van egy érzésem, hogy Rossi Gazdagot fogja feltenni Szalai helyére.És a fekete csóka az U21-es csapatból, Német vagy ki...?
Kenny
Go Vikings!
Előbb teszi fel tényleg Gazdagot vagy Sallait.
több mint 3 éve
Nekem van egy érzésem, hogy Rossi Gazdagot fogja feltenni Szalai helyére.Jah, sanszosan a Sallai, Gazdag paros lesz majd elol tamadokent a kovetkezo 1-2 evben meg. Mas kerdes, hogy Gazdag hiaba jo, szerintem tamadokent azert nem lesz kifejezetten veszelyes.
Kenny
több mint 3 éve
Nekem van egy érzésem, hogy Rossi Gazdagot fogja feltenni Szalai helyére.És a fekete csóka az U21-es csapatból, Német vagy ki...?
Kenny
több mint 3 éve
Nekem van egy érzésem, hogy Rossi Gazdagot fogja feltenni Szalai helyére.Más igazán nincs, nem is tartanám egy rossz megoldásnak amíg jön valaki.
több mint 3 éve
Halkan jegyzem meg, Szalai is a seggen veszi minden meccs 50. perceben a levegot, nem vegez olyan embertelen munkat sem, hogy papiron potolhatatlan legyen, itt jon be az, hogy ez az a poszt, ahol keptelen a magyar futball igazan korrekt jatekost kinevelni. Szalai ami miatt kitunt, hogy mindig is intelligens volt, emiatt ezerszer jobban helyezkedik barmelyik masik csatarnal az elmult 15 evbol, ezaltal viszont pont nagyon okosan tud maganak rendre energiat sporolni.Lehet ő jobban jött ki belőle, gondolom az USA-n belüli repkedéseknél is van vmennyi jetlag, meg lehet az se mindegy, hogy honnan mész hova, bár általában az NFL játékosok a londoni meccsekre megfekszenek.Egyébként igen, ez lehet simán jetlag Ádámnál.És Gazdag?
empty taxi
Wyatt
Nemtom, csak ötletelek, azért az eléggé aggasztó lenne, hogyha ez lenne a top formája.
Lúdas Solymi
Neki ez a jatekintelligencia a vereben volt mindig is, sosem volt ugyes vagy technikas gyerek, o ebben volt a kiemelkedo.
Ezt csak azert mondom, mert Adam nettoban alapvetoen nem vegezne el kevesebb melot 65 perc alatt, mint Szalai ugyanennyi ido alatt, szimplan eg es fold a kulonbseg a helyezkedese kozott. Ugyanez volt Nikoliccsal is, Hahnnal is. ezert van az, hogy rajtuk mar 20-25 perc utan is azt latja az ember, hogy veguk van, elfogytak mar ennyi ido alatt. Mivel sok folosleges energiat egetnek el a rossz helyezkedessel es az ebbol fakado plusz mozgasokkal.
több mint 3 éve
Nekem azt mondták, hogy nyugatra menet könnyebb az átállás, amikor arrafelé jártam, akkor nekem sem volt nagy gond az átállással, visszafelé már jóval karcosabban ment, szóval a saját példám alapján Gazdagnak alapvetően nehezebb lenne ez, mint Ádámnak. De mondom, ezt nem veszem egzaktnak, inkább saját tapasztalatLehet ő jobban jött ki belőle, gondolom az USA-n belüli repkedéseknél is van vmennyi jetlag, meg lehet az se mindegy, hogy honnan mész hova, bár általában az NFL játékosok a londoni meccsekre megfekszenek.Egyébként igen, ez lehet simán jetlag Ádámnál.És Gazdag?
empty taxi
Wyatt
Nemtom, csak ötletelek, azért az eléggé aggasztó lenne, hogyha ez lenne a top formája.
Lúdas Solymi
Szerintem ő szimplán ilyen darabos mozgású, ami megtévesztő lehet, mert hirtelen egy lépésből otthagyta az angolokat és tegnap a német védőjét is, pech, hogy Ter Stegen leért

több mint 3 éve
Lehet ő jobban jött ki belőle, gondolom az USA-n belüli repkedéseknél is van vmennyi jetlag, meg lehet az se mindegy, hogy honnan mész hova, bár általában az NFL játékosok a londoni meccsekre megfekszenek.Egyébként igen, ez lehet simán jetlag Ádámnál.És Gazdag?
empty taxi
Wyatt
több mint 3 éve
Zubkov assziszt. formában a Fradi legenda
built for this shit
több mint 3 éve
Egyébként igen, ez lehet simán jetlag Ádámnál.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Valszeg nem volt formában se, fene se tudja, hogy mennyire hajtós Dél-Korea meg azért a repülő út, stb. is simán kivehetett belőle.Több szaki is említette tegnap/ma hogy feltűnő volt Martinon, mintha 10 perc alatt elfáradt volna. Nem nagyon hiszem azt, hogy ő lenne alternatívaMost a jövő kérdése az lesz, hogy Szalai Ádám kiesésével ki lesz helyette (gondolom Ádám Martin) és ki lesz a cseréje.Én nagyon bízok Németh Andrisban, az lenne igazán jó, ha itt lenne ő egy közel 15 évig stabil pontnak.
Lúdas Solymi
zacknorb
jobbágy#JC6
Mondjuk az tény, hogy testfelépítésre nem olyan mint Szalai, inkább mint Böde.
több mint 3 éve
Több szaki is említette tegnap/ma hogy feltűnő volt Martinon, mintha 10 perc alatt elfáradt volna. Nem nagyon hiszem azt, hogy ő lenne alternatívaMost a jövő kérdése az lesz, hogy Szalai Ádám kiesésével ki lesz helyette (gondolom Ádám Martin) és ki lesz a cseréje.Én nagyon bízok Németh Andrisban, az lenne igazán jó, ha itt lenne ő egy közel 15 évig stabil pontnak.
Lúdas Solymi
zacknorb
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 548
A lenyeg h ugy eltunik mert en nem az m4es vagy nso-s kerdez-felelekre vagyok kivancsi hanem az official sajt. Amin egymas mellett ul a ket edzo aztan kerdezik.az nem ment ki aznap este es nem is szokott nagyon amit nem ertek vagy jol eldugjak.Itt az a szokás, hogy az esti meccs vezet este, és a reggeli első anyagként megy ki címlapra a sajttáj.Stez tudja a legjobban h ez mikent van.Elobb talalom meg az indexen.necetseges
Mindig varom az nso-n a mecsek utani sajtointerjurol keszult cikkeket, de azok kb mindig masnap 9-10 fele jon ki.miert?
Nem hiszem h a munkajukba ne ferne bele kvazi rogton kidobni a cikket.
YoungZeeZee
index.hu/sport/futball/2022/09/24/marco-rossi-sajtotajekoztato-nemetorszag-magyarorszag-szalai-adam/
Igaz itt is 6 korul raktak ki
YoungZeeZee
NSO-n csak sport van, ott elfér már bőven este is, ki is ment még éjfél előtt, ez csak az egyik, de tele van utánlövéssel az oldal egész este és reggel, úgyhogy szerintem most nem jogos a kritika (mert ez korábban is mindig így volt, még a meccs napján ment akkor is, ha már rád kapcsolják a fényeket a Camp Nouban pl 😊 )
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-az-olaszok-elleni-finaleval-tehetjuk-fel-a-koronat-rossi-2915097
Fun fact, de a belinkelt anyagot készítő István is az NSO-tól jött át 😊
Wyatt
több mint 3 éve
Most a jövő kérdése az lesz, hogy Szalai Ádám kiesésével ki lesz helyette (gondolom Ádám Martin) és ki lesz a cseréje.Én nagyon bízok Németh Andrisban, az lenne igazán jó, ha itt lenne ő egy közel 15 évig stabil pontnak.
Lúdas Solymi
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Az Albánia elleni meccs után több játékos is nyilatkozta, hogy nem teljesen volt ott mindenki fejben, voltak olyan játékosok akik nem érezték maguknak ezt az egészet, azt hitték, hogy edző meccs lesz, meg is lett az eredménye, meg többen gondolom meghívót se nagyon kaptak azok után.Nem fogom tele sírni, de ezek után amiket eddig letettek az asztalra a több mint kiváló eredményeket ami már szinte hihetetlen kategória akkor ott lehet bizonyítani,hogy ez tud tartós lenni vagy hosszabb távon is tud működni....majd mondjuk Albánia szintű csapat ne oda-vissza adja be a cumit....Nem teljesen mindegy, hogy jutunk ki? Ha megnyerjük a következő selejtező csoportot, akkor is tele fogod sírni a fórumot, hogy szar az egész, mert nem 150 gólt lőttünk, pedig elvárható lett volna...Miért nem jogos kérés?Már "csak" 1 valami hiányzik....Már vártam...
Egy selejtező sorozatban végre tudjunk már így teljesíteni....
ThundersNFL a Jobbágy
Bálesz
Mert akkor ennek a kitartó jó eredményeknek és teljesítménynek az lenne a gyümölcse....
Van előrelépés nem is kicsi, de eddig az utolsó 2 EB-re egyenes ágon mentünk ki? Mindig a pótnak a pótjával....
Na ezek után igenis lehet egy ilyen elvárás a válogatottal szemben,hogy a selejtező csoportban érjen oda az 1-2-re...
ThundersNFL a Jobbágy
Bálesz
Selejtezőn az erősebb csapatok ellen is kell a jó eredmény, de közepes és kicsi csapatok ellen kell összeszedni a pontok javát....pont ott ahol eddig ez a válogatott finoman szólva is nem volt a helyzet magaslatán.
ThundersNFL a Jobbágy
Lehet kritizálni ezt a versenyt, de ez arra jó, hogy a kisebb csapatok komolyabb ellenfelek ellen is megmérkőzzenek és jó a szurkolóknak is, mert van téttel bíró meccs, a szervezőnek meg plusz pénzforrás.
A nagyobb csapatoknak ez jó lehetőség edzőmeccsnél komolyabb szinten tesztelni a felállásokat, játékosokat, másrészt meg gondolom annyira nem örülnek, hogy plusz kilométerek kerülnek a lábukba meg az esetleges sérülés is benne van.
A kis csapatoknak meg ugyanezért jó, mert a gyengébb bajnokságokban szereplők sokkal komolyabb ellenfelek ellen játszhatnak és van lehetőségük fejlődésre meg megmutatni magukat.
A mostani eredményt nem szabad túlértékelni, de mindentől függetlenül hatalmas teljesítményt tettek le a srácok az asztalra, ami mutatja azt, hogy fegyelemmel, komoly munkával és szerencsével nagyobb csapatok ellen is van esélye.
Amit meg Rossi csinál az nem sokban különbözik attól, mint amit az elmúlt huszoniksz évben többnyire játszott a magyar csapat, néhány kivételtől eltekintve.
A szint adott, a játékosok nagyjából megvannak hozzá, vannak tehetségeink is, így lehet reménykedni a folyamatos jó teljesítményben.
Persze, ehhez kellene egy megfelelő utánpótlás is, mert anélkül nem ér az egész semmit.
Nem tudsz leakasztani mindig olyan játékosokat mint Orbán, Kerkez, Styles vagy találni olyanokat mint Gulácsi, Szoboszlai, Szalai Ádám vagy akár Fiola aki nálam a '16-os EB selejtező nagy kedvence volt, szerencsére az elmúlt években sikerült visszaépíteni magát a sérüléséből.
Vagy ott van Lang akin kb. elment a Svájc elleni meccs és sikerült összekapnia magát.
De pl. Nagy Ádám is olyan formán kívülre került, pedig kellene a csapatba egy jó szervező, mert mindenki azt hitte, hogy Gera utódja lesz ilyen téren.
Arról nem is beszélve, hogy a vezetőség faszkodása miatt Szabics játéka se volt adott, Nikolics meg sose illet ebbe a formációba.
Meg lehetne sorolni a játékosokat az előző selejtezőkből, az a baj, hogy ideig-óriáig össze tud állni egy tehetséges mag, de melléjük nehéz találni megfelelő társakat mert kicsi a merítés.
Még mondanám azt is, hogy nem lenne baj a TAO pénzek fociba lapátolása, külföldi játékosok igazolása az NB1-be, hogyha lenne elég magyar játékos és megfelelő arányban ők is fejlődni tudnának az EL/BL körökben, de nem.
Most a jövő kérdése az lesz, hogy Szalai Ádám kiesésével ki lesz helyette (gondolom Ádám Martin) és ki lesz a cseréje.
több mint 3 éve
Persze.Mert amikor idejött Rossi, és elkezdte a munkát, akkor kiscsapat voltunk.
Most sem vagyunk nagy csapat, csak egy polccal feljebb kerültünk és ellenünk senki sem mehet biztosra. Amióta lelassult a magyarok genetikája és a kommunizmus szelleme továbbra is itt lebeg (az egész magyar futball háttere, összetétele, urambátyám közege), ami nem hajlandó a változásra és a nyugatról való ezernyi infó befogadására, átvételére addig marad a honosítás, például. Mert a legfőbb probléma az UP. Megnéztem az U21 keretét, vicc kategória..
Naszóval, amit mondani akarok.
Rossi taktikája ezzel a kerettel 100%ig ül, a hasonló polcon vagy magasabb szinten jegyzett ellenfelek ellen, mivel a stabil védekezésből kontrára való gyors átállás a fő fegyver. Azonban, ha kis csapat jön, aki ugyanezt a taktikát alkalmazza vagy ha nem is ilyen komolyan, mint mi, de 10 emberrel védekezik, akkor meg vagyunk lőve és esetleges lesz az egész játékunk.
Ebben kell fejlődni.
A 24-es selejtező minden kérdésre választ fog adni.
De megkövetem Rossit, nagyon nem volt szimpatikus és nem örültem neki, de nála jobb dolog nem is történhetett volna velünk.
több mint 3 éve
30 évig a fél karunkat odaadtuk volna egy szaros pótselejtezős kijutásért, de nem sikerült sehogy. Még a pótselejtezőt is egyetlen egyszer értük el a norvég párharc előtt, tudjuk mi lett a vége. 1-12.Btw az a két meccs pár dologra tökéletesen rávilágíthat.
Amúgy annyira tét nélküli ez a NL, hogy jó esélyünk van már most az EB-pótselejtezőre és arra, hogy az első kalapból húzzanak minket a selejtező sorsolásakor...
Igen, az albán meccseket beszívtuk. Ez van, mindenki tisztában van vele. De lehet, hogy azok is kellettek ahhoz, hogy most ilyen csapatunk legyen.
Bálesz
Gondolhatjuk azt, hogy a magyar csapat számára mindegy, milyen marha jó az ellenfél, bárkivel fel tudjuk venni a harcot, és hiába értékesebb az ellenfél kerete 10-12-szer is a magyarénál, van esélyünk, sőt, mintha még tüzelné is a csapatot, hogy ha top 5-10-es csapattal játszanánk.
A kisebb csapatokkal szemben pl Andorra ellen volt egy elég pocsék meccsünk, amin valahogy úgy érezte az ember, hogy jó vacak ez, de valahogy majd úgyis meglesz. Mintha nem tudnánk ennyire koncentrálni.
De amit fontosabbnak tartok ennél.
Nézzük meg, mi a közös az albánok elleni két meccsben, és utána lehet a károgóknak örömködni, hogy végre visszavonul Szalai Ádám a válogatottól...

több mint 3 éve
Itt az a szokás, hogy az esti meccs vezet este, és a reggeli első anyagként megy ki címlapra a sajttáj.Stez tudja a legjobban h ez mikent van.Elobb talalom meg az indexen.necetseges
Mindig varom az nso-n a mecsek utani sajtointerjurol keszult cikkeket, de azok kb mindig masnap 9-10 fele jon ki.miert?
YoungZeeZee
index.hu/sport/futball/2022/09/24/marco-rossi-sajtotajekoztato-nemetorszag-magyarorszag-szalai-adam/
YoungZeeZee
NSO-n csak sport van, ott elfér már bőven este is, ki is ment még éjfél előtt, ez csak az egyik, de tele van utánlövéssel az oldal egész este és reggel, úgyhogy szerintem most nem jogos a kritika (mert ez korábban is mindig így volt, még a meccs napján ment akkor is, ha már rád kapcsolják a fényeket a Camp Nouban pl 😊 )
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-az-olaszok-elleni-finaleval-tehetjuk-fel-a-koronat-rossi-2915097
Fun fact, de a belinkelt anyagot készítő István is az NSO-tól jött át 😊
Szerkesztette: Wyatt

több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 548
Stez tudja a legjobban h ez mikent van.Elobb talalom meg az indexen.necetseges
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 548
Stez tudja a legjobban h ez mikent van.Mindig varom az nso-n a mecsek utani sajtointerjurol keszult cikkeket, de azok kb mindig masnap 9-10 fele jon ki.miert?
több mint 3 éve
30 évig a fél karunkat odaadtuk volna egy szaros pótselejtezős kijutásért, de nem sikerült sehogy. Még a pótselejtezőt is egyetlen egyszer értük el a norvég párharc előtt, tudjuk mi lett a vége. 1-12.Amúgy annyira tét nélküli ez a NL, hogy jó esélyünk van már most az EB-pótselejtezőre és arra, hogy az első kalapból húzzanak minket a selejtező sorsolásakor...
Igen, az albán meccseket beszívtuk. Ez van, mindenki tisztában van vele. De lehet, hogy azok is kellettek ahhoz, hogy most ilyen csapatunk legyen.

több mint 3 éve
Nem fogom tele sírni, de ezek után amiket eddig letettek az asztalra a több mint kiváló eredményeket ami már szinte hihetetlen kategória akkor ott lehet bizonyítani,hogy ez tud tartós lenni vagy hosszabb távon is tud működni....majd mondjuk Albánia szintű csapat ne oda-vissza adja be a cumit....Nem teljesen mindegy, hogy jutunk ki? Ha megnyerjük a következő selejtező csoportot, akkor is tele fogod sírni a fórumot, hogy szar az egész, mert nem 150 gólt lőttünk, pedig elvárható lett volna...Miért nem jogos kérés?Már "csak" 1 valami hiányzik....Már vártam...
Egy selejtező sorozatban végre tudjunk már így teljesíteni....
ThundersNFL a Jobbágy
Bálesz
Mert akkor ennek a kitartó jó eredményeknek és teljesítménynek az lenne a gyümölcse....
Van előrelépés nem is kicsi, de eddig az utolsó 2 EB-re egyenes ágon mentünk ki? Mindig a pótnak a pótjával....
Na ezek után igenis lehet egy ilyen elvárás a válogatottal szemben,hogy a selejtező csoportban érjen oda az 1-2-re...
ThundersNFL a Jobbágy
Bálesz
Selejtezőn az erősebb csapatok ellen is kell a jó eredmény, de közepes és kicsi csapatok ellen kell összeszedni a pontok javát....pont ott ahol eddig ez a válogatott finoman szólva is nem volt a helyzet magaslatán.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018