Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Rohadtul imádom, hogy mekkora instant inpaktot ad a két új ember!!😍😍😍😍😍😍😍😍
több mint 3 éve
Jézus megérkezett 😊2x
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ott volt a düh és nyakra ment, ha 5 centivel lejjebb akkor sárgaSajnos én úgy látom, hogy idegből nyúlt vissza és könyökkel, az ilyen nálam ér pirosat, más kérdés, hogy ahogy írod, többször adnak érte sárgát, mint pirosat, ami szvsz bírói hiba.Hopp Szoboszlai piros, jogos is.Sztem erős ítélet, sárga inkább. Tipikus, ha minden ilyenért pirosat adnának helyes lenne, de általában csak sárgát adnak.
empty taxi
davemayer
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Sajnos én úgy látom, hogy idegből nyúlt vissza és könyökkel, az ilyen nálam ér pirosat, más kérdés, hogy ahogy írod, többször adnak érte sárgát, mint pirosat, ami szvsz bírói hiba.Hopp Szoboszlai piros, jogos is.Sztem erős ítélet, sárga inkább. Tipikus, ha minden ilyenért pirosat adnának helyes lenne, de általában csak sárgát adnak.
empty taxi
davemayer
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Első Arena-s meccsem (Digi), MI A FRANC EZ A CREW A STÚDIÓBAN?
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Hopp Szoboszlai piros, jogos is.Sztem erős ítélet, sárga inkább. Tipikus, ha minden ilyenért pirosat adnának helyes lenne, de általában csak sárgát adnak.
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
eddigi teljesen | il | legális streamlelőhelyemet lelőtték, segítsetek, hol tudok PL meccseket nézni? 😀sporthub.fan vagy sporthub.stream
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Jézus megérkezett 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Hopp Szoboszlai piros, jogos is.

Madden hates me.
több mint 3 éve
Meanwhile egyenlített a Köln.

Madden hates me.
több mint 3 éve
még a hozzászólást se tudtam átírni, olyan gyorsan jött a válasz! köszi! 😀eddigi teljesen illegális streamlelőhelyemet lelőtték, segítsetek, hol tudok PL meccseket nézni illegálisan? 😀soccer.footybite.cc/
Löfli
empty taxi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
eddigi teljesen illegális streamlelőhelyemet lelőtték, segítsetek, hol tudok PL meccseket nézni illegálisan? 😀soccer.footybite.cc/
Löfli

Madden hates me.
több mint 3 éve
Olmo-Szobo-Nkunku-WernerA kölni kapus tett róla h ne legyen gól nélküli a félidő.
Azért ez az első négyes elég jó, csak az edző lenne normális...
Remélem ma aláznak
davemayer

Madden hates me.
több mint 3 éve
eddigi teljesen | il | legális streamlelőhelyemet lelőtték, segítsetek, hol tudok PL meccseket nézni? 😀
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Olmo-Szobo-Nkunku-WernerAzért ez az első négyes elég jó, csak az edző lenne normális...
Remélem ma aláznak
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
végére azért felpörgött a villamondjuk coutinho nagyon gyenge
több mint 3 éve
Ádám Martin is meglőtte az első gólját!tiziből nem nehéz 😀
Tony Adams
több mint 3 éve
Sok volt, de a Pool eredetileg egy összegben akarta a vételárat.- felhergeli az érvényes szerződéssel rendelkező játékost, h addig hisztizzen, míg olcsóbban hozzájuk nem igazolhat (pl.: Fabregas, Song, Aubameyang, Villa, Coutinho, Griezmann)Mondjuk ő pont nem lett olcsó (csak a szabályt erősítő kivétel).
Willie Parker
Zolika
Cou egy ideig hisztikézett, nem akart pályára lépni, az ügynöke nem is beszélt a Pool sportigazgatójával.
A sztori vége az lett, hogy kevesebb összeget fizetett a Barca (150 helyett 125-öt), több részletben ( talán 3 év alatt) és bónuszokkal (135-ig ment fel a vége, de asszem a Bayern is fizetett belőle vmennyit közvetetten a kölcsön miatt, beszámítással).
több mint 3 éve
Ings szépet vert mondjuk
több mint 3 éve
Gerrard sem sokáig marad Villa edző, ha csak ezt a sz.rt tudják a pályára tenni.
több mint 3 éve
Messi, how many players were better than you last season?
— Troll Football (@TrollFootball) August 13, 2022
Messi: pic.twitter.com/OGvsyxDLzS
több mint 3 éve
Ádám Martin is meglőtte az első gólját!Félidő van épp, gól és gólpassz
Tony Adams

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ádám Martin is meglőtte az első gólját!
több mint 3 éve
Nekem nem úgy tűnik, hogy a Barca csődbe mehetett volna, nem is értem ezeket a kommenteket. Olyan sokat ér, hogy csak a tv jogok 50%-át 200 millió dollárért adták el. Persze ilyet senki nem tesz szívesen, de az még kevésbé fér bele, hogy ne legyen tavasz BL-ben, meg 10+ponttal nyerjen a Madrid bajnokságot. Laporta baromi jól csinálja, nem is költ Dembelé, meg Coutinho fele játékosokra 100+milliókat. Akikre most költöttek kellettek is és jó áron is kerültek oda. Ha sikerül de Jong eladása már pozitív az idei nyár. Az előző vezetés teljesen érthetetlen manővereket csinált Neymar ügy óta, de még így is a csőd szóba sem jöhetett, mert annyira sokat ér a brand.
Egyébként Pique és Busquets nem a fizetéséről mond le vagy annak egy részéről, csak arról, hogy most kapják meg az egészet.
De Jong szerződése a keresete alapján meg egyszerűen nevetséges. Nem is értem, hogy az előző elnök még hogy lehet szabadlábon.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 546
Na bakker nikolics targyalt a malagaval is......😀