Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Én ismerek egyet, aki legalább 20 éve szurkol nekik. Furcsálltam is régen 😀Én egyet ismerek 😁Én még nem láttam hazai City-drukkert.Hát amit Trippier bevert azt nem tudta 😁Szedd ki Guardiola 😂Akkor most kiszedte?
kapitnono
Szokol
Nem mondod hogy ennek a pénzéhes arab kirakatcsapatnak szurkolás szurkolsz?
kapitnono
Csak Barcásokat, akik amolyan másodlagos preferenciaként szimpatizálnak velük.
Kampman
De nem tudom mióta az.
warr_b
több mint 3 éve
Szappanos XDDDDTrükkös gól volt.
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 3 éve
Coolerie van itt aki vállaltan valóban City drukker (nem tudom mióta) èn soha nem titkoltam, hogy Pep miatt èrdekel. Azzal együtt, hogy a MUt végképp nem szerettem soha 😛
több mint 3 éve
Laza 7es idegenben. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Én egyet ismerek 😁Én még nem láttam hazai City-drukkert.Hát amit Trippier bevert azt nem tudta 😁Szedd ki Guardiola 😂Akkor most kiszedte?
kapitnono
Szokol
kapitnono
Kampman
De nem tudom mióta az.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Villarrealnal kimaradt egy ajtó-oblak helyzet
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Mondjuk ritka, hogy nem egy jó csapatnak vannak külföldi szurkolói. Ilyen szempontból mindegy, hogy az ember melyik élcsapat szurkolója, hiszen ugyanúgy egy jó csapatnak szurkol.Igen kíváncsi lennék kik szurkoltak nekik 2008 előtt is amikor a nagy pénz megérkezettÉn még nem láttam hazai City-drukkert.Hát amit Trippier bevert azt nem tudta 😁Szedd ki Guardiola 😂Akkor most kiszedte?
kapitnono
Szokol
kapitnono
Kampman
kapitnono
több mint 3 éve
Én csak Trippier fan vagyok, de a football csapatépítési koncepciója tetszik az Újkastélynak.Hát amit Trippier bevert azt nem tudta 😁Szedd ki Guardiola 😂Akkor most kiszedte?
kapitnono
Szokol
kapitnono
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Igen kíváncsi lennék kik szurkoltak nekik 2008 előtt is amikor a nagy pénz megérkezettÉn még nem láttam hazai City-drukkert.Hát amit Trippier bevert azt nem tudta 😁Szedd ki Guardiola 😂Akkor most kiszedte?
kapitnono
Szokol
kapitnono
Kampman

több mint 3 éve
Én még nem láttam hazai City-drukkert.Hát amit Trippier bevert azt nem tudta 😁Szedd ki Guardiola 😂Akkor most kiszedte?
kapitnono
Szokol
kapitnono
több mint 3 éve
Nem szurkálok nekik. Utoljára akkor csíptem őket, amikor Wanchope játszott náluk.Hát amit Trippier bevert azt nem tudta 😁Szedd ki Guardiola 😂Akkor most kiszedte?
kapitnono
Szokol
kapitnono
több mint 3 éve
Ha nem lehet karral, akkor megy lábbal. 😀Eddig négy gólt vett el tole a VAr a szezonban
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Szerintem 4-3 lesz vhova 🤪🥳🥳
több mint 3 éve
Ha nem lehet karral, akkor megy lábbal. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Hajrá Mané!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Chelseanél is bepánikolnak és ajánlanak gyorsan 100 misit Fofanáért. 😀Csak nehogy Maguire legyen belőle.
Beki
több mint 3 éve
Chelseanél is bepánikolnak és ajánlanak gyorsan 100 misit Fofanáért. 😀Vihetik Abut is 50èrt ha annyira kell 🤪🤪🤪 (tudom nem èr annyit ès kicsit sajnálnám, de Lewa èrkeztèvel nem tudom mennyire lesz hosszab távon helye ès játèkideje, engedjük el ha tudjuk)
Beki
több mint 3 éve
Yes ☺️☺️☺️