Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 816
Amugy a fradi meccs kommentatora kicsit tultolta a meccset.
felhuztam a szemoldokom mikr azt mondta hogy vezetunk 😀
kik?
meg sr knezy sem mondott ilyet....
YoungZeeZee
???????

Ez most mièrt....egy magyar csapat külföldi ellen játszik... egyébként kismilliószor használták csak akkor vhogy nem tűnt fel neked. Pláne Knèzy 😀 🤪 Ezzel semmi gond sincs szvsz....
dande2
erositsetek meg vagy cafoljatok.
a valogatott az ok, de itt?
YoungZeeZee
Valahogy nem látom, hogy mondjuk egy német kommentátor T/1-ben beszéljen mondjuk egy Borussia Dortmund BL meccsen...
Mikey
Sokkal jobban ki vannak éhezve a magyar futballban a sikerre, így szerintem érthető.

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 401
kik?
YoungZeeZee
???????

Ez most mièrt....egy magyar csapat külföldi ellen játszik... egyébként kismilliószor használták csak akkor vhogy nem tűnt fel neked. Pláne Knèzy 😀 🤪 Ezzel semmi gond sincs szvsz....
dande2
YoungZeeZee
Valahogy nem látom, hogy mondjuk egy német kommentátor T/1-ben beszéljen mondjuk egy Borussia Dortmund BL meccsen...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 382 — Csodabogár
kik?
YoungZeeZee
én úgy emlékszem egy fradi-volán meccsen mondott ilyet.

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 224
Kevés ember halálakor lesz / lehet utcabál, de kb amikor ez a büdös gonosz tolvaj, cigány megdöglik, akkor kb
Simán lehet.
Mikor Margitka tecsőr megmurdert és mulatság volt utána szerte a birodalomban, az kb kutya fasza nem volt ha belegondolunk abba. mikor ez a nyomorult cigány megdöglik és újra szabad lesz ez a sok ostoba marha.
ozibozi
ezt melyik gurulós focistára írtad?
Löfli
Basszus,
Bocsi

Vlsz gombfociban dolgoztam, nem ide
Sorry
Mind1 mostmár,
Kibaszott y Balaton Gin csak elfogyott

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 719 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Kevés ember halálakor lesz / lehet utcabál, de kb amikor ez a büdös gonosz tolvaj, cigány megdöglik, akkor kb
Simán lehet.
Mikor Margitka tecsőr megmurdert és mulatság volt utána szerte a birodalomban, az kb kutya fasza nem volt ha belegondolunk abba. mikor ez a nyomorult cigány megdöglik és újra szabad lesz ez a sok ostoba marha.
ozibozi
ezt melyik gurulós focistára írtad?

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 048
kik?
YoungZeeZee
Bekem bejött, jobb ha lelkes, ha egy magyar csapat játszik nemzetközi meccsen. Jó ez..
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 994
Csávó a végén nem kicsit esik 😕
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 532 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bezzeg a régi szép időkben 😀

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/91822484_1273518889510802_5136901269654339584_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=-KuNntFeXzsQ7kNvwG5KQ_5&_nc_oc=AdqVaanODwLCEJj1P7_TLmxwc_fCYu8mipWSFkjNglnZ0YI4velqVkAm2xc8HzEy7Rg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=Mqn5pllBS72sY_RSpw2KLA&_nc_ss=7a389&oh=00_Af1gJ7oWir_bWXY849D9fnSjkwLjNtzftkeFU2a0lAXvpg&oe=69DF92D6
4,6 E megtekintés · 40 reakció | Telesport 1993 Műszaki hiba Vitár Róbert | Semleges Térfél
Telesport 1993 Műszaki hiba Vitár Róbert

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 584 — Így remélem megfelelek nektek.....
kik?
YoungZeeZee
???????

dande2
YoungZeeZee
Nagyon sok volt amit leművelt, a vezetünk csak a legkevesebb volt. Ilyen végig önfeledt drukkolást tolni nagyon gáz szerintem is.
zavi27
Szerintem meg ebbeb az esetben nem..😜.a utóbbi időben Hajdú B akaszt ki, kb mintha temetèst közvetítene...nem tudom mi van vele, mert amúgy csípem.. persze a Palik fèle exatlonos stílus már zavarna.
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 612 — Amerikai sportok rajongója
kik?
YoungZeeZee
???????

dande2
YoungZeeZee
Nagyon sok volt amit leművelt, a vezetünk csak a legkevesebb volt. Ilyen végig önfeledt drukkolást tolni nagyon gáz szerintem is.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 584 — Így remélem megfelelek nektek.....
kik?
YoungZeeZee
???????

dande2
YoungZeeZee
Ha mondjuk egy Barca Plzenről van szó vagy Milan Inter vagy Fradi Újpest, ezekben a relációkban nyilván gond lenne, de ha magyar külföldiről mèg ha klubb szint akkor szvsz nem. Ha az Újpest játszott volna akkor is így gondolom. De lehet èn vagyok rosszul beállítva 🤪
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 546
kik?
YoungZeeZee
???????

dande2
több mint 3 éve
kik?
YoungZeeZee
???????

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 546
kik?
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 167 — Kinek mit intézett a kormánya
A Barca jogi lépéseket akar tenni Griezmann miatt 😀
Állítólag most jutott eszükbe, hogy az első év után lett volna kötelező a vétel.
Vicc az egész

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 230
Csodálom hogy még senki nem csinálta meg a valódi fordítást és tette ezt a zagyvaságot mellè. Lehetne röhögni sokat 😊
ozibozi
 youtu.be/bvVGOxyzRvU
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 249 — The Mathematician
Angol válogattot eléggé motivált lesz szerintem a következö válogatott meccseken, ha engem kérdeztek.
Toto21
Szerintem nem. Nem gondolnam, hogy egy ilyen fiatal tarsasag olyan eros erzelmeket taplalna valaki irant, akivel a legtobb jatekost igazabol soha eleteben nem beszelt valoszinuleg. Nyilvan a szulok belejuk neveltek ezt a szemelyi kultuszt Erzsebet fele, de sokaknal ez nem lesz tul mely, hogyha nincsenek szemelyes tapasztalatai az illetovel kapcsolatban.

Az angol egyebkent is egy gagyas nep, allandoan mikor varnam toluk valami oriasi moralis lokest, rendre fosnak bele mindenbe, aztan amikor meg nem varnam, hirtelen jon valami a semmibol (lasd az elozo vb, majd az Eb).
Stez
a fiatalok körében amúgy eléggé komolyan erősödik az "abolish the monarchy" kampány
de az össz lakosságnak is már csak 60%a támogatja az egész monrachiát és 25% van ellene

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 009 — Lucas Scott
Angol válogattot eléggé motivált lesz szerintem a következö válogatott meccseken, ha engem kérdeztek.
Toto21
Szerintem nem. Nem gondolnam, hogy egy ilyen fiatal tarsasag olyan eros erzelmeket taplalna valaki irant, akivel a legtobb jatekost igazabol soha eleteben nem beszelt valoszinuleg. Nyilvan a szulok belejuk neveltek ezt a szemelyi kultuszt Erzsebet fele, de sokaknal ez nem lesz tul mely, hogyha nincsenek szemelyes tapasztalatai az illetovel kapcsolatban.

Az angol egyebkent is egy gagyas nep, allandoan mikor varnam toluk valami oriasi moralis lokest, rendre fosnak bele mindenbe, aztan amikor meg nem varnam, hirtelen jon valami a semmibol (lasd az elozo vb, majd az Eb).
Stez
Ja meg éppen majd Károlynak nyernek vmi címet ha már a királynőnek sem nyertek 66 óta semmit …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 970 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyebkent itt a kovetkezo hetre leszek kivancsi, mert oke, most halasztanak, de mi lesz a kovetkezo hetvegen, amikor konkretan mozdulni nem lehet majd a kiralyno temetese, illetve az azt megelozo 1-2 napon a tomegtol?

Az megint halasztas lesz, akkor pedig mar ket fordulo lesz a hatrany az igy is nagyon suru PL-ben.

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 016 — no es importante
Hétvégi PL forduló elhalasztva.
Beki
én soccermeccset rég nem vártam úgy, mint a hétfői Leeds vs Nottinghamet (Arena4-en este, végre tv-ben nézhetem), erre elhalasztják az egész fordulót

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Toto21

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 081
több mint 3 éve
Beki
Pff. Értem hogy a királynő hunyt el, de bzmg enélkül is kurva sűrű a menetrend.
Mikey
Az. De en megertem, nekik azert egy olyan tortenelmi szemelyiseguk hunyt el, aki kierdemelte.

Mas kerdes, hogy szerintem sokkal szebb lenne beereszteni 40-50-60 ezer embert a stadionokba, hogy torkuk szakadtabol dicsoithessek a halott kiralynojuket. Amit a West Ham-szurkolok muveltek peldaul tegnap, az hidegrazos volt.
Stez
Persze, emlékezzenek meg róla minden lehetséges módon, ahogy csak akarnak. Önmagában ezzel a halasztással sincs bajom, csak azzal hogy emiatt majd lesz egy plusz szerdai meccs, ami kell minden csapatnak mint mókusnak az erdőtűz.

Egyébként igen. Szerintem nekünk nemangolszászoknak is könnyelőcsalogató lenne, ha mondjuk 50 ezer ember torkaszakadtából énekelné akár a himnuszt, vagy bármi mást II. Erzsébetre emlékezésként. Persze ez gondolom majd így is meglesz, csak jövőhéten.

több mint 3 éve
Beki
Mikey
Az. De en megertem, nekik azert egy olyan tortenelmi szemelyiseguk hunyt el, aki kierdemelte.

Mas kerdes, hogy szerintem sokkal szebb lenne beereszteni 40-50-60 ezer embert a stadionokba, hogy torkuk szakadtabol dicsoithessek a halott kiralynojuket. Amit a West Ham-szurkolok muveltek peldaul tegnap, az hidegrazos volt.

több mint 3 éve
Beki