Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Juve😆
jobbágy#JC6
Nem is értem a koncepciót amúgy, van egy Vlahovic-uk aztán annyi, olyan arcok vannak a kezdőben hogy egy olasz középcsapatba nem férnének be. Totál elfogyott ez a csapat.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 048
Juve😆
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 243 — LIGHTS OUT!
Szar ez a foci, ki találta ki ...

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 532 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hajrá Kerület

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
15 évesen bemutatozni... nagyon kemény. hibátlan foci volt a mai. 😊
eloel
több mint 3 éve

több mint 3 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
15 évesen bemutatozni... nagyon kemény. hibátlan foci volt a mai. 😊

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 584 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha a Spurs Pool City hármasból hoztok 5-9 pontot, meg is èrdemlitek az első helyet 😏 (tudom lesz egy Leeds meccs is de nyilván ezek a mèrvadóak).

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Ted Lassooooooooooooooo!! 😀😀😀
Coach Beard!!!!!!!!!!!!!!!!!!😀😀😀
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 746 — "Montoya por favor!"
Ez szedd ki te bohóc

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
T-BAAAAAAAG!!!!!!
több mint 3 éve

Tony Adams
Förtelmes szezonja van, de ezen a meccsen a kb -4es psxg-t nem érdemelte meg szerintem. A 6+2 kapott gólból nem igazán tudok kiemelni egyet sem amire azt tudom mondani, hogy nah igen itt nagyot hibázott. Gondoljuk Kane fejesére, vagy Bentancur kapufás góljára, akár a 2 bomba Sonny gólra, szerintem egyikről sem tehetett. Persze csinált faszságokat, rendkívül bizonytalan volt, és egész szezon alapján minden kritikát megérdemel.

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 009 — Lucas Scott
@csebi bocs...
Mikey
Megint nem nézted? 😕

Amúgy írtam én h vmi nem tiszta most a csapatnal. Kérdés h a rohadt sokert kivásárolt edzőt meg tudják-e fúrni a játékosok mint Kovacot meg Ancelottit
csebi
Mert szerinted három meccs után rájöttek, hogy nem tetszik nekik?
Mikey
Tavaly vették.
gdavid
Arra értettem, hogy az első három bajnokit simán nyerték, aztán kezdtek el bénázni.
Mikey
Az első három meccs után nem volt még probléma a rotacio hiánya illetve h minimálisan sem kommunikál arról h ki miért mikor csere. Állítólag empátia hiány van nála plusz önkritikát sem gyakorol.
Nagyon rossz híreket lehet olvasni, ilyeneket tényleg akkor olvastam mikor megfurtak Carlot meg Kovacot.
Ma leült több játékossal beszélni hat meglátjuk mi lesz ebből

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 746 — "Montoya por favor!"
Törötörötötötőőő - Saliba 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 466
Utálom ha tudom nèzni a Spurs meccseinket mert akkor tuti elcsesszük.... persze mèg van bőven de akkor is 😏
dande2
én csak a második félidőt néztem...azt is csak fél szemmel a Cinci-Miamioh miatt...de az nem volt rossz 😊
Furcsa a csapat, továbbra is nagyon kétarcú. Jó a keret, persze a védelem lehetne bőven jobb, de még az is rendben van, ha nem egy sztárcsapat ellen játszunk...aztán jön egy ilyen megmagyarázhatatlan Sporting meccs...na mindegy, ha Son most egyenesbe kerül 5-6 rossz meccs után, akkor lehet majd igazán számolni velünk
Klaci79
Nyilván az is benne van, hogy a Leicester már jobban kitámadott az utsó 20 precben 3-2-es állásnál, de...

Amikor bejött Bissouma, és átálltunk 2 kp-s játékról 3-ra, durván megváltozott a játéka a csapatnak, sokkal magabiztosabbá vált. Rohadtul súlytalan a csapat középen ezzel a 5-2-3-as felállással, főleg úgy, hogy azért sem Hojbjerg, sem Bentancur nem egy világklasszis. Kéne az a 3 középpályás középre. Most meccs közben 5-3-2-re állt át a csapat, de még így is zongorázni lehetett a különbséget. Nagyon megnézném, hogy mit tud a csapat 4-3-3-ban hosszabb távon, de ez sajnos sosem fog kiderülni. Amúgy szerintem 3-2-es állásig jobb volt a Leicester.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 995
Utálom ha tudom nèzni a Spurs meccseinket mert akkor tuti elcsesszük.... persze mèg van bőven de akkor is 😏
dande2
én csak a második félidőt néztem...azt is csak fél szemmel a Cinci-Miamioh miatt...de az nem volt rossz 😊
Furcsa a csapat, továbbra is nagyon kétarcú. Jó a keret, persze a védelem lehetne bőven jobb, de még az is rendben van, ha nem egy sztárcsapat ellen játszunk...aztán jön egy ilyen megmagyarázhatatlan Sporting meccs...na mindegy, ha Son most egyenesbe kerül 5-6 rossz meccs után, akkor lehet majd igazán számolni velünk
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 401
@csebi bocs...
Mikey
Megint nem nézted? 😕

Amúgy írtam én h vmi nem tiszta most a csapatnal. Kérdés h a rohadt sokert kivásárolt edzőt meg tudják-e fúrni a játékosok mint Kovacot meg Ancelottit
csebi
Mikey
Tavaly vették.
gdavid
Arra értettem, hogy az első három bajnokit simán nyerték, aztán kezdtek el bénázni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
több mint 3 éve
gdavid New England Patriots 3 929 — Patriots fan
@csebi bocs...
Mikey
Megint nem nézted? 😕

csebi
Mikey
Tavaly vették.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 401
@csebi bocs...
Mikey
Megint nem nézted? 😕

csebi

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Értem én, hogy a NER-nek csontig be kell nyalni a DAC, Sepsi, Topolya, Eszek, stb csapatokkal a NEResonál.
A DAC még nálam érthető is, de a többi? Szaros kiemelt hír a Topolya meg Sepsi, ahol az egyik csapatban full szerbek a másikban full románok játszanak.
Urambocsá Sepsibe most igazolt Tamás meg Varga, hát koszi…
Szánalom.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 221 — je suis poloska
Spurs nem érdemli meg Sont
Heisman nádor
Ó mert ti megèrdemlitek Gabi Jesust...mesèlj mèg 😏🥴😉
dande2
Hát 😀😀😀 nálunk Xhakan kívül nincs igazi paraszt (Partey ártatlan amég be nem bizonyítják az ellenkezőjét)
A Rat FC-Ben pedig Son az egyetlen normális ember. 😉
Heisman nádor
Most erre a "barátság" illetve a pusztán zrika hangulat megmaradásának kedvéért inkább nem írom ide ami rögtön eszembe jutott 🥴😏😉🤪
dande2
érdekes, számomra a PL felsőházában két szimpatikus csapat létezik, az Arsenal meg a Tottenham, de azért tetszik ez az adok-kapok tőletek 😀 mondjuk az olasz bajnokságból is a Roma meg a Lazio akit szívlelek 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 009 — Lucas Scott
@csebi bocs...
Mikey
Megint nem nézted? 😕

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Kijött a két osztálynyi különbség, a fiatalok különösen jól játszottak, könnyed, fölényes győzelem a jó erőkből álló Gyarmat ellen.

| Faszomat beleverem az egészbe b+... |
warr_b
Haverom kint volt, sírt a labda, majdnem megégtetek…
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 584 — Így remélem megfelelek nektek.....
Spurs nem érdemli meg Sont
Heisman nádor
Ó mert ti megèrdemlitek Gabi Jesust...mesèlj mèg 😏🥴😉
dande2
Hát 😀😀😀 nálunk Xhakan kívül nincs igazi paraszt (Partey ártatlan amég be nem bizonyítják az ellenkezőjét)
A Rat FC-Ben pedig Son az egyetlen normális ember. 😉
Heisman nádor
Most erre a "barátság" illetve a pusztán zrika hangulat megmaradásának kedvéért inkább nem írom ide ami rögtön eszembe jutott 🥴😏😉🤪
dande2
Nyugodtan dande, nem vagyunk ősellenségek, max a csapataink gurulosban 😊. Én elismerem hogy nálunk is van pár beképzelt alak akit lehet utálni mint White vagy Ramsdale. De legalább nem akkora parasztok mint Richarlison vagy Romero, esetleg Kane. Ebből a sorból bőven kitűnik a koreai.
Heisman nádor
Akkor megpróbálom szelíden: a parasztokkal semmi baj nincs, a bunkókkal inkább, legyen, nálunk parasztok vannak (jó, munkás emberek, nálatok: | gráciák | ☺️

Szerkesztette: dande2