Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/08/18/gulacsi-peter-serules-rb-leipzig-union-berlin/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Olyan mezőnymunkát kellene végeznie a Chelsea-ben (és az MU-ban) Aubának, amire nem hajlandó, és már nem is képes.
De azt is megmutatta a Barcában, hogy a gólérzékenysége nem kopott.
A csávó egy f.szkalap, de jó tanácsadói lehetnek, akikre eddig hallgatott, szerintem hülye lenne visszamenni a darálóba.
És ha BLt akar nyerni 33 évesen, a pályafutása végén, arra is nagyobb esélye van a Barcában.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 947 — Whoops, looks like something went wrong.
úgy tűnik tényleg elhozzuk Aubát, jó lesz ő nekünk @Heisman nádor?
Löfli
Ha van kedve játszani Auba egy nagyon jó, PL bizonyított csatár. Nálunk tavaly nagyon gyenge volt, már akkor is amikor még kapitány volt. Szezon első felében minden meccsen kihagyott minimum egy nagy helyzetet. Na és Lacazette úgy lett jobb nála, hogy Jézuskának már most annyi gólja van mint a franciának büntetőkön kívül. A Barcaban jól játszott, de azt annyira nem követtem.
Viszont a Barcaban 0 a pressing, nem tudom neki pont mennyire tetszene ez a váltás főleg a problémákkal. Valamint már 33 éves, én biztos más opciókat keresnék a Chelsea helyében. Plusz a Chelsea ezt a 3-4-2-1-et tolja, és már előre látom hogy lesz ezer helyzet Tuchel játékában hogy Auba a szélen lesz, és megint a 0 Sterling fog bent verekedni a Joachim Andersen féle védőkkel. Ami pedig baj, mert Auba legnagyobb baja talán az volt hogy semennyire nem tudott előkészíteni se Sakanak, se Ødegaardnak. Lacazettetől se jött sok gól, de legalább támadásépítésben hozzátett.

Nem tudom mennyire lett koherens a fenti szöveg, pár gondolatot írtam csak össze ami így hirtelen eszembe jutott. Tippem a szezonjára: rúghat kb 10 gólt, de nem lesztek vele megelégedve, és Tuchel is gyakran visszaáll a Havertz-Sterling-Mount trióhoz a fontosabb meccseken. Tuchel helyében átcsöngetnék a szomszédban inkább Toneyért.
Heisman nádor
Auba elfogyott. Mindig is a sebessegebol elt, de az elkezdett rendesen megkopni az elmult masfel evben, nem is meglepo, hogy egyre inkabb eltunt Auba a fizikalis PL-vedelmek kozott.

De tok mindegy, mert Tuchel egy tamadogyilkos. Az o rendszerebe mindenki ledaralodik, legyen az barmennyire jo tamadojatekos. Tul sokat kell vedekezni es hatraszaladgalni a tamadoinak, emiatt meg a tamadasepitesnel konkretan soha nincs csatar, aki utemben tudna erkezni a tamadassal, es aki eronletben ezt normalisan birna.

Ami a vedelmet es a kozeppalyat illeti, abban szerintem zseni Tuchel, de elol... A pali harom ev alatt szerintem olyan 300 milliot egetett el a tamadoival, de amugy siman van az tobb is valoszinuleg, illetve lesz. Arrol nem is beszelve, hogy az is bohockodas, amit Havertz allando mozgatasaval, meg hamis kilencesben valo eroltetesevel bohockodik. A gyerek, aki tamado kozeppalyaskent evekig zsenialisan szervezett es latott a palyan, az ket eve Firmino-szerepkorben szorakozik, ahol az egvilagon semmi keresnivaloja sincs, mert tizbol kilencszer elnyomjak, gyenge oda, a jatekstilusa es a kvalitasai pedig nem is illenek ehhez.

Faszikamert fizettek tizcsilliardot, aztan megy a csodalkozas, hogy majdnem 100 meccsen van 23 golja ees 14 golpassza.

Es ezaz, ami miatt ugy gondolom, hogy Tuchel Aubaval sem fog tudni mit kezdeni. Mert nem is akar. Csak beleerolteti a mas stilusu jatekokat a szisztemajaba, amibol nem hajlando engedni, aztan meg van lepodve, hogy tizbol kilenc tamadoja drasztikusan visszaesik nala, kozben elotte nagyon jok voltak, majd amikor elmennek mashova, szinten azok lesznek. De Auba is egy idiota, ha elmegy abba a temetobe, lenyegtelen, hogy 33 eves, tehat o mar lassan levezet.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 742 — "Montoya por favor!"
Löfli
Ha van kedve játszani Auba egy nagyon jó, PL bizonyított csatár. Nálunk tavaly nagyon gyenge volt, már akkor is amikor még kapitány volt. Szezon első felében minden meccsen kihagyott minimum egy nagy helyzetet. Na és Lacazette úgy lett jobb nála, hogy Jézuskának már most annyi gólja van mint a franciának büntetőkön kívül. A Barcaban jól játszott, de azt annyira nem követtem.
Viszont a Barcaban 0 a pressing, nem tudom neki pont mennyire tetszene ez a váltás főleg a problémákkal. Valamint már 33 éves, én biztos más opciókat keresnék a Chelsea helyében. Plusz a Chelsea ezt a 3-4-2-1-et tolja, és már előre látom hogy lesz ezer helyzet Tuchel játékában hogy Auba a szélen lesz, és megint a 0 Sterling fog bent verekedni a Joachim Andersen féle védőkkel. Ami pedig baj, mert Auba legnagyobb baja talán az volt hogy semennyire nem tudott előkészíteni se Sakanak, se Ødegaardnak. Lacazettetől se jött sok gól, de legalább támadásépítésben hozzátett.

Nem tudom mennyire lett koherens a fenti szöveg, pár gondolatot írtam csak össze ami így hirtelen eszembe jutott. Tippem a szezonjára: rúghat kb 10 gólt, de nem lesztek vele megelégedve, és Tuchel is gyakran visszaáll a Havertz-Sterling-Mount trióhoz a fontosabb meccseken. Tuchel helyében átcsöngetnék a szomszédban inkább Toneyért.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Bárka elengedi amúgy egyszerre Aubát és Depay-t is?
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 464 — Cowboys fan
Löfli
work ethicje megjavult?
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 711 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 612
Köözben Dele Alli Besiktas. Szép lejtmenetben van a srác. Rágugliztam, még csak 26 éves, atyám!
Tony Adams
 www.redditmedia.com/r/PremierLeague/comments/wqh88j/jose_mourinho_urging_dele_alli_to_change_his_ways/
deyell
Es a Romanak a semmibol nyernie kellett valamit, hogy az emberek elfogadjak, Mourinho hiaba egy faszkalap, akkor is egy zseni, aki kiemelkedo mentor, hogyha valaki megtalalja vele a kozos hangot.

Bar Mounal mindig ez van, kirugjak valahonnan es rohog rajta mindenki, majd a szoban forgo klub evekig meg sem kozeliti a szintet, amit a kirohogott Joseval.

Lasd Porto, elso Chelsea-era, Inter, Manchester, es ilyen lesz a Roma is.
Stez
Ott a MUnal ne felejtsük el h Ole utána szinten behozta őket a 2. Helyre.
csebi
de ehhez kellett egy Chelsea, aki már megkapta Hazardért a pénzt, de még nem tudta elküldeni; egy Liverpool, ahol először a hátvédsorban pusztított dögvész, aztán középpályán; és egy Tottenham, aki a BL-döntő után összezuhant, és egészen Contéig kereste önmagát, meg a menedzsert, aki össze tudja illeszteni az építőkockákat.
slowmotion
Mourinhos szezonban gyengébb volt a PL, mint Ole-nál szvsz. Azt aláírom, hogy a kerete jobb volt a norvégnak. Mondjuk DDG abban a szezonban tényleg GOD üzemmódban tolta (nem úgy, mint tavaly amire sokan megint ráhúzták ezt a jelzőt). Ha olyan teljesítményt hoz, mint Olénál, szerintem a BL sem lett volna meg abban a szezonban, nem hogy a 2. hely 😀

több mint 3 éve
Kemény, hogy a Zvezdának még a Gazprom a mezszonzora...😬
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 427
Bar Mounal mindig ez van, kirugjak valahonnan es rohog rajta mindenki, majd a szoban forgo klub evekig meg sem kozeliti a szintet, amit a kirohogott Joseval.

Stez
A Real mintha kimaradt volna… 😀
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 803

Stez
A Chelsea az első kirúgása szezonjában BL-döntőt játszott (amit vele sosem), két évvel később Ancelottival dupláztak (vele szintén sosem)

A második kirúgása után másfél évvel megint bajnokok lettek.

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 530 — Bla, bla, bla
ETO-Siófok nyertünk 4-1re, hideg volt a sör és még a meccs se volt nézhetetlen...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Köözben Dele Alli Besiktas. Szép lejtmenetben van a srác. Rágugliztam, még csak 26 éves, atyám!
Tony Adams
 www.redditmedia.com/r/PremierLeague/comments/wqh88j/jose_mourinho_urging_dele_alli_to_change_his_ways/
deyell
Es a Romanak a semmibol nyernie kellett valamit, hogy az emberek elfogadjak, Mourinho hiaba egy faszkalap, akkor is egy zseni, aki kiemelkedo mentor, hogyha valaki megtalalja vele a kozos hangot.

Stez
csebi
Es azt se felejtsuk el, sokkal erosebb kerettel az egvilagon semmilyen kupat sem tudott nyerni.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 464 — Cowboys fan
Tony Adams
deyell

Stez
csebi
de ehhez kellett egy Chelsea, aki már megkapta Hazardért a pénzt, de még nem tudta elküldeni; egy Liverpool, ahol először a hátvédsorban pusztított dögvész, aztán középpályán; és egy Tottenham, aki a BL-döntő után összezuhant, és egészen Contéig kereste önmagát, meg a menedzsert, aki össze tudja illeszteni az építőkockákat.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 000 — Lucas Scott
Tony Adams
deyell

Stez

Szerkesztette: r.baggio

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Casemiro ha tényleg menni akar akkor nagy húzás lenne az MU-tól. Top szint a brazil, madridista, de ha új kihívásra és egy zsák pénzre vágyik 30+ évesen menjen. A pótlása megvan posztra, de a mentalitását és a top formáját éles meccseken nehéz lesz pótolni...

Le kell húzni a buta angolokat egy pofátlan összeggel, úgyis kapáloznak minden felé
FLZOLI
Szerintem túl sok madridista kapott a nyáron új szerződést, az ügynöke megkereste a legkétségbeesettebb csapatot, hátha az érdeklődés Casemironak is használ.
több mint 3 éve
Tony Adams
deyell

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Casemiro ha tényleg menni akar akkor nagy húzás lenne az MU-tól. Top szint a brazil, madridista, de ha új kihívásra és egy zsák pénzre vágyik 30+ évesen menjen. A pótlása megvan posztra, de a mentalitását és a top formáját éles meccseken nehéz lesz pótolni...

Le kell húzni a buta angolokat egy pofátlan összeggel, úgyis kapáloznak minden felé

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 380 — Vikings fan
A Nemzeti Sport kérdezett párat a kölni sajtótájékoztatón, a holnapi meccsel kapcsolatban:

1. kérdés, az edzőhöz: - Imeri-e Michael Borist?
2. kérdés, a kölni játékoshoz, akiről pirosat kapott Szobi: - Ön szerint valóban piros lap volt?

Én esküszöm, kínomban itt röhögök a gép előtt... Nemzeti Sport...
jobbágy#JC6
Én azon röhögök mindig, hogy még mindig NSOt olvasolo. 😀
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 045
A Nemzeti Sport kérdezett párat a kölni sajtótájékoztatón, a holnapi meccsel kapcsolatban:

1. kérdés, az edzőhöz: - Imeri-e Michael Borist?
2. kérdés, a kölni játékoshoz, akiről pirosat kapott Szobi: - Ön szerint valóban piros lap volt?

Én esküszöm, kínomban itt röhögök a gép előtt... Nemzeti Sport...
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 000 — Lucas Scott
Kb 6 mondatos cikk. Hihetetlen hogy senki sem ellenőrzi:

“Érdekesség, hogy a Rovers az észak-macedóniai túrájának visszaútja során le tudott szállni a fővárosban, mivel a hatalmas köd miatt nem engedték leszállni a gépet a shannoni repülőtéren.”

Szerintem ez a legalja.
NSO..
jobbágy#JC6
OFF:
PMt nem nézel?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 490 — Sworn to the Dark
Tony Adams

built for this shit

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 045
Kb 6 mondatos cikk. Hihetetlen hogy senki sem ellenőrzi:

“Érdekesség, hogy a Rovers az észak-macedóniai túrájának visszaútja során le tudott szállni a fővárosban, mivel a hatalmas köd miatt nem engedték leszállni a gépet a shannoni repülőtéren.”

Szerintem ez a legalja.
NSO..

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 200
“ Barcelona woman’s team can beat
Manchester United men’s team
even if they are