Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Uhh GabiGol!!
több mint 4 éve
El se hiszem, végre nem úgy nézünk ki egy bajnokesélyes ellen, mimt egy kiesőjelölt. Partey eddig simán a legjobb arsenalos meccsét tolja, rengeteg labdát szerez és kiválóan is játssza meg őket.
több mint 4 éve
Szedd ki bohóc !!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Szóval te is migráncs vagy!!!Egyik nagyszülőm is onnan jött! 😊Pénz, kurvák, sör, csokiBesét kirúgták Belgiumban, Fradiban pont elférne.Ejj miket beszélsz Belgiumból jöhet e vmi jó? 😊
Kenny
dande
warr_b
Willie Parker
Mikey
több mint 4 éve
Egyik nagyszülőm is onnan jött! 😊Pénz, kurvák, sör, csokiBesét kirúgták Belgiumban, Fradiban pont elférne.Ejj miket beszélsz Belgiumból jöhet e vmi jó? 😊
Kenny
dande
warr_b
Willie Parker
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Meg PoirotPénz, kurvák, sör, csokiBesét kirúgták Belgiumban, Fradiban pont elférne.Ejj miket beszélsz Belgiumból jöhet e vmi jó? 😊
Kenny
dande
warr_b
Willie Parker
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Pénz, kurvák, sör, csokiBesét kirúgták Belgiumban, Fradiban pont elférne.Ejj miket beszélsz Belgiumból jöhet e vmi jó? 😊
Kenny
dande
warr_b
több mint 4 éve
Besét kirúgták Belgiumban, Fradiban pont elférne.Ejj miket beszélsz Belgiumból jöhet e vmi jó? 😊
Kenny
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Naná. EU-s pénzek 🤣Besét kirúgták Belgiumban, Fradiban pont elférne.Ejj miket beszélsz Belgiumból jöhet e vmi jó? 😊
Kenny
dande
több mint 4 éve
Nem fér be se.Besét kirúgták Belgiumban, Fradiban pont elférne.Ejj miket beszélsz Belgiumból jöhet e vmi jó? 😊
Kenny
dande

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Besét kirúgták Belgiumban, Fradiban pont elférne.Ejj miket beszélsz Belgiumból jöhet e vmi jó? 😊
Kenny
több mint 4 éve
Meg kell nézni melyik NERencsétlen naptárjában van üresedés a lopás és az utáljuk Gyurcsányt/Brüsszelt/Sorost/Migránsokat mantra között aztán jöhet a matek, melyik állami intézeten át folyatnak neki átcímkézett közpént 0%-os hitelre és mehet is a buli.
több mint 4 éve
Nekem is meglepő volt ez a bejelentés most itt év utolsó napján hirtelen. Szerintem se rossz edző amúgy, de ha tényleg ez azt jelenti hogy van/lesz új vezetés végre ám legyen!😊Michael Oenningtől végre megszabadultunk. Ideje lenne valami értelmes edzőnek.Szerintem nem rossz edző, talán 5 értelmes játékosa volt. Így azért nehéz.
bergerdani
Furcsállom ezt a csendet a klub körül, nem tudom mivan, lehet az új vezetőség kérte a cserét és jön valami csókos.
#JC6
több mint 4 éve
Michael Oenningtől végre megszabadultunk. Ideje lenne valami értelmes edzőnek.Szerintem nem rossz edző, talán 5 értelmes játékosa volt. Így azért nehéz.
bergerdani
Furcsállom ezt a csendet a klub körül, nem tudom mivan, lehet az új vezetőség kérte a cserét és jön valami csókos.
több mint 4 éve
Michael Oenningtől végre megszabadultunk. Ideje lenne valami értelmes edzőnek.
Mindig jövőre
több mint 4 éve
Hülyék ezek az ázsiaiak 😀Thaiföld nagyon simán, 4-0-ra behúzta a kupát.lesz még egy visszavágó is január 1-én 😀😀
warr_b
Löfli

több mint 4 éve
Kihozta a maximumot helyezésileg abból a csapatból, majd tele lett a tőke a sok polák mocskolódással, és inkább elment szambázni…
több mint 4 éve
Sousa a legnagyobb arc 😀
több mint 4 éve
Thaiföld nagyon simán, 4-0-ra behúzta a kupát.lesz még egy visszavágó is január 1-én 😀😀
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Thaiföld nagyon simán, 4-0-ra behúzta a kupát.

több mint 4 éve
Nagyon èrdemes elolvasni:Sok dolog nem úgy volt, ahogy emlékszik, de focizni azt átlagon felül tudott, amikor pont volt hozzá kedve. 😉
rangado.24.hu/magyar_foci/2021/12/29/szeibert-gyorgy-tojas-labdarugas-foci-portre/
dande
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Nagyon èrdemes elolvasni:rangado.24.hu/magyar_foci/2021/12/29/szeibert-gyorgy-tojas-labdarugas-foci-portre/
több mint 4 éve
28 meccsen ez volt második vereség, szóval én sem dőlök kardomba tőle. Egyedül amiatt húzom a számat, hogy amióta az eszemet tudom, mindig az év végi, év eleji sűrű menetrend miatt picsog az aktuális menedzser. Na most úgy alakult hogy hat napja volt az utolsó meccs, és a következő is csak öt nap múlva lesz, erre sikerült nagyon gyenge játékkal és nulla rúgott góllal kikapni egy középső védők nélkül és csere középpályásokkal kiálló csapat ellen, hát gratulálok. Én sem tartom elérhetőnek a bajnoki címet, a Top 4 ugyanakkor szerintem simán meglesz, de na, az ilyenek azért tudnak zavarni.Ahhoz képest hogy hat napja nem volt meccse a csapatnak, ez borzasztóan gyenge volt ma. Ha háromnaponta van meccs, az a baj, ha hetente egy, akkor az a baj?Elég ritkán történik ilyen, de teljesen elfelejtettem, hogy meccs van. Este láttam csak meg lefekvéskor az eredményt. Áldom az eget, hogy nem láttam. Bár a bajnoki címet nem éreztem amúgy se idén reálisnak. Eléggé meglepett az erős kezdés. De ugye jön a január, Klopp achilles ina. Az afrikai trió is mindjárt indul. A BL hely remélhetőleg nem lesz veszélyben, a BL-ben meg lehet izgulni.
Mikey
Vicces, de jobb esély van a BL-ben 3-4 jó meccsel akár döntőzni mint a PL-ben 38 meccsen beelőzni a Cityt. Btw a léhűtő kupában, vagy az FA-ben is én tudnék örülni egy sikernek. Már csak azért is, hogy ne mutogassanak az okosok, hogy a BL/PL győzelem óta semmit se nyer Klopp. 😊
19-20 csak 2 éve volt, az én 5 éves türelmi időszakom még bőven tart és nem érdekel mit nyerünk addig, csak maradjon a német ameddig csak lehet/akar. 😊
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ahhoz képest hogy hat napja nem volt meccse a csapatnak, ez borzasztóan gyenge volt ma. Ha háromnaponta van meccs, az a baj, ha hetente egy, akkor az a baj?Elég ritkán történik ilyen, de teljesen elfelejtettem, hogy meccs van. Este láttam csak meg lefekvéskor az eredményt. Áldom az eget, hogy nem láttam. Bár a bajnoki címet nem éreztem amúgy se idén reálisnak. Eléggé meglepett az erős kezdés. De ugye jön a január, Klopp achilles ina. Az afrikai trió is mindjárt indul. A BL hely remélhetőleg nem lesz veszélyben, a BL-ben meg lehet izgulni.
Mikey
Vicces, de jobb esély van a BL-ben 3-4 jó meccsel akár döntőzni mint a PL-ben 38 meccsen beelőzni a Cityt. Btw a léhűtő kupában, vagy az FA-ben is én tudnék örülni egy sikernek. Már csak azért is, hogy ne mutogassanak az okosok, hogy a BL/PL győzelem óta semmit se nyer Klopp. 😊
19-20 csak 2 éve volt, az én 5 éves türelmi időszakom még bőven tart és nem érdekel mit nyerünk addig, csak maradjon a német ameddig csak lehet/akar. 😊

Liverpool Fc