Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
90+ ban öngól rúgni és ezzel nem bejutni a csoportkörbe.Mindezt Szerbiában.. Háát lesz pár álmatlan éjszakája a srácnak 😀
több mint 3 éve
maccabi 90. perces öngóllal megy 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
meg egy normális edzővel és rendesen összerakott kerettel ...ott még valami csoda folytán a harmadik kalap is meglehet a sorsoláson.egyenlítettek a csehek, hosszabbításra áll az is, mint a Zvezda-Maccabivezet a Qarabag a Viktoria ellen az első félidő végén 1:0-raÉn rájuk fogadtam hogy tovább mennek. Plzen nem volt vmi meggyőző az első meccsen, azért lett 0-0 mert kihagytak mindent az azeriek.
r.baggio
davemayer
a Benfica sima kettős győzelemmel megy a BL-be, a fradi tuti megkapja majd valahogy csoportellenfélnek az EL-ben a Dinamo Kijevet
r.baggio
Egyébként ez a Qarabag egy normális napot kifogó védelemmel simán meglett volna.
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ott még valami csoda folytán a harmadik kalap is meglehet a sorsoláson.egyenlítettek a csehek, hosszabbításra áll az is, mint a Zvezda-Maccabivezet a Qarabag a Viktoria ellen az első félidő végén 1:0-raÉn rájuk fogadtam hogy tovább mennek. Plzen nem volt vmi meggyőző az első meccsen, azért lett 0-0 mert kihagytak mindent az azeriek.
r.baggio
davemayer
a Benfica sima kettős győzelemmel megy a BL-be, a fradi tuti megkapja majd valahogy csoportellenfélnek az EL-ben a Dinamo Kijevet
r.baggio
Egyébként ez a Qarabag egy normális napot kifogó védelemmel simán meglett volna.
több mint 3 éve
meg is érdemeljük, hogy évekig ebben a posványban sínylődjünk... csak a nyíregyet oda-vissza!A megérdemléssel egyetértünk, de az oda-visszára még gyúrni kell! 😁
kristof
több mint 3 éve
Ahová még kakadu nem parancsolta!Hol nem?Horváth Feri? Itt volt már edző?Jöhet majd SzivicsDVTK-Vuki...végeMegérte. Szép munka 👍
Klaci79
peach
Klaci79
csebi
Kampman
több mint 3 éve
Már bukónak tűnik, feltámadtak a csehekegyenlítettek a csehek, hosszabbításra áll az is, mint a Zvezda-Maccabivezet a Qarabag a Viktoria ellen az első félidő végén 1:0-raÉn rájuk fogadtam hogy tovább mennek. Plzen nem volt vmi meggyőző az első meccsen, azért lett 0-0 mert kihagytak mindent az azeriek.
r.baggio
davemayer
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
hát meg azt is, hogy ők mit szeretnének 😀Mert Vukmirnak meg az egésznek ahogy intézve lett örültek?Legutoljára amikor DIósgyőr meccsekre jártam, az egyik alap rigmus, ami ellenféltől függetlenül elhangzott, az a Kuttor a kanyád kezdetű. Azt tippelném, hogy nem örülnének neki a helyi szurkolók.Lécci lécci vigyék el Kuttort, vele faszán lehet embékettőt nyerni!Horváth Feri? Itt volt már edző?Jöhet majd SzivicsDVTK-Vuki...végeMegérte. Szép munka 👍
Klaci79
peach
Klaci79
csebi
warr_b
Sixo
Szerintem ott is leszarja a tulaj, hogy a szurkolók mit szeretnének.
warr_b
tavalyi szezon végén egy dolog lett kiemelve, hogy Vukmir marad, mindenki más mehet, ennek megfelelően tényleg szinte az egész csapat kicserélődött, majd most pár forduló után kibasszák Vukmirt...
meg is érdemeljük, hogy évekig ebben a posványban sínylődjünk... csak a nyíregyet oda-vissza!
több mint 3 éve
egyenlítettek a csehek, hosszabbításra áll az is, mint a Zvezda-Maccabivezet a Qarabag a Viktoria ellen az első félidő végén 1:0-raÉn rájuk fogadtam hogy tovább mennek. Plzen nem volt vmi meggyőző az első meccsen, azért lett 0-0 mert kihagytak mindent az azeriek.
r.baggio
davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
győr-mosoni csapat - Paks - Fejér megyei csapat - DVTK - NB2-ből frissen feljutott csapat - tetszőleges nyugat-magyarországi csapat - budapesti csapatVolt már és újra lett! 😀Horváth Feri? Itt volt már edző?Jöhet majd SzivicsDVTK-Vuki...végeMegérte. Szép munka 👍
Klaci79
peach
Klaci79
csebi
Fire Binotto!
Bmeg indul az újabb kor Horváth Ferivel. Következő állomás Fehervar a minta alapján 😊
csebi
nagyjából ez az ő mintája, ami ismétlődhet, és persze adott esetben a változás jogát fenntartja
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
vezet a Qarabag a Viktoria ellen az első félidő végén 1:0-raÉn rájuk fogadtam hogy tovább mennek. Plzen nem volt vmi meggyőző az első meccsen, azért lett 0-0 mert kihagytak mindent az azeriek.
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
vezet a Qarabag a Viktoria ellen az első félidő végén 1:0-raA Zvezda-Maccabi meccs eléggé adja.
r.baggio
A Benfica tükörsima.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
vezet a Qarabag a Viktoria ellen az első félidő végén 1:0-ra

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Volt már és újra lett! 😀Horváth Feri? Itt volt már edző?Jöhet majd SzivicsDVTK-Vuki...végeMegérte. Szép munka 👍
Klaci79
peach
Klaci79
csebi
Fire Binotto!
Bmeg indul az újabb kor Horváth Ferivel. Következő állomás Fehervar a minta alapján 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Volt már és újra lett! 😀Horváth Feri? Itt volt már edző?Jöhet majd SzivicsDVTK-Vuki...végeMegérte. Szép munka 👍
Klaci79
peach
Klaci79
csebi
több mint 3 éve
Douglas Luiz szögletből betalált a Bolton ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 546
HusztiHol nem?Horváth Feri? Itt volt már edző?Jöhet majd SzivicsDVTK-Vuki...végeMegérte. Szép munka 👍
Klaci79
peach
Klaci79
csebi
Kampman
több mint 3 éve
Mert Vukmirnak meg az egésznek ahogy intézve lett örültek?Legutoljára amikor DIósgyőr meccsekre jártam, az egyik alap rigmus, ami ellenféltől függetlenül elhangzott, az a Kuttor a kanyád kezdetű. Azt tippelném, hogy nem örülnének neki a helyi szurkolók.Lécci lécci vigyék el Kuttort, vele faszán lehet embékettőt nyerni!Horváth Feri? Itt volt már edző?Jöhet majd SzivicsDVTK-Vuki...végeMegérte. Szép munka 👍
Klaci79
peach
Klaci79
csebi
warr_b
Sixo
Szerintem ott is leszarja a tulaj, hogy a szurkolók mit szeretnének.

több mint 3 éve
Hol nem?Horváth Feri? Itt volt már edző?Jöhet majd SzivicsDVTK-Vuki...végeMegérte. Szép munka 👍
Klaci79
peach
Klaci79
csebi
több mint 3 éve
ACsankJani jó lesz 😏
több mint 3 éve
Legutoljára amikor DIósgyőr meccsekre jártam, az egyik alap rigmus, ami ellenféltől függetlenül elhangzott, az a Kuttor a kanyád kezdetű. Azt tippelném, hogy nem örülnének neki a helyi szurkolók.Lécci lécci vigyék el Kuttort, vele faszán lehet embékettőt nyerni!Horváth Feri? Itt volt már edző?Jöhet majd SzivicsDVTK-Vuki...végeMegérte. Szép munka 👍
Klaci79
peach
Klaci79
csebi
warr_b
több mint 3 éve
szerintem igen, legutóbb a III. kerületnél látták, de ott szerintem nem marasztaltákPinyő szabad? 😀Horváth Feri? Itt volt már edző?Jöhet majd SzivicsDVTK-Vuki...végeMegérte. Szép munka 👍
Klaci79
peach
Klaci79
csebi
Klaci79

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Pinyő szabad? 😀Horváth Feri? Itt volt már edző?Jöhet majd SzivicsDVTK-Vuki...végeMegérte. Szép munka 👍
Klaci79
peach
Klaci79
csebi
több mint 3 éve
Lécci lécci vigyék el Kuttort, vele faszán lehet embékettőt nyerni!Horváth Feri? Itt volt már edző?Jöhet majd SzivicsDVTK-Vuki...végeMegérte. Szép munka 👍
Klaci79
peach
Klaci79
csebi