Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 660 — Poloska confirmed
Futunk, ütközünk, van labda nélküli mozgás, van sok kis passz. Jó nézni a srácokat.
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 211 — WHO DAT!!!!
Ennyire nem szeretik Szoboszlait Lipcsében hogy megdobálják a szögletnél? 😁

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Elment 20 perc. Batrak vagyunk, labdát birtokolunk.
Elképesztő sokat fejlődtünk. S persze buli meccs... A németeknek gyakorlatilag VB főpróba.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 584 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha ez nem Puskás díjas akkor semelyik
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 746 — "Montoya por favor!"
Ott is van 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 064 — Jó ötletnek tűnt!
Mekkora gól

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 817
Fog hiányozni nagyon.

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 563 — Omar's Coming Yo!
SZEDD KI TE BOHOC!!!!

több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 403 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
dikk bekezdtunk
YoungZeeZee
Ja, hogy nekikmentünk 😊

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 547
dikk bekezdtunk
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 563 — Omar's Coming Yo!
Na Kerkez kezd. Egyből a mélyvízbe. Tökös a Maestro.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 533 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Grúzok úgy néz ki feljutnak a B ligába.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Georgia Makedónia találkozón fél mezőny mostani vagy ex mennyei 😀

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 251 — The Mathematician

Sixo
 www.youtube.com/watch?v=YhvVftrGogk

nekem erről a thumbnailről jutott eszembe 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Most h Szalai visszavonul, honosítani kéne Haalandot! Szerencsétlen norvég , sose fog kijutni az EB-re! 🙂
steelwolf
A mi részvételünk sem automatikus... lesz még olyan hogy mi szívjuk meg, a sport ilyen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 243 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 709 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Most h Szalai visszavonul, honosítani kéne Haalandot! Szerencsétlen norvég , sose fog kijutni az EB-re! 🙂
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 013 — Lucas Scott
na akkor ruszkik kizarva 2024es EBrol.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 972 — Whoops, looks like something went wrong.
Állítólag Szalai már a kerethirdetést előtt szólt az MLSZ-nek és Rossinak, hogy az olaszok után lép a válogatottból.
Ennek tudatában nem értem, Rossi miért nem hívta meg Németh Andrist. Srác is számított rá, be kellene mielőbb építeni, akár csak ha 5-10 perceket is kapott volna most a németek és olaszok ellen... inkább ő, mint Ádám Martin. Akivel semmi bajom, de szerintem max 1 félidőt bírna. Vancsát meg hagyjuk inkább. Olyan értelemben, hogy belga 2-ben peremember, míg Németh a belga 1-ben kezdő - többnyire. Ezért ne mondja nekem Rossi, hogy bántja ha negatív kritikát kap, mert ez a lépése azt támasztja alá, hogy bele lehet szólni, kit hívjon be..
jobbágy#JC6
Mar tobb mint egy honapja szolt rola Rossinak, a jatekosok tudtak meg keson, ok az edzotabor elso napjan.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 470 — Cowboys fan
Mibe, hogy a velszi ebek kiegyenlítenek?
slowmotion
Remélem nem tettél fel rá vagy 2000 ejrót
warr_b
Ja nem, a balga belga győzelem kellett.
Zisz iz kóld jinx.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 533 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
slowmotion
Remélem nem tettél fel rá vagy 2000 ejrót

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 470 — Cowboys fan
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 746 — "Montoya por favor!"
Állítólag Szalai már a kerethirdetést előtt szólt az MLSZ-nek és Rossinak, hogy az olaszok után lép a válogatottból.
Ennek tudatában nem értem, Rossi miért nem hívta meg Németh Andrist. Srác is számított rá, be kellene mielőbb építeni, akár csak ha 5-10 perceket is kapott volna most a németek és olaszok ellen... inkább ő, mint Ádám Martin. Akivel semmi bajom, de szerintem max 1 félidőt bírna. Vancsát meg hagyjuk inkább. Olyan értelemben, hogy belga 2-ben peremember, míg Németh a belga 1-ben kezdő - többnyire. Ezért ne mondja nekem Rossi, hogy bántja ha negatív kritikát kap, mert ez a lépése azt támasztja alá, hogy bele lehet szólni, kit hívjon be..
jobbágy#JC6
Nepotizmus még mindig nagy úr. Kleinheisler Lacikát kéne berakni hamis 9-be 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 048
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 169 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben már megy a Kazahsztán-Fehéroroszország meccs, egy hazai győzelem feljutást érne a B divízióba, Szlovákia és Azerbajdzsán előtt.
zacknorb
Meg is van nekik.
Megérdemlik, a szlovákokat is oda-vissza verték.
warr_b
Kellett is a mixhez, így a legnagyobb odds már jött

Poloska vagyok.