Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 816
illetve jókat nevetek ahogy próbálják ezt itthon a hazai futball óriási sikerének és a befektetett pénz gyümölcsének eladni
r.baggio
Hát pedig ez tényleg a befektetett pénz gyümölcse, mondjuk nem az utánpótlásba befektetetté, az igaz.
Kampman
szívesen adjuk 😊
Nemzetes és Méltóságos petey
Adófizetőként én nem bánom, hogy van mondjuk Puskás Aréna, nem pedig a nyomasztó Népstadion.
Nyilván minden forintról lehetne vitatkozni, de én ennek a győzelemnek is tudok örülni. Nem eufórikusan, de azért jó volt ezt látni. Sőt, még a Vidi 2012-es és 2018-as sikereit is.

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 660 — Poloska confirmed
nnna, akkor most jöhet a legjobb rész, a A Tolmács 😀
Amúgy pont azon flasheltem múltkor, hogy én rohadtul nem beszélek németül, de még nekem is gyanús, hogy fixen nem azt mondja a jóember, mint kellene 😀
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 563 — Omar's Coming Yo!
illetve jókat nevetek ahogy próbálják ezt itthon a hazai futball óriási sikerének és a befektetett pénz gyümölcsének eladni
r.baggio
Hát pedig ez tényleg a befektetett pénz gyümölcse, mondjuk nem az utánpótlásba befektetetté, az igaz.
Kampman
szívesen adjuk 😊
Ti is abbol a bodonbol esztek halo😃

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 382 — Csodabogár
nnna, akkor most jöhet a legjobb rész, a A Tolmács 😀

több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
r.baggio
Kampman
szívesen adjuk 😊
csak a magad nevében... 😊
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Easy 😎

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 382 — Csodabogár
r.baggio
Kampman
szívesen adjuk 😊

több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
r.baggio
Kampman
De legalább ha kikapnának már végre egyszer akkor megint el lehetne mondani,hogy minek ezeknek a semmitérőknek pénzt adni,meg szántsuk be a pályát és a többi szokásos mantrát.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 584 — Így remélem megfelelek nektek.....
2 meccs 6 pont ahogy mindenki várta 😛
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Szép munka, kiváló győzelem, szerencse ide vagy oda

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Bravó Fradi! Sikerült kihasználni, hogy a Monaco nem vette komolyan a mai meccset.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Orosz "Kupatavasz" Pali!!!
Kenny
egyszer csak összejön 😊

több mint 3 éve
itt drukkol valaki a Fradinak egyébként? 😊
yooker
Én Dibusznak 😊 meg a többi magyarnak, illetve jókat nevetek ahogy próbálják ezt itthon a hazai futball óriási sikerének és a befektetett pénz gyümölcsének eladni

A Monaco meg visszamehetne az amatőr státuszba, amennyire semmi csapat nulla szurkolással
r.baggio
ez a nézőtlenség valóban szörnyen lehangoló
yooker
A luxusjacht-tulajdonos multimilliárdosok inkább csak topmeccsek VIP-páholyaiban szoktak megjelenni, B-középben, családi szektorban meg oldallelátóknál nem nagyon.

több mint 3 éve
Orosz "Kupatavasz" Pali!!!

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 356 — nabege2@yahoo.com
néztem a 16-ost, mintha egy Afrika kupa meccset néznék 😊
több mint 3 éve
r.baggio

több mint 3 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
yooker
Én Dibusznak 😊 meg a többi magyarnak, illetve jókat nevetek ahogy próbálják ezt itthon a hazai futball óriási sikerének és a befektetett pénz gyümölcsének eladni

A Monaco meg visszamehetne az amatőr státuszba, amennyire semmi csapat nulla szurkolással
r.baggio
ez a nézőtlenség valóban szörnyen lehangoló
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 016 — no es importante
yooker

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Esti Kornél a gyepen!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 221 — je suis poloska
fradi innen nehezen fog kiesni 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Embolo se oregszik. 10 eve is 25 volt😂

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 016 — no es importante
Ez meg Szoboszlainál ugye piros volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 356 — nabege2@yahoo.com
B+ Botka nem ütöttek ki, faxé fetrengesz???
több mint 3 éve
yooker
én

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 995
mintha egy női meccs lenne időnként 😀
  Felkapott fórum témák