Soccer
Ok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-birosag-ele-allt-a-magyar-gorogon-palyara-ugro-szurkolo-2930929
😆
www.nemzetisport.hu/foci-vb-2022/a-vb-jatekvezetoi-tanulsaga-informatikusok-elore-birok-hatra-2930899
Salt Bae has been banned from prestigious football tournament following World Cup fiasco. pic.twitter.com/xO3WGCqDyM
— SPORTbible (@sportbible) December 22, 2022
Zinedine Zidane knew how to take a corner... pic.twitter.com/pvSrmDhoLE
— 90s Football (@90sfootball) December 21, 2022
mekkora motivátor ez a dösamp 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
@warr_b AFF-kupát követed? tegnap jó kis upsettel indult a torna, Kambodzsa 3-2-re verte Fülöp-szigeteket, de a többin eddig jött a papírformaJaja, na vajon idén Thaiföld vagy Vietnám nyeri? 😄
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
🌍 Így néz majd ki a négy év múlva esedékes vb lebonyolítása:
— Unibet Hungary (@UnibetHungary) December 20, 2022
- 48 csapat (16 európai)
- 16 rendező város
- 12 négyes csoport
- a csoportok első két helyezettje plusz a legjobb nyolc harmadik helyezett jut tovább
- az egyenes kieséses szakaszban 32 csapat szerepel pic.twitter.com/1LdfUES2tU
A 3-at azt inkább átugrottam
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Memo Ochoa has agreed terms with Salernitana and he will fly to Italy on Thursday in order to complete move to Serie A. 🚨🇲🇽 #transfers
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 20, 2022
It’s a free move as his contract with America’s set to expire. pic.twitter.com/XQbnnGkYml

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
A kopasznak mekkora ötletei vannakValaki törölje már le a 🐫 nyálat a buksijáról mert csillog amikor nagy ötlete támad
🚨 FIFA president Gianni Infantino wants to hold the World Cup every THREE years in a bid to transform international football.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) December 20, 2022
✍️ @MailSport pic.twitter.com/zBqddVCKlx
Sixo
🚨 FIFA president Gianni Infantino wants to hold the World Cup every THREE years in a bid to transform international football.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) December 20, 2022
✍️ @MailSport pic.twitter.com/zBqddVCKlx
kommentár nélkül...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣A dontobol az elso es a 2hosszabbitast lattam no meg a tiziket.meg a "nő"-jének is 😊
Embapè 22 evesen van am fasza.3 bunteto bevagni igy.nem mindennapi.
YoungZeeZee
NB2
A dontobol az elso es a 2hosszabbitast lattam no meg a tiziket.meg a "nő"-jének is 😊
YoungZeeZee
Konkrétan ez az interjú a best. Egy másik univerzumAhhhhhh, nem bírom 😆Kemény anyag:
sport.mandiner.hu/cikk/20221218_dzsudzsak_balazs_boldog_vagyok_hogy_a_vilag_legnagyobb_jatekosai_is_befogadtak
jobbágy#JC6
Mennyire kell egoistának lenni ha az utolsó meccséről ilyet emel ki ?
még a gólpasszhoz is közel jártam az első félidőben,Hálásak leszünk érte:
Mindig számíthat rám a magyar labdarúgás, ha csak tanácsra vagy bármi egyébre is volna szükség, én itt leszek.Amikor találkozol egy régi csapattarssal akivel tudod hogy soha többet nem beszélsz, de jopofizol. Ő meg erre büszke 😀
leballagott a lobbiba Roberto Carlos és odaszólt nekem, hogy „ugyanaz ám a számom még mindig!” és szó szerint számon kérte, hogy miért nem hívom felToca
Ahhhhhh, nem bírom 😆Kemény anyag:
sport.mandiner.hu/cikk/20221218_dzsudzsak_balazs_boldog_vagyok_hogy_a_vilag_legnagyobb_jatekosai_is_befogadtak
jobbágy#JC6
Mennyire kell egoistának lenni ha az utolsó meccséről ilyet emel ki ?
még a gólpasszhoz is közel jártam az első félidőben,Hálásak leszünk érte:
Mindig számíthat rám a magyar labdarúgás, ha csak tanácsra vagy bármi egyébre is volna szükség, én itt leszek.Amikor találkozol egy régi csapattarssal akivel tudod hogy soha többet nem beszélsz, de jopofizol. Ő meg erre büszke 😀
leballagott a lobbiba Roberto Carlos és odaszólt nekem, hogy „ugyanaz ám a számom még mindig!” és szó szerint számon kérte, hogy miért nem hívom fel