Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Jakobs német utánpótlás válogatott, fel-le fog rohangálni balszélen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Esiti amúgy kegyvesztetté vált?fegyelmezetlen. A ruszki a robotokat szereti.
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Kb.Kéne a Fradinak egy bólyacenter, akire fel lehet rugdosni presszingnél a labdát, ne kelljen mindig lapos kihozatallal próbálkozni.Egy új Böde?
empty taxi
Kampman

Madden hates me.
több mint 3 éve
Kéne a Fradinak egy bólyacenter, akire fel lehet rugdosni presszingnél a labdát, ne kelljen mindig lapos kihozatallal próbálkozni.Egy új Böde?
empty taxi
több mint 3 éve
Ben Yedder fater szerint Freddie MercuryHátha a meccs után rázendít valamelyik Queen-nótára.
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Kéne a Fradinak egy bólyacenter, akire fel lehet rugdosni presszingnél a labdát, ne kelljen mindig lapos kihozatallal próbálkozni.

Madden hates me.
több mint 3 éve
Esiti amúgy kegyvesztetté vált?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Ű b+
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Golovin rohadt jo. Mar a 18as vb utan sem ertettem, miert nem viszi el egy Arsenal-szeru csapat, ahol iranyito kell, sokkal tobb volt a palyafutasaban, mint ez a Monaco.
több mint 3 éve
7 meccsen lőttek 10 gólt bajnokságban...valahol ez várható volt
több mint 3 éve
Ben Yedder fater szerint Freddie Mercury
több mint 3 éve
Akkora a tempó hogy Gojak is beállhat. A legendás sebességével 😀
több mint 3 éve
Az mondjuk sok jot nem sejtet, hogy ot perce megy a masodik felido, de labda meg nem volt nalunk.Abszolút. Eddig még szerencsénk van hogy benaznak, viszont lehetne találni egy gólt mégis
Stez
több mint 3 éve
Jesszus, de nagy futyi ez a Tokmac. Mi volt ez.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 547
Meg nem merem.baseballnal tapsolt h dobtak a labdat😆Ncaa-t mutass, ahogy vége a meccsnek pont kezdődik majd arena4-en a heti összefoglaló aminek én írtam a csodás narrációját 😉Szerencses vagy. A fiam korabban egy meccsbol azt az egy jelenetet latta csak h a jatekost felrugjak elesik...azota kb szereti dobalni magat..hát nem fárad el a szemem ebben a ritmusbanAnnyira lagymatag a meccs, hogy a két éves kislányom, aki soha életében nem nézett még tévét, 15 perce, mióta kísérletképp bekapcsoltam, ránézett a képernyőre és azóta is inkább mást csinál
Klaci79
r.baggio
Kis neymar.
2. Probalkozasra.......a kapust mutattak bemelegites kozben...vetodgetni kezdett....nfl-t nem merek mutatni neki😀
YoungZeeZee
r.baggio
több mint 3 éve
Ncaa-t mutass, ahogy vége a meccsnek pont kezdődik majd arena4-en a heti összefoglaló aminek én írtam a csodás narrációját 😉Szerencses vagy. A fiam korabban egy meccsbol azt az egy jelenetet latta csak h a jatekost felrugjak elesik...azota kb szereti dobalni magat..hát nem fárad el a szemem ebben a ritmusbanAnnyira lagymatag a meccs, hogy a két éves kislányom, aki soha életében nem nézett még tévét, 15 perce, mióta kísérletképp bekapcsoltam, ránézett a képernyőre és azóta is inkább mást csinál
Klaci79
r.baggio
Kis neymar.
2. Probalkozasra.......a kapust mutattak bemelegites kozben...vetodgetni kezdett....nfl-t nem merek mutatni neki😀
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Az mondjuk sok jot nem sejtet, hogy ot perce megy a masodik felido, de labda meg nem volt nalunk.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 547
Szerencses vagy. A fiam korabban egy meccsbol azt az egy jelenetet latta csak h a jatekost felrugjak elesik...azota kb szereti dobalni magat..hát nem fárad el a szemem ebben a ritmusbanAnnyira lagymatag a meccs, hogy a két éves kislányom, aki soha életében nem nézett még tévét, 15 perce, mióta kísérletképp bekapcsoltam, ránézett a képernyőre és azóta is inkább mást csinál
Klaci79
r.baggio
Kis neymar.
több mint 3 éve
Simán lejatszuk őket. Bejött amit vártam, csak a gól hiányzik, de mezőnyben jobb a fradi eddig, és ami meglepetés lehet hogy az előre játekunk sokkal jobb.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez vicc ez a csapat, de ez igazából lehet a Fradi dícséretet is
több mint 3 éve
Most értem haza, itthon játszunk? 😊Ha nem látnám a képet simán elhinném...
több mint 3 éve
A ruszki jol osszerakta ezt a csapatot ugy tunik.De ez a Monaco valami rettenet mennyire gyenge ma.