Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
régen nem volt baj, amikor a fradiba ment mindenki 😀 de ez kurva óvodás dolog, hogy haragszomrád..ezek zsoldosok. szerinted kibe van fradi szív már több éve? 😀nem az, hogy nem lehet. De pont a legnagyobb kozvetlen rivalishoz.én nem tudom nektek miért van beakadva ez a 2 ember...mintha ti lennétek valami felsőbb hatalom akitől nem lehet igazolni 😀 hogy merészeli bárki is.mar bontottam amikor a papucsos meg heister kezdett.jólvan, mielőtt bontod a pezsgőt, egy ilyen kurva gyenge vidi ellen nagy teljesítmény 😀Ez a Mercier egyre jobb passzokat tolmost jatszik eloszor a valodi posztjan, amin Belgiumban is jatszott.
Gergőbácsi
Igy azert mar futballistanak nez ki.
Kenny
Nemzetes és Méltóságos petey
Kenny
Nyilvan nem fogjuk szeretni oket.
Kenny
több mint 3 éve
kinek húzták meg a haját? arról lemaradtamSomeone show Anthony Taylor this pic.twitter.com/5h8bqLCeNK
— Johyan (@JohyanCruyff) August 14, 2022
Tony Adams
Heisman nádor
Look at Anthony Taylor’s view! Just unbelievable. 😂 #CHETOT pic.twitter.com/UJf58IZtkq
— Jake Heasman (@jakeheasman) August 14, 2022
több mint 3 éve
Nyomtam képernyőképet, de nem tudom hogy kell beilleszteni, á la 2000 euroEz érdekes. Gondolom, valamiért nem frissült.A FraditNSO onlive-on még 2:0Melyiket kérded, mert a Honvéd - Paks is annyi félidőben?
Történt valami?
Gergőbácsi
iktriad
Még most is 2 0 a nyitóoldalon is
Gergőbácsi
nagylaza, főpohárnok
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Heistert mi engedtük el, nekem az más tészta.nem az, hogy nem lehet. De pont a legnagyobb kozvetlen rivalishoz.én nem tudom nektek miért van beakadva ez a 2 ember...mintha ti lennétek valami felsőbb hatalom akitől nem lehet igazolni 😀 hogy merészeli bárki is.mar bontottam amikor a papucsos meg heister kezdett.jólvan, mielőtt bontod a pezsgőt, egy ilyen kurva gyenge vidi ellen nagy teljesítmény 😀Ez a Mercier egyre jobb passzokat tolmost jatszik eloszor a valodi posztjan, amin Belgiumban is jatszott.
Gergőbácsi
Kenny
Kenny
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
nem az, hogy nem lehet. De pont a legnagyobb kozvetlen rivalishoz.én nem tudom nektek miért van beakadva ez a 2 ember...mintha ti lennétek valami felsőbb hatalom akitől nem lehet igazolni 😀 hogy merészeli bárki is.mar bontottam amikor a papucsos meg heister kezdett.jólvan, mielőtt bontod a pezsgőt, egy ilyen kurva gyenge vidi ellen nagy teljesítmény 😀Ez a Mercier egyre jobb passzokat tolmost jatszik eloszor a valodi posztjan, amin Belgiumban is jatszott.
Gergőbácsi
Kenny
Kenny
több mint 3 éve
Na jó hát az ukrán kiskölök ahogy átigazolt azután ne csodálkozzén nem tudom nektek miért van beakadva ez a 2 ember...mintha ti lennétek valami felsőbb hatalom akitől nem lehet igazolni 😀 hogy merészeli bárki is.mar bontottam amikor a papucsos meg heister kezdett.jólvan, mielőtt bontod a pezsgőt, egy ilyen kurva gyenge vidi ellen nagy teljesítmény 😀Ez a Mercier egyre jobb passzokat tolmost jatszik eloszor a valodi posztjan, amin Belgiumban is jatszott.
Gergőbácsi
Kenny
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nem sűrűn szoktam origós cikkeket linkelni (ha igen, általában csak elrettentésül), de most kivételt teszek. Ez nagyon teccik:www.origo.hu/sport/futball/20220814-gronland-labdarugas.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
több mint 3 éve
én nem tudom nektek miért van beakadva ez a 2 ember...mintha ti lennétek valami felsőbb hatalom akitől nem lehet igazolni 😀 hogy merészeli bárki is.mar bontottam amikor a papucsos meg heister kezdett.jólvan, mielőtt bontod a pezsgőt, egy ilyen kurva gyenge vidi ellen nagy teljesítmény 😀Ez a Mercier egyre jobb passzokat tolmost jatszik eloszor a valodi posztjan, amin Belgiumban is jatszott.
Gergőbácsi
Kenny
Kenny
több mint 3 éve
Ez érdekes. Gondolom, valamiért nem frissült.A FraditNSO onlive-on még 2:0Melyiket kérded, mert a Honvéd - Paks is annyi félidőben?
Történt valami?
Gergőbácsi
iktriad
Gergőbácsi
több mint 3 éve
mar bontottam amikor a papucsos meg heister kezdett.jólvan, mielőtt bontod a pezsgőt, egy ilyen kurva gyenge vidi ellen nagy teljesítmény 😀Ez a Mercier egyre jobb passzokat tolmost jatszik eloszor a valodi posztjan, amin Belgiumban is jatszott.
Gergőbácsi
Kenny
több mint 3 éve
A FraditNSO onlive-on még 2:0Melyiket kérded, mert a Honvéd - Paks is annyi félidőben?
Történt valami?
Gergőbácsi
iktriad
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
NSO onlive-on még 2:0Melyiket kérded, mert a Honvéd - Paks is annyi félidőben?
Történt valami?
Gergőbácsi
több mint 3 éve
jólvan, mielőtt bontod a pezsgőt, egy ilyen kurva gyenge vidi ellen nagy teljesítmény 😀Ez a Mercier egyre jobb passzokat tolmost jatszik eloszor a valodi posztjan, amin Belgiumban is jatszott.
Gergőbácsi
Kenny
több mint 3 éve
NSO onlive-on még 2:0Történt valami?
több mint 3 éve
ANDRÁS NÉMETH Starts for GENK! 🔥 https://t.co/OwRBhID3li
— Hungarian Football Xtra (@HunFootballXtra) August 14, 2022
több mint 3 éve
Ez a Mercier egyre jobb passzokat tolmost jatszik eloszor a valodi posztjan, amin Belgiumban is jatszott.
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Ez a Mercier egyre jobb passzokat tol
több mint 3 éve
azt hittem az ireket szorjuk meg. Na mindegy, ez se rossz.
több mint 3 éve
Mondjuk jól mutatja az mb1 színvonalát, hogy ez a Fehérvár elvileg a bajnokság 2.legjobb csapata, és momentuma nincs a Fradi b ellenlófaszt az. nincsenek játékosok, nem volt igazolás, semmi. Salecnak csak a pofája jár, Garancsi meg leszarja és nem ad pénzt.
kapitnono
középpályás nincs. Houri, Alef sérült, Makaranko is most. bár ő neki vagy van kedve vagy nincs, Pokorny gyerek fiatal. Bumba meg nem találja a helyét.
Rus elment, belső védő nincs most hogy Serafimov is sérült. elől meg Kodró és Budu aki meg menni akar.
aki idén meglepően jó eddig az Palkó. slussz, ennyi a Vidi.
több mint 3 éve
Mondjuk jól mutatja az mb1 színvonalát, hogy ez a Fehérvár elvileg a bajnokság 2.legjobb csapata, és momentuma nincs a Fradi b ellenSzerintem már min. 2 éve a Felcsút a második legjobb.
kapitnono
több mint 3 éve
Érdemes ebbe a Valencia - Girona meccsbe belenézni, Gattuso sztem még életében nem izzadt ilyen durván, mint most 😀A bíró ráadásul most állította ki az egyik belső védőjét a Valenciának.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mondjuk jól mutatja az mb1 színvonalát, hogy ez a Fehérvár elvileg a bajnokság 2.legjobb csapata, és momentuma nincs a Fradi b ellen

több mint 3 éve
mármint egyenlítő gólnál de érted 😀 mondjuk engem talán az jobban felbaszott, hogy vagy 3 ajtó ablak ziccert kihagytunk 2-1 utánAkkor már nemcsak az elsőt hanem a második gólt is elcsalták? 😀Cucurellának a győztes gól előtti szögletnélkinek húzták meg a haját? arról lemaradtamSomeone show Anthony Taylor this pic.twitter.com/5h8bqLCeNK
— Johyan (@JohyanCruyff) August 14, 2022
Tony Adams
Heisman nádor
Löfli
Vicces
Heisman nádor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!