Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
olyan meddő a fölényünk hogy kontrából tuti szopni fogunkaz még rendben baszki, de hogy az éppen faultolt Thiagót fújja be szabálytalannak... a bíró jobban vakon van, mint Nunez
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Két dolog van...ez a Barca abszolút bajnokesélyes és ha valaki kiveri a Bayern-t nekünk, még a BL-ben sem lesz rossz.Ezt értem, de én a Barcara úgy tekintek jelenleg h egy pár éves projekt lesz mire igazán ütőképes csapat lehet ez. Lewa viszont win nowban van. Ez a kettő üti egymást.Talán nem nézel elég Barca meccset. Egy rakás öncélú, ügyes, de a kapu előtt balfasz játékos volt/van ebben a csapatban, Lewa pedig maga a gól. Nyilván ma görcsösen akart, de meg fog nyugodni és belövi a helyzeteit majd, ahogy eddig is tette. Kíméletlen tud lenni és ez a tulajdonság nagyon hiányzik a megoldásainkból.Én továbbra sem értem h miért volt szuksegetek LewaraPersze nincs ezzel gond, fogjuk fel úgy, hogy Lewa rendi volt ès nem akar itt villogni 🤪🤪🤪 (viccölök mielőtt 😊Ez ma nem megy nekünk.....én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
dande2
Klaci79
dande2
csebi
Klaci79
csebi
A másik, hogy itt az elvárás az, hogy menni minden trófeáért folyamatosan és erre nincs jobb 9-es, sehol. A középpálya nem rossz, a védelem sem, persze idén első alkalommal játszottak ebben az összeállításban. Van egy-két ügyes játékos elől is, de kellett egy gólvágó és nincs idő jövőre várni, meg hosszú projektbe kezdeni. Itt a fiatalok is a pályán vannak és bizonyítanak.
több mint 3 éve
Ezt értem, de én a Barcara úgy tekintek jelenleg h egy pár éves projekt lesz mire igazán ütőképes csapat lehet ez. Lewa viszont win nowban van. Ez a kettő üti egymást.Talán nem nézel elég Barca meccset. Egy rakás öncélú, ügyes, de a kapu előtt balfasz játékos volt/van ebben a csapatban, Lewa pedig maga a gól. Nyilván ma görcsösen akart, de meg fog nyugodni és belövi a helyzeteit majd, ahogy eddig is tette. Kíméletlen tud lenni és ez a tulajdonság nagyon hiányzik a megoldásainkból.Én továbbra sem értem h miért volt szuksegetek LewaraPersze nincs ezzel gond, fogjuk fel úgy, hogy Lewa rendi volt ès nem akar itt villogni 🤪🤪🤪 (viccölök mielőtt 😊Ez ma nem megy nekünk.....én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
dande2
Klaci79
dande2
csebi
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
olyan meddő a fölényünk hogy kontrából tuti szopni fogunk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Talán nem nézel elég Barca meccset. Egy rakás öncélú, ügyes, de a kapu előtt balfasz játékos volt/van ebben a csapatban, Lewa pedig maga a gól. Nyilván ma görcsösen akart, de meg fog nyugodni és belövi a helyzeteit majd, ahogy eddig is tette. Kíméletlen tud lenni és ez a tulajdonság nagyon hiányzik a megoldásainkból.Én továbbra sem értem h miért volt szuksegetek LewaraPersze nincs ezzel gond, fogjuk fel úgy, hogy Lewa rendi volt ès nem akar itt villogni 🤪🤪🤪 (viccölök mielőtt 😊Ez ma nem megy nekünk.....én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
dande2
Klaci79
dande2
csebi
több mint 3 éve
Ez akkor lenne valid ha Abu maradt volna...de őszintén szólva Abu bármennyire oda tette is magát Lewa marketing ès mentális tartósság szempontjából jobb választás mindenkèpp. SzvszÉn továbbra sem értem h miért volt szuksegetek LewaraPersze nincs ezzel gond, fogjuk fel úgy, hogy Lewa rendi volt ès nem akar itt villogni 🤪🤪🤪 (viccölök mielőtt 😊Ez ma nem megy nekünk.....én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
dande2
Klaci79
dande2
csebi
több mint 3 éve
nem vagyok meggyőzve arról hogy a 16osnál matipnak kéne húzogatniaén sem, de ebből tudunk váratlant húzni
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
nem vagyok meggyőzve arról hogy a 16osnál matipnak kéne húzogatnia
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Én továbbra sem értem h miért volt szuksegetek LewaraPersze nincs ezzel gond, fogjuk fel úgy, hogy Lewa rendi volt ès nem akar itt villogni 🤪🤪🤪 (viccölök mielőtt 😊Ez ma nem megy nekünk.....én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
dande2
Klaci79
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Persze nincs ezzel gond, fogjuk fel úgy, hogy Lewa rendi volt ès nem akar itt villogni 🤪🤪🤪 (viccölök mielőtt 😊Ez ma nem megy nekünk.....én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
dande2
Klaci79
több mint 3 éve
Nem rossz ez a jatek biztato januarban nem most kell berugdalni.
több mint 3 éve
Ez a Dembele ennyire öncélú általában?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Igen, teljesen egyetértünk...- a helyzetkihasználás...abban nagyon jók a bajorok (vagy sokkal jobbak)Sztem ez a mai barca tok vállalható. Simán lehetne ez fordított isEz ma nem megy nekünk.....én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
dande2
Klaci79
csebi
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Sztem ez a mai barca tok vállalható. Simán lehetne ez fordított isEz ma nem megy nekünk.....én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
dande2
Klaci79
több mint 3 éve
Ez ma nem megy nekünk.....én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
dande2
több mint 3 éve
Ez ma nem megy nekünk.....
több mint 3 éve
A leggyengébb láncszem Dembelé marad...érdekes döntés
több mint 3 éve
Csak azért írtam a hmmmt mert nem gondoltam volna h a Bayern javára jinxelsz 😊Írtam hogy várhatóan 😜😛Legalább már 8-1 várhatóan nem lesz oda 😜😏Hmmm
dande2
csebi
dande2
több mint 3 éve
Írtam hogy várhatóan 😜😛Legalább már 8-1 várhatóan nem lesz oda 😜😏Hmmm
dande2
csebi
több mint 3 éve
Az a Musiala passz 😊
több mint 3 éve
Ehhez mèg kevesek vagyunk mint.... inkább nem mondom
több mint 3 éve
Legalább már 8-1 várhatóan nem lesz oda 😜😏Hmmm
dande2
több mint 3 éve
Ez gyors volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
azért ebben a Barca védelemben sem látok semmi összeszokottságot
több mint 3 éve
Úgy látom csak egy pocsèk nap lesz ez ma 😡😡😡😡😡 szögletek miatt pláne