Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 742 — "Montoya por favor!"
Gyönyörű assist

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 947 — Whoops, looks like something went wrong.
Jo ez a vedo, felmenteskent odarugta 3 meterre a kapu elott allo Traorenak a labdat. xD

több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
No ez mi volt

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 562 — Omar's Coming Yo!
Egy ilyen ír csapat mi a túrót keres ezen a szinten? Amikor meg követtem a magyar klubcsapatokat nemzetközi kupákban, ilyen csapatok júliusban már kiestek és egy Európa ligáért már komolyabb bajnokságok 5-6.helyezettjével kellett játszani.
Klaci79
Nagyon megváltozott a lebonyolítási rendje az európai kupasorozatoknak, és pluszba indult még egy sorozat is.
tüsi91
mindenesetre kurva nagy mák, hogy ezek a Fradi ellenfelei, náluk csak erősebb ellenfél jöhetett volna.
deyell
Azert a kurva nagy makert meg kellett dolgozni az elmult harom evben.

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 993
Egy ilyen ír csapat mi a túrót keres ezen a szinten? Amikor meg követtem a magyar klubcsapatokat nemzetközi kupákban, ilyen csapatok júliusban már kiestek és egy Európa ligáért már komolyabb bajnokságok 5-6.helyezettjével kellett játszani.
Klaci79
Pár évvel ezelőtt meg fordítva volt. Ilyen komolyabb bajnokságok csapatai kérdezték hogy mik ezek a magyar csapatok ezen a szinten 😂
jobbágy#JC6
Arra emlékszem is, hogy baromi nehéz volt főtáblán meccset nyerni. Most meg sima csoportmeccs.
több mint 3 éve
Klaci79
Nagyon megváltozott a lebonyolítási rendje az európai kupasorozatoknak, és pluszba indult még egy sorozat is.
tüsi91
Na erről lemaradtam…mármint a konfekti liga megvan, de ha itt ilyenek vannak…mi van ott?!
több mint 3 éve
Klaci79
Ezt attól a két csapattól kérdezd, akiket kiütöttek 😊
Bálesz
Mint például a Shkupi nevű csapat szurkolóit? Azt sem tudom milyen ország, most hallom életemben először…a ludogorecet legalább ismerem, de tőlük kikaptak…jó kis csoportmeccsek lesznek így 🤣
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 490 — Sworn to the Dark
Klaci79
tüsi91
mindenesetre kurva nagy mák, hogy ezek a Fradi ellenfelei, náluk csak erősebb ellenfél jöhetett volna.

built for this shit

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Klaci79
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 045
Klaci79
Pár évvel ezelőtt meg fordítva volt. Ilyen komolyabb bajnokságok csapatai kérdezték hogy mik ezek a magyar csapatok ezen a szinten 😂
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Klaci79
Ezt attól a két csapattól kérdezd, akiket kiütöttek 😊

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Ez a Paszka hatalmas tanar.

több mint 3 éve
Mmaee kapufa
na jött a gól

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Volt mar iden olyan, hogy Tokmag egy kulcspasszt jol oldott meg?
Kenny
Kulcspassz? Labdát normálisan átvenni is nagy feladat neki mostanában.

De a kezdőcsapat fix, az a lényeg.

több mint 3 éve
Másnál is szaggatott az adás?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
na meg vagy negyet.

több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Szerencsére Tokmac tartja a formáját.
több mint 3 éve
Volt mar iden olyan, hogy Tokmag egy kulcspasszt jol oldott meg?

több mint 3 éve
nem nyer ma a Fradi akkor felmondhat mindenki

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
 www.youtube.com/watch?v=OOEJb5xausQ&t=3s

Nem lehetett nem nekik drukkolni abban az évben.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 947 — Whoops, looks like something went wrong.
De tok mindegy, mert Tuchel egy tamadogyilkos. Az o rendszerebe mindenki ledaralodik, legyen az barmennyire jo tamadojatekos. Tul sokat kell vedekezni es hatraszaladgalni a tamadoinak, emiatt meg a tamadasepitesnel konkretan soha nincs csatar, aki utemben tudna erkezni a tamadassal, es aki eronletben ezt normalisan birna.
Stez
Létezik a világon egyáltalán systemfit játékos, aki bírná ezt?
Hanni
Hat 3-4-2-1-ben szerintem nem igazan van verbeli kilences, akinek fekudne a Tuchel-fele rendszer, ezert is van az, hogy Tuchel jobbara sosem befejezo csatarokat hasznal, mivel o ugy gondolkozik a csatarban is, hogy az majd be fog neki segiteni a vedekezesben is. Ezert ilyen Firmino-fele, brusztolos forwardokat akar, akik allandoan rohangalnak hatra, kerik el a labdat es besegitenek a szervezesben.

Aubat igazabol azert is fujtak fel a Chelsea-nel, mert a BVB-nel 30 golokat rugdosott Tuchel iranyitasa alatt.

Csak azert sokan elfelejtik, hogy Auba akkor a prime eveiben jart, azota viszont sokkal lassabb lett, de ami viszont a lenyeg, hogy Tuchel a Dortmundnal 106 meccsbol 18(!) meccsen nyomatta a 3-4-2-1-et, a Chelsea-ben viszont 94 meccsbol 54-szer volt ez a szisztemaja. Elotte Wenger sem favorizalta ezt a felallast, majd Arteta sem, ugyhogy azt sem lehetne mondani, hogy Auba masnal megtanulta ezt az adott szerepkort.

Tehat a Dortmundnal fit volt meg Tuchellel is Auba, mert nem igazan akarta felforgatni harom ev alatt sem a BVB-t, viszont a Chelsea-t total felforgatta, aminek az eredmenye az, hogy 3-4-2-1-es rendszerre valtott, ami miatt a tamadoegyseg teljesen elveszett, igazabol van egy szem Mount, aki az elmult masfel evben hetrol hetre hozni tudta magat korulbelul, egyebkent meg zabalja el a csapat a tamadokat.

Mivel Auba teljesen mas szerepkorbe kerulne, mint amit a Dortmundnal jatszott, igy azert aligha fogja mar tudni teljesiteni azt, amire szuksege lenne Tuchelnek.

A kerdesedre valaszolvan, en a jelenlegi top csatarok kozul talan Kane-t tudnam mondani, aki szerintem meg valoszinuleg fit is lenne, de szvsz az o hatekonysaga is visszaesne, lone neked evente 20-25 golt, de nem termelne ugy, amivel kb. elvisz a hatan egy csapatot, es golkiralyi cimekert verseng. Plusz Kane is 30 lesz, ergo neki is hamarosan elkezd azert csokkenni a teherbirasa, kopik majd a sebessege, igy ot foleg hamar ledaralna egy Tuchel-fele Chelsea.

Igazabol azt nem ertem Tuchelben, miert erolteti a 3-4-2-1-et, amikor szemmel lathatoan nem klappolnak a keretben levo tamadok hozza, mikozben a BVB-ben meg sokkal tamadobb felfogasu rendszerekben pluszt tudott kihozni a fiatalokbol is. Persze Tuchel sokszor megmondta, hogy minden a jo vedelemmel kezdodik, ebben a rendszerben pedig rohadt eros hatso tengelyt rakott ossze, amit alig lehetett egy even at feltorni, ez hozott is neki egy BL-gyozelmet, ami oriasi bravur volt, viszont az elmult egy evben meg megallt a tudomany es elol barkit eroltet, nem igazan mukodott, raadasul elegge kiegette a teljes tamadoegyseget.

Nekem egyebkent ez hianyzik Tuchelbol, hogy emiatt altalaban abszolut nem tud belenyulni a meccsekbe, hogyha baj van, nem tud megujulni.

több mint 3 éve
A Fradi kezdőben nincs Esiti, Mercier, Marquinhos...
Gergőbácsi
De legalább ismét sosem látott belső védő párossal játszunk, meg ott a csoda argentin is a kezdőben. Dögöljek meg, ha értem Csercseszovot 😀

Mondjuk hogy a várható ívelgetéseknél ki nyeri tőlünk a fejpárbajokat, az egyelőre rejtély.

több mint 3 éve
A Fradi kezdőben nincs Esiti, Mercier, Marquinhos...

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 660 — Poloska confirmed
De tok mindegy, mert Tuchel egy tamadogyilkos. Az o rendszerebe mindenki ledaralodik, legyen az barmennyire jo tamadojatekos. Tul sokat kell vedekezni es hatraszaladgalni a tamadoinak, emiatt meg a tamadasepitesnel konkretan soha nincs csatar, aki utemben tudna erkezni a tamadassal, es aki eronletben ezt normalisan birna.
Stez
Létezik a világon egyáltalán systemfit játékos, aki bírná ezt?