Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Sokkal jobban ki vannak éhezve a magyar futballban a sikerre, így szerintem érthető.Valahogy nem látom, hogy mondjuk egy német kommentátor T/1-ben beszéljen mondjuk egy Borussia Dortmund BL meccsen...erositsetek meg vagy cafoljatok.Amugy a fradi meccs kommentatora kicsit tultolta a meccset.???????
felhuztam a szemoldokom mikr azt mondta hogy vezetunk 😀
kik?
meg sr knezy sem mondott ilyet....
YoungZeeZee
Ez most mièrt....egy magyar csapat külföldi ellen játszik... egyébként kismilliószor használták csak akkor vhogy nem tűnt fel neked. Pláne Knèzy 😀 🤪 Ezzel semmi gond sincs szvsz....
dande2
a valogatott az ok, de itt?
YoungZeeZee
Mikey
több mint 3 éve
Valahogy nem látom, hogy mondjuk egy német kommentátor T/1-ben beszéljen mondjuk egy Borussia Dortmund BL meccsen...erositsetek meg vagy cafoljatok.Amugy a fradi meccs kommentatora kicsit tultolta a meccset.???????
kik?
YoungZeeZee
Ez most mièrt....egy magyar csapat külföldi ellen játszik... egyébként kismilliószor használták csak akkor vhogy nem tűnt fel neked. Pláne Knèzy 😀 🤪 Ezzel semmi gond sincs szvsz....
dande2
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Amugy a fradi meccs kommentatora kicsit tultolta a meccset.én úgy emlékszem egy fradi-volán meccsen mondott ilyet.
kik?
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Basszus,Kevés ember halálakor lesz / lehet utcabál, de kb amikor ez a büdös gonosz tolvaj, cigány megdöglik, akkor kbezt melyik gurulós focistára írtad?
Simán lehet.
Mikor Margitka tecsőr megmurdert és mulatság volt utána szerte a birodalomban, az kb kutya fasza nem volt ha belegondolunk abba. mikor ez a nyomorult cigány megdöglik és újra szabad lesz ez a sok ostoba marha.
ozibozi
Löfli
Bocsi
Vlsz gombfociban dolgoztam, nem ide
Sorry
Mind1 mostmár,
Kibaszott y Balaton Gin csak elfogyott
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Kevés ember halálakor lesz / lehet utcabál, de kb amikor ez a büdös gonosz tolvaj, cigány megdöglik, akkor kbezt melyik gurulós focistára írtad?
Simán lehet.
Mikor Margitka tecsőr megmurdert és mulatság volt utána szerte a birodalomban, az kb kutya fasza nem volt ha belegondolunk abba. mikor ez a nyomorult cigány megdöglik és újra szabad lesz ez a sok ostoba marha.
ozibozi
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Amugy a fradi meccs kommentatora kicsit tultolta a meccset.Bekem bejött, jobb ha lelkes, ha egy magyar csapat játszik nemzetközi meccsen. Jó ez..
kik?
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Csávó a végén nem kicsit esik 😕Crazy situation in the stands between Nice (France) & FC Koln (Germany) fans that caused a Conference League match to be delayed due to flares being thrown between both fan sections.
— Barstool Sports (@barstoolsports) September 8, 2022
One fan even fell from the upper deck. @StoolFootball pic.twitter.com/y7nAk2VwXu
több mint 3 éve
Bezzeg a régi szép időkben 😀 
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Szerintem meg ebbeb az esetben nem..😜.a utóbbi időben Hajdú B akaszt ki, kb mintha temetèst közvetítene...nem tudom mi van vele, mert amúgy csípem.. persze a Palik fèle exatlonos stílus már zavarna.Nagyon sok volt amit leművelt, a vezetünk csak a legkevesebb volt. Ilyen végig önfeledt drukkolást tolni nagyon gáz szerintem is.erositsetek meg vagy cafoljatok.Amugy a fradi meccs kommentatora kicsit tultolta a meccset.???????
kik?
YoungZeeZee
dande2
YoungZeeZee
zavi27
több mint 3 éve
Nagyon sok volt amit leművelt, a vezetünk csak a legkevesebb volt. Ilyen végig önfeledt drukkolást tolni nagyon gáz szerintem is.erositsetek meg vagy cafoljatok.Amugy a fradi meccs kommentatora kicsit tultolta a meccset.???????
kik?
YoungZeeZee
dande2
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Ha mondjuk egy Barca Plzenről van szó vagy Milan Inter vagy Fradi Újpest, ezekben a relációkban nyilván gond lenne, de ha magyar külföldiről mèg ha klubb szint akkor szvsz nem. Ha az Újpest játszott volna akkor is így gondolom. De lehet èn vagyok rosszul beállítva 🤪erositsetek meg vagy cafoljatok.Amugy a fradi meccs kommentatora kicsit tultolta a meccset.???????
kik?
YoungZeeZee
dande2
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 546
erositsetek meg vagy cafoljatok.Amugy a fradi meccs kommentatora kicsit tultolta a meccset.???????
kik?
YoungZeeZee
dande2
több mint 3 éve
Amugy a fradi meccs kommentatora kicsit tultolta a meccset.???????
kik?
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 546
Amugy a fradi meccs kommentatora kicsit tultolta a meccset.felhuztam a szemoldokom mikr azt mondta hogy vezetunk 😀
kik?
több mint 3 éve
A Barca jogi lépéseket akar tenni Griezmann miatt 😀Állítólag most jutott eszükbe, hogy az első év után lett volna kötelező a vétel.
Vicc az egész
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Csodálom hogy még senki nem csinálta meg a valódi fordítást és tette ezt a zagyvaságot mellè. Lehetne röhögni sokat 😊youtu.be/bvVGOxyzRvU
ozibozi
több mint 3 éve
a fiatalok körében amúgy eléggé komolyan erősödik az "abolish the monarchy" kampányAngol válogattot eléggé motivált lesz szerintem a következö válogatott meccseken, ha engem kérdeztek.Szerintem nem. Nem gondolnam, hogy egy ilyen fiatal tarsasag olyan eros erzelmeket taplalna valaki irant, akivel a legtobb jatekost igazabol soha eleteben nem beszelt valoszinuleg. Nyilvan a szulok belejuk neveltek ezt a szemelyi kultuszt Erzsebet fele, de sokaknal ez nem lesz tul mely, hogyha nincsenek szemelyes tapasztalatai az illetovel kapcsolatban.
Toto21
Az angol egyebkent is egy gagyas nep, allandoan mikor varnam toluk valami oriasi moralis lokest, rendre fosnak bele mindenbe, aztan amikor meg nem varnam, hirtelen jon valami a semmibol (lasd az elozo vb, majd az Eb).
Stez
de az össz lakosságnak is már csak 60%a támogatja az egész monrachiát és 25% van ellene
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ja meg éppen majd Károlynak nyernek vmi címet ha már a királynőnek sem nyertek 66 óta semmit …Angol válogattot eléggé motivált lesz szerintem a következö válogatott meccseken, ha engem kérdeztek.Szerintem nem. Nem gondolnam, hogy egy ilyen fiatal tarsasag olyan eros erzelmeket taplalna valaki irant, akivel a legtobb jatekost igazabol soha eleteben nem beszelt valoszinuleg. Nyilvan a szulok belejuk neveltek ezt a szemelyi kultuszt Erzsebet fele, de sokaknal ez nem lesz tul mely, hogyha nincsenek szemelyes tapasztalatai az illetovel kapcsolatban.
Toto21
Az angol egyebkent is egy gagyas nep, allandoan mikor varnam toluk valami oriasi moralis lokest, rendre fosnak bele mindenbe, aztan amikor meg nem varnam, hirtelen jon valami a semmibol (lasd az elozo vb, majd az Eb).
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Egyebkent itt a kovetkezo hetre leszek kivancsi, mert oke, most halasztanak, de mi lesz a kovetkezo hetvegen, amikor konkretan mozdulni nem lehet majd a kiralyno temetese, illetve az azt megelozo 1-2 napon a tomegtol?Az megint halasztas lesz, akkor pedig mar ket fordulo lesz a hatrany az igy is nagyon suru PL-ben.
több mint 3 éve
Hétvégi PL forduló elhalasztva.én soccermeccset rég nem vártam úgy, mint a hétfői Leeds vs Nottinghamet (Arena4-en este, végre tv-ben nézhetem), erre elhalasztják az egész fordulót
Beki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Angol válogattot eléggé motivált lesz szerintem a következö válogatott meccseken, ha engem kérdeztek.Szerintem nem. Nem gondolnam, hogy egy ilyen fiatal tarsasag olyan eros erzelmeket taplalna valaki irant, akivel a legtobb jatekost igazabol soha eleteben nem beszelt valoszinuleg. Nyilvan a szulok belejuk neveltek ezt a szemelyi kultuszt Erzsebet fele, de sokaknal ez nem lesz tul mely, hogyha nincsenek szemelyes tapasztalatai az illetovel kapcsolatban.
Toto21
több mint 3 éve
Angol válogattot eléggé motivált lesz szerintem a következö válogatott meccseken, ha engem kérdeztek.
több mint 3 éve
Persze, emlékezzenek meg róla minden lehetséges módon, ahogy csak akarnak. Önmagában ezzel a halasztással sincs bajom, csak azzal hogy emiatt majd lesz egy plusz szerdai meccs, ami kell minden csapatnak mint mókusnak az erdőtűz.Az. De en megertem, nekik azert egy olyan tortenelmi szemelyiseguk hunyt el, aki kierdemelte.Hétvégi PL forduló elhalasztva.Pff. Értem hogy a királynő hunyt el, de bzmg enélkül is kurva sűrű a menetrend.
Beki
Mikey
Mas kerdes, hogy szerintem sokkal szebb lenne beereszteni 40-50-60 ezer embert a stadionokba, hogy torkuk szakadtabol dicsoithessek a halott kiralynojuket. Amit a West Ham-szurkolok muveltek peldaul tegnap, az hidegrazos volt.
Stez
Egyébként igen. Szerintem nekünk nemangolszászoknak is könnyelőcsalogató lenne, ha mondjuk 50 ezer ember torkaszakadtából énekelné akár a himnuszt, vagy bármi mást II. Erzsébetre emlékezésként. Persze ez gondolom majd így is meglesz, csak jövőhéten.
több mint 3 éve
Az. De en megertem, nekik azert egy olyan tortenelmi szemelyiseguk hunyt el, aki kierdemelte.Hétvégi PL forduló elhalasztva.Pff. Értem hogy a királynő hunyt el, de bzmg enélkül is kurva sűrű a menetrend.
Beki
Mikey
Mas kerdes, hogy szerintem sokkal szebb lenne beereszteni 40-50-60 ezer embert a stadionokba, hogy torkuk szakadtabol dicsoithessek a halott kiralynojuket. Amit a West Ham-szurkolok muveltek peldaul tegnap, az hidegrazos volt.
több mint 3 éve
Hétvégi PL forduló elhalasztva.Pff. Értem hogy a királynő hunyt el, de bzmg enélkül is kurva sűrű a menetrend.
Beki