Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
jézus ez a zete mez...hányinger.A tervező valószínűleg időzavarba került, full ideg lett és elhányta magát a tervezőasztal felett. Ami fenn maradt, az lett a skicc.
Nemzetes és Méltóságos petey
Aznap borsóleves- kelkáposzta főzelék - répatorta volt a menü a menzán
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Ten Hag mint megvalto.... Komolyabb szinten földbe áll, tipikus kiscsapat edző.Ez egy romhalmaz, ebből senki nem alkotna.
Na nem mintha az MU ilyen hitvány igazolasokkal többre lenne érdemes. Sancho vicc, Megájer, te jó ég mekkora kókler. CR-t sajnálom, remélem el tud onnan szabadulni és irány a Championship
FLZOLI
Itt teljes rombolás kell, pl eladni CR-t, Rashfordot, elengedni Maguire-t és Lindelöföt, kidobni Fred-et és Bailly-t.
Venni egy stabil védőt+ kkp párost - de Jong és Rice ugye a téma - egy szélsőt meg egy gólvágót.
több mint 3 éve
Ten Hag mint megvalto.... Komolyabb szinten földbe áll, tipikus kiscsapat edző.Na nem mintha az MU ilyen hitvány igazolasokkal többre lenne érdemes. Sancho vicc, Megájer, te jó ég mekkora kókler. CR-t sajnálom, remélem el tud onnan szabadulni és irány a Championship
több mint 3 éve
sok minden történhet addig, de meglepne ha nem 2.5-1 lenne a fogadó irodák szerinti várható végeredményAmíg nyerünk, nekem mindegy hogy milyen arányban. És nagy mellény nélkül is kijelenthető, hogy az esélyes nem a MU lesz azon a meccsen.Aztán csak nehogy nagy legyen majd a mellény a tavalyi 9-0 után és jöjjön a meglepetésHa ki se állnalk a Pool ellen, csak 3-0, én fix ezt választanámDuplán utálnám őket, megfosztanának egy újabb nagyszerű élménytől.
zacknorb
Mikey
alatriste
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Amíg nyerünk, nekem mindegy hogy milyen arányban. És nagy mellény nélkül is kijelenthető, hogy az esélyes nem a MU lesz azon a meccsen.Aztán csak nehogy nagy legyen majd a mellény a tavalyi 9-0 után és jöjjön a meglepetésHa ki se állnalk a Pool ellen, csak 3-0, én fix ezt választanámDuplán utálnám őket, megfosztanának egy újabb nagyszerű élménytől.
zacknorb
Mikey
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Yes, getting cooked. https://t.co/3VKywLbN8R
— Musa Okwonga (@Okwonga) August 13, 2022
több mint 3 éve
Ez engem is érdekel, főleg úgy hogy azt igazolt az MU akit csak akartez se igaz, mer akkora a szar hogy sokan nem akarnak odamenni
jobbágy#JC6
valamint az edző, gm és a tulajok más dolgot akarnak a klubtól így másfajta játékosokat kapnak
és tippelj kinek a szava az utolsó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
This video is timelesspic.twitter.com/uE0VcYqRRv
— Troll Football (@TrollFootball) August 13, 2022
több mint 3 éve
összevissza igazolnak, az évek óta alulteljesítő játékosokat nem tudják eladni a magas fizetésük miatt, a Ronaldo szerződtetés is csak egy sima marketingfogás volt, semmi hozzáadott értéke nincs a pályán. mivel nincs következménye, a fél csapat beleszarik az egészbe, csak a fél kezdőt egyből meg nem tudják lecserélni, mert akkor meg veszteséges lenne az üzlet, azt a Glazerék meg nem hagyják. szóval hiába igazolhat bárkit az MU, nem fognak csak úgy bárkit szerződtetni, ha nem látják benne a plusz mez/jegyeladásokat.Szinte abszolút nem követem a soccert, de ez nem fér a fejembe, elköltöttek egy valag pénzt az elmúlt évtizedben, a játékosoknak tudtommal egy centtel se tartoznak, egy Brentford elleni 0-4-nél mi múlik akkor még glazeréken?Beárazta az ifjú csodaedzőt a PL két pragmatikus, okos edzője Potter és Frank. És a jövő héten Klopp készül fel az MUból.tök mindegy ki itt az edző, amíg Glazerék itt vannak, nem lesz normális építkezés (talán ha Ronaldo lelép, egy fokkal jobb lesz a szitu, de nem sokkal)
Tony Adams
Löfli
r.baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
A GM-ek kinevezése!!!Ez engem is érdekel, főleg úgy hogy azt igazolt az MU akit csak akartSzinte abszolút nem követem a soccert, de ez nem fér a fejembe, elköltöttek egy valag pénzt az elmúlt évtizedben, a játékosoknak tudtommal egy centtel se tartoznak, egy Brentford elleni 0-4-nél mi múlik akkor még glazeréken?Beárazta az ifjú csodaedzőt a PL két pragmatikus, okos edzője Potter és Frank. És a jövő héten Klopp készül fel az MUból.tök mindegy ki itt az edző, amíg Glazerék itt vannak, nem lesz normális építkezés (talán ha Ronaldo lelép, egy fokkal jobb lesz a szitu, de nem sokkal)
Tony Adams
Löfli
r.baggio
jobbágy#JC6
Olyanok vezetik ezt a patináns klubbot, akik nem oda valók ...
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Ez engem is érdekel, főleg úgy hogy azt igazolt az MU akit csak akartSzinte abszolút nem követem a soccert, de ez nem fér a fejembe, elköltöttek egy valag pénzt az elmúlt évtizedben, a játékosoknak tudtommal egy centtel se tartoznak, egy Brentford elleni 0-4-nél mi múlik akkor még glazeréken?Beárazta az ifjú csodaedzőt a PL két pragmatikus, okos edzője Potter és Frank. És a jövő héten Klopp készül fel az MUból.tök mindegy ki itt az edző, amíg Glazerék itt vannak, nem lesz normális építkezés (talán ha Ronaldo lelép, egy fokkal jobb lesz a szitu, de nem sokkal)
Tony Adams
Löfli
r.baggio
több mint 3 éve
Szinte abszolút nem követem a soccert, de ez nem fér a fejembe, elköltöttek egy valag pénzt az elmúlt évtizedben, a játékosoknak tudtommal egy centtel se tartoznak, egy Brentford elleni 0-4-nél mi múlik akkor még glazeréken?Beárazta az ifjú csodaedzőt a PL két pragmatikus, okos edzője Potter és Frank. És a jövő héten Klopp készül fel az MUból.tök mindegy ki itt az edző, amíg Glazerék itt vannak, nem lesz normális építkezés (talán ha Ronaldo lelép, egy fokkal jobb lesz a szitu, de nem sokkal)
Tony Adams
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Fradi EL esetén fix a Unitedet akarom az első kalapból
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Aztán csak nehogy nagy legyen majd a mellény a tavalyi 9-0 után és jöjjön a meglepetésHa ki se állnalk a Pool ellen, csak 3-0, én fix ezt választanámDuplán utálnám őket, megfosztanának egy újabb nagyszerű élménytől.
zacknorb
Mikey

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Ha ki se állnalk a Pool ellen, csak 3-0, én fix ezt választanámDuplán utálnám őket, megfosztanának egy újabb nagyszerű élménytől.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Burn, MU, burn 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Dehogynem. Lefujjak a meccset, Glazerek felsetalnak az elnok irodajaba, megveszik a Brentfordot es maris lesz 4 pontjuk, meg egy jo kis csapatuk.Beárazta az ifjú csodaedzőt a PL két pragmatikus, okos edzője Potter és Frank. És a jövő héten Klopp készül fel az MUból.tök mindegy ki itt az edző, amíg Glazerék itt vannak, nem lesz normális építkezés (talán ha Ronaldo lelép, egy fokkal jobb lesz a szitu, de nem sokkal)
Tony Adams
Löfli
több mint 3 éve
Beárazta az ifjú csodaedzőt a PL két pragmatikus, okos edzője Potter és Frank. És a jövő héten Klopp készül fel az MUból.tök mindegy ki itt az edző, amíg Glazerék itt vannak, nem lesz normális építkezés (talán ha Ronaldo lelép, egy fokkal jobb lesz a szitu, de nem sokkal)
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Te jó eg
több mint 3 éve
De csak sírjanak hogy nincs csatár, meg lessék Arnautovicot, hanem hazafele menet ültessék fel Toney-t a buszukra.
több mint 3 éve
Ha ki se állnalk a Pool ellen, csak 3-0, én fix ezt választanám
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Hintsük be sóval, itt a vége
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Beárazta az ifjú csodaedzőt a PL két pragmatikus, okos edzője Potter és Frank. És a jövő héten Klopp készül fel az MUból.
több mint 3 éve
Ten Hag a sajttajon lemond. 😀😀😀