Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Jakobs német utánpótlás válogatott, fel-le fog rohangálni balszélen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 563 — Omar's Coming Yo!
Esiti amúgy kegyvesztetté vált?
Gergőbácsi
fegyelmezetlen. A ruszki a robotokat szereti.

több mint 3 éve
Kéne a Fradinak egy bólyacenter, akire fel lehet rugdosni presszingnél a labdát, ne kelljen mindig lapos kihozatallal próbálkozni.
empty taxi
Egy új Böde?
Kampman
Kb.

Madden hates me.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 816
Kéne a Fradinak egy bólyacenter, akire fel lehet rugdosni presszingnél a labdát, ne kelljen mindig lapos kihozatallal próbálkozni.
empty taxi
Egy új Böde?

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 816
Ben Yedder fater szerint Freddie Mercury
Gergőbácsi
Hátha a meccs után rázendít valamelyik Queen-nótára.

több mint 3 éve

Madden hates me.
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Esiti amúgy kegyvesztetté vált?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 995
Midtjylland egy ötöst rúgott a Lazio-nak...eddig
Qarabag meg 3-at a Nantes-nak...jók ezek a francia csapatok

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Ű b+

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 970 — Whoops, looks like something went wrong.
Golovin rohadt jo. Mar a 18as vb utan sem ertettem, miert nem viszi el egy Arsenal-szeru csapat, ahol iranyito kell, sokkal tobb volt a palyafutasaban, mint ez a Monaco.

több mint 3 éve
7 meccsen lőttek 10 gólt bajnokságban...valahol ez várható volt
több mint 3 éve
Ben Yedder fater szerint Freddie Mercury

több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 595 — Patriot
Akkora a tempó hogy Gojak is beállhat. A legendás sebességével 😀
több mint 3 éve
Az mondjuk sok jot nem sejtet, hogy ot perce megy a masodik felido, de labda meg nem volt nalunk.
Stez
Abszolút. Eddig még szerencsénk van hogy benaznak, viszont lehetne találni egy gólt mégis

több mint 3 éve
Jesszus, de nagy futyi ez a Tokmac. Mi volt ez.

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 382 — Csodabogár
sírok milyen balfaszok a monacoiak a kapu előtt XD

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 547
hát nem fárad el a szemem ebben a ritmusban
Klaci79
Annyira lagymatag a meccs, hogy a két éves kislányom, aki soha életében nem nézett még tévét, 15 perce, mióta kísérletképp bekapcsoltam, ránézett a képernyőre és azóta is inkább mást csinál
r.baggio
Szerencses vagy. A fiam korabban egy meccsbol azt az egy jelenetet latta csak h a jatekost felrugjak elesik...azota kb szereti dobalni magat..
Kis neymar.
2. Probalkozasra.......a kapust mutattak bemelegites kozben...vetodgetni kezdett....nfl-t nem merek mutatni neki😀
YoungZeeZee
Ncaa-t mutass, ahogy vége a meccsnek pont kezdődik majd arena4-en a heti összefoglaló aminek én írtam a csodás narrációját 😉
r.baggio
Meg nem merem.baseballnal tapsolt h dobtak a labdat😆
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 382 — Csodabogár
a fradi jobb oldal eléggé sebezhető

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 016 — no es importante
Klaci79
Annyira lagymatag a meccs, hogy a két éves kislányom, aki soha életében nem nézett még tévét, 15 perce, mióta kísérletképp bekapcsoltam, ránézett a képernyőre és azóta is inkább mást csinál
r.baggio
Szerencses vagy. A fiam korabban egy meccsbol azt az egy jelenetet latta csak h a jatekost felrugjak elesik...azota kb szereti dobalni magat..
Kis neymar.
2. Probalkozasra.......a kapust mutattak bemelegites kozben...vetodgetni kezdett....nfl-t nem merek mutatni neki😀
YoungZeeZee
Ncaa-t mutass, ahogy vége a meccsnek pont kezdődik majd arena4-en a heti összefoglaló aminek én írtam a csodás narrációját 😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Az mondjuk sok jot nem sejtet, hogy ot perce megy a masodik felido, de labda meg nem volt nalunk.

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 547
Klaci79
r.baggio
Kis neymar.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Simán lejatszuk őket. Bejött amit vártam, csak a gól hiányzik, de mezőnyben jobb a fradi eddig, és ami meglepetés lehet hogy az előre játekunk sokkal jobb.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez vicc ez a csapat, de ez igazából lehet a Fradi dícséretet is
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 403 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Most értem haza, itthon játszunk? 😊
Ha nem látnám a képet simán elhinném...

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 563 — Omar's Coming Yo!
A ruszki jol osszerakta ezt a csapatot ugy tunik.
De ez a Monaco valami rettenet mennyire gyenge ma.