Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 995
Ez ma nem megy nekünk.....
dande2
én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
Klaci79
Persze nincs ezzel gond, fogjuk fel úgy, hogy Lewa rendi volt ès nem akar itt villogni 🤪🤪🤪 (viccölök mielőtt 😊
dande2
Én továbbra sem értem h miért volt szuksegetek Lewara
csebi
Talán nem nézel elég Barca meccset. Egy rakás öncélú, ügyes, de a kapu előtt balfasz játékos volt/van ebben a csapatban, Lewa pedig maga a gól. Nyilván ma görcsösen akart, de meg fog nyugodni és belövi a helyzeteit majd, ahogy eddig is tette. Kíméletlen tud lenni és ez a tulajdonság nagyon hiányzik a megoldásainkból.
Klaci79
Ezt értem, de én a Barcara úgy tekintek jelenleg h egy pár éves projekt lesz mire igazán ütőképes csapat lehet ez. Lewa viszont win nowban van. Ez a kettő üti egymást.
csebi
Két dolog van...ez a Barca abszolút bajnokesélyes és ha valaki kiveri a Bayern-t nekünk, még a BL-ben sem lesz rossz.
A másik, hogy itt az elvárás az, hogy menni minden trófeáért folyamatosan és erre nincs jobb 9-es, sehol. A középpálya nem rossz, a védelem sem, persze idén első alkalommal játszottak ebben az összeállításban. Van egy-két ügyes játékos elől is, de kellett egy gólvágó és nincs idő jövőre várni, meg hosszú projektbe kezdeni. Itt a fiatalok is a pályán vannak és bizonyítanak.
Klaci79
ez a Barca a tavalyi Realtol elegge szepen lemaradt, boven kozelebb volt az EL, mint bajnoki cim. tegnapi kezdot nezve uj emberek:
Kounde, Christensen, Alonso, Lewa, Raphinha. Elso meg utolso a jovonek szol masik harom maximum 2 evnek.
Ennek koszonhetoen fontos jatekpercektol esik el: Balde, Fati meg Ferran Torres.
sztem ez a Barca nem bajnokeselyes, es igy a fiatalok is fontos percektol esnek el, mert a Real elleni meccseken egy ilyen Allianz Arenas Bayern meccsen szerzett tapasztalat hatvanyozottabban tobbet er, mint 20-30 perc a Cadiz ellen.
csebi
Nehéz abban vitatkozni, hogy bajnokesélyes e a Barca, amikor a bajnokságban 2 pontot vesztett eddig, azt is azért mert minden kifelé pattant. Nem mondom, hogy jobb, mint a reál, de azért bőven bajnokesélyes. És kétlem, hogy abból jól jönnének ki, ha ezek az ifjú titánok bevetésre kerültek volna, mert azzal nem vagyunk előrébb, ha játékperceket gyűjtenek, de nem jobbak mint a posztjukon lévők, mert az újabb vereségek még mélyebbre lökhetik őket és a Barcát is. Tegnap megpróbáltuk a legjobbakkal és akkor még azt mondtad, lehetett volna fordítva is, de ezek szerint aludtál egyet rá és ma már nem így látod, ami szíved joga, de szerintem hosszú évek óta nem voltunk ennyire partiban a BAyernnel, még Messivel sem.
Azok a játékosok, akik alkalmasak rá, hogy húzóemberek legyenek fiatalon, játszanak. Araujo, Havi, Pedri, Dembelé(bár már nem éppen fiatal), ennél többet nem bír el a játékunk. Torres csak Raphinha vagy Dembelé helyén játszhatna, ahogy Fati is, Baldé pedig kapja a perceket a bajnokságban, ami elég is (hétvégén is ő játszott) talán a szerda szombat még nem annyira jó neki, ahogy Fati is többet sérült, mint egészséges eddig.
Én azt látom, hogy Xavi tökéletesen össze tudja rakni a csapatot, nem szégyell nyúlni a fiatalokhoz sem. Tegnap nem ezen múlt, de decemberre meglátjuk, hogy jó úton jár e a csapat vagy sem. Lewa kellett ide, ha nem jött volna a most szintén nem fiatal Aubemeyang játszana és nem fiatal, mert arra a posztra nincs.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 292 — Keep pounding
 m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-a-celunk-bizonyitani-hogy-nem-felunk-sanetol-vagy-kimmichtol-rossi-2913545

Ezen behugyoztam:
Kollégánk azt is felvetette neki: nem fél-e attól, hogy a Ferencváros kerettagjai fáradtak lehetnek, hiszen a nemzetközi kupa miatt folyamatosan két meccsük van hetente.

Oszt megis kik?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Csak hogy meglegyen:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 048
Most belegondolva ki maradt ki, Vancsa meg Varga helyett jöhetett volna Németh András meg Dárdai.
zacknorb
Németh egyre többet játszik egy jó belga első osztályú csapatban, gólokat is lőtt, erre kimarad és jön a belga kettőből Vancsa😃de ennek a gyereknek semmi hátszele, ugye..
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 584 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande2
én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
Klaci79
Persze nincs ezzel gond, fogjuk fel úgy, hogy Lewa rendi volt ès nem akar itt villogni 🤪🤪🤪 (viccölök mielőtt 😊
dande2
csebi
Talán nem nézel elég Barca meccset. Egy rakás öncélú, ügyes, de a kapu előtt balfasz játékos volt/van ebben a csapatban, Lewa pedig maga a gól. Nyilván ma görcsösen akart, de meg fog nyugodni és belövi a helyzeteit majd, ahogy eddig is tette. Kíméletlen tud lenni és ez a tulajdonság nagyon hiányzik a megoldásainkból.
Klaci79
Ezt értem, de én a Barcara úgy tekintek jelenleg h egy pár éves projekt lesz mire igazán ütőképes csapat lehet ez. Lewa viszont win nowban van. Ez a kettő üti egymást.
csebi
Két dolog van...ez a Barca abszolút bajnokesélyes és ha valaki kiveri a Bayern-t nekünk, még a BL-ben sem lesz rossz.
A másik, hogy itt az elvárás az, hogy menni minden trófeáért folyamatosan és erre nincs jobb 9-es, sehol. A középpálya nem rossz, a védelem sem, persze idén első alkalommal játszottak ebben az összeállításban. Van egy-két ügyes játékos elől is, de kellett egy gólvágó és nincs idő jövőre várni, meg hosszú projektbe kezdeni. Itt a fiatalok is a pályán vannak és bizonyítanak.
Klaci79
ez a Barca a tavalyi Realtol elegge szepen lemaradt, boven kozelebb volt az EL, mint bajnoki cim. tegnapi kezdot nezve uj emberek:
Kounde, Christensen, Alonso, Lewa, Raphinha. Elso meg utolso a jovonek szol masik harom maximum 2 evnek.
Ennek koszonhetoen fontos jatekpercektol esik el: Balde, Fati meg Ferran Torres.
sztem ez a Barca nem bajnokeselyes, es igy a fiatalok is fontos percektol esnek el, mert a Real elleni meccseken egy ilyen Allianz Arenas Bayern meccsen szerzett tapasztalat hatvanyozottabban tobbet er, mint 20-30 perc a Cadiz ellen.
csebi
Itt Lewa volt a kèrdès. Sajnos ő nem vesz el senkitől játèkidőt mert oda nincs megfelelő fiatalunk vszeg az utánpótlásba sem.
Játèkrendszeren meg nyilván nem akarunk változtatni.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 167 — Kinek mit intézett a kormánya
Most belegondolva ki maradt ki, Vancsa meg Varga helyett jöhetett volna Németh András meg Dárdai.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 016 — no es importante
Mocsi Attila
Vancsa Zalán
Vécsei
Mi a franc
jobbágy#JC6
Hallgasd inkább az új fradi cd-t

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 009 — Lucas Scott
Mocsi Attila
Vancsa Zalán
Vécsei
Mi a franc
jobbágy#JC6
hol van Zsuzsi??????
csebi
ő nem vmi barátságosra jön?
Negritis, a vajda
titkon remenykedtem abba, hogy Kimmichet hintaba ulteti ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 167 — Kinek mit intézett a kormánya
Mocsi Attila
Vancsa Zalán
Vécsei
Mi a franc
jobbágy#JC6
hol van Zsuzsi??????
csebi
ő majd novemberben politikai kötelezettségre.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 249 — The Mathematician
Mocsi Attila
Vancsa Zalán
Vécsei
Mi a franc
jobbágy#JC6
hol van Zsuzsi??????
csebi
ő nem vmi barátságosra jön?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mocsi Attila
Vancsa Zalán
Vécsei
Mi a franc
jobbágy#JC6
hol van Zsuzsi??????

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mocsi Attila
Vancsa Zalán
Vécsei
Mi a franc
több mint 3 éve
dande2
Klaci79
dande2
csebi
Klaci79
csebi
Klaci79

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 243 — LIGHTS OUT!
juve holnap 6-0ra nyer
Sixo
Valaki túl sokat Fifázik...
empty taxi
Majd szólj ha sikerül gólt rúgni a Sassuolonak.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
juve holnap 6-0ra nyer
Sixo
Valaki túl sokat Fifázik...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 746 — "Montoya por favor!"
Fekete nap ez Dandénak.
Spurs cumi
Barca cumi

Holnap meg Juve cumi

😜
jobbágy#JC6
jaj hagyjad már, mert a denver olyan jó volt tegnap ? juve holnap 6-0ra nyer, a spurs meccset meg elcsalta a bíró vagy valaki
Sixo
Rat FC ellen nem csalt a bíró, általában nekik szoktak segíteni mint a Chelsea ellen 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Fekete nap ez Dandénak.
Spurs cumi
Barca cumi

Holnap meg Juve cumi

😜
jobbágy#JC6
jaj hagyjad már, mert a denver olyan jó volt tegnap ? juve holnap 6-0ra nyer, a spurs meccset meg elcsalta a bíró vagy valaki

több mint 3 éve
Fekete nap ez Dandénak.
Spurs cumi
Barca cumi

Holnap meg Juve cumi

😜
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 470 — Cowboys fan
hátfaszom, csak sikerült begyötörni
slowmotion
azért várjunk még
Negritis, a vajda
azt nem mondtam, hogy megnyerjük, csak hogy ez gól volt
slowmotion
arra céloztam hogy az első kameraszögből nekem nem volt egyértelmű
de bőven benn volt
Negritis, a vajda
bíró bácsinak jelez a rendszer gólnál, elég hamar mutatta a középkezdést. goal camre nincs VAR
több mint 3 éve
slowmotion
azért várjunk még
Negritis, a vajda
slowmotion
arra céloztam hogy az első kameraszögből nekem nem volt egyértelmű
de bőven benn volt

több mint 3 éve
slowmotion
azért várjunk még
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
slowmotion
azért várjunk még

több mint 3 éve
több mint 3 éve
olyan meddő a fölényünk hogy kontrából tuti szopni fogunk
Negritis, a vajda
az még rendben baszki, de hogy az éppen faultolt Thiagót fújja be szabálytalannak... a bíró jobban vakon van, mint Nunez
slowmotion
nem a bírón múlik