Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Jó hát papíron nyilván a felcsútiÉrtem én, hogy megy a teperés a kiesés ellen, de mi ez a sok zsoldos az MTK-nál megint?ha Magyarországon az MTK akadémia működik a legjobban az elég jól megmagyarázza hogy miért tartunk ott ahol világszinten
Még szerencse, hogy elviekben legrégebben és legprofibban működő akadémiára építenek
FLZOLI
Heisman
több mint 4 éve
Értem én, hogy megy a teperés a kiesés ellen, de mi ez a sok zsoldos az MTK-nál megint?ha Magyarországon az MTK akadémia működik a legjobban az elég jól megmagyarázza hogy miért tartunk ott ahol világszinten
Még szerencse, hogy elviekben legrégebben és legprofibban működő akadémiára építenek
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Értem én, hogy megy a teperés a kiesés ellen, de mi ez a sok zsoldos az MTK-nál megint? Még szerencse, hogy elviekben legrégebben és legprofibban működő akadémiára építenek
több mint 4 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/01/03/atigazolas-novothny-soma-bochum-anorthoszisz-famaguszta/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hehnb1.hu/otp-bank-liga/dvsc-nemeth-krisztian-mar-tavozik-is---reszletek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Meg persze, csak màs eredményt felesleges várni, nagyjából ugyanazok játszanak kivéve a kifacsart Fernandest és a sérülésből visszajövő Rashfordot.szerintem akkor is meg kellett próbálni a váltást1980 után nyert ismét a Wolves az Old Traffordon 😎Lesz még idén más rekord is ami megdől majd.
Löfli
Mondtam én srácok, ennél a keretnél bárki lehetne az edző.
davemayer
Heisman
A védelmet hagyjuk, csodálkozni fogok ha de Gea marad...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
szerintem akkor is meg kellett próbálni a váltást1980 után nyert ismét a Wolves az Old Traffordon 😎Lesz még idén más rekord is ami megdől majd.
Löfli
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
1980 után nyert ismét a Wolves az Old Traffordon 😎Lesz még idén más rekord is ami megdől majd.
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
1980 után nyert ismét a Wolves az Old Traffordon 😎

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve
Ez nagyon jó 😀m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/jatekossors-nem-is-gondolna-mibol-el-a-korabbi-real-jatekos-a-visszavonulasa-utan-2868529
több mint 4 éve
Serie A-C-ig bevezették h csak az játszhat a bajnokságban, aki be van oltva.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Azt se tudom kik ezek a játèkosok a Barcába 😛😛😛Én is meglepődtem tegnap, de ha már ez az év úgyis kuka, legalább kiderül, hogy ki az a fiatal, aki használható még ezen a szinten is. Lényegesen olcsóbb, mint a pénzt szórni esztelenül.
Azèrt a kapuban kapus van nem portás mekkora védés Ter Stegen 😁
dande
több mint 4 éve
Totti még mindig nagy király. El chiche innecesario y farolero vs. La simpleza de lo expeditivo.
— pablo, (@pablordenis) January 2, 2022
Francesco Totti. De pie. pic.twitter.com/8USNuQH2DH
több mint 4 éve
24.hu/sport/2022/01/02/lionel-messi-koronavirus/

Madden hates me.
több mint 4 éve
Eldőlt már a PL. Akkor is eldőlt volna ha tegnap nem pont x születik de így főleg. Nekünk nagyon kell most figyelni. Sérültek lassan jövögetnek vissza de 3 kulcsember megy CAF-ra és az utolsó 3 meccsen 2 szerzett pont.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
S még hozzájuk is beköltözhet a Covid.City meg köszöni szépen a bajnoki címetMar miert? Tobbet jatszottak asszem az osszes rivalisuknal, raadasul egyre tobb szerencses meccsuk van, ami eleg szenvedosen jon. Eddig a serulesek is elkerultek oket. De csak most jonnek majd a potlasok es a BL, elfaradhatnak siman.
Toca
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
City meg köszöni szépen a bajnoki címetMessze meg a vége Papi, tegnap nagyon akadozott a gépezet és full mákjuk volt.
Toca
több mint 4 éve
City meg köszöni szépen a bajnoki címetMar miert? Tobbet jatszottak asszem az osszes rivalisuknal, raadasul egyre tobb szerencses meccsuk van, ami eleg szenvedosen jon. Eddig a serulesek is elkerultek oket. De csak most jonnek majd a potlasok es a BL, elfaradhatnak siman.
Toca
több mint 4 éve
City meg köszöni szépen a bajnoki címetmár pár fordulóval ezelőtt eldőlt
Toca
több mint 4 éve
City meg köszöni szépen a bajnoki címet
több mint 4 éve
Azé' kezd kabaréba átmenni a meccsSzerintem az egész meccs az volt...
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Azé' kezd kabaréba átmenni a meccs