Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
dehogy vót az kéz spori
több mint 3 éve
Bonucci játszik, ő már lassabban fordul mint anno Lipták, ez még jó lehet.És még ha az egyik ujját feldugja a seggébe, akkor is jobb futballista, mint bárki az olasz kezdőből
empty taxi

több mint 3 éve
Az Olasz himnuszt megünnepeltük, ez szép volt.
több mint 3 éve
Bonucci játszik, ő már lassabban fordul mint anno Lipták, ez még jó lehet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Szalai! ❤️
több mint 3 éve
eh és bekapcsol a locsoló 😊Hádde ez mi vót má 😀
NB2
Hagyjad Józsikám, itt hétfőn sosincs meccs, ne jóvanazúgy 😀
több mint 3 éve
eh és bekapcsol a locsoló 😊ez nem jó előjel, a spanyoloknál is ez történt a svEjciek ellen, ki is kaptak
NB2
built for this shit
több mint 3 éve
eh és bekapcsol a locsoló 😊
több mint 3 éve
65ezer ember üvölti a RepteretREPTÉÉÉÉR
Hatalmas
208as szektor
zacknorb

több mint 3 éve
65ezer ember üvölti a RepteretHatalmas
208as szektor
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Átlag nézőszámok ebben az idényben:

Madden hates me.
több mint 3 éve
Ebben a mezben játszunk ma, alapvetően az idegenbeli meccsekre terveztékNagyon jól néz ki.
r.baggio
több mint 3 éve
Nego kezd Gazdag helyett, más változtatás nincsEbben a mezben játszunk ma, alapvetően az idegenbeli meccsekre tervezték

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Szalai mögött, Szoboszlai mellett Nego fog kezdeni. Érdekes.

Madden hates me.
több mint 3 éve
Az rohadt jó Arajuo 2-3 hónap out 😡😡😡😡😡😡😡😡
több mint 3 éve
2024-re akár egy orosz-magyar-fehérorosz-ékoreai csoport is összejöhet még.Rossz vicc volt, több hibás állítással 😀
A döntőt majd kínai stadionban játszák a dél-amerikai győztessel, kb a brazilokkal.
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ezt kell nekik megerősíteni a felkészítésnél.De, otthon, öt meccs után, két pont fórral, 3 kapott góllal (ami az A-Liga 16 csapata közül a második legkevesebb), ebben a sorozatban, ezzel a flow-al bizony mi vagyunk a favoritok.Én amúgy a média hisztit nem értem, alapból nem mi vagyunk az esélyesek ha telthaz van ha nincs. Menjünk ki tegyük ki amit tudunk ahogy az eddigi meccseken aztán meglátjuk mire lesz eleg.Az ilyen fogadásokat adom nagyon: kétszeres a szorzó az olaszokra!nekem az az egy bajom van, hogy minden olyan meccset elbukott egy magyar csapat ( kézilabda, vizes sportok, FTC), amikor teltház volt és mindenki szurkolt. Attól félek megint leblokkolunk, mint minden nagyobb lehetöség elött. Ennek ellenére Ria Ria!
Igazi win-win szituáció
r.baggio
Toto21
El kell felejteni hogy mi a tét, hiszen már így is bőven felül teljesítettünk.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Ez a mai olasz válogatott ebben a formában verhető, pláne ha valaki húz egy extrát ahogy Szalai tette Lipcsében.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én most valahogy nem érzem ezt egyáltalán. Ez a válogatott már azt is elbirta hogy az egyik fontosabb szerkezeti láncszeme kegyetlen rosszul játsszon (Nagy Ádám) és így is nyert.Az ilyen fogadásokat adom nagyon: kétszeres a szorzó az olaszokra!nekem az az egy bajom van, hogy minden olyan meccset elbukott egy magyar csapat ( kézilabda, vizes sportok, FTC), amikor teltház volt és mindenki szurkolt. Attól félek megint leblokkolunk, mint minden nagyobb lehetöség elött. Ennek ellenére Ria Ria!
Igazi win-win szituáció
r.baggio
Toto21
Ahogy elsajátították amit Rossi kér kezdem elhinni hogy a csapat összteljesítménye nem megy 70% alá egy rosszabb napon sem, persze Szalai kiválásával ez változhat.
Akit meg megbénít hogy ekkora az érdeklődés és hogy végre kulturált keretek között összejöhet ennyi szurkoló az nem való versenysportra.
A túlpörgés lehet probléma, de a taktika szvsz olyan stabilitást adhat nekik ami ezt is megakadályozza.
Én raktam 10 eurot arra hogy nyerünk+over 2.5 magyar gól+ Szalai betalál = 36os odds 😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
2024-re akár egy orosz-magyar-fehérorosz-ékoreai csoport is összejöhet mégcsoport?
ozibozi
VB!!!!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Az nem lehet, mert mi is és a belgák is első kalapMár kicsit kitekintve a 24-es eb selejtezőkre, összejöhetne egy olyan csoport, hogy+Belgium (Brüsszel... 😊)
Magyarország-Izrael-Románia-Szlovákia
Ráadásul előfordulhat, hogy a szlovákok 5. kalaposak lesznek.
zacknorb
zemanla
Egy történelmi török lehet még.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 548
Mondjuk a horvatokat walest vertuk itthon😀De, otthon, öt meccs után, két pont fórral, 3 kapott góllal (ami az A-Liga 16 csapata közül a második legkevesebb), ebben a sorozatban, ezzel a flow-al bizony mi vagyunk a favoritok.Én amúgy a média hisztit nem értem, alapból nem mi vagyunk az esélyesek ha telthaz van ha nincs. Menjünk ki tegyük ki amit tudunk ahogy az eddigi meccseken aztán meglátjuk mire lesz eleg.Az ilyen fogadásokat adom nagyon: kétszeres a szorzó az olaszokra!nekem az az egy bajom van, hogy minden olyan meccset elbukott egy magyar csapat ( kézilabda, vizes sportok, FTC), amikor teltház volt és mindenki szurkolt. Attól félek megint leblokkolunk, mint minden nagyobb lehetöség elött. Ennek ellenére Ria Ria!
Igazi win-win szituáció
r.baggio
Toto21
El kell felejteni hogy mi a tét, hiszen már így is bőven felül teljesítettünk.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Már kicsit kitekintve a 24-es eb selejtezőkre, összejöhetne egy olyan csoport, hogy+Belgium (Brüsszel... 😊)
Magyarország-Izrael-Románia-Szlovákia
Ráadásul előfordulhat, hogy a szlovákok 5. kalaposak lesznek.
zacknorb

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Szerintem ez a csapat átlendült azon a ponton, amikor zavaró volt nekik 60 ezer magyar. A keret fele nívós bajnokságban játszik, hetente telt ház előtt, ez átragadhat simán a másik felére. Teher nélkül lehet játszani, bőven túlteljesítettek.A média meg vicc, csak a szokásos NERszopás.
Pl: megérte stadionokat építeni… vágjunk vissza 1938-ért, stb.
Nem kell ez, de hát, nincs beleszólásunk.
Az olaszok a favoritok, nem vitás, bízom egy X-ben.
Rajtunk nem fog múlni a lelátón 😊