Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 470 — Cowboys fan
Pápa pl már a nyáron visszalépett az mb3-tól, mert az állandó fideszes polgi nem volt hajlandó többé ezt finanszírozni - sőt még a fizetős parkolást is bevezette az egész városban!

Nyugdíjas, ősfideszes fater már pedzegeti, hogy emiatt el fogja bukni a következő választást...
r.baggio
Picsába, pedig most tutira bosszút álltunk volna a Perutz-on...
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 018 — no es importante
Pápa pl már a nyáron visszalépett az mb3-tól, mert az állandó fideszes polgi nem volt hajlandó többé ezt finanszírozni - sőt még a fizetős parkolást is bevezette az egész városban!

Nyugdíjas, ősfideszes fater már pedzegeti, hogy emiatt el fogja bukni a következő választást...

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve

Sixo
Ezt jol elszurta. Vart volna meg egy honapot, es mar a Juventus kispadjan ulne. 😀
Stez
Mert a Benevento nem fogja elengedni, ha a Juve megkeresi, Fabio barátom, ülj le a padunkra
gabokocka
Nem. A Juventus nem fog kifizetni milliokat azert, hogy elhozzon egy frissen szerzodott edzot, foleg olyat, aki meg „szuz” a szakmaban, teljesen lutri.

Egyebkent viszont a szurkolok miatt lattam volna, hogy megprobalkoznak Cannavaroval, mert o oriasi kedvenc, szeretnek a drukkerek.
Stez
Jó, hát Pippóval is próbálkoztak, oszt' látjuk, mi lett belőle. Fejlődött a Veneziával, volt sikerélmény, elvitte valamelyik szérieás csapat, ők nem jutottak sehova, de legalább a Venezia is két évvel megcsúszott.
Persze hogy a szurkolók megpróbálkoznának vele, mert a szurkoló menedzserprogramként tekint az egészre, addig váltogatnák az edzőket, amíg valaki 3W-t nem tud egymás után letenni az asztalra.

Cannavaro eddig hol és milyen névjegyet tett le? Kína meg az Öböl nem ér, F1-es szuperlicencet sem kapsz, ha előtte nem autózol pár évet open wheel formulaautókban.

Gerrardot is már Klopp utódjaként prognosztizálták, aztán most még a Villa is sok neki egyelőre.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 048
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-iii/hetvegen-meg-nb-i-es-csapat-ellen-jatszott-most-visszalepett-a-bajnoksagtol-a-magyar-klub-ez-nagyon-kemenyen-erintett

😮
warr_b
Balassagyarmat…
Ahol egy fiatal cserejátékos is havi 150 ezer forintot kapott, de volt olyan, aki 5-6 kilót. Tavaly Csikiék sem havi 100-200 ezrekért futballoztak ott…
Csak a város, havi szinten több, mint 20 millió forintot adott a focira.
Most jönnek ugye a rezsiszámlák, illetve a csapat mögött álló cégeknek, csoda hogy azt mondták, megvágják a támogatást? Nagy Tibi se keresett rosszul, 500 felett, még szép hogy jól érezte magát 😅
Egy NB3 költsége éves szinten 50-60 millió forint és ebben nincsenek benne az alkalmazottak fizetései, plusz a pálya, aztán ők még albérletet is fizettek pár játékos helyett.

Régen gyarmaton nagyon jó csapat volt, NB1B-s, tele gyarmatival, ahogy az NB2-ben is később, aztán elszaladt velük a ló, hozták a nagy neveket, de a feljutás NB3-ból sosem sikerült..

Valahogy nem tudom sajnálni őket.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 243 — LIGHTS OUT!

Sixo
Ezt jol elszurta. Vart volna meg egy honapot, es mar a Juventus kispadjan ulne. 😀
Stez
Mert a Benevento nem fogja elengedni, ha a Juve megkeresi, Fabio barátom, ülj le a padunkra
gabokocka
Nem. A Juventus nem fog kifizetni milliokat azert, hogy elhozzon egy frissen szerzodott edzot, foleg olyat, aki meg „szuz” a szakmaban, teljesen lutri.

Egyebkent viszont a szurkolok miatt lattam volna, hogy megprobalkoznak Cannavaroval, mert o oriasi kedvenc, szeretnek a drukkerek.
Stez
Nem fog a Beneventonak kifizetni pár milliót, de az Allegrinek kifizetnek egy raklap pénzt, hogy távozzon a stábjával. Azt hiszem a Gazzetta 80 misit írt ha ki akarnánk rúgni Allegrit. Zavart érzek az erőben.
Cannavaro meg 2 szezont játszott nálunk. Nem hinném, hogy túl sokan emlékeznének rá. Amúgy is az a legsötétebb időkből való szezonok voltak.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 533 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-iii/hetvegen-meg-nb-i-es-csapat-ellen-jatszott-most-visszalepett-a-bajnoksagtol-a-magyar-klub-ez-nagyon-kemenyen-erintett

😮

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 292 — Keep pounding
Hat sztem ilyen szinten meg van olyan hogy kezet fognak es menjel baratom.
Tobbet er ha ilyen gesztussal elengedik mintha eroszakkal ott tartjak pedig menne. Aztan jatszanak minden evben felkeszulesi meccset.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 972 — Whoops, looks like something went wrong.

Sixo
Stez
gabokocka

több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 292 — Keep pounding

Sixo
Stez

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 972 — Whoops, looks like something went wrong.

Sixo

több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve
15 évesen bemutatozni... nagyon kemény. hibátlan foci volt a mai. 😊
eloel

Tony Adams
nincs kicsit elkényeztetve? még nincs tizenhat, de már saját öltözője van 😮
több mint 3 éve
Champo deluxe

empty taxi
amikor azt hiszed, hogy a FIFA szopat téged, de kiderül, hogy néha a valóságban is megtörténik
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 018 — no es importante
"Dibusz Dénes, Botka Endre és Vécsei Bálint a németek és az olaszok ellen készülő magyar keretben van már ott.

Rajtuk kívül Adnan Kovacevic, Eldar Civic, Muhamed Besic és Amer Gojak a bosnyákokkal készül Montenegró és Románia ellen..."

Na tessék nem véletlenül írtam én, hogy a ferencvárosi kinizsi a bosnyákok nemzeti klubcsapata!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
DEAC-Loki a kupában.
LOL
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Champo deluxe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Egyébként a kövi kèt válogatott meccsen èn kèt ponttal nagyon elégedett leszek. Igaz a csoport előtt összesen kb az lettem volna 🥴🤪
dande2
Szerintem eggyel is.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 584 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként a kövi kèt válogatott meccsen èn kèt ponttal nagyon elégedett leszek. Igaz a csoport előtt összesen kb az lettem volna 🥴🤪
több mint 3 éve
Felcsút-Fehérvár a kupában 😀
Kenny
'oh my god, it's like Sophie's Choice!'
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 563 — Omar's Coming Yo!
Felcsút-Fehérvár a kupában 😀

több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Hát ezen beszarok 😀😀😀DDDDDd

streamable.com/bwucq3

Mou te Istencsapása 😀
több mint 3 éve
Tetszik ez a Serie A forduló, már csak egy Napoli vereség kéne. 🤭
empty taxi
Így lett majdnem tökéletes. Győzni úgy sincs esélyünk, úgyhogy én adnám ha így maradna vagy most áll.