Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
2007 és 2011 közöttEz mikor volt? 😀Én csak akkor szorítottam a poolnak mikor a világ legjobb játékosa ott játszott, de az is régen volt marYou mean rajtad kívül? 😊Fradi és Liverpool szurkoló meg remelem nincsen 😊sztem fradi szurkoló több van 😀ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀Ők vannak itt a legtöbben.
kaszo
Kampman
Negritis, a vajda
csebi
Sok divat 😀
warr_b
csebi
Fire Binotto!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ó, a legendás Rojik FC <3Még sose láttam, hogy egy fradista ennyire elismeri Kozma Pityut!Én csak akkor szorítottam a poolnak mikor a világ legjobb játékosa ott játszott, de az is régen volt marYou mean rajtad kívül? 😊Fradi és Liverpool szurkoló meg remelem nincsen 😊sztem fradi szurkoló több van 😀ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀Ők vannak itt a legtöbben.
kaszo
Kampman
Negritis, a vajda
csebi
Sok divat 😀
warr_b
csebi
Szokol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Még sose láttam, hogy egy fradista ennyire elismeri Kozma Pityut!Én csak akkor szorítottam a poolnak mikor a világ legjobb játékosa ott játszott, de az is régen volt marYou mean rajtad kívül? 😊Fradi és Liverpool szurkoló meg remelem nincsen 😊sztem fradi szurkoló több van 😀ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀Ők vannak itt a legtöbben.
kaszo
Kampman
Negritis, a vajda
csebi
Sok divat 😀
warr_b
csebi
több mint 3 éve
Se Galaschek Peti, se Váczi Zoli nem bohóckodott ilyen fiszpasz Pool-okban, szóval nem tudom, miről beszélsz 😀Én csak akkor szorítottam a poolnak mikor a világ legjobb játékosa ott játszott, de az is régen volt marYou mean rajtad kívül? 😊Fradi és Liverpool szurkoló meg remelem nincsen 😊sztem fradi szurkoló több van 😀ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀Ők vannak itt a legtöbben.
kaszo
Kampman
Negritis, a vajda
csebi
Sok divat 😀
warr_b
csebi

több mint 3 éve
Ez mikor volt? 😀Én csak akkor szorítottam a poolnak mikor a világ legjobb játékosa ott játszott, de az is régen volt marYou mean rajtad kívül? 😊Fradi és Liverpool szurkoló meg remelem nincsen 😊sztem fradi szurkoló több van 😀ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀Ők vannak itt a legtöbben.
kaszo
Kampman
Negritis, a vajda
csebi
Sok divat 😀
warr_b
csebi
több mint 3 éve
majd ha a Puskás szurkolói lesznek itt többségben 😊
több mint 3 éve
Én csak akkor szorítottam a poolnak mikor a világ legjobb játékosa ott játszott, de az is régen volt marYou mean rajtad kívül? 😊Fradi és Liverpool szurkoló meg remelem nincsen 😊sztem fradi szurkoló több van 😀ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀Ők vannak itt a legtöbben.
kaszo
Kampman
Negritis, a vajda
csebi
Sok divat 😀
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
You mean rajtad kívül? 😊Fradi és Liverpool szurkoló meg remelem nincsen 😊sztem fradi szurkoló több van 😀ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀Ők vannak itt a legtöbben.
kaszo
Kampman
Negritis, a vajda
csebi
Sok divat 😀

több mint 3 éve
Bálesz van, ha nem tévedek, talán kristof17 is a fagyinak szurkolFradi és Liverpool szurkoló meg remelem nincsen 😊sztem fradi szurkoló több van 😀ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀Ők vannak itt a legtöbben.
kaszo
Kampman
Negritis, a vajda
csebi
részemről a zöld-fehér affinitás magyar ágon megvan, csak MB3-ban sínylődik
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
lassan itt is lehetne egy népszámlálást indítani, mint a baseball topikban 😀sztem fradi szurkoló több van 😀ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀Ők vannak itt a legtöbben.
kaszo
Kampman
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Fradi és Liverpool szurkoló meg remelem nincsen 😊sztem fradi szurkoló több van 😀ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀Ők vannak itt a legtöbben.
kaszo
Kampman
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀pedig itt járunk köztetek, csak szólok
kaszo
több mint 3 éve
sztem fradi szurkoló több van 😀ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀Ők vannak itt a legtöbben.
kaszo
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀Ők vannak itt a legtöbben.
kaszo
több mint 3 éve
ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀
több mint 3 éve
Amúgy, így hogy Meggájver 5 csere mellett sem kapott 1 percet se, szerintem lelép. Remélem tényleg a Chelseabe 😀Championship matéria
dugo93
több mint 3 éve
azt még én írtam. 2-0-ig volt egy kapufa (ott szétpasszoltak, az csúnya volt), egy gól (senki nem zárt vissza biztosítani TAA mögé, Milner próbált védeni két pozíciót egyszerre), meg még egy gól (Gomez nem tudta eldönteni, hogy mit csináljon, a hibrid megoldásával meg pont megszívtuk).szarok voltunk, ezt nehéz vitatniÍrtam lejjebb, hogy lassúak vagyunk fejben és használhatatlan passzokat adunk. Szerintem az egyáltalán nem magyarázkodás.bazmeg milyen undorító színész banda már az a muB verzió, hogy bőven erőn felül teljesített mindenki és a végén már lépni alig tudtak. Nem csodálkoztam azon a pár görcsön. Pont ez hiányzott eddig a csapatból. Persze tudom, hogy ezen a fórumon a poollal kapcsolatban mindent meg lehet magyarázni, mert olyan még sosem volt, hogy "mindenki egészséges, nem köcsög a bíró, nem sűrű a menetrend, nem favágó az ellenfél csapata, etc" és kikapnak... 😀
slowmotion
Amúgy Martinez meg Malacka kurvajó volt. Mondjuk Martinez az utolsó 20 percben már totál elfáradt.
dugo93
slowmotion
és én is írtam hogy a 2 fék nélkül jól kezdett a mu
a fő dolog ami hiányzott az az akarat és a küzdés, ahogy meccs közben is írta valaki
Milleren kívül senkiben nem égett a tűz hogy csússzon másszon
az első gól után ahogy leszedi VvD fejét az beszédes volt
Negritis, a vajda
onnantól igazából visszatért az élet Rashfordba, meg vérszagot fogott a mu, De Gea meg szokás szerint ha évente csak kétszer játszik jól, az ellenünk van.
értem, miért nem akarta Fabinhót kezdetni Klopp (idén egy ütemmel később ért mindenhova, Milner még nála is gyorsabb), valószínűleg őt szétfutják, ha a pályán van, viszont a labdakihozatalok jobbak lettek volna. Henderson viszont nagyon nem érezte a 6-os pozíciót, kicsit mintha annyira hozzászokott volna a 8-ashoz, hogy szemre rendre elcsúszva helyezkedett, kicsit jobbra tartva.
meg azzal is bajom van, hogy jobb oldalon ha Trent feljön halfspace-be, akkor Elliott és Salah is ugyanazt szereti játszani (mindkettő ballábas, viszonylag ritkán húzzák meg az alapvonal felé, inkább befelé cseleznek), nincs nagyon váratlanság - viszont ha meg TAA a szélen viszi fel, akkor Elliott nem zár annyira vissza biztosítani, mint Hendo szokott.
bal szélen is ha Robertson nem fut fel, akkor mindenki befelé húz, mert jobblábas.
egy hét pihi, aztán nyolc nap alatt három meccs, a Boszmusz elvileg kéne, hogy jöjjön, de aztán jön a Newcastle, meg megyünk a park túlsó felére a késdobálóba. és ezekből a meccsekből kilenc pontra lenne szükség.
több mint 3 éve
Inkább dobd be a közösbe, hogy legyen rá pénz 😀Amúgy, így hogy Meggájver 5 csere mellett sem kapott 1 percet se, szerintem lelép. Remélem tényleg a Chelseabe 😀van rá 2000 euróm, hogy nem fog jönni a cselszkibe
dugo93
Löfli
több mint 3 éve
Amúgy, így hogy Meggájver 5 csere mellett sem kapott 1 percet se, szerintem lelép. Remélem tényleg a Chelseabe 😀van rá 2000 euróm, hogy nem fog jönni a cselszkibe
dugo93

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
szarok voltunk, ezt nehéz vitatniÍrtam lejjebb, hogy lassúak vagyunk fejben és használhatatlan passzokat adunk. Szerintem az egyáltalán nem magyarázkodás.bazmeg milyen undorító színész banda már az a muB verzió, hogy bőven erőn felül teljesített mindenki és a végén már lépni alig tudtak. Nem csodálkoztam azon a pár görcsön. Pont ez hiányzott eddig a csapatból. Persze tudom, hogy ezen a fórumon a poollal kapcsolatban mindent meg lehet magyarázni, mert olyan még sosem volt, hogy "mindenki egészséges, nem köcsög a bíró, nem sűrű a menetrend, nem favágó az ellenfél csapata, etc" és kikapnak... 😀
slowmotion
Amúgy Martinez meg Malacka kurvajó volt. Mondjuk Martinez az utolsó 20 percben már totál elfáradt.
dugo93
slowmotion
és én is írtam hogy a 2 fék nélkül jól kezdett a mu
a fő dolog ami hiányzott az az akarat és a küzdés, ahogy meccs közben is írta valaki
Milleren kívül senkiben nem égett a tűz hogy csússzon másszon
az első gól után ahogy leszedi VvD fejét az beszédes volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Amúgy, így hogy Meggájver 5 csere mellett sem kapott 1 percet se, szerintem lelép. Remélem tényleg a Chelseabe 😀
több mint 3 éve
mondjuk az alsót "torony"-nak hívni, elég merész 😀
steelwolf
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Írtam lejjebb, hogy lassúak vagyunk fejben és használhatatlan passzokat adunk. Szerintem az egyáltalán nem magyarázkodás.bazmeg milyen undorító színész banda már az a muB verzió, hogy bőven erőn felül teljesített mindenki és a végén már lépni alig tudtak. Nem csodálkoztam azon a pár görcsön. Pont ez hiányzott eddig a csapatból. Persze tudom, hogy ezen a fórumon a poollal kapcsolatban mindent meg lehet magyarázni, mert olyan még sosem volt, hogy "mindenki egészséges, nem köcsög a bíró, nem sűrű a menetrend, nem favágó az ellenfél csapata, etc" és kikapnak... 😀
slowmotion
dugo93
több mint 3 éve
bazmeg milyen undorító színész banda már az a muB verzió, hogy bőven erőn felül teljesített mindenki és a végén már lépni alig tudtak. Nem csodálkoztam azon a pár görcsön. Pont ez hiányzott eddig a csapatból. Persze tudom, hogy ezen a fórumon a poollal kapcsolatban mindent meg lehet magyarázni, mert olyan még sosem volt, hogy "mindenki egészséges, nem köcsög a bíró, nem sűrű a menetrend, nem favágó az ellenfél csapata, etc" és kikapnak... 😀
slowmotion