Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-magamba-neztem-hibat-igazan-nem-talaltam-lang-adam-2703091milyen hires nyilatkozat?MeglátásaimNa, a 2. ponttal nem lehet eléggé egyetérteni. Egészen szenzációs volt, csak így fejből vagy 6-7 alkalommal mentett hatalmasat. Én alapvetően furcsán néztem rá egy időben a híres nyilatkozata miatt, de ember. Ez most kibaszott nagy munka volt
1. Gundogant kétszer érzékeltem egész meccsen, egyszer mikor lecseréltek.
2. Lang Ádi hatalmas meccset játszott
zacknorb
Wyatt
YoungZeeZee

több mint 3 éve
Vagy nem. Ha sikerül megnyerni, az undisputable.Nem teljesen mindegy, hogy jutunk ki? Ha megnyerjük a következő selejtező csoportot, akkor is tele fogod sírni a fórumot, hogy szar az egész, mert nem 150 gólt lőttünk, pedig elvárható lett volna...Miért nem jogos kérés?Már "csak" 1 valami hiányzik....Már vártam...
Egy selejtező sorozatban végre tudjunk már így teljesíteni....
ThundersNFL a Jobbágy
Bálesz
Mert akkor ennek a kitartó jó eredményeknek és teljesítménynek az lenne a gyümölcse....
Van előrelépés nem is kicsi, de eddig az utolsó 2 EB-re egyenes ágon mentünk ki? Mindig a pótnak a pótjával....
Na ezek után igenis lehet egy ilyen elvárás a válogatottal szemben,hogy a selejtező csoportban érjen oda az 1-2-re...
ThundersNFL a Jobbágy
Bálesz
több mint 3 éve
Nem teljesen mindegy, hogy jutunk ki? Ha megnyerjük a következő selejtező csoportot, akkor is tele fogod sírni a fórumot, hogy szar az egész, mert nem 150 gólt lőttünk, pedig elvárható lett volna...Miért nem jogos kérés?Már "csak" 1 valami hiányzik....Már vártam...
ThundersNFL a Jobbágy
Bálesz
Mert akkor ennek a kitartó jó eredményeknek és teljesítménynek az lenne a gyümölcse....
Van előrelépés nem is kicsi, de eddig az utolsó 2 EB-re egyenes ágon mentünk ki? Mindig a pótnak a pótjával....
Na ezek után igenis lehet egy ilyen elvárás a válogatottal szemben,hogy a selejtező csoportban érjen oda az 1-2-re...
ThundersNFL a Jobbágy

több mint 3 éve
Miért nem jogos kérés?Már "csak" 1 valami hiányzik....Már vártam...
ThundersNFL a Jobbágy
Bálesz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Már "csak" 1 valami hiányzik....Már vártam...
ThundersNFL a Jobbágy

több mint 3 éve
Már "csak" 1 valami hiányzik....Egy selejtező sorozatban végre tudjunk már így teljesíteni....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 547
milyen hires nyilatkozat?MeglátásaimNa, a 2. ponttal nem lehet eléggé egyetérteni. Egészen szenzációs volt, csak így fejből vagy 6-7 alkalommal mentett hatalmasat. Én alapvetően furcsán néztem rá egy időben a híres nyilatkozata miatt, de ember. Ez most kibaszott nagy munka volt
zacknorb
Wyatt
több mint 3 éve
Remélhetőleg jynxtriad mondatta eztMajd a vb-t megnyerikIt's coming home!!!2024-25 League B incoming for England 💯😭 pic.twitter.com/RGk3ze5BCB
— Jonas (@Jonashp99) September 23, 2022
Kampman
braxa88
Wyatt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
a csávó nagyobbat fejlődött két év alatt cipruson, mint az azt megelőző 10 évbenMeglátásaimNa, a 2. ponttal nem lehet eléggé egyetérteni. Egészen szenzációs volt, csak így fejből vagy 6-7 alkalommal mentett hatalmasat. Én alapvetően furcsán néztem rá egy időben a híres nyilatkozata miatt, de ember. Ez most kibaszott nagy munka volt
zacknorb
Wyatt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
MeglátásaimNa, a 2. ponttal nem lehet eléggé egyetérteni. Egészen szenzációs volt, csak így fejből vagy 6-7 alkalommal mentett hatalmasat. Én alapvetően furcsán néztem rá egy időben a híres nyilatkozata miatt, de ember. Ez most kibaszott nagy munka volt
zacknorb

több mint 3 éve
Majd a vb-t megnyerikIt's coming home!!!2024-25 League B incoming for England 💯😭 pic.twitter.com/RGk3ze5BCB
Kampman
braxa88

több mint 3 éve
Meglátásaim1. Gundogant kétszer érzékeltem egész meccsen, egyszer mikor lecseréltek.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Hétfőn csoportdöntöt játszunk és bentmaradtunk egy halálcsoportban...midez pedig nem vizilabda! 😮
több mint 3 éve
Off irány mindenkinek az Eurosport 😉
több mint 3 éve
A futóversenye Sülével elléggé öregfiús volt 😀Linebacker testalkatMi a fene van Ádám Martinnak? Lépni sem bír a gyerekDagadt
jobbágy#JC6
Nemzetes és Méltóságos petey
Kampman
több mint 3 éve
It's coming home!!!2024-25 League B incoming for England 💯😭 pic.twitter.com/RGk3ze5BCB
Kampman
több mint 3 éve
Nem tudom mit vagytok úgy oda, ez a gagyi sorozat nem sokat èr 🤪🤪🤪🤪😁😁😁🥴
több mint 3 éve
sajnos Ádám Martin nem igazán tud a kontrákkal felmenniMenni nem bír, nemhogy kontrákra felérni. Szörnyű volt látni ahogy Nego fut a jobb oldalon, majd küzd, Martin meg kocog vagy sétált középen..
NB2
több mint 3 éve
Majdnem volt most egy pont amikor Székely meg Simek kimondta, hogy doktorminiszterelnök úr érdeme ez a siker 😅😅😅😅hát nem tudjuk pontosan, hogy mi hangzott el amikor a vezér bement az öltözőbe az egyik meccs után.
Nemzetes és Méltóságos petey
Lehet bemotiválta őket rendesen.
több mint 3 éve
Végig lehetne venni azt is kik voltak Rossi elõtt a kispadon. Az se mindegy. Csak qvára nem érdekel jelenleg. 😊😎

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Majdnem volt most egy pont amikor Székely meg Simek kimondta, hogy doktorminiszterelnök úr érdeme ez a siker 😅😅😅😅
több mint 3 éve
2024-25 League B incoming for England 💯😭 pic.twitter.com/RGk3ze5BCB
több mint 3 éve
Hétfőn gondolom lesz majd egy kis szurkolás és némi hangulat az olaszok ellen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Szeretném értékelni a Nemzetek Ligája elitosztályát.Kiszopják a faszomat a néééééémetek, az ooolaszok, az angolooooooook

több mint 3 éve
azért vazze Ádám és Kleini belőhette volna 😊