Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Meglátásaim
1. Gundogant kétszer érzékeltem egész meccsen, egyszer mikor lecseréltek.
2. Lang Ádi hatalmas meccset játszott
zacknorb
Na, a 2. ponttal nem lehet eléggé egyetérteni. Egészen szenzációs volt, csak így fejből vagy 6-7 alkalommal mentett hatalmasat. Én alapvetően furcsán néztem rá egy időben a híres nyilatkozata miatt, de ember. Ez most kibaszott nagy munka volt
Wyatt
milyen hires nyilatkozat?
YoungZeeZee
 www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-magamba-neztem-hibat-igazan-nem-talaltam-lang-adam-2703091

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 472 — Cowboys fan
Már "csak" 1 valami hiányzik....
Egy selejtező sorozatban végre tudjunk már így teljesíteni....
ThundersNFL a Jobbágy
Már vártam...
Bálesz
Miért nem jogos kérés?
Mert akkor ennek a kitartó jó eredményeknek és teljesítménynek az lenne a gyümölcse....
Van előrelépés nem is kicsi, de eddig az utolsó 2 EB-re egyenes ágon mentünk ki? Mindig a pótnak a pótjával....
Na ezek után igenis lehet egy ilyen elvárás a válogatottal szemben,hogy a selejtező csoportban érjen oda az 1-2-re...
ThundersNFL a Jobbágy
Nem teljesen mindegy, hogy jutunk ki? Ha megnyerjük a következő selejtező csoportot, akkor is tele fogod sírni a fórumot, hogy szar az egész, mert nem 150 gólt lőttünk, pedig elvárható lett volna...
Bálesz
Vagy nem. Ha sikerül megnyerni, az undisputable.
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 128 — Illegális gyakorló
ThundersNFL a Jobbágy
Már vártam...
Bálesz
Miért nem jogos kérés?
Mert akkor ennek a kitartó jó eredményeknek és teljesítménynek az lenne a gyümölcse....
Van előrelépés nem is kicsi, de eddig az utolsó 2 EB-re egyenes ágon mentünk ki? Mindig a pótnak a pótjával....
Na ezek után igenis lehet egy ilyen elvárás a válogatottal szemben,hogy a selejtező csoportban érjen oda az 1-2-re...
ThundersNFL a Jobbágy
Nem teljesen mindegy, hogy jutunk ki? Ha megnyerjük a következő selejtező csoportot, akkor is tele fogod sírni a fórumot, hogy szar az egész, mert nem 150 gólt lőttünk, pedig elvárható lett volna...

több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 766 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL a Jobbágy
Már vártam...
Bálesz
Miért nem jogos kérés?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 128 — Illegális gyakorló
ThundersNFL a Jobbágy
Már vártam...

több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 766 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 547
Meglátásaim
zacknorb
Na, a 2. ponttal nem lehet eléggé egyetérteni. Egészen szenzációs volt, csak így fejből vagy 6-7 alkalommal mentett hatalmasat. Én alapvetően furcsán néztem rá egy időben a híres nyilatkozata miatt, de ember. Ez most kibaszott nagy munka volt
Wyatt
milyen hires nyilatkozat?
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad

Kampman
It's coming home!!!
braxa88
Majd a vb-t megnyerik
Wyatt
Remélhetőleg jynxtriad mondatta ezt

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 829 — a new hope (again)
Meglátásaim
zacknorb
Wyatt
a csávó nagyobbat fejlődött két év alatt cipruson, mint az azt megelőző 10 évben

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Meglátásaim
zacknorb

több mint 3 éve

Kampman
It's coming home!!!
braxa88
Majd a vb-t megnyerik

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 173 — Kinek mit intézett a kormánya
Meglátásaim

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
clbass New Orleans Saints 3 169 — Saints fan
Hétfőn csoportdöntöt játszunk és bentmaradtunk egy halálcsoportban...midez pedig nem vizilabda! 😮
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 584 — Így remélem megfelelek nektek.....
Off irány mindenkinek az Eurosport 😉
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Mi a fene van Ádám Martinnak? Lépni sem bír a gyerek
jobbágy#JC6
Dagadt
Nemzetes és Méltóságos petey
Linebacker testalkat
Kampman
A futóversenye Sülével elléggé öregfiús volt 😀
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

Kampman
It's coming home!!!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 584 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom mit vagytok úgy oda, ez a gagyi sorozat nem sokat èr 🤪🤪🤪🤪😁😁😁🥴
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 048
sajnos Ádám Martin nem igazán tud a kontrákkal felmenni
NB2
Menni nem bír, nemhogy kontrákra felérni. Szörnyű volt látni ahogy Nego fut a jobb oldalon, majd küzd, Martin meg kocog vagy sétált középen..
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 809 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Majdnem volt most egy pont amikor Székely meg Simek kimondta, hogy doktorminiszterelnök úr érdeme ez a siker 😅😅😅😅
Nemzetes és Méltóságos petey
hát nem tudjuk pontosan, hogy mi hangzott el amikor a vezér bement az öltözőbe az egyik meccs után.
Lehet bemotiválta őket rendesen.

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Végig lehetne venni azt is kik voltak Rossi elõtt a kispadon. Az se mindegy. Csak qvára nem érdekel jelenleg. 😊😎

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 382 — Csodabogár
Majdnem volt most egy pont amikor Székely meg Simek kimondta, hogy doktorminiszterelnök úr érdeme ez a siker 😅😅😅😅

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 818

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 018 — no es importante
Hétfőn gondolom lesz majd egy kis szurkolás és némi hangulat az olaszok ellen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Szeretném értékelni a Nemzetek Ligája elitosztályát.

Kiszopják a faszomat a néééééémetek, az ooolaszok, az angolooooooook

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 358 — nabege2@yahoo.com
azért vazze Ádám és Kleini belőhette volna 😊