Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
azután ahogy elengedték anno makelelét mind1 😀ASZTAKURVA KOVACICez az ember nem kellett a realba anno, vicc bazdmeg.
Löfli
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ASZTAKURVA KOVACICez az ember nem kellett a realba anno, vicc bazdmeg.
Löfli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Havertz is valami felelmetes, mennyire sulytalan, miota Angliaban van. Nem hallottad a nevet 62 perc alatt. Oke, mondjuk az elmult ket evebol is volt szinte harom ertekelheto meccse, meg jokor volt jo helyen a BL-dontoben.Az odavágón mondjuk megrúgta (-fejelte) élete gólját, mint most Kovacic
Stez
több mint 4 éve
Havertz is valami felelmetes, mennyire sulytalan, miota Angliaban van. Nem hallottad a nevet 62 perc alatt. Oke, mondjuk az elmult ket evebol is volt szinte harom ertekelheto meccse, meg jokor volt jo helyen a BL-dontoben.Tiszta Koplárovics akkor
Stez
több mint 4 éve
Havertz is valami felelmetes, mennyire sulytalan, miota Angliaban van. Nem hallottad a nevet 62 perc alatt. Oke, mondjuk az elmult ket evebol is volt szinte harom ertekelheto meccse, meg jokor volt jo helyen a BL-dontoben.
több mint 4 éve
Jo buta ez a Mane. Megint elszedi a labdat Szalah elol, aki emiatt nem mehet egy az egyben a kapussal. Egy ideje mar feltuno, hogy nem szivlelik egymast es alig passzolnak a masiknak, de hogy pont egy ilyen rangadon...30 mp-re rá jött a cáfolat 😀
Stez
több mint 4 éve
Ez egyebkent TAA golja volt. Megint feljebb maradt, az o helyere kellett Konatenak kivaltani, ami miatt kozepen az o helyen Pulisic elmehetett.Mondjuk Henderson gyönyörű díszkíséretet biztosított neki.
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Hát, csak a Liverpool ellen, szóval valóban nem. 🙂Az igen, Kovačić ezt eltalálta szépen. Kb. az első értelmes megmozdulása a Chelsea-ben, amit tőle látok.Akkor nem sokat latod, mert nagyon jol szur, amikor jatszik. 🙂
Mikey
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ha Mané ezt hagyja Mónak akkor nincs les és 2-3dehogy, salah simán kihagyja
#JC6
több mint 4 éve
Jo buta ez a Mane. Megint elszedi a labdat Szalah elol, aki emiatt nem mehet egy az egyben a kapussal. Egy ideje mar feltuno, hogy nem szivlelik egymast es alig passzolnak a masiknak, de hogy pont egy ilyen rangadon...
több mint 4 éve
Semmi extra, csak a műsorvezető csajnak súgni kell az alap focis kifejezéseket is.Gyerekek, ez a stúdió beszélgetés mindennek a legaljaAnnyit mondjátok, hogy már kíváncsi vagyok. Nekem "sajnos" csak a sky jutott.
#JC6
alatriste
Zombori “volt válogatott labdarúgó (1x)” Zalán nem tud beszélni, de amúgy is hülyeségeket beszél
Juhár meg nem tudja melyik rendezvényen vagy és brutal szar poénokat nyom
😃😃😃
több mint 4 éve
Gyerekek, ez a stúdió beszélgetés mindennek a legaljaAnnyit mondjátok, hogy már kíváncsi vagyok. Nekem "sajnos" csak a sky jutott.
#JC6

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Gyerekek, ez a stúdió beszélgetés mindennek a legalja
több mint 4 éve
Jaj, most lattam csak Mane pofonjat. Ez mondjuk siman piros, attol fuggetlenul, hogy nem konyok volt. De nem akartak rogton eldonteni a rangadot.
több mint 4 éve
Én nem értem most ezt a Poolt, minek mennek előre? Pár perc van hatra. Tiszta lyuk a védelemmert ez egy ilyen csapat
#JC6
lesz itt gond félidő után kloipp nélkül
több mint 4 éve
Zombori Zalánvolt válogatott labdarúgó
Amikor nem tudsz eredményt kiírni a vendég neve alá.
(Az is ajándék volt)
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Úgyse volt szilveszterkor Watts, most pótolja a két csapat
több mint 4 éve
ha 0-2 a félidőben, akkor azt írtam volna, hogy jól játszunk, csak kár, hogy senki nem tud befejezni, így azért egész jó lehet a második félidő

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Bammeg de elsült a kapanyél.Tehát ha a kapu felé felpörgő labdát a gólvonalról kiütöm, az nem szabálytalan? Azért maradjunk már komolyak...Taylor a játékvezető, ő volt az első meccsen is, ahol Jamest kiállította "kezezés" miatt - de ő amúgy is utál minket, utolsó 7 meccsünkön ahol ő volt, egyet nyertünk 😀hogy szokták a Liverpool szurkolók mondani? megint az szerzi a gólt, akinek már nem kéne pályán lenni?Furcsa érzés, egyrészt mert nem szoktunk a fasz jobbik részén lenni ilyen szempontból, másrészt meg a Dinamo ellen legjobb esetben egyformán téved a bíró, de inkább a kárunkra szokott.
Löfli
slowmotion
Löfli
több mint 4 éve
Ez egyebkent TAA golja volt. Megint feljebb maradt, az o helyere kellett Konatenak kivaltani, ami miatt kozepen az o helyen Pulisic elmehetett.
több mint 4 éve
Én nem értem most ezt a Poolt, minek mennek előre? Pár perc van hatra. Tiszta lyuk a védelem
több mint 4 éve
ennyike

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Jol mutatja azert a Liverpool erejet, hogy ket-harom kulcsember van eltiltva vagy covidos, de igy is hulyere verik a Chelsea-t. Klopp nelkul. Idegenben.Ooo. 😂
Stez
több mint 4 éve
Az igen, Kovačić ezt eltalálta szépen. Kb. az első értelmes megmozdulása a Chelsea-ben, amit tőle látok.Akkor nem sokat latod, mert nagyon jol szur, amikor jatszik. 🙂
Mikey