Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Jöhet majd SzivicsDVTK-Vuki...végeMegérte. Szép munka 👍
Klaci79
peach
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=1sHrTJ8qmxMHát ez zseniális 🙂
YoungZeeZee
Hány ilyet lehetne erről a nyomorultról összevágni... Beltenyészet, fiatal, retardált vásárló, tuti recept a legdragabb védő cetlihez
De nyilván top védő a szagértőknél hisz progresszív ahogy ember felé rúgja előre a labdát
több mint 3 éve
DVTK-Vuki...vége
több mint 3 éve
Áh gondolom újabb klasszikus KoKi rangadó lesz belőleVicc ez az MU féle pánik üzemmód, kb üres csekket küldenek mindenhová. Felkészül közben a Chelsea is.Ma este Zvezda-Maccabi BL playoff meccs az M4-en.
Aztán persze jön a szokásos besztlíg marhaság, amikor semmi más nem történik, csak a prolik közt szétszórtak sok zsák pénzt, hogy aztán abból néhány tartósan is felemelkedjen a polgárok közé. Kívülről nyílván fényesebb és kiviláglik a többi közül a fuxal teletömött fehér BMW-s proli.
Közben a Real meg nem bírja fizetni lassan az elszálló építkezési árakat és tolódik a stadion átadás hónapokkal. A foci ismét megmenekült.
FLZOLI
Kíváncsi vagyok, hogy élvezetesebb lesz-e, mint a tegnapi derbi.
Kampman
Kopaszok VS Kipások, mindkét oldal csőcseléke a ringben.
több mint 3 éve
Vicc ez az MU féle pánik üzemmód, kb üres csekket küldenek mindenhová. Felkészül közben a Chelsea is.Ma este Zvezda-Maccabi BL playoff meccs az M4-en.
Aztán persze jön a szokásos besztlíg marhaság, amikor semmi más nem történik, csak a prolik közt szétszórtak sok zsák pénzt, hogy aztán abból néhány tartósan is felemelkedjen a polgárok közé. Kívülről nyílván fényesebb és kiviláglik a többi közül a fuxal teletömött fehér BMW-s proli.
Közben a Real meg nem bírja fizetni lassan az elszálló építkezési árakat és tolódik a stadion átadás hónapokkal. A foci ismét megmenekült.
FLZOLI
Kíváncsi vagyok, hogy élvezetesebb lesz-e, mint a tegnapi derbi.
több mint 3 éve
Vicc ez az MU féle pánik üzemmód, kb üres csekket küldenek mindenhová. Felkészül közben a Chelsea is. Aztán persze jön a szokásos besztlíg marhaság, amikor semmi más nem történik, csak a prolik közt szétszórtak sok zsák pénzt, hogy aztán abból néhány tartósan is felemelkedjen a polgárok közé. Kívülről nyílván fényesebb és kiviláglik a többi közül a fuxal teletömött fehér BMW-s proli.
több mint 3 éve
Mumbai (mondjuk én ott csak az indianst ismertem)Valahol Indiában most egy diszpécser szentségelve szid téged, miközben egy krikett fórumon arról beszélget, hogy a Bombay Cows csapatában ki volt a legszarabb igazolás 2007-08 körül.jelenleg a vodafone indiának magyarázom hogy miért idióta kreténekTorres lesz azyou must be fun at parties 😀
Negritis, a vajda
Löfli
| nem nálunk van a hiba, tényleg ők a balfaszok |
szal nem esnek le ilyen nüanszok
Negritis, a vajda
Kampman
több mint 3 éve
Valahol Indiában most egy diszpécser szentségelve szid téged, miközben egy krikett fórumon arról beszélget, hogy a Bombay Cows csapatában ki volt a legszarabb igazolás 2007-08 körül.jelenleg a vodafone indiának magyarázom hogy miért idióta kreténekTorres lesz azyou must be fun at parties 😀
Negritis, a vajda
Löfli
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
pedig sztem jobb lett volna tőle megválninem is kapta volna meg.Szerintem nem.Igen DeMondjuk elengedte Manét, megérdemli.Aki menni akar, azt bizony el kell engedni.
davemayer
Mikey
Ha Mane megkapta volna a salahi pénzt sztem maradt volna.
csebi
Mikey
egy embernek tudtunk ilyet adni (neki is csak úgy, hogy közben erősen húztunk a szánkat), és akkor ha egyvalakit al akarsz adni, az nem a csapat gólkirálya lesz
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
nem is kapta volna meg.Szerintem nem.Igen DeMondjuk elengedte Manét, megérdemli.Aki menni akar, azt bizony el kell engedni.
davemayer
Mikey
csebi
Mikey
egy embernek tudtunk ilyet adni (neki is csak úgy, hogy közben erősen húztunk a szánkat), és akkor ha egyvalakit al akarsz adni, az nem a csapat gólkirálya lesz
több mint 3 éve
az a baj hogy a local teamnek nem hitték el hogy hülyék, így rám maradt hogy elmagyarázzam nekik 😀Jaja, az ilyen outsource-olni kell simán, faszt veszkődjön idiótákkal az ember.Vegyél fel magad mellé egy indiai dispatchert, az majd elmagyarázza nekikjelenleg a vodafone indiának magyarázom hogy miért idióta kreténekTorres lesz azyou must be fun at parties 😀
Negritis, a vajda
Löfli
Negritis, a vajda
Heisman nádor
warr_b
több mint 3 éve
Szerintem nem.Igen DeMondjuk elengedte Manét, megérdemli.Aki menni akar, azt bizony el kell engedni.
davemayer
Mikey
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Jaja, az ilyen outsource-olni kell simán, faszt veszkődjön idiótákkal az ember.Vegyél fel magad mellé egy indiai dispatchert, az majd elmagyarázza nekikjelenleg a vodafone indiának magyarázom hogy miért idióta kreténekTorres lesz azyou must be fun at parties 😀
Negritis, a vajda
Löfli
Negritis, a vajda
Heisman nádor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
* is. a Woy-féle csapat teli volt legendákkal.jaaa, bocs 😀Torres lesz azneee mááár
Negritis, a vajda
pedig még lehetett volna kicsit viccelődni, bővelkedtünk a kiváló játékosokban, ott volt Konchesky, Jovanovic, N'Gog, Joke Cole...
slowmotion
amúgy kihagytad Poulsent!! 😀
Negritis, a vajda
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Vegyél fel magad mellé egy indiai dispatchert, az majd elmagyarázza nekikjelenleg a vodafone indiának magyarázom hogy miért idióta kreténekTorres lesz azyou must be fun at parties 😀
Negritis, a vajda
Löfli
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
jelenleg a vodafone indiának magyarázom hogy miért idióta kreténekTorres lesz azyou must be fun at parties 😀
Negritis, a vajda
Löfli
több mint 3 éve
jaaa, bocs 😀Torres lesz azneee mááár
Negritis, a vajda
pedig még lehetett volna kicsit viccelődni, bővelkedtünk a kiváló játékosokban, ott volt Konchesky, Jovanovic, N'Gog, Joke Cole...
slowmotion
amúgy kihagytad Poulsent!! 😀
több mint 3 éve
Torres lesz azyou must be fun at parties 😀
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Torres lesz azneee mááár
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Torres lesz az
több mint 3 éve
meg Kuytre se illik, mert ő meg 2006-2012ezt nem értem, Glen Johnson tovább volt ott2007 és 2011 közöttEz mikor volt? 😀Én csak akkor szorítottam a poolnak mikor a világ legjobb játékosa ott játszott, de az is régen volt marYou mean rajtad kívül? 😊Fradi és Liverpool szurkoló meg remelem nincsen 😊sztem fradi szurkoló több van 😀ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀Ők vannak itt a legtöbben.
kaszo
Kampman
Negritis, a vajda
csebi
Sok divat 😀
warr_b
csebi
Fire Binotto!
csebi
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
ezt nem értem, Glen Johnson tovább volt ott2007 és 2011 közöttEz mikor volt? 😀Én csak akkor szorítottam a poolnak mikor a világ legjobb játékosa ott játszott, de az is régen volt marYou mean rajtad kívül? 😊Fradi és Liverpool szurkoló meg remelem nincsen 😊sztem fradi szurkoló több van 😀ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀Ők vannak itt a legtöbben.
kaszo
Kampman
Negritis, a vajda
csebi
Sok divat 😀
warr_b
csebi
Fire Binotto!
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ryan Babel? hát, végülis nagy arc volt a csávó2007 és 2011 közöttEz mikor volt? 😀Én csak akkor szorítottam a poolnak mikor a világ legjobb játékosa ott játszott, de az is régen volt marYou mean rajtad kívül? 😊Fradi és Liverpool szurkoló meg remelem nincsen 😊sztem fradi szurkoló több van 😀ritkán járok a soccer topikba, most beleolvastam, és hát elképesztő, egész életemben összesen nem láttam ennyi pool szurkolót 😀Ők vannak itt a legtöbben.
kaszo
Kampman
Negritis, a vajda
csebi
Sok divat 😀
warr_b
csebi
Fire Binotto!
csebi