Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Minden tőlem telhetőt megteszek Mané sikeréért. 😊Az első három Bayern bajnokit láttam - három sima W.Mostantól minden meccset nézned kell! 😉
Az utolsó hármat nem - három döntetlen.
Bocsi.
Mikey
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Jó volt, ahogy a Samp-Milan meccsen 5 percen keresztül varozták a gólt, mire megtalálták az indokot, hogy miért ne adják meg.Aztán befújtak egy tizenegyest, amit a VAR is alig vett észre 😃
Kampman
több mint 3 éve
Az első három Bayern bajnokit láttam - három sima W.Mostantól minden meccset nézned kell! 😉
Az utolsó hármat nem - három döntetlen.
Bocsi.
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Milan 2. goljat miert is vettek el? 😀coub.com/view/stlsl
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Folytatták is ès Fati èd Dembele lőtt is mèg egyetUgy hirlik, sikerult az ujraelesztes es korhazba szallitottak az idos drukkert.Cadiz-Barca meccsen nezo rosszul lett, Cadiz kapusa futott defibrillatorral...Razott a hideg kozben amikor lattam a kapus kezeben a gepet.
Beki
Kenny
Beki
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Milan 2. goljat miert is vettek el? 😀
több mint 3 éve
Jó volt, ahogy a Samp-Milan meccsen 5 percen keresztül varozták a gólt, mire megtalálták az indokot, hogy miért ne adják meg.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ugy hirlik, sikerult az ujraelesztes es korhazba szallitottak az idos drukkert.Cadiz-Barca meccsen nezo rosszul lett, Cadiz kapusa futott defibrillatorral...Razott a hideg kozben amikor lattam a kapus kezeben a gepet.
Beki
Kenny
több mint 3 éve
egyszer láttam ilyet élőben, igaz nem a kapus vitte a defibrillátort, szerencsére nem történt nagyobb bajDobbenetes a nema csend es idegorlo is...Cadiz-Barca meccsen nezo rosszul lett, Cadiz kapusa futott defibrillatorral...Razott a hideg kozben amikor lattam a kapus kezeben a gepet.
Beki
Kenny
Beki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Dobbenetes a nema csend es idegorlo is...Cadiz-Barca meccsen nezo rosszul lett, Cadiz kapusa futott defibrillatorral...Razott a hideg kozben amikor lattam a kapus kezeben a gepet.
Beki
Kenny
több mint 3 éve
Cadiz-Barca meccsen nezo rosszul lett, Cadiz kapusa futott defibrillatorral...Razott a hideg kozben amikor lattam a kapus kezeben a gepet.
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Cadiz-Barca meccsen nezo rosszul lett, Cadiz kapusa futott defibrillatorral...
több mint 3 éve
Hajrá Kövesd, hátha utána repül Boris
több mint 3 éve
De Zerbi-vel is tárgyalnak, nagy királyok.#BodoGlimt’s coach Kjetil #Knutsen is #Brighton’s main target to replace Graham Potter as new #BHAFC’s manager. Opened talks. #transfers
— Nicolò Schira (@NicoSchira) September 10, 2022
Ezt a projectet is rohadtul megnézném!
Tony Adams
több mint 3 éve
mert magyar és a miénk akkor is, ha fáj.Te jó ég, üvöltött a labda a fájdalomtól a Paks-Lokin. Ez valami szégyenteljes volt, mindkét csapat részérőlvolt mar olyan nb1es meccs ami tetszett?
jobbágy#JC6
miert kinzod magad?
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 546
Te jó ég, üvöltött a labda a fájdalomtól a Paks-Lokin. Ez valami szégyenteljes volt, mindkét csapat részérőlvolt mar olyan nb1es meccs ami tetszett?
jobbágy#JC6
miert kinzod magad?
több mint 3 éve
A Spíler 1-en megy egy "socca" nevű szabadtéri kispályás soccer VB, amit Budapesten rendeznek.7 perc után 3-0-ra vezetünk a szerbek ellen.
több mint 3 éve
Az első három Bayern bajnokit láttam - három sima W.Az utolsó hármat nem - három döntetlen.
Bocsi.
több mint 3 éve
#BodoGlimt’s coach Kjetil #Knutsen is #Brighton’s main target to replace Graham Potter as new #BHAFC’s manager. Opened talks. #transfers
— Nicolò Schira (@NicoSchira) September 10, 2022
Ezt a projectet is rohadtul megnézném!
több mint 3 éve
Te jó ég, üvöltött a labda a fájdalomtól a Paks-Lokin. Ez valami szégyenteljes volt, mindkét csapat részéről
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02h8iTvyohWh93yoeAsUH8FEZ7iputCGx15iwhUXLMBCYhZVQmvai23fjrxtQV4GpJl&id=392016870930528&m_entstream_source=feed_mobile&anchor_composer=false

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
szoboszlai 🥶 pic.twitter.com/vZ35iqZOeJ
— mad (@Junkerqueer) September 10, 2022
Mondhatni hogy Rose irányítása alatt kivirágzott Szobo. 😀
több mint 3 éve
Szloboszlai mekkora gólt lőtt te jó ég.Már latszik a lipcsén az edzőváltás amúgy, sokszor ugy gondoljuk egy-egy csapat láttán hogy az edző szinte csak kötelező kellék, a játékosok maguktól is tudják a dolgukat de ez a példa is bizonyítja hogy 99%-ban ez nincs így.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 546
a pisa elegge pisa . nagy adiek messze lesznek az A ligatol ha igy folytatjak