Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Dehogynem, tök jót aludtam.szegény warr ma nem alszikKiszenvedtük.Ebben a Vasasban nulla fantáziát látok. Talán még összejön pár döntetlen, aztán irány vissza a másodosztályba. B variáció: gyors búcsú Kuttortól.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
jobbágy#JC6
Pont erre számítottam kutya úrtól.
Most éppen Vidát meg Pátkait jegeli ez a zseni ugyanúgy, mint tavaly a Balajti/Birtalan/Szatmári triót, a belső védők Otigbán kívül elfogytak, felépített fiatalunk egyáltalán nincs Nagy Miki hangzatos szolamai ellenére, és az összes kapusunk lepkézik.
Szóval eddig négy meccsen csak kilenc pontot buktunk, nincs gáz 😁
Tavaly az Újpest valahol a tizedik fordulóban nyert először és volt addig kb 4 pontja, mégis simán bent maradt.
Persze ehhez minél előbb be kéne látni, hogy Kuttor egy alkalmatlan, makacs balfasz, aki csak leépít játékosokat és tönkretesz karriereket.
Megyünk Kövesdre, ha ott se leszünk képesek nyerni, utána jön majd csak az igazi szarzuhatag: Fradi, Felcsút, @Újpest, Zete, @Várda, Molbubi
Ez meg úgy kb kettő pont az eddigi remek teljesítménnyel...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Most egész sokáig bírták, általában a 70. perc környékén fogy el a nafta a többségből. "Remek" az erőnléti stáb.Kiszenvedtük.Ik, mi a csáért pusztultak el a Honvédosok? mintha valami BL meccset nyomtak volna kedden. vicces volt XD
iktriad
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 3 éve
Kiszenvedtük.Ik, mi a csáért pusztultak el a Honvédosok? mintha valami BL meccset nyomtak volna kedden. vicces volt XD
iktriad
több mint 3 éve
szegény warr ma nem alszikKiszenvedtük.Ebben a Vasasban nulla fantáziát látok. Talán még összejön pár döntetlen, aztán irány vissza a másodosztályba. B variáció: gyors búcsú Kuttortól.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
RLC wingback volt, mint múlt héten, akkor jobban ment neki szerintem, de gondolom azt meg kielemezték rendesen. igazából Jamesnek kéne RWB-t játszania, ha lenne még egy gyors CB-nk James/Azpi helyéreIgy jar, aki Havertzcel kilencesben kepzeli el a tamadosorat.Nagyon egyetértek!
Stez
Amit én nem értek: mijér és ki találta ki, hogy Sterling és Loftuszcsik egymás helyén játszanak? ???
Amint kaptak kettõt, akkor valtottak is, de semmi értelme ennek eleve számomra így.
ulpianus

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Bizony már rég megvan Messi "utódja" csak némi tartósságot is magára szedhetne 😊
több mint 3 éve
Igy jar, aki Havertzcel kilencesben kepzeli el a tamadosorat.Nagyon egyetértek!
Stez
Amit én nem értek: mijér és ki találta ki, hogy Sterling és Loftuszcsik egymás helyén játszanak? ???
Amint kaptak kettõt, akkor valtottak is, de semmi értelme ennek eleve számomra így.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Ellenben Fati 😀Nem kéne egy Cucu 2.0 az biztosBaldéHat remelem nem hoznak ele egy 31 eves embert mikor ilyeneket tud a srac.
Ezért nem kéne egy zsák pénzért LWB
Sinisa
De Jong labdavesztese..
Kenny
De Jong múlt héten nagyon jól szállt be, most kevésbé...😂
Sinisa
Élmény nézni minden labdaérintését, kár, hogy üvegből vannak a lábai.
több mint 3 éve
Rájöttem eddigi nyugalmam okáraNem voltak Atletico meccsek.
És az NFL Fantasy SZN még el se kezdődött, na az lesz az igazi hullámvasút #roszabbmintaheroin
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Nem kéne egy Cucu 2.0 az biztosBaldéHat remelem nem hoznak ele egy 31 eves embert mikor ilyeneket tud a srac.
Sinisa
De Jong labdavesztese..
Kenny
De Jong múlt héten nagyon jól szállt be, most kevésbé...😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
BaldéHat remelem nem hoznak ele egy 31 eves embert mikor ilyeneket tud a srac.
Sinisa
De Jong labdavesztese..
több mint 3 éve
BaldéEzért nem kéne egy zsák pénzért LWB
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Kiszenvedtük.Ebben a Vasasban nulla fantáziát látok. Talán még összejön pár döntetlen, aztán irány vissza a másodosztályba. B variáció: gyors búcsú Kuttortól.
iktriad
több mint 3 éve
Kiszenvedtük.
több mint 3 éve
Aláírom.A Vasasnál első ütemben miért nincs középen soha senki? Rejtély.Mert Kuttor egy idióta balfasz.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Na, az utóbbi négy támadásban (támadásszerűségben) volt középen ember. Csak éppen nem jutott el hozzá a labda.
több mint 3 éve
A Vasasnál első ütemben miért nincs középen soha senki? Rejtély.Mert Kuttor egy idióta balfasz.
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
A Vasasnál első ütemben miért nincs középen soha senki? Rejtély.
több mint 3 éve
Lukic nagyon frusztráló játékos, Hetekig nem csinál semmi, erre rúg egy olyan gólt, mint az előbb.És erre 11-ről majdnem taccsra rúgja, bizonyításként, hogy igazam van vele kapcsolatban...
iktriad
több mint 3 éve
Lukic nagyon frusztráló játékos, Hetekig nem csinál semmi, erre rúg egy olyan gólt, mint az előbb.
több mint 3 éve
Laza 7es idegenben. 😊15:1 három forduló utan
Zsellértelkes Vrij
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Laza 7es idegenben. 😊Kicsit irigylem ezt a helyzetkihasználást.
Zsellértelkes Vrij
Mané 4 meccs, 4 (érvényes) gól. 😊
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Szeretnèd te azt a pancsersèget utánozni akár a magad munkájában 🤪🤪🤪🤪🥳🥳Holnap alsóházi rangadó lesz 🤪😛Ez okoz örömöt most a Pancser Pep szurkereknek? 🤣
dande2
Fattyu
több mint 3 éve
Holnap alsóházi rangadó lesz 🤪😛Ez okoz örömöt most a Pancser Pep szurkereknek? 🤣
dande2
több mint 3 éve
Yeremy belesérül a gólörömbe, amikor elvileg leraktuk a 33 millió fontos ajánlatot a Villarrealnak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Holnap alsóházi rangadó lesz 🤪😛