Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Minden szart behajigálnak, már valami fehér bizbasz is van a térfelünk közepén.
több mint 3 éve
Segítsetek már! Valakit szidni kellene a csapatból, de nem tudom kit!Gazdag helyett jobb lenne Sallai
Szokol
built for this shit
több mint 3 éve
Vagy zárjanak be ezért is minket! Szoboszlai kiprovokálta hogy megdobálják 😊Visszaesőknél persze...Csak ugyanezért minket lezártkapuznak. Kíváncsi vagyok a Németekkel megteszik-e...Én amúgy leszarom hogy mit parasztkodnak a németek. Azt szeretném hogy a Puskásban mindig lehessen teltház, mert hatalmas plusz a srácoknak.Nem teszem.Zártkapus meccset kérek a Németeknek!!!Én csak azt remélem, hogy azon fórumtársaink, akik a magyar szurkolókat rendszeresen kritizálják (joggal), azok ilyenkor sem csukják be a szemüket.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
tüsi91
Kampman
Heisman nádor
Lúdas Solymi
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Segítsetek már! Valakit szidni kellene a csapatból, de nem tudom kit!Nagy Ádi mondjuk eddig inkább szar, mint jó, de a többiek carryzik.
Szokol
több mint 3 éve
Tudom, nem szép dolog, ahogy az EBn a csigazabálók is megdobálták Gulát. De a legfontosabb a csapatnak az az, hogy full stadionban játszhasson Pesten, mert hatalmas boostot tud adni.Csak ugyanezért minket lezártkapuznak. Kíváncsi vagyok a Németekkel megteszik-e...Én amúgy leszarom hogy mit parasztkodnak a németek. Azt szeretném hogy a Puskásban mindig lehessen teltház, mert hatalmas plusz a srácoknak.Nem teszem.Zártkapus meccset kérek a Németeknek!!!Én csak azt remélem, hogy azon fórumtársaink, akik a magyar szurkolókat rendszeresen kritizálják (joggal), azok ilyenkor sem csukják be a szemüket.
tüsi91
Kampman
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Segítsetek már! Valakit szidni kellene a csapatból, de nem tudom kit!Szalait mert visszavonul?
Szokol
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Segítsetek már! Valakit szidni kellene a csapatból, de nem tudom kit!
több mint 3 éve
Futunk, ütközünk, van labda nélküli mozgás, van sok kis passz. Jó nézni a srácokat.Selejtező sorozatban is ezt akarom látni és akkor szép jövő elé nézhetünk
Hanni
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Visszaesőknél persze...Csak ugyanezért minket lezártkapuznak. Kíváncsi vagyok a Németekkel megteszik-e...Én amúgy leszarom hogy mit parasztkodnak a németek. Azt szeretném hogy a Puskásban mindig lehessen teltház, mert hatalmas plusz a srácoknak.Nem teszem.Zártkapus meccset kérek a Németeknek!!!Én csak azt remélem, hogy azon fórumtársaink, akik a magyar szurkolókat rendszeresen kritizálják (joggal), azok ilyenkor sem csukják be a szemüket.
tüsi91
Kampman
Heisman nádor
több mint 3 éve
Ahhoz a mi szurkolóinknak kellene változni 😊Én amúgy leszarom hogy mit parasztkodnak a németek. Azt szeretném hogy a Puskásban mindig lehessen teltház, mert hatalmas plusz a srácoknak.Nem teszem.Zártkapus meccset kérek a Németeknek!!!Én csak azt remélem, hogy azon fórumtársaink, akik a magyar szurkolókat rendszeresen kritizálják (joggal), azok ilyenkor sem csukják be a szemüket.
tüsi91
Kampman
Heisman nádor
több mint 3 éve
Csak ugyanezért minket lezártkapuznak. Kíváncsi vagyok a Németekkel megteszik-e...Én amúgy leszarom hogy mit parasztkodnak a németek. Azt szeretném hogy a Puskásban mindig lehessen teltház, mert hatalmas plusz a srácoknak.Nem teszem.Zártkapus meccset kérek a Németeknek!!!Én csak azt remélem, hogy azon fórumtársaink, akik a magyar szurkolókat rendszeresen kritizálják (joggal), azok ilyenkor sem csukják be a szemüket.
tüsi91
Kampman
Heisman nádor
több mint 3 éve
Én amúgy leszarom hogy mit parasztkodnak a németek. Azt szeretném hogy a Puskásban mindig lehessen teltház, mert hatalmas plusz a srácoknak.Nem teszem.Zártkapus meccset kérek a Németeknek!!!Én csak azt remélem, hogy azon fórumtársaink, akik a magyar szurkolókat rendszeresen kritizálják (joggal), azok ilyenkor sem csukják be a szemüket.
tüsi91
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
És nagy eséllyel aki dobálgat, hétvégén a lipcsének drukkol majd.Nincs becsukva, ez nemzettől függetlenül alja dolog.Zártkapus meccset kérek a Németeknek!!!Én csak azt remélem, hogy azon fórumtársaink, akik a magyar szurkolókat rendszeresen kritizálják (joggal), azok ilyenkor sem csukják be a szemüket.
tüsi91
Lúdas Solymi
Ezeket nehéz "szurkolónak" hívni.
több mint 3 éve
Nem teszem.Zártkapus meccset kérek a Németeknek!!!Én csak azt remélem, hogy azon fórumtársaink, akik a magyar szurkolókat rendszeresen kritizálják (joggal), azok ilyenkor sem csukják be a szemüket.
tüsi91
több mint 3 éve
Dobálták Szoboszlait a szöglet előttnem lettam mi tortent? 😀Zártkapus meccset kérek a Németeknek!!!Én csak azt remélem, hogy azon fórumtársaink, akik a magyar szurkolókat rendszeresen kritizálják (joggal), azok ilyenkor sem csukják be a szemüket.
tüsi91
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Nincs becsukva, ez nemzettől függetlenül alja dolog.Zártkapus meccset kérek a Németeknek!!!Én csak azt remélem, hogy azon fórumtársaink, akik a magyar szurkolókat rendszeresen kritizálják (joggal), azok ilyenkor sem csukják be a szemüket.
tüsi91
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 547
nem lettam mi tortent? 😀Zártkapus meccset kérek a Németeknek!!!Én csak azt remélem, hogy azon fórumtársaink, akik a magyar szurkolókat rendszeresen kritizálják (joggal), azok ilyenkor sem csukják be a szemüket.
tüsi91
vicceltem
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
Zártkapus meccset kérek a Németeknek!!!Én csak azt remélem, hogy azon fórumtársaink, akik a magyar szurkolókat rendszeresen kritizálják (joggal), azok ilyenkor sem csukják be a szemüket.
több mint 3 éve
Fasznak rohannak ennyire a srácok...lehetett volna az nagyobb helyzet is.
több mint 3 éve
Mekkora patkányok ezek a német szurkolók, mondjuk ez eddig sem volt kérdés...

több mint 3 éve
Zártkapus meccset kérek a Németeknek!!!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 547
Elment 20 perc. Batrak vagyunk, labdát birtokolunk.de kikapni nem akarnak ha buli ha nem
Elképesztő sokat fejlődtünk. S persze buli meccs... A németeknek gyakorlatilag VB főpróba.
tüsi91
több mint 3 éve
Tiszta hazai pályánk van