Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
GM Mbappé állítólag Rashfordot vinné Párizsba.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
talán csak az, hogy az Arsenalról beszélünk, baszkiArsenal bajnok lesz, csak szólok. Nincs egyetlen érvem sem ellene.Tavaly arról volt szó hogy a City és a Pool mérföldekkel van mindenki előtt. Szerintem ez akkor is hülyeség volt, most is az. Egy csatár ment egy csatár jött, nem értem mire ez a nagy kriptahangulat. Nehogy már egy Arsenal legyen a mérce....Ezért jó ha rögtön év elején elengedi az ember a bajnoki cím reményét. 😊az a baj, hogy ez négy pont hátrány a Szitihez képest, tenger sérülttel, plusz egy eltiltottal, és hát tavaly sem sikerült a hatpontos meccseket hozni.Már itt elmegy szépen a Pool bajnoki címe....Két forduló után, persze.
ThundersNFL a Jobbágy
Mikey
slowmotion
Szerintem közel se leszünk a Cityhez, ami fine nekem.
Kezd öregedni a keret és elkezdődött egy új generáció kinevelése. Elliott kezdett és a mezőny legjobbja volt. Carvalho 3ból 3szor állt be csereként. Ez két 19 éves srác. Nunez 23, Diaz 25. Hozzájuk jön még Jones majd 21 éves és Konate hátulra 23.
Mi mindenhova nem tudunk 50-70 milliókért akarnánk klasszist igazolni. Klopp alatt kétszer vettünk peak-en lévő klasszis játékost nagyon nagy összegekért: van Dijk és Allison. Meg is lett az eredmény mert jöttek a kupák de várni is kellett 3-4 évet az újabb nagy költésre, Darwin.
Nekünk ki kell nevelnünk olcsó megoldásokat házon belül, mert nem lesz kolbászból a kerítés. Kell, neveljünk ki saját meghatározó embereket mint TAA, mint a kukázott Robertson de mondhatnám Hendersont is, akit kutyázott elég sok mindenki Klopp előtt (meg az elején alatt is). Millner is ingyen jött meg Matip is anno. Ezek gerinc játékosai voltak a sikereknek, de kell az új generáció.
Az újkori "aranykor" mert igen Pool szurkolóként ez a 3-5 év az volt az előző 20+ után alapemberei lassan kifutnak. Kimondva nincs, hogy építkező év lesz mert a keret nagyon jó így is, de ha a prime keretet nézem, akik nyertéka címeket (Ali-TAA-Matip-VvD-Rob-Fab-Hend-Thi-Mané-Firm-Mo) csak Trent van 28 év alatt és egyre többen 30-asok. Kell a fiatalítás.
Ha mindezek mellett versenyben leszünk a bajnoki címért remek volna de szerintem nem leszünk. Nunez tegnap jól megmutatta honnan jött (jó a Luis hasonlat), nem is baj, hogy hamar kiderült, hogy ki lehet zökkenteni. A stáb tudja mire kell majd figyelni később és úgy kezelik. Klopp is elmondta h tiszta piros volt (kérdés se lehet szerintem) és hogy dolgoznak rajta, hogy bírja majd a provokációt mert jönni fog az tuti folyton ezek után meg főleg.
alatriste
Oké sok a sérült, a Klopp mágia kifulladt, pech, csóróság... stb. Év eleje van, fel kell vegye mindenki a ritmust. A szezon úgyis a vb után fog eldőlni, amikor mindenki visszatér a csapataihoz
FLZOLI
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Arsenal bajnok lesz, csak szólok. Nincs egyetlen érvem sem ellene.Tavaly arról volt szó hogy a City és a Pool mérföldekkel van mindenki előtt. Szerintem ez akkor is hülyeség volt, most is az. Egy csatár ment egy csatár jött, nem értem mire ez a nagy kriptahangulat. Nehogy már egy Arsenal legyen a mérce....Ezért jó ha rögtön év elején elengedi az ember a bajnoki cím reményét. 😊az a baj, hogy ez négy pont hátrány a Szitihez képest, tenger sérülttel, plusz egy eltiltottal, és hát tavaly sem sikerült a hatpontos meccseket hozni.Már itt elmegy szépen a Pool bajnoki címe....Két forduló után, persze.
ThundersNFL a Jobbágy
Mikey
slowmotion
Kezd öregedni a keret és elkezdődött egy új generáció kinevelése. Elliott kezdett és a mezőny legjobbja volt. Carvalho 3ból 3szor állt be csereként. Ez két 19 éves srác. Nunez 23, Diaz 25. Hozzájuk jön még Jones majd 21 éves és Konate hátulra 23.
Mi mindenhova nem tudunk 50-70 milliókért akarnánk klasszist igazolni. Klopp alatt kétszer vettünk peak-en lévő klasszis játékost nagyon nagy összegekért: van Dijk és Allison. Meg is lett az eredmény mert jöttek a kupák de várni is kellett 3-4 évet az újabb nagy költésre, Darwin.
Nekünk ki kell nevelnünk olcsó megoldásokat házon belül, mert nem lesz kolbászból a kerítés. Kell, neveljünk ki saját meghatározó embereket mint TAA, mint a kukázott Robertson de mondhatnám Hendersont is, akit kutyázott elég sok mindenki Klopp előtt (meg az elején alatt is). Millner is ingyen jött meg Matip is anno. Ezek gerinc játékosai voltak a sikereknek, de kell az új generáció.
Az újkori "aranykor" mert igen Pool szurkolóként ez a 3-5 év az volt az előző 20+ után alapemberei lassan kifutnak. Kimondva nincs, hogy építkező év lesz mert a keret nagyon jó így is, de ha a prime keretet nézem, akik nyertéka címeket (Ali-TAA-Matip-VvD-Rob-Fab-Hend-Thi-Mané-Firm-Mo) csak Trent van 28 év alatt és egyre többen 30-asok. Kell a fiatalítás.
Ha mindezek mellett versenyben leszünk a bajnoki címért remek volna de szerintem nem leszünk. Nunez tegnap jól megmutatta honnan jött (jó a Luis hasonlat), nem is baj, hogy hamar kiderült, hogy ki lehet zökkenteni. A stáb tudja mire kell majd figyelni később és úgy kezelik. Klopp is elmondta h tiszta piros volt (kérdés se lehet szerintem) és hogy dolgoznak rajta, hogy bírja majd a provokációt mert jönni fog az tuti folyton ezek után meg főleg.
alatriste
Oké sok a sérült, a Klopp mágia kifulladt, pech, csóróság... stb. Év eleje van, fel kell vegye mindenki a ritmust. A szezon úgyis a vb után fog eldőlni, amikor mindenki visszatér a csapataihoz
FLZOLI
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
A szezon úgyis a vb után fog eldőlni, amikor mindenki visszatér a csapataihozErről még mindig nem beszélnek eleget szerintem, másfél hónapra fognak leállni a top bajnokságok, azért ilyenre nem mostanában volt példa (és lehet nyugodtan ncaa-t nézni majd a tv-ben végre)
FLZOLI

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Tavaly arról volt szó hogy a City és a Pool mérföldekkel van mindenki előtt. Szerintem ez akkor is hülyeség volt, most is az. Egy csatár ment egy csatár jött, nem értem mire ez a nagy kriptahangulat. Nehogy már egy Arsenal legyen a mérce....Ezért jó ha rögtön év elején elengedi az ember a bajnoki cím reményét. 😊az a baj, hogy ez négy pont hátrány a Szitihez képest, tenger sérülttel, plusz egy eltiltottal, és hát tavaly sem sikerült a hatpontos meccseket hozni.Már itt elmegy szépen a Pool bajnoki címe....Két forduló után, persze.
ThundersNFL a Jobbágy
Mikey
slowmotion
alatriste
több mint 3 éve
Mivel a klub felépítése szerkezetileg hibás, a tulajdonos nem motivált ennek kijavításában, így gyakorlatilag mindegy is az eredmény. Stadion sincs jelenleg, edzőnk sincs, a keret hiányos.😕Ezt már nem vette be senki. Révész ugyanúgy idevezérelt tulajdonos, mint a többi NER-es, szó szerint egy fillért sem rak bele a csapatba, a tévés pénzekből élünk. Minden év elején elmondják, hogy a cél az első hat hely valamelyike, aztán látszik az igazolásokon, hogy ez nem így van. Szegény ember, aki ígérni sem tud,Főleg úgy, hogy valahol azt olvastam, az előzetes elvárás az 1-5. hely volt... 😮Nyíregyről három forduló után kibaszták Feczkót 😊Mindezt úgy, hogy az 5 edzőmeccsen talán 1 gólt szerzett az A-csapat. Tehát ha jól emlékszem, nyolc meccs, egy rúgott gól... Sovány...
Három 1-0-ás vereséggel kezdtek.
warr_b
Szokol
warr_b
Szokol
Pedig gondolom nem csak én néznék inkább egy Szparit az nb1-ben, mintsem egy Felcsútot vagy Mezőkövesdet.
warr_b
több mint 3 éve
😕Ezt már nem vette be senki. Révész ugyanúgy idevezérelt tulajdonos, mint a többi NER-es, szó szerint egy fillért sem rak bele a csapatba, a tévés pénzekből élünk. Minden év elején elmondják, hogy a cél az első hat hely valamelyike, aztán látszik az igazolásokon, hogy ez nem így van. Szegény ember, aki ígérni sem tud,Főleg úgy, hogy valahol azt olvastam, az előzetes elvárás az 1-5. hely volt... 😮Nyíregyről három forduló után kibaszták Feczkót 😊Mindezt úgy, hogy az 5 edzőmeccsen talán 1 gólt szerzett az A-csapat. Tehát ha jól emlékszem, nyolc meccs, egy rúgott gól... Sovány...
warr_b
Szokol
warr_b
Szokol
Pedig gondolom nem csak én néznék inkább egy Szparit az nb1-ben, mintsem egy Felcsútot vagy Mezőkövesdet.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ezt már nem vette be senki. Révész ugyanúgy idevezérelt tulajdonos, mint a többi NER-es, szó szerint egy fillért sem rak bele a csapatba, a tévés pénzekből élünk. Minden év elején elmondják, hogy a cél az első hat hely valamelyike, aztán látszik az igazolásokon, hogy ez nem így van. Szegény ember, aki ígérni sem tud,Főleg úgy, hogy valahol azt olvastam, az előzetes elvárás az 1-5. hely volt... 😮Nyíregyről három forduló után kibaszták Feczkót 😊Mindezt úgy, hogy az 5 edzőmeccsen talán 1 gólt szerzett az A-csapat. Tehát ha jól emlékszem, nyolc meccs, egy rúgott gól... Sovány...
warr_b
Szokol
warr_b
több mint 3 éve
no de elölről, vagy hátulról?Főleg úgy, hogy valahol azt olvastam, az előzetes elvárás az 1-5. hely volt... 😮Nyíregyről három forduló után kibaszták Feczkót 😊Mindezt úgy, hogy az 5 edzőmeccsen talán 1 gólt szerzett az A-csapat. Tehát ha jól emlékszem, nyolc meccs, egy rúgott gól... Sovány...
warr_b
Szokol
warr_b
több mint 3 éve
Főleg úgy, hogy valahol azt olvastam, az előzetes elvárás az 1-5. hely volt... 😮Nyíregyről három forduló után kibaszták Feczkót 😊Mindezt úgy, hogy az 5 edzőmeccsen talán 1 gólt szerzett az A-csapat. Tehát ha jól emlékszem, nyolc meccs, egy rúgott gól... Sovány...
warr_b
Szokol

több mint 3 éve
Ezért jó ha rögtön év elején elengedi az ember a bajnoki cím reményét. 😊az a baj, hogy ez négy pont hátrány a Szitihez képest, tenger sérülttel, plusz egy eltiltottal, és hát tavaly sem sikerült a hatpontos meccseket hozni.Már itt elmegy szépen a Pool bajnoki címe....Két forduló után, persze.
ThundersNFL a Jobbágy
Mikey
slowmotion

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nyíregyről három forduló után kibaszták Feczkót 😊Mindezt úgy, hogy az 5 edzőmeccsen talán 1 gólt szerzett az A-csapat. Tehát ha jól emlékszem, nyolc meccs, egy rúgott gól... Sovány...
warr_b
több mint 3 éve
az a baj, hogy ez négy pont hátrány a Szitihez képest, tenger sérülttel, plusz egy eltiltottal, és hát tavaly sem sikerült a hatpontos meccseket hozni.Már itt elmegy szépen a Pool bajnoki címe....Két forduló után, persze.
ThundersNFL a Jobbágy
Mikey
több mint 3 éve
Nyíregyről három forduló után kibaszták Feczkót 😊 Három 1-0-ás vereséggel kezdtek.

több mint 3 éve
Már itt elmegy szépen a Pool bajnoki címe....Két forduló után, persze.
ThundersNFL a Jobbágy
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2022/08/15/kasper-larsen-fehervar-igazolas-vedo/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Egyaltalan nem volt nevetseges. Teljesen igaza volt, egy teljesen arrogans es nagypofaju reakcio volt, teljesen szant szandekkal visszalegyintett a jatekos iranyaba a kezevel amolyan „bazd meg az anyad, kis kocsog, takarodjal” stilusban, peche volt, hogy a csavo kozel volt hozza, emiatt pont nyakmagassagba lenditett oda.Pontosan, nem is értettem az elnökük reakcióját. Az egy nevetséges kiállítás volt, noha szvsz a 2 eset nem ugyanaz, itt Nunezt ki kellett állítani, csak nem ok nélkül cselekedte amit tett.Ez a Nunez kiállítás tipikus peldája annak amikor a védőt ugyanannyira kellene eltiltani mint őt - miért engedik hogy így provokálják a játékosokat? Lenne egy ilyen itélet mindjárt meggondolná hogy lökdösse a másikat.Mert a Szoboszlai eset mi volt? Az számomra egészen röhejes, ilyen alapon kb meccsenként 5-6 játékost szórhatnának ki
Nem azt mondom hogy Nunez okos (...), de videó alapjan simán el kellene tiltani a védőt is.
davemayer
r.baggio
davemayer
Nem allitottam volna ki en sem, de sargaztam volna ot is meg az ellenfelet is a rangatasert, de ahogy az elnok mondta, maga a mozdulat tukrozte az arroganciat, nem veletlenul volt ideges, egy 21 eves szaros nehogy mar ekkora arccal reagaljon le helyzeteket. Szoboszlainak minden 2. valogatott meccsen is vannak ilyen dolgai, amikor a testbeszedebol azt erzed egybol, hogy a kepe nem fer be az univerzumba. (Es akkor most nem emlitek meg olyan belsos dolgokat, amik nem jutottak el a mezei nezokig, hazon belulrol. 😀)
Lehet ezt alazattal is csinalni, en ezt az utat tamogatom. Es egyebkent jo ideje azt erzem, hogy Szoboszlainal hatar a csillagos eg, viszont a legnagyobb ellensege sajat maga lesz, a hozzaallasa.
Ami a Nunez-szitut illeti, mar az elso meccsen is lehetett erezni egyebkent, hogy benne van a „Suarez-ver”. Zsenialis a gyerek, a focihoz ert, de egyebkent egy kifejezetten heves vermersekletu, buta es meggondolatlan pali, akinek azert konnyen el tud gurulni a gyogyszere. Egy PL-ben, ahol elso blikkre hulyere gyilkolnak teged, masodikra viszont, ha ez sem jon be, akkor meg folyton provokalnak, jo lenne, ha elovenne az ikujat, mert heti szinten talalkozni fog hasonlo kostolgatasokkal.
Mint irtam, az elso heten is lehetett rajta erezni, hogy baromira le kell huteni, mert ott is volt ket-harom esetben, amikor racsusztak, megloktek, kakaskodtak szogletnel, o meg oriasi pofaval egybol odaszolt az ellenfelnek. Az egyiknel neztem is, mert olyan hirtelen mozdulatot tett, azt hittem, reflexbol oda fog fejelni vagy lokni az ellenfelre.
több mint 3 éve
Pontosan, nem is értettem az elnökük reakcióját. Az egy nevetséges kiállítás volt, noha szvsz a 2 eset nem ugyanaz, itt Nunezt ki kellett állítani, csak nem ok nélkül cselekedte amit tett.Ez a Nunez kiállítás tipikus peldája annak amikor a védőt ugyanannyira kellene eltiltani mint őt - miért engedik hogy így provokálják a játékosokat? Lenne egy ilyen itélet mindjárt meggondolná hogy lökdösse a másikat.Mert a Szoboszlai eset mi volt? Az számomra egészen röhejes, ilyen alapon kb meccsenként 5-6 játékost szórhatnának ki
Nem azt mondom hogy Nunez okos (...), de videó alapjan simán el kellene tiltani a védőt is.
davemayer
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez a Nunez kiállítás tipikus peldája annak amikor a védőt ugyanannyira kellene eltiltani mint őt - miért engedik hogy így provokálják a játékosokat? Lenne egy ilyen itélet mindjárt meggondolná hogy lökdösse a másikat.Azért csinálhatta volna okosabban is
davemayer
több mint 3 éve
Ez a Nunez kiállítás tipikus peldája annak amikor a védőt ugyanannyira kellene eltiltani mint őt - miért engedik hogy így provokálják a játékosokat? Lenne egy ilyen itélet mindjárt meggondolná hogy lökdösse a másikat.Mert a Szoboszlai eset mi volt? Az számomra egészen röhejes, ilyen alapon kb meccsenként 5-6 játékost szórhatnának ki
davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ez a Nunez kiállítás tipikus peldája annak amikor a védőt ugyanannyira kellene eltiltani mint őt - miért engedik hogy így provokálják a játékosokat? Lenne egy ilyen itélet mindjárt meggondolná hogy lökdösse a másikat.Nem azt mondom hogy Nunez okos (...), de videó alapjan simán el kellene tiltani a védőt is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez Juhár Támas mekkora egy balfaszMiatta kellett a Váczizolinak a VASASból eljönni, majd jó. Patkányként eltakarodott a süllyedő hajóról. Sógor is segített benne sokat.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Ez Juhár Támas mekkora egy balfasz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Jövő héten nyeretlenek derbije az Old Traffordban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz