Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Kerkez beallt az utolso 12 percre, ki is osztott ket golpasszt.Néztem a fradi mellett, 2 beadásból 2 fejesgól 😎
Nagyot megy a fiu.
Kenny
Mondjuk addigra a vaduz már 10 emberrel nyomta, kiállították a kapust.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kerkez beallt az utolso 12 percre, ki is osztott ket golpasszt.Úgy néz ki Gyurcsó góllal nyer a Larnaca Kijevben.
Nagyot megy a fiu.
Kenny
Van számára visszaút a válogatottba?
több mint 3 éve
Most kivetelesen ebben semmi kivetnivalot nem latok. Ez oriasi siker, boven szarra lehet hype-olni akar a Fradit, akar magat az egesz helyzetet, nem surun van pelda ilyenekre. Foleg, hogy itt meg arra sem lehet mutogatni, hogy sormeccs lenne sokaknak, mint a tok folosleges Nemzetek Ligajanal.Bocs.Na es?
jobbágy#JC6
Stez
Szóval. Főoldal és 8 cikk. Egyelőre csak..
😃😃😃
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Már látom a csapatot a Puskásban a döntőn 😀Sorsolás után:Kishitű és korlátolt voltál😜
JC: 7-8 pont szerintem elérhető
Fórum: hülye vagy
2. forduló után: 6 pont.
Thug life, baby
jobbágy#JC6
Willie Parker
több mint 3 éve
Sorsolás után:Kishitű és korlátolt voltál😜
Thug life, baby
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Bocs.Na es?
jobbágy#JC6
Stez
Szóval. Főoldal és 8 cikk. Egyelőre csak..
😃😃😃
több mint 3 éve
Mi itt a mondanivaló?
jobbágy#JC6
Pogácsa elvtárs most nem ér rá kiadni a szalagcímeket mert épp foglalt a🤚
több mint 3 éve
Lélegeztetőgépet is vehettek volna...ja okéDe legalább ha kikapnának már végre egyszer akkor megint el lehetne mondani,hogy minek ezeknek a semmitérőknek pénzt adni,meg szántsuk be a pályát és a többi szokásos mantrát.illetve jókat nevetek ahogy próbálják ezt itthon a hazai futball óriási sikerének és a befektetett pénz gyümölcsének eladniHát pedig ez tényleg a befektetett pénz gyümölcse, mondjuk nem az utánpótlásba befektetetté, az igaz.
r.baggio
Kampman
JoeyPorter
több mint 3 éve
Jó hát ez egy sz@ros miniállam csak | feel the irony |itt drukkol valaki a Fradinak egyébként? 😊Én Dibusznak 😊 meg a többi magyarnak, illetve jókat nevetek ahogy próbálják ezt itthon a hazai futball óriási sikerének és a befektetett pénz gyümölcsének eladni
yooker
A Monaco meg visszamehetne az amatőr státuszba, amennyire semmi csapat nulla szurkolással
r.baggio
több mint 3 éve
Na ne hülyéskedj 🤣ilyen létezik?Lipcse egy német csapat, még ha 3 magyar is játszik benne. Szerintem felfogod a különbséget, nem vagy te annyira korlátolt.Tehát aki tegnap a realnak drukkolt, az nem magyar?itt drukkol valaki a Fradinak egyébként? 😊Gigalájk, visszaolvasva a kommentjeiteket, hát szégyellje magát pár ember.
yooker
Bejutnanak a döntőbe akkor is a pénz lenne az első meg a politika termeszetesen. Nem az a baj ha valaki nem szurkol a fradinak, de megint más ilyeneket kommentelni.
davemayer
r.baggio
Ha monaco drukker lennél engem speciel akkor sem zavarna egyáltalán, aki a fradi ellen drukkol magyarként a politika miatt(!!!), na az zavar.
davemayer
Nemzetes és Méltóságos petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sorsolás után:Broncosnak mondd be a 16-1-es szezont 😉
Thug life, baby
jobbágy#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nyilván tudom, de azért meglátszik ki a vöröshajú, szeplős mostohagyerek a sztoriban 😀 mondjuk tény hogy minden közp.....adomány jó helyre megy, mert ilyen Traorék futkároznak a csapatban.Ti is abbol a bodonbol esztek halo😃szívesen adjuk 😊illetve jókat nevetek ahogy próbálják ezt itthon a hazai futball óriási sikerének és a befektetett pénz gyümölcsének eladniHát pedig ez tényleg a befektetett pénz gyümölcse, mondjuk nem az utánpótlásba befektetetté, az igaz.
r.baggio
Kampman
Kenny
több mint 3 éve
ilyen létezik?Lipcse egy német csapat, még ha 3 magyar is játszik benne. Szerintem felfogod a különbséget, nem vagy te annyira korlátolt.Tehát aki tegnap a realnak drukkolt, az nem magyar?itt drukkol valaki a Fradinak egyébként? 😊Gigalájk, visszaolvasva a kommentjeiteket, hát szégyellje magát pár ember.
yooker
Bejutnanak a döntőbe akkor is a pénz lenne az első meg a politika termeszetesen. Nem az a baj ha valaki nem szurkol a fradinak, de megint más ilyeneket kommentelni.
davemayer
r.baggio
Ha monaco drukker lennél engem speciel akkor sem zavarna egyáltalán, aki a fradi ellen drukkol magyarként a politika miatt(!!!), na az zavar.
davemayer
több mint 3 éve
Sorsolás után:JC: 7-8 pont szerintem elérhető
Thug life, baby
több mint 3 éve
Lipcse egy német csapat, még ha 3 magyar is játszik benne. Szerintem felfogod a különbséget, nem vagy te annyira korlátolt.Tehát aki tegnap a realnak drukkolt, az nem magyar?itt drukkol valaki a Fradinak egyébként? 😊Gigalájk, visszaolvasva a kommentjeiteket, hát szégyellje magát pár ember.
yooker
davemayer
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tehát aki tegnap a realnak drukkolt, az nem magyar?itt drukkol valaki a Fradinak egyébként? 😊Gigalájk, visszaolvasva a kommentjeiteket, hát szégyellje magát pár ember.
yooker
davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Orosz "Kupatavasz" Pali!!!Meglátjuk, de van esély hogy már csak a Kubatov "ideacitytnekünk" Gábor marad amivel kifejezhetik a nemtetszésüket.
Kenny
2 győzelemmel kezdett egy magyar csapat egy rangos csoportkört, ennyi, újabb mérföldő bárki bárhogy is akarja beállítani.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nem baj, 11 magyar legyen aztán üssön ki minket a batumi, az tuti szórakoztatóbb lenne.illetve jókat nevetek ahogy próbálják ezt itthon a hazai futball óriási sikerének és a befektetett pénz gyümölcsének eladniHát pedig ez tényleg a befektetett pénz gyümölcse, mondjuk nem az utánpótlásba befektetetté, az igaz.
r.baggio
Kampman
ÁLÉÁLÉ!!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
itt drukkol valaki a Fradinak egyébként? 😊Gigalájk, visszaolvasva a kommentjeiteket, hát szégyellje magát pár ember.
yooker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
"Ön egyből bent látta Vécsei gólját?" Itt nem a tolmács a leghülyébb.
több mint 3 éve
Nekem igenis hiányzik a règi BEK/BL KEK UEFA kupa felosztás, az volt az igazi ès korrekt szvsz 😛Régen minden jobb volt,amikor a ciprusi haverok zsebében landoltak ezek a lovetták.☹ Most is nézhettük volna ehelyett a szar meccs helyett egy jó Royale Union-Malmő derbyt.🥴Adófizetőként én nem bánom, hogy van mondjuk Puskás Aréna, nem pedig a nyomasztó Népstadion.szívesen adjuk 😊illetve jókat nevetek ahogy próbálják ezt itthon a hazai futball óriási sikerének és a befektetett pénz gyümölcsének eladniHát pedig ez tényleg a befektetett pénz gyümölcse, mondjuk nem az utánpótlásba befektetetté, az igaz.
r.baggio
Kampman
Nyilván minden forintról lehetne vitatkozni, de én ennek a győzelemnek is tudok örülni. Nem eufórikusan, de azért jó volt ezt látni. Sőt, még a Vidi 2012-es és 2018-as sikereit is.
Kampman
JoeyPorter
több mint 3 éve
Régen minden jobb volt,amikor a ciprusi haverok zsebében landoltak ezek a lovetták.☹ Most is nézhettük volna ehelyett a szar meccs helyett egy jó Royale Union-Malmő derbyt.🥴Adófizetőként én nem bánom, hogy van mondjuk Puskás Aréna, nem pedig a nyomasztó Népstadion.szívesen adjuk 😊illetve jókat nevetek ahogy próbálják ezt itthon a hazai futball óriási sikerének és a befektetett pénz gyümölcsének eladniHát pedig ez tényleg a befektetett pénz gyümölcse, mondjuk nem az utánpótlásba befektetetté, az igaz.
r.baggio
Kampman
Nyilván minden forintról lehetne vitatkozni, de én ennek a győzelemnek is tudok örülni. Nem eufórikusan, de azért jó volt ezt látni. Sőt, még a Vidi 2012-es és 2018-as sikereit is.
Kampman