Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
1 perce kapcsoltam be a tv-t 😀 ezt a góltVezet a Forest!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Forest a PL-ben, még mindig hihetetlen 😊 jó is a hangulat a stadionban. mondjuk az is hihetetlen, hogy hogy a francba nem sikerült mezszponzort találniuk 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Rossz helyen vannak az akadémiáink.Ott ezek elegek is lénnének/talán/
több mint 3 éve
The turn and the chip! What a finish from Daniel Gazdag! 🥶 pic.twitter.com/gcAdzJHGJ7
— Major League Soccer (@MLS) August 13, 2022
több mint 3 éve
Kemény hogy a két csere de Jong és Fati volt a legjobb.Igen, tényleg ők voltak a legjobbak, főleg DJ. Egyébként természetes hogy ilyenkor idő kell, végigutazzák a világot, sok új ember, építkezni eleve sokkal nehezebb. És 1-2 játékos nagyon gyenge volt, pl Dembele. Jó lesz ez…
Ferran sérült? Nem latom hogy a játeknak melyik elemében lehet szarabb mint egy Raphinha.
Lényegtelen hogy hogy, de amúgy ez a barca keret azért nem olyan szar, csak remélem eltelik még pár forduló, amíg azok kezdenek el játszani, akik tudnak is focizni.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Olet ki kellett rakni, o tobb szempontbol sem volt jo szakember, egy dolog, hogy kicsit sem tudta motivalni a jatekosait, egy masik, hogy havonta ket meccsen elcserelte magat, es az utolso evben rendre elmentek ezen a pontok.Igazad van. Én Ole távozása mellett voltam anno, de őt ki kellett rúgni szerintem hátha az új edző a morált megváltoztatja (nem sikerült). De belülről rohadt az a klub, nálunk is volt sok ilyen léhűtő nyomorék. Ragnick amúgy lehet nem egy extra edző, de ért a focihoz, és ő is leadott egy listát hogy kiket kell elhozni, de nem akarta a vezetés.A jelenlegi mu-teljesítmény nem edzőkérdés, 2 éve mondom hogy lehetne ott bárki ez a keret semmit sem ér.Ugyanigy ott lesz novemberben. Nem fognak annyit fizetni neki, mint amennyit egy szerzodesbontasnal kellene, hozni meg nem tudnak sztart a helyere, telen nincsen nagyobb nev, aki elerheto lenne. Pochettino van, de az megint egy olyan opcio, amiben ha tenyleg realis eselyt latnak a vezetok, idiotak. Birom pochettinot, de o egy Spurs-szintu csapatnal er valamit.Továbbra is nagyon adom azt a véleményt, hogy az edzővel is baj van az MUnál. Rá akarja erőltetni a saját elképzeléseit erre a keretre, ami nem alkalmas erre. Ez továbbra is egy erős keret, amiről tavasszal megmondta Rangnick hogy 10 új ember kell, de a TOP 6 alját mg ezzel a kerettel is meg kell csípni.Top6 alját...
Tony Adams
Minden eldőlt a uniteddel kapcsolatban amikor meglátod kik maradtak a kezdőben tavalyról, esélytelen ez a csapat bármire is. Tavaly is látszott hogy a védekezés liga bottom (stez, nem de gea miatt), elöl meg a húzonevek mind szarul teljesítenek.
Most ehhez jött egy olyan edző aki képtelen az adjustmentre, tippre novemberben már nem lesz manchesterben.
De ha ez így megy a Glazerék sem, vagy eladják a klubot vagy felrobbantják őket a gecibe (én szóltam).
davemayer
Olet elobb kellett volna kibaszni es Conteval nem kellett volna megvarni, hogy alairjon egy rivalishoz. EGy olyan rivalishoz, ami most egyebkent egy boven gyengebb nevsorral boven sokkal szebb (es eredmenyesebb) jatekot produkal, mint az MU.
Stez
Ten Haag-ot meg a jövő miatt kellene kitenni, nem ő az aki a következő MU-t képes lesz felépíteni, és még inkább megfelelően managelni.
Ez ami most van nem az ő hibája, a kinevezése az.
davemayer
Heisman nádor
Ten Hag nem tudjuk, hogy meccsel, de mivel ez a keret mar sokadik edzot gyilkolja meg, az tisztan latszik, hogy a fo problema az igazgatokkal van, netan feljebb. Az is igaz, hogy toxic, ami a klubnal folyik. Es tarthatatlan ez az allapot. Ten Hagot meg nem irnam le, igy, hogy a pali senkit es semmit sem kapott meg, akiket kert, raadasul eltelt ket het a szezonbol, en nem tornek palcat felette. Mivel ugyanabbol a fosbol kell epitkeznie, amibol nem tudott elotte tobb edzo sem. Ten Hag nem is ugy irt ala az MU-hoz, hogy na, itt aez a csavo, aki a rossz jatekosokbol is jo csapatot varazsol. Errol szo sem volt. A rendszere es felfogasa miatt kerult oda, de ahhoz, hogy ebbol barmit is erezzen kivulrol a nezo, sok uj jatekos kell, minosegi igazolasok.
En egyedul emiatt mentem ot egyelore, mert tisztan latszik, hogy o nem arra irt ala, amit most boztositott neki a faszkalap vezetoseg. Minden nyilatkozatarol leri, hogy ezredik alkalommal keri xy-t, de csak nem kapja meg egyszeruen a faszfej sportigazgatotol. Igy Klopp sem lenne jobb.
több mint 3 éve
Igazad van. Én Ole távozása mellett voltam anno, de őt ki kellett rúgni szerintem hátha az új edző a morált megváltoztatja (nem sikerült). De belülről rohadt az a klub, nálunk is volt sok ilyen léhűtő nyomorék. Ragnick amúgy lehet nem egy extra edző, de ért a focihoz, és ő is leadott egy listát hogy kiket kell elhozni, de nem akarta a vezetés.A jelenlegi mu-teljesítmény nem edzőkérdés, 2 éve mondom hogy lehetne ott bárki ez a keret semmit sem ér.Ugyanigy ott lesz novemberben. Nem fognak annyit fizetni neki, mint amennyit egy szerzodesbontasnal kellene, hozni meg nem tudnak sztart a helyere, telen nincsen nagyobb nev, aki elerheto lenne. Pochettino van, de az megint egy olyan opcio, amiben ha tenyleg realis eselyt latnak a vezetok, idiotak. Birom pochettinot, de o egy Spurs-szintu csapatnal er valamit.Továbbra is nagyon adom azt a véleményt, hogy az edzővel is baj van az MUnál. Rá akarja erőltetni a saját elképzeléseit erre a keretre, ami nem alkalmas erre. Ez továbbra is egy erős keret, amiről tavasszal megmondta Rangnick hogy 10 új ember kell, de a TOP 6 alját mg ezzel a kerettel is meg kell csípni.Top6 alját...
Tony Adams
Minden eldőlt a uniteddel kapcsolatban amikor meglátod kik maradtak a kezdőben tavalyról, esélytelen ez a csapat bármire is. Tavaly is látszott hogy a védekezés liga bottom (stez, nem de gea miatt), elöl meg a húzonevek mind szarul teljesítenek.
Most ehhez jött egy olyan edző aki képtelen az adjustmentre, tippre novemberben már nem lesz manchesterben.
De ha ez így megy a Glazerék sem, vagy eladják a klubot vagy felrobbantják őket a gecibe (én szóltam).
davemayer
Olet elobb kellett volna kibaszni es Conteval nem kellett volna megvarni, hogy alairjon egy rivalishoz. EGy olyan rivalishoz, ami most egyebkent egy boven gyengebb nevsorral boven sokkal szebb (es eredmenyesebb) jatekot produkal, mint az MU.
Stez
Ten Haag-ot meg a jövő miatt kellene kitenni, nem ő az aki a következő MU-t képes lesz felépíteni, és még inkább megfelelően managelni.
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
A jelenlegi mu-teljesítmény nem edzőkérdés, 2 éve mondom hogy lehetne ott bárki ez a keret semmit sem ér.Ugyanigy ott lesz novemberben. Nem fognak annyit fizetni neki, mint amennyit egy szerzodesbontasnal kellene, hozni meg nem tudnak sztart a helyere, telen nincsen nagyobb nev, aki elerheto lenne. Pochettino van, de az megint egy olyan opcio, amiben ha tenyleg realis eselyt latnak a vezetok, idiotak. Birom pochettinot, de o egy Spurs-szintu csapatnal er valamit.Továbbra is nagyon adom azt a véleményt, hogy az edzővel is baj van az MUnál. Rá akarja erőltetni a saját elképzeléseit erre a keretre, ami nem alkalmas erre. Ez továbbra is egy erős keret, amiről tavasszal megmondta Rangnick hogy 10 új ember kell, de a TOP 6 alját mg ezzel a kerettel is meg kell csípni.Top6 alját...
Tony Adams
davemayer
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kemény hogy a két csere de Jong és Fati volt a legjobb. Ferran sérült? Nem latom hogy a játeknak melyik elemében lehet szarabb mint egy Raphinha.
Lényegtelen hogy hogy, de amúgy ez a barca keret azért nem olyan szar, csak remélem eltelik még pár forduló, amíg azok kezdenek el játszani, akik tudnak is focizni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Raphinha jó gyenge volt, egy lövése se talált kaput szerintem. Legjobb Frenkie volt simán.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
nagyon idény eleji ez a Barca forma...a legjobb meg de Jong volt nálam magasan...a helyzeteket pedig be kell rúgni, persze nem augusztusban kell csúcsformában lenni, a rayo meg nagyon akarta azt a pontot és össze is jött...ahogy elnézem idén se lesz könnyű dolga a spanyol bíróknak, mert ezt a színész brigádot...
több mint 3 éve
Ugyanigy ott lesz novemberben. Nem fognak annyit fizetni neki, mint amennyit egy szerzodesbontasnal kellene, hozni meg nem tudnak sztart a helyere, telen nincsen nagyobb nev, aki elerheto lenne. Pochettino van, de az megint egy olyan opcio, amiben ha tenyleg realis eselyt latnak a vezetok, idiotak. Birom pochettinot, de o egy Spurs-szintu csapatnal er valamit.Továbbra is nagyon adom azt a véleményt, hogy az edzővel is baj van az MUnál. Rá akarja erőltetni a saját elképzeléseit erre a keretre, ami nem alkalmas erre. Ez továbbra is egy erős keret, amiről tavasszal megmondta Rangnick hogy 10 új ember kell, de a TOP 6 alját mg ezzel a kerettel is meg kell csípni.Top6 alját...
Tony Adams
davemayer
több mint 3 éve
Camello tulgondolta 😕
több mint 3 éve
Továbbra is nagyon adom azt a véleményt, hogy az edzővel is baj van az MUnál. Rá akarja erőltetni a saját elképzeléseit erre a keretre, ami nem alkalmas erre. Ez továbbra is egy erős keret, amiről tavasszal megmondta Rangnick hogy 10 új ember kell, de a TOP 6 alját mg ezzel a kerettel is meg kell csípni.Top6 alját...
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ten Hag mint megvalto.... Komolyabb szinten földbe áll, tipikus kiscsapat edző.mond már el hogy mit vársz hisztikétől?
Na nem mintha az MU ilyen hitvány igazolasokkal többre lenne érdemes. Sancho vicc, Megájer, te jó ég mekkora kókler. CR-t sajnálom, remélem el tud onnan szabadulni és irány a Championship
FLZOLI
az ember 2 éve nem hajlandó sprintelni üresbe, modern élcsapathoz kuka
a fizetési igénye meg top5 a világon, jó helyen rohad meg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ten Hag mint megvalto.... Komolyabb szinten földbe áll, tipikus kiscsapat edző.Én megírtam előre.
Na nem mintha az MU ilyen hitvány igazolasokkal többre lenne érdemes. Sancho vicc, Megájer, te jó ég mekkora kókler. CR-t sajnálom, remélem el tud onnan szabadulni és irány a Championship
FLZOLI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Hat ez jo kerdes, de nem lepne meg, hogyha fut-fat igertek volna neki az elmult honapokban, aminek aztan a harmadat sem teljesitettek volna.Egy toxikus közeg évek óta az MU, az elejétől kezdve nem értettem, miért akart oda menni ten Hag. kb a nemzetközi top edzői mivoltából jövő héten Klopp kiradírozza, a piszkos munkát meg elvégzi a sok régi klublegenda". És a sorsolás is borzasztó kellemetlen.Továbbra is nagyon adom azt a véleményt, hogy az edzővel is baj van az MUnál. Rá akarja erőltetni a saját elképzeléseit erre a keretre, ami nem alkalmas erre. Ez továbbra is egy erős keret, amiről tavasszal megmondta Rangnick hogy 10 új ember kell, de a TOP 6 alját mg ezzel a kerettel is meg kell csípni.Az teny, hogy ez a keret nem fit Ten Hag stilusahoz, de ez viszont mar ujfent az igazgatosag sara, hogy odavisznek egy faszit, akivel kapcsolatban meg tudjak, hogy egyaltalan nem klappol ide, igazolni meg nem akarnak neki.
Tony Adams
O ha mar idejott, nyilvanvaloan azt akarja jatszatni, amihez o ert es amire a sajat karrierjet epitette, en megertem, hogy nem tud, de nem is akar engedni az altala elvartakbol. Hiaba nem fit ez a keret a stilusahoz, de ha egy edzo emiatt azt akarja jatszatni majd, amit meg pont o nem lat at igazan, akkor meg magabol csinal hulyet.
Mindenesetre igen, ez ramutat, hogy ten Hag nem top edzo, maximum nagy benne a potencial. De keves edzo van, aki eddig tulajdonkeppen szinte barhova ment, ott a sajat stilusara ossze tudta pakolni a megfelelo csapatot.
Mindenesetre az MU gyokerkedese nekem egyre inkabb bizonyitja, hogy a sokak altal leirt Mourinho mekkora zseni volt. O azert gyengebb nevsorral is masodik helyre oda tudta menedzselni ezt a csapatot. Boven eron felul teljesitett a klubbal.
Stez
Tony Adams
több mint 3 éve
Egy toxikus közeg évek óta az MU, az elejétől kezdve nem értettem, miért akart oda menni ten Hag. kb a nemzetközi top edzői mivoltából jövő héten Klopp kiradírozza, a piszkos munkát meg elvégzi a sok régi klublegenda". És a sorsolás is borzasztó kellemetlen.Továbbra is nagyon adom azt a véleményt, hogy az edzővel is baj van az MUnál. Rá akarja erőltetni a saját elképzeléseit erre a keretre, ami nem alkalmas erre. Ez továbbra is egy erős keret, amiről tavasszal megmondta Rangnick hogy 10 új ember kell, de a TOP 6 alját mg ezzel a kerettel is meg kell csípni.Az teny, hogy ez a keret nem fit Ten Hag stilusahoz, de ez viszont mar ujfent az igazgatosag sara, hogy odavisznek egy faszit, akivel kapcsolatban meg tudjak, hogy egyaltalan nem klappol ide, igazolni meg nem akarnak neki.
Tony Adams
O ha mar idejott, nyilvanvaloan azt akarja jatszatni, amihez o ert es amire a sajat karrierjet epitette, en megertem, hogy nem tud, de nem is akar engedni az altala elvartakbol. Hiaba nem fit ez a keret a stilusahoz, de ha egy edzo emiatt azt akarja jatszatni majd, amit meg pont o nem lat at igazan, akkor meg magabol csinal hulyet.
Mindenesetre igen, ez ramutat, hogy ten Hag nem top edzo, maximum nagy benne a potencial. De keves edzo van, aki eddig tulajdonkeppen szinte barhova ment, ott a sajat stilusara ossze tudta pakolni a megfelelo csapatot.
Mindenesetre az MU gyokerkedese nekem egyre inkabb bizonyitja, hogy a sokak altal leirt Mourinho mekkora zseni volt. O azert gyengebb nevsorral is masodik helyre oda tudta menedzselni ezt a csapatot. Boven eron felul teljesitett a klubbal.
Stez
több mint 3 éve
Továbbra is nagyon adom azt a véleményt, hogy az edzővel is baj van az MUnál. Rá akarja erőltetni a saját elképzeléseit erre a keretre, ami nem alkalmas erre. Ez továbbra is egy erős keret, amiről tavasszal megmondta Rangnick hogy 10 új ember kell, de a TOP 6 alját mg ezzel a kerettel is meg kell csípni.Az teny, hogy ez a keret nem fit Ten Hag stilusahoz, de ez viszont mar ujfent az igazgatosag sara, hogy odavisznek egy faszit, akivel kapcsolatban meg tudjak, hogy egyaltalan nem klappol ide, igazolni meg nem akarnak neki.
Tony Adams
több mint 3 éve
Továbbra is nagyon adom azt a véleményt, hogy az edzővel is baj van az MUnál. Rá akarja erőltetni a saját elképzeléseit erre a keretre, ami nem alkalmas erre. Ez továbbra is egy erős keret, amiről tavasszal megmondta Rangnick hogy 10 új ember kell, de a TOP 6 alját mg ezzel a kerettel is meg kell csípni.
több mint 3 éve
Ez a Dembele-Raphinha connection nagyon igeretesnek tunik.
több mint 3 éve
Bitang jól néz ki ez a ZTE mez
több mint 3 éve
Oszt' mibű? Ezt is leveraged buyouttal? Azóta került egy kis pénz az angol fociba, a klub értéke plusz a következő pár év tévébevételének a diszkontált jelenértéke azért nem kis összeg lenne, és törlesztésre a "majd a bevételből törlesztgetjük" azért lehet nem lenne elég...Dehogynem. Lefujjak a meccset, Glazerek felsetalnak az elnok irodajaba, megveszik a Brentfordot es maris lesz 4 pontjuk, meg egy jo kis csapatuk.Beárazta az ifjú csodaedzőt a PL két pragmatikus, okos edzője Potter és Frank. És a jövő héten Klopp készül fel az MUból.tök mindegy ki itt az edző, amíg Glazerék itt vannak, nem lesz normális építkezés (talán ha Ronaldo lelép, egy fokkal jobb lesz a szitu, de nem sokkal)
Tony Adams
Löfli
Stez