Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Teljesen mindegy, mit ad. Azert amikor egy Robertson, Alisson es Klopp hianyzik, az papiron oriasi gyengules. Es megis... Hendo meg Fabinho ide vagy oda.Jol mutatja azert a Liverpool erejet, hogy ket-harom kulcsember van eltiltva vagy covidos, de igy is hulyere verik a Chelsea-t. Klopp nelkul. Idegenben.jota-salah-mané + hendo-fabinho elég stabilitást ad
Stez
és van TAA hogy a támadás menjen
Negritis
Mondjuk egy ilyen bombaval nem lehetett szamolni, de ez mas teszta. Ettol nem rosszabb a Pool.
több mint 4 éve
Az igen, Kovačić ezt eltalálta szépen. Kb. az első értelmes megmozdulása a Chelsea-ben, amit tőle látok.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
He.. majdnem elesett a Kova, így eltalálni
több mint 4 éve
ASZTAKURVA KOVACIC

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
S ez valóban Taylor miatt van? 😛Taylor a játékvezető, ő volt az első meccsen is, ahol Jamest kiállította "kezezés" miatt - de ő amúgy is utál minket, utolsó 7 meccsünkön ahol ő volt, egyet nyertünk 😀hogy szokták a Liverpool szurkolók mondani? megint az szerzi a gólt, akinek már nem kéne pályán lenni?Furcsa érzés, egyrészt mert nem szoktunk a fasz jobbik részén lenni ilyen szempontból, másrészt meg a Dinamo ellen legjobb esetben egyformán téved a bíró, de inkább a kárunkra szokott.
Löfli
slowmotion
Löfli
több mint 4 éve
Taylor a játékvezető, ő volt az első meccsen is, ahol Jamest kiállította "kezezés" miatt - de ő amúgy is utál minket, utolsó 7 meccsünkön ahol ő volt, egyet nyertünk 😀hogy szokták a Liverpool szurkolók mondani? megint az szerzi a gólt, akinek már nem kéne pályán lenni?Furcsa érzés, egyrészt mert nem szoktunk a fasz jobbik részén lenni ilyen szempontból, másrészt meg a Dinamo ellen legjobb esetben egyformán téved a bíró, de inkább a kárunkra szokott.
Löfli
slowmotion

Don't blink!
több mint 4 éve
Jol mutatja azert a Liverpool erejet, hogy ket-harom kulcsember van eltiltva vagy covidos, de igy is hulyere verik a Chelsea-t. Klopp nelkul. Idegenben.jota-salah-mané + hendo-fabinho elég stabilitást ad
Stez
és van TAA hogy a támadás menjen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
hogy szokták a Liverpool szurkolók mondani? megint az szerzi a gólt, akinek már nem kéne pályán lenni?Ebben legalább következetes az élet.
Löfli
több mint 4 éve
Jol mutatja azert a Liverpool erejet, hogy ket-harom kulcsember van eltiltva vagy covidos, de igy is hulyere verik a Chelsea-t. Klopp nelkul. Idegenben.
több mint 4 éve
Az előbbi Salah lesre értettem. Azt mondja ajándék labda 😃Eléggé vakon van ez a kommentátorTeljesen. Észre sem veszi, hogy Salah testcsele miatt állt meg a védő
#JC6
slowmotion
több mint 4 éve
Állítsd ki a dinamóst, belerúgott!!!Én inkább azt néztem volna vissza, ahogy összecsattantak, bár Mané sárgája után akkor is erős lett volna videoval visszafújni, ha ő tényleg könyökkel érkezett meg, nem csuklóval.
#JC6
több mint 4 éve
Eléggé vakon van ez a kommentátorTeljesen. Észre sem veszi, hogy Salah testcsele miatt állt meg a védő
#JC6
több mint 4 éve
Állítsd ki a dinamóst, belerúgott!!!
több mint 4 éve
Csoki Mikulásnak mondjuk még kell egy assziszt a Gordie Howe hat trickhezKelleher előtt itt A meccs.Tévedni emberi dolog. Mondta a sündisznó majd lemászott a drótkeféről.
Középpályán sajnálom, hogy Naby nem kezdő. Milnerrel elég defensive ez a sor.
Elől utoljára játszik együtt az afrikai duó a torna előtt, de nem várok alapvetően hangos meccset tőlük.
Lehet, hogy rossz nekünk, hogy nincs Lukaku? A Konaté - van Dijk duó ellen fizikálisan jobb matchup lett volna mint a fürgébb Havertz.
alatriste
alatriste
több mint 4 éve
Kelleher előtt itt A meccs.Tévedni emberi dolog. Mondta a sündisznó majd lemászott a drótkeféről.
Középpályán sajnálom, hogy Naby nem kezdő. Milnerrel elég defensive ez a sor.
Elől utoljára játszik együtt az afrikai duó a torna előtt, de nem várok alapvetően hangos meccset tőlük.
Lehet, hogy rossz nekünk, hogy nincs Lukaku? A Konaté - van Dijk duó ellen fizikálisan jobb matchup lett volna mint a fürgébb Havertz.
alatriste

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Eléggé vakon van ez a kommentátor
több mint 4 éve
hogy szokták a Liverpool szurkolók mondani? megint az szerzi a gólt, akinek már nem kéne pályán lenni?Furcsa érzés, egyrészt mert nem szoktunk a fasz jobbik részén lenni ilyen szempontból, másrészt meg a Dinamo ellen legjobb esetben egyformán téved a bíró, de inkább a kárunkra szokott.
Löfli
több mint 4 éve
Térdmagasság alatt sose akard a fű alá fejelni a labdát - ősi dakota közmondás

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Szeretem, amikor a kedvenc játékosom szerzi a kedvenc csapatom első gólját egy naptári évben.az én kedvencem még a padon ül, de így kell bekapcsolódni a meccsbe 😀
Az első 10 perc nem a védőké volt, ilyeneket hibázni, atyaég.
Mikey
több mint 4 éve
hogy szokták a Liverpool szurkolók mondani? megint az szerzi a gólt, akinek már nem kéne pályán lenni?

Don't blink!
több mint 4 éve
Szeretem, amikor a kedvenc játékosom szerzi a kedvenc csapatom első gólját egy naptári évben.Az első 10 perc nem a védőké volt, ilyeneket hibázni, atyaég.
több mint 4 éve
De durva..Majdnem maki góllal vezet a Cselzi, rá egy percre szinte ugyanaz a hiba a másik oldalon, de ez viszont gól.
Nem semmi.
Nagyon jó a meccs.
több mint 4 éve
nah Mané
több mint 4 éve
Kelleher előtt itt A meccs.Középpályán sajnálom, hogy Naby nem kezdő. Milnerrel elég defensive ez a sor.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
mi történt a reál meccsen, hogySpanyolhonban ez mindennapos, ott 10 perc felett extrém78 perc lett a hosszabbítás? csak a végére értem ide, de nem gyakori, ha nincs valami extrém eset
Úgy tűnik ez sem segített a margiton...
Klaci79
Poloska vagyok.