Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
NemGAKPOOOOnem volt lesen?
Mikey
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
GAKPOOOOnem volt lesen?
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
GAKPOOOO
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Ha ma nyer a Pool akkor nagy lépést tehetnek a BL felé, fontos meccs ez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nunez ilyen is tud??? 😮
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
hát, nem lesz itt győzelem ma 😥DARWIN!
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
hát, nem lesz itt győzelem ma 😥
több mint 3 éve
Hat jah. Sokaig van egy jatekosnal a labda. Ennyi kp-al gyors labdajaratas es befejezes kene. De nincs aki befejezzen, vedok is gyengek. Csereba a padon Havertz es Sterling. Jar a pacsi az edzonekÉs a legnagyobb baj, hogy elképesztő szarul is néz ki a játék és a csapat.5 meccs alatt 1 gol es 0 gyozelem. Ha ma kikapnak akkor nincs magyarazat szerintem.Szetintem ez lesz ma Potter uccso meccse chelsea edzokent ha kikapnak.Nem hiszem hogy ebben az idényben kiteszik. Ha kiesnek most a BLből is, és a csapat ilyen szar marad akkor év végén kiteszik, vagy max ősszel.
Toto21
davemayer
Toto21
Hanni
több mint 3 éve
GYÖNYÖRŰ KECSÓ GÓLMarhanagy volt, bár megpattant. Ha a bíró miatt nem tudta volna ellőni, azt nagyon sajnáltam volna
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
És a legnagyobb baj, hogy elképesztő szarul is néz ki a játék és a csapat.5 meccs alatt 1 gol es 0 gyozelem. Ha ma kikapnak akkor nincs magyarazat szerintem.Szetintem ez lesz ma Potter uccso meccse chelsea edzokent ha kikapnak.Nem hiszem hogy ebben az idényben kiteszik. Ha kiesnek most a BLből is, és a csapat ilyen szar marad akkor év végén kiteszik, vagy max ősszel.
Toto21
davemayer
Toto21
több mint 3 éve
GYÖNYÖRŰ KECSÓ GÓL
több mint 3 éve
Van mostanában valami tuti oldal, ahol soccer streamet lehet keresni?ha magyar tv közvetíti én itt szoktam nézni:
Hanni
onlinestream.live/main.cgi
több mint 3 éve
A hótszar Nevertontól is sikerült kikapni, visszacsúsztunk az utolsó előtti helyre...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Azta rohadt köszi Forest 😊Mondjuk attól még a saját játékunkon kéne javítani inkább mintsem az adományokat várni
több mint 3 éve
5 meccs alatt 1 gol es 0 gyozelem. Ha ma kikapnak akkor nincs magyarazat szerintem.Szetintem ez lesz ma Potter uccso meccse chelsea edzokent ha kikapnak.Nem hiszem hogy ebben az idényben kiteszik. Ha kiesnek most a BLből is, és a csapat ilyen szar marad akkor év végén kiteszik, vagy max ősszel.
Toto21
davemayer
több mint 3 éve
Na, a Forest segíthet az Arsenalnak?Meglepne ha az Arsenal nem chokerkedné el és bajnok lenne
zacknorb

több mint 3 éve
Na, a Forest segíthet az Arsenalnak?
több mint 3 éve
Van mostanában valami tuti oldal, ahol soccer streamet lehet keresni?footybite.to/
Hanni
több mint 3 éve
Van mostanában valami tuti oldal, ahol soccer streamet lehet keresni?
több mint 3 éve
Ja es Nagelsmann takarodj! Bayern-t tartalekosan kuldi ki. Ott is kene az edzovaltas! Zidane elerheto!Mondjuk alapvetően két ember olyan aki nem lehetne kezdő, ez nem vészes. A probléma h ha nyer a Dortmund akkor kezdődik egy új bajnokság …
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Szetintem ez lesz ma Potter uccso meccse chelsea edzokent ha kikapnak.Nem hiszem hogy ebben az idényben kiteszik. Ha kiesnek most a BLből is, és a csapat ilyen szar marad akkor év végén kiteszik, vagy max ősszel.
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Szetintem ez lesz ma Potter uccso meccse chelsea edzokent ha kikapnak.