Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Juve😆Nem is értem a koncepciót amúgy, van egy Vlahovic-uk aztán annyi, olyan arcok vannak a kezdőben hogy egy olasz középcsapatba nem férnének be. Totál elfogyott ez a csapat.
jobbágy#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Juve😆
több mint 3 éve
Hajrá Kerület

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
15 évesen bemutatozni... nagyon kemény. hibátlan foci volt a mai. 😊
eloel
"He's only 15, he's only 15, how shit must you be, he's only 15"
— Charles Watts (@charles_watts) September 18, 2022
Some chant that.
több mint 3 éve
🤕 Könnyen lehet, hogy Marco #Reus kihagyja a katari vb-t, miután megsérült a Ruhr-vidéki derbin.
— Unibet Hungary (@UnibetHungary) September 18, 2022
😕 Nem ez lenne az első ilyen eset, hiszen a 2018-as világbajnokságot leszámítva - ahol a németek borzasztóan szerepeltek - egyik nagy tornán sem tudott részt venni sérülés miatt. pic.twitter.com/J5aubDztIZ
több mint 3 éve
15 évesen bemutatozni... nagyon kemény. hibátlan foci volt a mai. 😊
több mint 3 éve
Ted Lassooooooooooooooo!! 😀😀😀Coach Beard!!!!!!!!!!!!!!!!!!😀😀😀
több mint 3 éve
Ez szedd ki te bohóc
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
T-BAAAAAAAG!!!!!!
több mint 3 éve
Förtelmes szezonja van, de ezen a meccsen a kb -4es psxg-t nem érdemelte meg szerintem. A 6+2 kapott gólból nem igazán tudok kiemelni egyet sem amire azt tudom mondani, hogy nah igen itt nagyot hibázott. Gondoljuk Kane fejesére, vagy Bentancur kapufás góljára, akár a 2 bomba Sonny gólra, szerintem egyikről sem tehetett. Persze csinált faszságokat, rendkívül bizonytalan volt, és egész szezon alapján minden kritikát megérdemel.Danny Ward, Leicester's number 1 pic.twitter.com/efHetDhUtT
— ⁿ¹⁰ (@tisdillon) September 17, 2022
Tony Adams
több mint 3 éve
Az első három meccs után nem volt még probléma a rotacio hiánya illetve h minimálisan sem kommunikál arról h ki miért mikor csere. Állítólag empátia hiány van nála plusz önkritikát sem gyakorol.Arra értettem, hogy az első három bajnokit simán nyerték, aztán kezdtek el bénázni.Tavaly vették.Mert szerinted három meccs után rájöttek, hogy nem tetszik nekik?@csebi bocs...Megint nem nézted? 😕
Mikey
Amúgy írtam én h vmi nem tiszta most a csapatnal. Kérdés h a rohadt sokert kivásárolt edzőt meg tudják-e fúrni a játékosok mint Kovacot meg Ancelottit
csebi
Mikey
gdavid
Mikey
Nagyon rossz híreket lehet olvasni, ilyeneket tényleg akkor olvastam mikor megfurtak Carlot meg Kovacot.
Ma leült több játékossal beszélni hat meglátjuk mi lesz ebből
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Törötörötötötőőő - Saliba 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nyilván az is benne van, hogy a Leicester már jobban kitámadott az utsó 20 precben 3-2-es állásnál, de...Utálom ha tudom nèzni a Spurs meccseinket mert akkor tuti elcsesszük.... persze mèg van bőven de akkor is 😏én csak a második félidőt néztem...azt is csak fél szemmel a Cinci-Miamioh miatt...de az nem volt rossz 😊
dande2
Furcsa a csapat, továbbra is nagyon kétarcú. Jó a keret, persze a védelem lehetne bőven jobb, de még az is rendben van, ha nem egy sztárcsapat ellen játszunk...aztán jön egy ilyen megmagyarázhatatlan Sporting meccs...na mindegy, ha Son most egyenesbe kerül 5-6 rossz meccs után, akkor lehet majd igazán számolni velünk
Klaci79
Amikor bejött Bissouma, és átálltunk 2 kp-s játékról 3-ra, durván megváltozott a játéka a csapatnak, sokkal magabiztosabbá vált. Rohadtul súlytalan a csapat középen ezzel a 5-2-3-as felállással, főleg úgy, hogy azért sem Hojbjerg, sem Bentancur nem egy világklasszis. Kéne az a 3 középpályás középre. Most meccs közben 5-3-2-re állt át a csapat, de még így is zongorázni lehetett a különbséget. Nagyon megnézném, hogy mit tud a csapat 4-3-3-ban hosszabb távon, de ez sajnos sosem fog kiderülni. Amúgy szerintem 3-2-es állásig jobb volt a Leicester.
több mint 3 éve
Utálom ha tudom nèzni a Spurs meccseinket mert akkor tuti elcsesszük.... persze mèg van bőven de akkor is 😏én csak a második félidőt néztem...azt is csak fél szemmel a Cinci-Miamioh miatt...de az nem volt rossz 😊
dande2
Furcsa a csapat, továbbra is nagyon kétarcú. Jó a keret, persze a védelem lehetne bőven jobb, de még az is rendben van, ha nem egy sztárcsapat ellen játszunk...aztán jön egy ilyen megmagyarázhatatlan Sporting meccs...na mindegy, ha Son most egyenesbe kerül 5-6 rossz meccs után, akkor lehet majd igazán számolni velünk
több mint 3 éve
Arra értettem, hogy az első három bajnokit simán nyerték, aztán kezdtek el bénázni.Tavaly vették.Mert szerinted három meccs után rájöttek, hogy nem tetszik nekik?@csebi bocs...Megint nem nézted? 😕
Mikey
Amúgy írtam én h vmi nem tiszta most a csapatnal. Kérdés h a rohadt sokert kivásárolt edzőt meg tudják-e fúrni a játékosok mint Kovacot meg Ancelottit
csebi
Mikey
gdavid
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Danny Ward, Leicester's number 1 pic.twitter.com/efHetDhUtT
— ⁿ¹⁰ (@tisdillon) September 17, 2022
több mint 3 éve
Tavaly vették.Mert szerinted három meccs után rájöttek, hogy nem tetszik nekik?@csebi bocs...Megint nem nézted? 😕
Mikey
csebi
Mikey
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 3 éve
Mert szerinted három meccs után rájöttek, hogy nem tetszik nekik?@csebi bocs...Megint nem nézted? 😕
Mikey
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Értem én, hogy a NER-nek csontig be kell nyalni a DAC, Sepsi, Topolya, Eszek, stb csapatokkal a NEResonál. A DAC még nálam érthető is, de a többi? Szaros kiemelt hír a Topolya meg Sepsi, ahol az egyik csapatban full szerbek a másikban full románok játszanak.
Urambocsá Sepsibe most igazolt Tamás meg Varga, hát koszi…
Szánalom.
több mint 3 éve
érdekes, számomra a PL felsőházában két szimpatikus csapat létezik, az Arsenal meg a Tottenham, de azért tetszik ez az adok-kapok tőletek 😀 mondjuk az olasz bajnokságból is a Roma meg a Lazio akit szívlelek 😀Most erre a "barátság" illetve a pusztán zrika hangulat megmaradásának kedvéért inkább nem írom ide ami rögtön eszembe jutott 🥴😏😉🤪Hát 😀😀😀 nálunk Xhakan kívül nincs igazi paraszt (Partey ártatlan amég be nem bizonyítják az ellenkezőjét)Spurs nem érdemli meg SontÓ mert ti megèrdemlitek Gabi Jesust...mesèlj mèg 😏🥴😉
Heisman nádor
dande2
A Rat FC-Ben pedig Son az egyetlen normális ember. 😉
Heisman nádor
dande2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
@csebi bocs...Megint nem nézted? 😕
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Kijött a két osztálynyi különbség, a fiatalok különösen jól játszottak, könnyed, fölényes győzelem a jó erőkből álló Gyarmat ellen.Haverom kint volt, sírt a labda, majdnem megégtetek…
| Faszomat beleverem az egészbe b+... |
warr_b
több mint 3 éve
Akkor megpróbálom szelíden: a parasztokkal semmi baj nincs, a bunkókkal inkább, legyen, nálunk parasztok vannak (jó, munkás emberek, nálatok: | gráciák | ☺️Nyugodtan dande, nem vagyunk ősellenségek, max a csapataink gurulosban 😊. Én elismerem hogy nálunk is van pár beképzelt alak akit lehet utálni mint White vagy Ramsdale. De legalább nem akkora parasztok mint Richarlison vagy Romero, esetleg Kane. Ebből a sorból bőven kitűnik a koreai.Most erre a "barátság" illetve a pusztán zrika hangulat megmaradásának kedvéért inkább nem írom ide ami rögtön eszembe jutott 🥴😏😉🤪Hát 😀😀😀 nálunk Xhakan kívül nincs igazi paraszt (Partey ártatlan amég be nem bizonyítják az ellenkezőjét)Spurs nem érdemli meg SontÓ mert ti megèrdemlitek Gabi Jesust...mesèlj mèg 😏🥴😉
Heisman nádor
dande2
A Rat FC-Ben pedig Son az egyetlen normális ember. 😉
Heisman nádor
dande2
Heisman nádor
Szerkesztette: dande2