Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Szalai Attila most a Napoliba igazol a La Gazzetta szerint.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Asszem valamint 16-17-ért vettük tavaly nyáron.Láttam az arat, picit soknak találtam. Mindezt úgy h Salihamidzic két nappal korábban lenyilatkozta h senkit sem veszünk januárban, erre jön ez meg állítólag Dest után is érdeklődünk …Warr! Milyen ez a raphinha gyerek a leedsben? Állítólag januárban Münchenbe igazolJah, állítólag 50m juróért.
csebi
Amúgy szerintem nem rossz kis spíler, legalábbis Leedsben kb top3.
Idén asszem 16 meccsen 8 gól.
warr_b
csebi
A lóvé nyilván jól jönne (asszem a brazil nevelőklubjának menne 1, másfél milla), de nem hiszem hogy könnyen pótolnánk, és így is hadilábon állunk a góllövéssel...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Láttam az arat, picit soknak találtam. Mindezt úgy h Salihamidzic két nappal korábban lenyilatkozta h senkit sem veszünk januárban, erre jön ez meg állítólag Dest után is érdeklődünk …Warr! Milyen ez a raphinha gyerek a leedsben? Állítólag januárban Münchenbe igazolJah, állítólag 50m juróért.
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Warr! Milyen ez a raphinha gyerek a leedsben? Állítólag januárban Münchenbe igazolArsenal ellen ő volt az egyetlen veszélyes játékos a Leedsben, jó kis szèlső
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Warr! Milyen ez a raphinha gyerek a leedsben? Állítólag januárban Münchenbe igazolJah, állítólag 50m juróért.
csebi

több mint 4 éve
Warr! Milyen ez a raphinha gyerek a leedsben? Állítólag januárban Münchenbe igazol
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mondjuk nem nézek mennyeit, de fura egy olyan védő az alom tizenegyben akinek a csapata 17 meccsen 29 gólt kap.Akkor úgy mondom amit az M4 sport publikált, ami a házigazdája ezeknekHivatalos álom 11 :Ez nem hivatalos, szimplan csak mi allitottuk ossze.
Markek (Pafc) - Blazic (FTC), Spandler (Pafc), Cirkovic (Dvsc) - Koszta (Zte), Laidouni, Bognár (Paks), Leoni (Várda) - Kodro (Vidi), Ádám (Paks), Lukic (Honvéd)
Heisman
Stez
Heisman
Milyen lehet a többi?
több mint 4 éve
Akkor úgy mondom amit az M4 sport publikált, ami a házigazdája ezeknekHivatalos álom 11 :Ez nem hivatalos, szimplan csak mi allitottuk ossze.
Markek (Pafc) - Blazic (FTC), Spandler (Pafc), Cirkovic (Dvsc) - Koszta (Zte), Laidouni, Bognár (Paks), Leoni (Várda) - Kodro (Vidi), Ádám (Paks), Lukic (Honvéd)
Heisman
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Hivatalos álom 11 :Ez nem hivatalos, szimplan csak mi allitottuk ossze.
Heisman
több mint 4 éve
Hivatalos álom 11 :Igen ez vhogy közelebb van a valósághoz
Heisman
több mint 4 éve
Hivatalos álom 11 :Markek (Pafc) - Blazic (FTC), Spandler (Pafc), Cirkovic (Dvsc) - Koszta (Zte), Laidouni, Bognár (Paks), Leoni (Várda) - Kodro (Vidi), Ádám (Paks), Lukic (Honvéd)
több mint 4 éve
mindenhol IS ő a legjobbHat én Mmaeet sem értem. De amúgy Zsuzsi milyen érdekes: úgy tudom h ő mélységi irányítót játszik erre berakjak 10esnek baszki …NSO őszi álomcsapat 😀 😀 😀Kb 5 ember van benne max aki érdemes rá. Nálam például Dibusz sem.
Dibusz - Bévárdi 😀 - Prenga, Mmaee, Leoni - Varga József 😀 😀, Laidouni - Dárdai 😀 😀 😀, Dzsudzsák 😀😀😀DDDDDDDDD, Bumba - Ádám Martin
#JC6
A debreceniek meg Dárdai vicc kategória.
Bazzani
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Hat én Mmaeet sem értem. De amúgy Zsuzsi milyen érdekes: úgy tudom h ő mélységi irányítót játszik erre berakjak 10esnek baszki …NSO őszi álomcsapat 😀 😀 😀Kb 5 ember van benne max aki érdemes rá. Nálam például Dibusz sem.
Dibusz - Bévárdi 😀 - Prenga, Mmaee, Leoni - Varga József 😀 😀, Laidouni - Dárdai 😀 😀 😀, Dzsudzsák 😀😀😀DDDDDDDDD, Bumba - Ádám Martin
#JC6
Bazzani
több mint 4 éve
@warr_b örülhetsz, Karácsonykor nem fog kikapni a Leeds. ;PHatalmas mákotok van, megússzátok a méretes zakót 😀
Mikey

több mint 4 éve
NSO őszi álomcsapat 😀 😀 😀Kb 5 ember van benne max aki érdemes rá. Nálam például Dibusz sem.
#JC6
több mint 4 éve
NSO őszi álomcsapat 😀 😀 😀Dibusz - Bévárdi 😀 - Prenga, Mmaee, Leoni - Varga József 😀 😀, Laidouni - Dárdai 😀 😀 😀, Dzsudzsák 😀😀😀DDDDDDDDD, Bumba - Ádám Martin
több mint 4 éve
@warr_b, 27-én északír klasszikó?Mi bajod velük? 😊
elég régen rendeztek már Linfield-Glentoran meccset úgy, hogy ők álltak az első két helyen (mer' a Glentoran szar volt mint a fos általában, de megérdemlik)
slowmotion
Amúgy a Cliftonville is nagyon tapad.
warr_b
Glentorannal? hát hogy a Linfield legnagyobb riválisai 😀Ja, ha Linfield fan vagy, akkor nem szóltam 😊
Cliftonville meg most tapad, de majd szépen leszakadnak. tavaly ilyenkor a Larne karcolt nagyon, aztán sikerült az negyedik helyik visszacsúszniuk.
slowmotion

több mint 4 éve
Feldobták h mi lenne ha 1 meccs lenne de asszem szokás szerint nem ment bele az FA.Matip végül nem tér vissza, egy-két hete mondta Jürgen.
Ha lesz Afrika kupa nagyon megszopjuk. A 2 támadó mellett Keita idén végre egészséges többnyire, mibe, hogy majd ott lerúgják/megsérült teljesen önállóan?
És akkor azt még nem is említettük, hogy asszem Kamerun is pusholja, hogy Matip térjen vissza. De erről nem tudok, hogy hogy állnak a dolgok. Bár CB-be legalább idén jól állunk az is igaz.
alatriste
Glentorannal? hát hogy a Linfield legnagyobb riválisai 😀@warr_b, 27-én északír klasszikó?Mi bajod velük? 😊
elég régen rendeztek már Linfield-Glentoran meccset úgy, hogy ők álltak az első két helyen (mer' a Glentoran szar volt mint a fos általában, de megérdemlik)
slowmotion
warr_b
Cliftonville meg most tapad, de majd szépen leszakadnak. tavaly ilyenkor a Larne karcolt nagyon, aztán sikerült az negyedik helyik visszacsúszniuk.
csak akkor van értelme, ha az Arsenalban is a fiatalok játszanak, azt meg nem hiszem. tegnap lényegében csak a Chelsea meg mi pihentettünk, meg még az Arsenal, de ők csak azért, mert otthon játszottak egy harmadosztályú csapattal, és belefért. ha ők is PL-es csapatot kaptak volna, akkor kirakták volna a gálakezdőt, Artetának nagyon kellene már valami sikerélmény.kellett ez a plusz két meccs, mint üveges tótnak a hanyatt esés, de legalább kaptunk érte két marék szotyi pénzdíjat 😀A fiataloknak jó lehetőség lesz megint bizonyítani, ha már tegnap kivételesen annyira nem sikerült.
slowmotion
Mikey
több mint 4 éve
Feldobták h mi lenne ha 1 meccs lenne de asszem szokás szerint nem ment bele az FA.kellett ez a plusz két meccs, mint üveges tótnak a hanyatt esés, de legalább kaptunk érte két marék szotyi pénzdíjat 😀A fiataloknak jó lehetőség lesz megint bizonyítani, ha már tegnap kivételesen annyira nem sikerült.
slowmotion
Amúgy én emlékszem rosszul, vagy tényleg volt szó arról, hogy csak egy meccs lesz az elődöntő is? Vagy az csak a Covid miatt volt?
Mikey
Ha lesz Afrika kupa nagyon megszopjuk. A 2 támadó mellett Keita idén végre egészséges többnyire, mibe, hogy majd ott lerúgják/megsérült teljesen önállóan?
És akkor azt még nem is említettük, hogy asszem Kamerun is pusholja, hogy Matip térjen vissza. De erről nem tudok, hogy hogy állnak a dolgok. Bár CB-be legalább idén jól állunk az is igaz.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
kellett ez a plusz két meccs, mint üveges tótnak a hanyatt esés, de legalább kaptunk érte két marék szotyi pénzdíjat 😀A fiataloknak jó lehetőség lesz megint bizonyítani, ha már tegnap kivételesen annyira nem sikerült.
slowmotion
Amúgy én emlékszem rosszul, vagy tényleg volt szó arról, hogy csak egy meccs lesz az elődöntő is? Vagy az csak a Covid miatt volt?
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Fél 2-től Vietnám-Thaiföld, Suzuki-kupa elődöntő, első meccs 😊

több mint 4 éve
@warr_b, 27-én északír klasszikó?Mi bajod velük? 😊
slowmotion

több mint 4 éve
volt afrikai szuperkupa is

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
@warr_b, 27-én északír klasszikó?Nem ér rá, most nézi vissza a 3 Bahreini classicót, az Al-Hidd-Manama rangadót kezdte most el.
slowmotion