Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
TAA ebben a szezonban eddig veszélyesebb saját kapura...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Nem tudom melyik lenne viccesebb, hogy a MU visszakerül a tabella aljára, vagy hogy nagy Pool kikap ettől a fostól.utóbbi inkább
Heisman nádor
több mint 3 éve
Nem tudom melyik lenne viccesebb, hogy a MU visszakerül a tabella aljára, vagy hogy nagy Pool kikap ettől a fostól.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nem váltotta meg a világot, de a fradiban sem. elment kész, ennyi.Jajjj nem de Petryak elég proszto módon igazolt. Heister talán kevésbé emlékeim szerint.már megint kezdjük a rohadjonmegmindenkiakielmerigazolnianemzetkincsétől-t? 😀ahogy tudtam, Petryak megy a Shahktarba. kíváncsi vagyok a másik info is ilyen tuti-e, hogy Schön Szabi jön a helyére.Sikeres időszak volt ez Ivannak. Hasonlókat heisternek is.
Nemzetes és Méltóságos petey
Nem a schonre mondtak több millás arat mikor Fradi le akarta igazolni? Talaltatok olajmezot vhol sosto környéken?
csebi
részleteket még nem tudok, de azonnal megosztom amint megtudom 😛
a ner világában ne akard tudni hogy mennek a dolgok. Zsuzsi szerinted havi 45-ért focizgat? mondjuk millában lehet..
Schönért azért irigyellek titeket bár végre Palkó is kezd mutogatni vmit erre odamegy még egy jó kis magyar spíler.
csebi
közben most mondták Schön nem kölcsön lesz.
amúgy hogy elment Niko, Kokó, Hodzic meg Evandro szabadul fel nem kevés pénz.
Makarankót is hallottam hogy offol.
ami nem is baj a távozókkal, hanem erősítés nem érkezik helyettük, na az a baj.
több mint 3 éve
Heisterrel semmi baj nincs. Lejárt a szerződése, ment. Teljesen rendben van.Jajjj nem de Petryak elég proszto módon igazolt. Heister talán kevésbé emlékeim szerint.már megint kezdjük a rohadjonmegmindenkiakielmerigazolnianemzetkincsétől-t? 😀ahogy tudtam, Petryak megy a Shahktarba. kíváncsi vagyok a másik info is ilyen tuti-e, hogy Schön Szabi jön a helyére.Sikeres időszak volt ez Ivannak. Hasonlókat heisternek is.
Nem a schonre mondtak több millás arat mikor Fradi le akarta igazolni? Talaltatok olajmezot vhol sosto környéken?
csebi
a ner világában ne akard tudni hogy mennek a dolgok. Zsuzsi szerinted havi 45-ért focizgat? mondjuk millában lehet..
Schönért azért irigyellek titeket bár végre Palkó is kezd mutogatni vmit erre odamegy még egy jó kis magyar spíler.
csebi
Petryak már más tészta, de az is elmúlt. Sok sikert neki otthon.
Schön ügyes volt, amikor láttam játszani, szóval a Vidinek ez nem lenne rossz "csere".

több mint 3 éve
Két csillivilli szuperklub, erre Mektomi és Millner birkózik majd egymással a középpályán az egész világ szeme láttára. 😬😬😬😬
több mint 3 éve
Team news - Man Utd v Liverpool (20:00 BST)Erik ten Hag makes moves by leaving both Cristiano Ronaldo and Harry Maguire out of his XI. Raphael Varane and Anthony Elanga replace them while Scott McTominay and Tyrell Malacia also come in. New signing from Real Madrid Casemiro is not yet available.
Liverpool striker Darwin Nunez begins a three-match ban so Roberto Firmino is back in, while Joe Gomez and Jordan Henderson also return.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Jajjj nem de Petryak elég proszto módon igazolt. Heister talán kevésbé emlékeim szerint.már megint kezdjük a rohadjonmegmindenkiakielmerigazolnianemzetkincsétől-t? 😀ahogy tudtam, Petryak megy a Shahktarba. kíváncsi vagyok a másik info is ilyen tuti-e, hogy Schön Szabi jön a helyére.Sikeres időszak volt ez Ivannak. Hasonlókat heisternek is.
csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nekem a 2010-es MTK-Újpest 4-5 az örök klasszikus.Mint a legendás Volán-Honvéd 6-6 '84-ből 🤪Látszik hogy csúsznak az EUs pénzek, szegény szerencsétlen focistáknak újból el kell kezdeni bundázni. 😀😀😀A bundameccsek legalább szórakoztatóak.
Tony Adams
Legalábbis legtöbbször.
Kampman
warr_b
A Volán-Honvéd legalább ilyen tessék-lássék retorziókat még vont maga után, de a rendszerváltás utáni bundák már tényleg semmit.
több mint 3 éve
Mint a legendás Volán-Honvéd 6-6 '84-ből 🤪Látszik hogy csúsznak az EUs pénzek, szegény szerencsétlen focistáknak újból el kell kezdeni bundázni. 😀😀😀A bundameccsek legalább szórakoztatóak.
Tony Adams
Legalábbis legtöbbször.
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Látszik hogy csúsznak az EUs pénzek, szegény szerencsétlen focistáknak újból el kell kezdeni bundázni. 😀😀😀A bundameccsek legalább szórakoztatóak.
Tony Adams
Legalábbis legtöbbször.
több mint 3 éve
Fura ez a Diósgyőr na
több mint 3 éve
Látszik hogy csúsznak az EUs pénzek, szegény szerencsétlen focistáknak újból el kell kezdeni bundázni. 😀😀😀
több mint 3 éve
ahogy tudtam, Petryak megy a Shahktarba. kíváncsi vagyok a másik info is ilyen tuti-e, hogy Schön Szabi jön a helyére.igen.
több mint 3 éve
Erősen nedvesednek ezek a Roma mezek. Mintha 3 órát álltak volna az esőben.
több mint 3 éve
már megint kezdjük a rohadjonmegmindenkiakielmerigazolnianemzetkincsétől-t? 😀ahogy tudtam, Petryak megy a Shahktarba. kíváncsi vagyok a másik info is ilyen tuti-e, hogy Schön Szabi jön a helyére.Sikeres időszak volt ez Ivannak. Hasonlókat heisternek is.
csebi
több mint 3 éve
ahogy tudtam, Petryak megy a Shahktarba. kíváncsi vagyok a másik info is ilyen tuti-e, hogy Schön Szabi jön a helyére.Sikeres időszak volt ez Ivannak. Hasonlókat heisternek is.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ugyan ki?! Aki eddig. Az ellenfél 😀MU drukkerek elv megprobalják bojkottálni a meccset tiltakozásképp a Glazerék ellen.Na én egy jó kis 1-1/2-2-es meccset megnéznék. Igaz a MUnál nem tudom ki rúgná a gólokat, de Trent és a csere CB Phillips megoldja.
Az okot 100%ig megértem de ha szurkolói rendbontas/bármi miatt elmaradna a meccs remélem az FA nem fog sokat baszakodni és 3-0 ide aztán mehetünk tovább.
Nem hiányzik, hogy ebbe az őrült őszi menetrendbe egy ilyen miatt kelljen majd meccset pótolni.
alatriste
Heisman nádor
több mint 3 éve
ahogy tudtam, Petryak megy a Shahktarba. kíváncsi vagyok a másik info is ilyen tuti-e, hogy Schön Szabi jön a helyére.Fradival volt valami megállapodás hogy X év után visszatérhetnek
több mint 3 éve
Szerintem lesz Gomez. Hibákat ő is elkövet, de nehezebb lefutni.MU drukkerek elv megprobalják bojkottálni a meccset tiltakozásképp a Glazerék ellen.Na én egy jó kis 1-1/2-2-es meccset megnéznék. Igaz a MUnál nem tudom ki rúgná a gólokat, de Trent és a csere CB Phillips megoldja.
Az okot 100%ig megértem de ha szurkolói rendbontas/bármi miatt elmaradna a meccs remélem az FA nem fog sokat baszakodni és 3-0 ide aztán mehetünk tovább.
Nem hiányzik, hogy ebbe az őrült őszi menetrendbe egy ilyen miatt kelljen majd meccset pótolni.
alatriste
Heisman nádor
több mint 3 éve
MU drukkerek elv megprobalják bojkottálni a meccset tiltakozásképp a Glazerék ellen.Na én egy jó kis 1-1/2-2-es meccset megnéznék. Igaz a MUnál nem tudom ki rúgná a gólokat, de Trent és a csere CB Phillips megoldja.
alatriste
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ahogy tudtam, Petryak megy a Shahktarba. kíváncsi vagyok a másik info is ilyen tuti-e, hogy Schön Szabi jön a helyére.
több mint 3 éve
MU drukkerek elv megprobalják bojkottálni a meccset tiltakozásképp a Glazerék ellen.Az okot 100%ig megértem de ha szurkolói rendbontas/bármi miatt elmaradna a meccs remélem az FA nem fog sokat baszakodni és 3-0 ide aztán mehetünk tovább.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Az hogy kötelező csak magyarokat játszatni a támogatás miatt azzal kb már behatárolták a lehetőségeit a csapatnak. Vicc ennyi MB 2Nem ezen múlik. A Paks is egész jól elkaristol sok éve csak magyarokkal. Válogatottakat, gólkirályokat hoztak. Bő a keret. De van egy fenomén edző, aki annyira tulok, hogy a legügyesebb, legjobb játékésokat a salakra száműzi vagy csak simán a padon rohasztja, normális kezdőt felrakni nem tud, cserélni totál random cserél ész nélkül, azt is általában későn, meccs közben belenyúlni, változtatni nem tud. Nézhetjük az ilyen Bobál, Márkvárt, Radó, Szivacski, Cipf féle fogalmatlan szerencsétleneket, Vida, Pátkai, Ódor meg rohad a padon, perceket sem kap. Holendert lekapja, és behozza helyette a 45 kilós balfasz Cipfet. Nóóómális, Maaagit?
szintű zselés hajú hülye gyereket erőltetni,
mikor pár máshol már kikopott journeymennel simán menne a bentmaradás, ha meg van pénz meg edző játszhatsz már júniusban is nemzetközi meccset.
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Az hogy kötelező csak magyarokat játszatni a támogatás miatt azzal kb már behatárolták a lehetőségeit a csapatnak. Vicc ennyi MB 2szintű zselés hajú hülye gyereket erőltetni,
mikor pár máshol már kikopott journeymennel simán menne a bentmaradás, ha meg van pénz meg edző játszhatsz már júniusban is nemzetközi meccset.