Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 816
Sejtettem, hogy nem lesz profozógép a Fradi, de ebből a csoportból simán tovább is lehet jutni.

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 970 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyaltalan nem rossz ez a Fradi. Semmivel sem jobb a Monaco, hiaba szopkodtak szet oket.

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 382 — Csodabogár
Ben Yedder lábát a Kaszinótól hozzák vissza

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 016 — no es importante
hát nem fárad el a szemem ebben a ritmusban
Klaci79
Annyira lagymatag a meccs, hogy a két éves kislányom, aki soha életében nem nézett még tévét, 15 perce, mióta kísérletképp bekapcsoltam, ránézett a képernyőre és azóta is inkább mást csinál

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Les volt, Tokmac tulsagosan is eloredolt, igy a valla es a feje is elorebb volt.

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 995
hát nem fárad el a szemem ebben a ritmusban
több mint 3 éve
mondjuk kurvára bedőlt Toki mint egy sprinter a célban

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 356 — nabege2@yahoo.com
uefa maffia
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 563 — Omar's Coming Yo!
Add meg haver.

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 995
nálam ez adható, bár nem vagyok egyvonalban
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 356 — nabege2@yahoo.com
szörnyű nézni ezt az üres lelátót
szerintem amúgy van esélye a Fradinak, eddig nem valami félelmetes ez a Monaco
több mint 3 éve
azért más fokozaton pörög a monaco mint a trabzon

több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Ez citronyosnak nézett ki pedig

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Itt 6.75 a fradi oddsa, tettem rá 30 eurot, már csak poénból is megéri. Ha jó napot fogunk ki ők meg szenvednének akkor be is jöhet 😊
davemayer
Képernyőképet

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Szegény Németh Andrást sajnálom, hogy az apja nem a Vasas főnije. Rossi meg lenyilatkozta hogy messze áll a válogatottságtól és sokat kell dolgoznia. Hatalmas fertő az egész, komolyan hánynom kell. De komolyan viccnek is rossz ez az undormány...
Belga 2.osztály erősebb mint a Belga 1
Heisman nádor
En nem. Semmi ertelme eljonnie, Rossi ugysem hajlando meg csak 3 percre sem becserelni. Adamert is ugy kellett anyazni es konyorogni, hogy egyaltalan behivja, aztan azota bekuldi 10-15 percekre, de ott is minden masodik alkalommal eloadast tart, hogy Adam mennyire bena, futni sem bir esatobbi, mikozben csavo kioszt negyed ora alatt ket golpasszt.

Hahn eseteben pontosan ugyanez volt. Szalai szent es erinthetetlen, ha a seggen veszi a levegot, akkor sem johet le a palyarol.

Ezek utan Nemeth ott ulne a padon, nem kapna egy percet sem, mert fix, hogy Rossi nem egy nemet meg egy olasz meccsen kuldene be, egy minutumra sem.

Aztan meg ha netan be is kuldene egyebkent, ha az ember nem rug 19 golt 21 masodperc alatt, akkor egybol be is talalja Rossi a meccs utan, eloadast tartana arrol is, hogy na bizony, o ezert ilyen kurva okos es zseni, mert Nemeth mind a 21 masodpercen erezheto volt, hogy meg nem jatszik ugy, mint Messi, ugyhogy fejlodnie kell ebben, abban, amabban.

Szoval szerintem Nemeth meg orulhet is, hogy a jelenlegi korulmenyek kozott o nem kapott meghivot. Amig Szalai ott lesz, addig szvsz csak rosszil johet ki barmelyik masik tamado abbol, hogy ha beall.

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Itt 6.75 a fradi oddsa, tettem rá 30 eurot, már csak poénból is megéri. Ha jó napot fogunk ki ők meg szenvednének akkor be is jöhet 😊

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 249 — The Mathematician
 news.sky.com/story/despicable-amateur-football-teams-in-sheffield-face-punishment-for-playing-after-queens-death-12697344?dcmp=snt-sf-twitter

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 746 — "Montoya por favor!"
Szegény Németh Andrást sajnálom, hogy az apja nem a Vasas főnije. Rossi meg lenyilatkozta hogy messze áll a válogatottságtól és sokat kell dolgoznia. Hatalmas fertő az egész, komolyan hánynom kell. De komolyan viccnek is rossz ez az undormány...
Belga 2.osztály erősebb mint a Belga 1

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 009 — Lucas Scott

😀
warr_b
felmelegitve csak a kaposzta.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 532 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 243 — LIGHTS OUT!
juve holnap 6-0ra nyer
Sixo
Valaki túl sokat Fifázik...
empty taxi
Én szóltam előre 😊
empty taxi
szar ez a foci

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
juve holnap 6-0ra nyer
Sixo
Valaki túl sokat Fifázik...
empty taxi
Én szóltam előre 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 547
"ERRE A CSÓRÓSÁGRA NEM VOLTUNK FELKÉSZÜLVE EURÓPA LEGGAZDAGABB SZEGLETÉBEN"
😀 😀 😀

www.origo.hu/sport/futball/20220914-as-monaco-2-lajos-stadion-csorosag-lerobbant-letesitmeny.html?utm_campaign=Origo&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3RUXslXFe_31o_IwV07uANhknfrHiCeU06cgR0vh1ymh8KaD1A6EnV-n4#Echobox=1663215614

Az újságírói szervilizmus ... 😀
bobi0092
Mimagyaroknak, van mire büszkének lennünk!
Aztán fikázhatjuk az asztalt, liftet, konnektort, ha kikapunk 3-0 ra.....
zemanla
van amiben jobbak vagyunk ...kar h semmit nem er ez.
több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
"ERRE A CSÓRÓSÁGRA NEM VOLTUNK FELKÉSZÜLVE EURÓPA LEGGAZDAGABB SZEGLETÉBEN"
😀 😀 😀

www.origo.hu/sport/futball/20220914-as-monaco-2-lajos-stadion-csorosag-lerobbant-letesitmeny.html?utm_campaign=Origo&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3RUXslXFe_31o_IwV07uANhknfrHiCeU06cgR0vh1ymh8KaD1A6EnV-n4#Echobox=1663215614

Az újságírói szervilizmus ... 😀
bobi0092
Mimagyaroknak, van mire büszkének lennünk!
Aztán fikázhatjuk az asztalt, liftet, konnektort, ha kikapunk 3-0 ra.....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 009 — Lucas Scott
Ez ma nem megy nekünk.....
dande2
én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
Klaci79
Persze nincs ezzel gond, fogjuk fel úgy, hogy Lewa rendi volt ès nem akar itt villogni 🤪🤪🤪 (viccölök mielőtt 😊
dande2
Én továbbra sem értem h miért volt szuksegetek Lewara
csebi
Klaci79
csebi
Klaci79
csebi
Nehéz abban vitatkozni, hogy bajnokesélyes e a Barca, amikor a bajnokságban 2 pontot vesztett eddig, azt is azért mert minden kifelé pattant. Nem mondom, hogy jobb, mint a reál, de azért bőven bajnokesélyes. És kétlem, hogy abból jól jönnének ki, ha ezek az ifjú titánok bevetésre kerültek volna, mert azzal nem vagyunk előrébb, ha játékperceket gyűjtenek, de nem jobbak mint a posztjukon lévők, mert az újabb vereségek még mélyebbre lökhetik őket és a Barcát is. Tegnap megpróbáltuk a legjobbakkal és akkor még azt mondtad, lehetett volna fordítva is, de ezek szerint aludtál egyet rá és ma már nem így látod, ami szíved joga, de szerintem hosszú évek óta nem voltunk ennyire partiban a BAyernnel, még Messivel sem.
Azok a játékosok, akik alkalmasak rá, hogy húzóemberek legyenek fiatalon, játszanak. Araujo, Havi, Pedri, Dembelé(bár már nem éppen fiatal), ennél többet nem bír el a játékunk. Torres csak Raphinha vagy Dembelé helyén játszhatna, ahogy Fati is, Baldé pedig kapja a perceket a bajnokságban, ami elég is (hétvégén is ő játszott) talán a szerda szombat még nem annyira jó neki, ahogy Fati is többet sérült, mint egészséges eddig.
Én azt látom, hogy Xavi tökéletesen össze tudja rakni a csapatot, nem szégyell nyúlni a fiatalokhoz sem. Tegnap nem ezen múlt, de decemberre meglátjuk, hogy jó úton jár e a csapat vagy sem. Lewa kellett ide, ha nem jött volna a most szintén nem fiatal Aubemeyang játszana és nem fiatal, mert arra a posztra nincs.
Klaci79
azert mas dolog egy meccsen egy felido alapjan megitelni a csapatot meg 38 meccs alatt. btw: ha az utobbi evekben vmikor el tudtatok volna kapni a Bayernt az most volt. godorfeleben volt a csapat, oltozobol is eleg rossz hirek szallingoznak, nem felhotlen az edzo-jatekosok kapcsolat sem eppen. hogy is van a mondas: sikernek mindig van gazdaja, kudarcnak, fingnak sosincs. kb most eljuk ezt.

sikerult eddig megverni a 20, 15., 17.,11., csapatot meg ikszelni a a 9. csapattal otthon mikozben a real megvert mkit eddig a 3. helyezettet is. amugy nem is ez szamit sztem igazan, mert csupan 5 meccs ment le, de a kereteket el nezve es Lewa ide vagy oda, nem latom azt, hogy a Realt beeloznetek, hacsak ott nincs nagy osszeeses.
sztem amugy jo uton jartok, csak nem tudom, hogy egy fiatal tehetseges csatar nem lett volna jobb pl. mert mire beernek a jatekosaitok akkor ott lesztek egy agg Lewaval, es fene tudja, hogy lesz-e bmien kupatok ebben a ket evben (mondjuk egy kupa leeshet az teny). erdekes csapat lesztek az biztos, hogy alakul a jovotok.
csebi
Azért abban egyetértünk, hogy csak azt tudod megverni, akivel játszol. A Barca tavaly a 20. meg a 18. ellen is szenvedett, ha nyert egyáltalán és most nem ezt látom ezeken a meccseken.
Ahogy a Bayern ellen sem ezt láttam és bár lehetnek problémák azt elismerem, azért az Inter ellen és tegnap is nem mutatta időnként bajnoki arcát a BM. Mindkét gól óriási Barca védelmi hiba volt, ami mutatja, hogy bár jó játékosok vannak, de összeszokottság még nincs, az majd hetek, hónapok múlva. Úgyhogy 1 meccsből nem vonnék le messzemenő következtetéseket, szerintem ha nem is favorit a Barca, de játékban semmiképp nincs a reál előtte.
Klaci79
ok, legyen igazad/igazatok, mert nem artana az europai focinak egy jo Barca (mar csak azert sem, ha a Realnak ket fronton kellene komolyan helytallnia, igy nem csak a BLre figyelni 😊 ). meglatjunk szezon vegen btw.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.