Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Sterling és Kane is mit hagyott ki 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Látva a mai kezdőt, nem lennék meglepve, ha a Fehérvár kipicsázna minket.Benne van most, de engem speciel nem izgat, az el csoport legyen meg.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Látva a mai kezdőt, nem lennék meglepve, ha a Fehérvár kipicsázna minket.
több mint 3 éve
Jól játszott megint, de mindig lekapja az edző az utolsó 20 percre, néha nem értem miért.Közben Kerkez góóóól, most így sparta-az 2-3!Ennek csak félig örülök, mert hajrá Sparta, de ő tolja csak jól
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Közben Kerkez góóóól, most így sparta-az 2-3!Ennek csak félig örülök, mert hajrá Sparta, de ő tolja csak jól
davemayer
több mint 3 éve
⏰ | 65 Minutos
— 🇳🇱 Futebol Holandês 🇳🇱 (@FutebolHolandes) August 14, 2022
⚽ 𝐆𝐎𝐎𝐎𝐋 𝐃𝐎 𝐀𝐙 𝐀𝐋𝐊𝐌𝐀𝐀𝐑 !!! 🥳
🎯 Milos Kerkez
🏰 Sparta Rotterdam 2⃣
🧀 AZ Alkmaar 3⃣
📌 | Eredivisie 2022/23 - 02º Rodadapic.twitter.com/RTnF5WhCv0
több mint 3 éve
Nekem egyelore az egyik nagy pozitiv meglepetes az Kulumulu, az elso meccsen is kib.szott jol tolta, ma is allat, a golja meg... Rudigert eleg siman potolni tudta a Cselszki.Mindekozben meg az MU vedelmeben csak harom kozephatved volt dragabb, mint Koulibaly.
több mint 3 éve
cselszki ellen mindig...city ellen meg jók...a foci egyik örök igazsága 😀Ha egy évben csak két győzelme lenne a cselszkinek, az biztos a tottenham ellen...olyan full biztos fogadásElkepesztő milyen gyenge ma a tottenham
Klaci79
davemayer
több mint 3 éve
Ezzel a fizikummal 3-4 evet még siman jatszhat sztem.Lehet azert is annyiert jott, mert mar 31 eves.Kulibali bebasztaNekünk évekig túl drága volt, a chelsea meg pár nap alatt elhozta. Mi meg kb hallgattuk 3 évig hogy pár millión ment a vita.
Löfli
davemayer
Borbinho
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ha egy évben csak két győzelme lenne a cselszkinek, az biztos a tottenham ellen...olyan full biztos fogadásElkepesztő milyen gyenge ma a tottenham
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Lehet azert is annyiert jott, mert mar 31 eves.Kulibali bebasztaNekünk évekig túl drága volt, a chelsea meg pár nap alatt elhozta. Mi meg kb hallgattuk 3 évig hogy pár millión ment a vita.
Löfli
davemayer
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Közben Kerkez góóóól, most így sparta-az 2-3!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ez egy statisztika amit egy meccsre nem lehet ráhúzni, de szezonra lebontva jól működik és leírja hogy egy csatár vagy támadósor hogyan teljesítNe vedd magadra de engem ezzel az xGvel a világból ki lehet kergetni, mintha előzetesen meg lehetne jósolni hogy kinek hány lehetősége lesz egy adott meccsen. Nagy kamu az egész, csak még egy statisztikai adat amivel lehet igazolni a véleményt pro és kontra.2.47-es xG-je volt a West HamnekEz ellen a Forest ellen mindenki vért fog pisálni.Eddig makjuk van.foleg a 2. Felidot nezve
Tony Adams
YoungZeeZee
Heisman nádor
davemayer
és ezek sosem prediktív dolgok, mert 1 meccsen bármi lehet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nem attol expected, hogy elozetesen mit josolnak. Azt amugy is hogy lehetne? Forma meg egymas elleni alapjan? 😀Ne vedd magadra de engem ezzel az xGvel a világból ki lehet kergetni, mintha előzetesen meg lehetne jósolni hogy kinek hány lehetősége lesz egy adott meccsen. Nagy kamu az egész, csak még egy statisztikai adat amivel lehet igazolni a véleményt pro és kontra.2.47-es xG-je volt a West HamnekEz ellen a Forest ellen mindenki vért fog pisálni.Eddig makjuk van.foleg a 2. Felidot nezve
Tony Adams
YoungZeeZee
Heisman nádor
davemayer
Az expected goal azt jelenti, hogy az adott helyzetben mekkora esellyel rugnanak onnan golt.
Egy bunteto pl 0.76 xG. Ha a golvonalon allo labdat rugja be epp a csatar, az meg 0.99.
Ibra golja az angolok ellen meg gyanusan 0.01 korul lehetett 😀
(nyilvan ennel osszetettebb, gondolom egy helyzeten belul a legmagasabb erteku szamit, nem adodik ossze egy loves meg egy kipattano).
Valaki amugy linkelt ide egy Twitter videot vmeik liga least expected goljarol az elmult 2 hetben.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Ha egy évben csak két győzelme lenne a cselszkinek, az biztos a tottenham ellen...olyan full biztos fogadás
több mint 3 éve
viszont amit itt az utolsó 2 percben műveltek, ritka gusztustalan volt3 pont, első otthoni pl meccsen, szerintem ezen nincs mit magyarázni, mindenre hajlandó egy frissen feljutott csapat ezèrt.
ezt megcsinálom az utolsó fordulóban, de nem a 2. ban😊
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kulibali bebasztaNekünk évekig túl drága volt, a chelsea meg pár nap alatt elhozta. Mi meg kb hallgattuk 3 évig hogy pár millión ment a vita.
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ne vedd magadra de engem ezzel az xGvel a világból ki lehet kergetni, mintha előzetesen meg lehetne jósolni hogy kinek hány lehetősége lesz egy adott meccsen. Nagy kamu az egész, csak még egy statisztikai adat amivel lehet igazolni a véleményt pro és kontra.2.47-es xG-je volt a West HamnekEz ellen a Forest ellen mindenki vért fog pisálni.Eddig makjuk van.foleg a 2. Felidot nezve
Tony Adams
YoungZeeZee
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kulibali bebaszta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
XG-expected goals. Statisztika alapján 2.5 gólt kellett volna rúgnia a West Hamnek. Lehet ez sokszor csalóka, de ezen a meccsen stimmel.Es ez mit jelent?2.47-es xG-je volt a West HamnekEz ellen a Forest ellen mindenki vért fog pisálni.Eddig makjuk van.foleg a 2. Felidot nezve
Tony Adams
YoungZeeZee
Heisman nádor
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 546
Es ez mit jelent?2.47-es xG-je volt a West HamnekEz ellen a Forest ellen mindenki vért fog pisálni.Eddig makjuk van.foleg a 2. Felidot nezve
Tony Adams
YoungZeeZee
Heisman nádor
több mint 3 éve
Ez ellen a Forest ellen mindenki vért fog pisálni.Szerintem meg kipukkadnak harom honap alatt. Sok-sok csapat nagyon ideny eleji formaban tolja meg, foleg a WHU, ugyhogy azert meg csalokak az eroviszonyok.
Tony Adams
több mint 3 éve
viszont amit itt az utolsó 2 percben műveltek, ritka gusztustalan voltezt megcsinálom az utolsó fordulóban, de nem a 2. ban😊
több mint 3 éve
2.47-es xG-je volt a West HamnekEz ellen a Forest ellen mindenki vért fog pisálni.Eddig makjuk van.foleg a 2. Felidot nezve
Tony Adams
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 546
Ez ellen a Forest ellen mindenki vért fog pisálni.Eddig makjuk van.foleg a 2. Felidot nezve
Tony Adams