Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 928 — The Mathematician
Szóval a bíró hozzon rossz döntést mer az a foci

Ok

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 344
Hogyan tartsd a felszínen Zsuzsit című cikkünk következik:

m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-birosag-ele-allt-a-magyar-gorogon-palyara-ugro-szurkolo-2930929

😆
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 936
"Van egy kis szívfájdalmam, noha az elsők között kardoskodtam a VAR mellett. Amikor azt méricskélték, hány milliméteren múlt, hogy nem volt kint a labda, midőn Japán gólt szerzett Spanyolország ellen, úgy éreztem: az informatikusok, a matematikusok egyet előre-, a labdarúgó-játékvezetők egyet hátraléptek a futball rendszerében. Jól emlékszünk a fotókra, mémekre, amelyek azokban a napokban bejárták az internetet, és bár a számítógép döntését elfogadom, nekem ez az egész kicsit életidegen a labdarúgástól. Talán régimódi vagyok, de amikor a játékvezető csak a saját szemére hagyatkozhatott, százból százszor kirúgást ítélt volna abban a helyzetben, és lehet, hogy a számítógép szerint tévedek, tudom, hogy chip van a labdában, és elfogadom a döntést – mégis számomra kicsit szívfájdító ez az egész. Mert nekem a játékvezetés nem csupán abból áll, hogy pontosan tudom a szabályokat, és azokat a megfelelő pillanatban helyesen alkalmazom is, hanem ahogyan mi magunk között mondani szoktuk, menedzseljük a mérkőzést – érzék kell ahhoz, hogy az adott pillanatban eltaláld, mire van szükség, hogy a mérkőzés rendben, nyugalomban mehessen tovább. Minél többet használjuk a számítógépet, annál inkább kihalnak az igazi egyéniségek. Erről egészen konkrét, közeli példát mondhatok. Puhl Sándor talán nem tudta fejből mondani a szabálykönyvet, de úgy vezette a mérkőzést, úgy irányította az eseményeket, hogy a vitatható döntést is elfogadta tőle mindenki. És ez a titok, ehhez nem kellett neki számítógép. Nekem az a fontos, hogy ne a gépek vezessék a mérkőzést, hanem egy ember, aki érti és érzi, mire van szükség, hogy a játék, a játékos legyen főszerepben."
 www.nemzetisport.hu/foci-vb-2022/a-vb-jatekvezetoi-tanulsaga-informatikusok-elore-birok-hatra-2930899
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 125 — LIGHTS OUT!
Ámen

több mint 3 éve
Majd szóljatok, ha a ti csapatotok is tud ilyen minőségi szögletet rúgni. Már ekkor is látszott, hogy a kisszögleté a jövő.

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 936
 locationfootball.wordpress.com/2022/12/20/a-2022-es-vilagbajnoksag-taktikai-trendjei-a-magasabb-minosegu-lovesek-a-szelesebb-jatek-es-a-labdabirtoklas-nem-jelentett-gyozelmet/#more-713
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 584 — je suis poloska
 sportposzt.com/a-24-eves-kylian-mbappe-rakott-rendet-a-franciak-oltozojeben-a-vb-donto-szuneteben-video/?fbclid=IwAR1z5RnQyoSgZUvmRkKedwAyVzQGOCIlZFi25w_0qGHZRYBnCNQVMqeDFRE

mekkora motivátor ez a dösamp 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 30 902 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
@warr_b AFF-kupát követed? tegnap jó kis upsettel indult a torna, Kambodzsa 3-2-re verte Fülöp-szigeteket, de a többin eddig jött a papírforma
Löfli
Jaja, na vajon idén Thaiföld vagy Vietnám nyeri? 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 421 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
@warr_b AFF-kupát követed? tegnap jó kis upsettel indult a torna, Kambodzsa 3-2-re verte Fülöp-szigeteket, de a többin eddig jött a papírforma

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Jaj de várom már. Kíváncsi vagyok, Gianni zseniális ötlet zsákjából mit húz még elő amivel tovább javíthatja a vb-t.

több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 422 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
 www.youtube.com/watch?v=dsB3E3_Z2bo

A 3-at azt inkább átugrottam

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Gondolom cserének jön Sepe mögé

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 936
 port.hu/cikk/magazin/7-jatekos-aki-egyetlen-meccs-alatt-tette-tonkre-a-sajat-karrierjet/article-89638?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=content
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 936
 index.hu/sport/futball/2022/12/20/sport-televizio-amc-mikro-calcio-titkai-sorozat-olasz-labdarugas/
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 354 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 772 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A kopasznak mekkora ötletei vannak

Sixo
Valaki törölje már le a 🐫 nyálat a buksijáról mert csillog amikor nagy ötlete támad

több mint 3 éve
A kopasznak mekkora ötletei vannak

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 103 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
 index.hu/sport/futball/2022/12/19/utolso-utjara-kisertek-szinisa-mihajlovicsot/

kommentár nélkül...
több mint 3 éve
A dontobol az elso es a 2hosszabbitast lattam no meg a tiziket.
Embapè 22 evesen van am fasza.3 bunteto bevagni igy.nem mindennapi.
YoungZeeZee
meg a "nő"-jének is 😊
NB2
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 29 633 — nabege2@yahoo.com
YoungZeeZee
meg a "nő"-jének is 😊
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 936
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 936
A malaga legyurte a playoffos alavest!
több mint 3 éve
Ahhhhhh, nem bírom 😆

sport.mandiner.hu/cikk/20221218_dzsudzsak_balazs_boldog_vagyok_hogy_a_vilag_legnagyobb_jatekosai_is_befogadtak
jobbágy#JC6
Kemény anyag:
Mennyire kell egoistának lenni ha az utolsó meccséről ilyet emel ki ?
még a gólpasszhoz is közel jártam az első félidőben,
Hálásak leszünk érte:
Mindig számíthat rám a magyar labdarúgás, ha csak tanácsra vagy bármi egyébre is volna szükség, én itt leszek.
Amikor találkozol egy régi csapattarssal akivel tudod hogy soha többet nem beszélsz, de jopofizol. Ő meg erre büszke 😀
leballagott a lobbiba Roberto Carlos és odaszólt nekem, hogy „ugyanaz ám a számom még mindig!” és szó szerint számon kérte, hogy miért nem hívom fel
Toca
Konkrétan ez az interjú a best. Egy másik univerzum
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 895 — Vikings fan
Ahhhhhh, nem bírom 😆

sport.mandiner.hu/cikk/20221218_dzsudzsak_balazs_boldog_vagyok_hogy_a_vilag_legnagyobb_jatekosai_is_befogadtak
jobbágy#JC6
Kemény anyag:
Mennyire kell egoistának lenni ha az utolsó meccséről ilyet emel ki ?
még a gólpasszhoz is közel jártam az első félidőben,
Hálásak leszünk érte:
Mindig számíthat rám a magyar labdarúgás, ha csak tanácsra vagy bármi egyébre is volna szükség, én itt leszek.
Amikor találkozol egy régi csapattarssal akivel tudod hogy soha többet nem beszélsz, de jopofizol. Ő meg erre büszke 😀
leballagott a lobbiba Roberto Carlos és odaszólt nekem, hogy „ugyanaz ám a számom még mindig!” és szó szerint számon kérte, hogy miért nem hívom fel
több mint 3 éve
Ahhhhhh, nem bírom 😆