Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 003 — Lucas Scott
Debreceni edző 😂

– Gyorsan megszerezték a vezetést, aztán kaptak négy perc alatt két gólt. Mi változott meg?
– Védelmi kihagyásokat láttam, de tagadhatatlan, hogy az elmúlt időszakban nagy igénybevételnek voltak kitéve labdarúgóink. Sokat dolgoztunk, rengeteget elemeztük a Mezőkövesd játékát, ám hiába adódtak lehetőségeink, a pályán nem láttam viszont azt, amit az edzéseken gyakoroltunk.

Sírok bazzeg 😂😂😂
jobbágy#JC6
Ilyen brutál ez a mennyei iram, a Honvéd játékosok is majd meghaltak a meccs végére.
warr_b
Gondolom a skót edző sem látott még ilyen kemény meccseket

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 515 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Debreceni edző 😂

– Gyorsan megszerezték a vezetést, aztán kaptak négy perc alatt két gólt. Mi változott meg?
– Védelmi kihagyásokat láttam, de tagadhatatlan, hogy az elmúlt időszakban nagy igénybevételnek voltak kitéve labdarúgóink. Sokat dolgoztunk, rengeteget elemeztük a Mezőkövesd játékát, ám hiába adódtak lehetőségeink, a pályán nem láttam viszont azt, amit az edzéseken gyakoroltunk.

Sírok bazzeg 😂😂😂
jobbágy#JC6
Ilyen brutál ez a mennyei iram, a Honvéd játékosok is majd meghaltak a meccs végére.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 045
Debreceni edző 😂

Sírok bazzeg 😂😂😂
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 380 — Vikings fan
Mondjuk ha ez az eredmény az mb1-ben történik hasonló felállásban, már rég mindenki elkönyvelte volna a bundát 😊
r.baggio
Melyik?
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 010 — no es importante
Mondjuk ha ez az eredmény az mb1-ben történik hasonló felállásban, már rég mindenki elkönyvelte volna a bundát 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 003 — Lucas Scott
Mondjuk elengedte Manét, megérdemli.
davemayer
Aki menni akar, azt bizony el kell engedni.
Mikey
Igen De
Ha Mane megkapta volna a salahi pénzt sztem maradt volna.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 391
davemayer
Aki menni akar, azt bizony el kell engedni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 745 — "Montoya por favor!"
Anno elso reszt megneztem, majd elfelejtettem, most potolom. Van egy sorozat az Amazonon (biztos feltoltottek mashova is), ami a PL 30 eves multjabol ragad ki ilyen 10+ percben emlekezetes momentumokat. (Es nagyon kiraly szvsz):
Premier League 30 cimmel.
 www.amazon.co.uk/gp/video/detail/B0B8TLDHTF/ref=atv_dp_season_select_s1
ulpianus
Remek ajánlás, Youtube-on is fent van (már ha ugyanarra gondolunk), az talán könnyebben elérhető mindenkinek 😉
 www.youtube.com/watch?v=wcgn6E07E2c&list=PLQ_voP4Q3cfftKMp7vA4pVdSsLN0-_qsl

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Anno elso reszt megneztem, majd elfelejtettem, most potolom. Van egy sorozat az Amazonon (biztos feltoltottek mashova is), ami a PL 30 eves multjabol ragad ki ilyen 10+ percben emlekezetes momentumokat. (Es nagyon kiraly szvsz):
Premier League 30 cimmel.
 www.amazon.co.uk/gp/video/detail/B0B8TLDHTF/ref=atv_dp_season_select_s1

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 759 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nincs Mane és Salah nem is tud úgy fickándozni....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 464 — Cowboys fan
Tényleg sajnálom ezt a Poolt, nagyon szimpatikus a focijuk, de évek óta pengeélen táncolnak ezzel a középpályával, és középhátvédekkel is.
Előre nem sajnálják a pénzt, de szerintem orrnehéz lett a csapat.
Tony Adams
tavaly meg kb szezon végén az utolsó meccsen sérült le Thiago, azt ennyi
slowmotion

17 szer kezdett tavaly, abból 12szer lecserélték. Az 5 db 90 perces meccs egy szezonra.
Keita 14 szer kezdett, ebből 10 szer lecserélték, az 4 db 90 perc.
Fabinho 26 kezdés, 4 lecsere......
Tony Adams
így is lehet nézni.

Fab két meccset hagyott ki októberben, kettőt decemberben, kettőt plusz a tusfürdő kupa döntőjét májusban. a többi az tervezett pihentetés volt.
Thiago megtévesztett, mert a szezon végét erősen megnyomta (utolsó 19 meccsből egyet hagyott ki, de csak mert előtte három nappal 120 percet nyomott), és a BL-döntőre is összedrótozták.
Keita, na ő tényleg nem bírt öt meccset egyhuzamban, mint Lovren.

de attól még arra nem feltétlenül szokás számítani, hogy a felkészülési időszakban megsérül Jones, Oxlade-Chamberlain, Keita, meg utána Thiago is, négyüktől érkezett 45 perc a szezon első 360 percéből.
még ha sérülékenyek is, ezek a sérülések el szoktak oszlani, nem pedig egyszerre jelentkezni.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Bocs mindenkitől de most Klopp azért kicsit zuhant a szememben, ettől a unitedtól így kikapni.
davemayer
kivették a két féket a kezdőből, látszott
Negritis, a vajda
Lehet, de ellenfél is kellett ehhez a győzelemhez sztem. A mai pool be volt szarva, és látványosan nem találta a játékát. Ha nem hozza be Fredet clean sheet 😎😛🤣

Ettől még ezzel a uniteddel komoly gondok vannak amik nem oldódtak meg, talán ha Casemiro jó lesz és a 2 gólszerzőnk megtáltosodik a találatoktól akkor lesz foci. De egy klasszis középhátvédet még mindenképp hozni kellene, anélkül felesleges is beszélni a muról jelenleg.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 210 — The Mathematician
Bocs mindenkitől de most Klopp azért kicsit zuhant a szememben, ettől a unitedtól így kikapni.
davemayer
kivették a két féket a kezdőből, látszott

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Fuu mekkora cigány ez a Bruno. Komolyan ezek miért kellenek?
Sebii
És a Salah? Sokadjára is odamegy, üti-vágja, aztán meg még odaóbégat neki és mindezt a spori végig nézi.
Ja és Salahnak van már sárgája, mondta is a német skyos kommentáor hogy ez ott a végén tuti sárga.
davemayer
Salahnak nincs is sargaja 😀 En meg elhittem 😀
shagi0206
Én is, mert a német kommentátor azt mondta.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Tényleg sajnálom ezt a Poolt, nagyon szimpatikus a focijuk, de évek óta pengeélen táncolnak ezzel a középpályával, és középhátvédekkel is.
Előre nem sajnálják a pénzt, de szerintem orrnehéz lett a csapat.
Tony Adams
tavaly meg kb szezon végén az utolsó meccsen sérült le Thiago, azt ennyi
slowmotion

17 szer kezdett tavaly, abból 12szer lecserélték. Az 5 db 90 perces meccs egy szezonra.
Keita 14 szer kezdett, ebből 10 szer lecserélték, az 4 db 90 perc.
Fabinho 26 kezdés, 4 lecsere......
több mint 3 éve
az első hatvan perc miatt nem érdemeljük meg... de legalább nem kell elhánynom magam, ha a csapatomra gondolok.
több mint 3 éve
bazmeg milyen undorító színész banda már az a mu
több mint 3 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 851
Sebii
És a Salah? Sokadjára is odamegy, üti-vágja, aztán meg még odaóbégat neki és mindezt a spori végig nézi.
Ja és Salahnak van már sárgája, mondta is a német skyos kommentáor hogy ez ott a végén tuti sárga.
davemayer
Salahnak nincs is sargaja 😀 En meg elhittem 😀

Szerkesztette: shagi0206
több mint 3 éve
Sebii
davemayer
Fernandesnek is van, ugyanugy kaphatott volna az is.
több mint 3 éve
Sebii

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Salah befejezte, de Martinez lovesevel a MU a saját kapujára is veszélyesebb
Heisman nádor
hát kb jobbak voltak saját kapujukra, mint a Pool.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 745 — "Montoya por favor!"
Salah befejezte, de Martinez lovesevel a MU a saját kapujára is veszélyesebb

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Sebii
mindig is ilyen tuskó volt. Lehet, hogy jó játékos, de undorító jellem. Mint Diego Costa 😀

Szerkesztette: shagi0206
több mint 3 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 980