Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Sajnos sokba fájt Salah pocsék büntetője és Mane ziccere....Allison bmeg...Nem mondanám, hogy kapushiba, a gyerek elcsúszott, tuti nem oda akarta lőni
ThundersNFL
#JC6
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Ahhoz képest hogy hat napja nem volt meccse a csapatnak, ez borzasztóan gyenge volt ma. Ha háromnaponta van meccs, az a baj, ha hetente egy, akkor az a baj?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Allison bmeg...Nem mondanám, hogy kapushiba, a gyerek elcsúszott, tuti nem oda akarta lőni
ThundersNFL
több mint 4 éve
Allison bmeg...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Hát akkor mégsemNa, Vardy ma vajon hány gólt szerez?Egyet sem. 2-0 ide 😛
Mikey
slowmotion
több mint 4 éve
Ennyire rettenetesen rosszul rúgni hogy lehet tizenegyest, sosem fogom megérteni.
több mint 4 éve
Na, Vardy ma vajon hány gólt szerez?Egyet sem. 2-0 ide 😛
Mikey
több mint 4 éve
Na, Vardy ma vajon hány gólt szerez?
több mint 4 éve
🚨| A Real Madrid C.F. ingyen elengedné Iscót, mégsem érkezett érte ajánlat. Isco Alarcón nem tesz semmit annak érdekében, hogy távozzon, mert tudja, hogy egyetlen más klub sem fizetné ki neki a nettó 6,5 millió eurós fizetést. 🚨| A Real Madrid C.F. eddig nulla ajánlatot kapott Iscóért.
több mint 4 éve
Még szerencse, hogy a katalánok csőd közelben vannak 😊A jó öreg Laporta nagy szarházi, de ilyen vezető kell a törpök fölé, hogy ne egy Milan 2.0 legyen belőlük és évekig vergodjenek a szürkezónában
több mint 4 éve
4-től a listavezető Worthinget fogadja a Bognor, lesz mit nézni 😊 Bár csoda lenne, ha nem vereség a vége...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Bocs 🤣🤣🤣Varga Judit biszex?Mondjuk, ebbe a topicba is jó 😄😄😄
Nagyon le vagyok maradva..
#JC6
zemanla
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
A konyveben is szepen levezeti ezek a fejezeteket az eleteben.amugy ott bassza el mibdenki mikor az uj fergasszont keresik.nem kell uj fergasszon.nem lesz olyab mint o.mint a fradinal a rebrov era.egyik csajod sem volt ugyanolyan.Láttam azt is, yify torrenten fent van.Tessék?! Aberdeennel nemzetközi kupát nyert.Nemreg keszult Fergusonrol egy film (nemtom magyarul megjelent-e?), abban eleg szepen levezetik. Ahogy azt is, ez nem feltetlen gyozte meg az MU szurkolokat akkoriban. Mert ez a vilag egyik legismertebb klubja. Semmi sem eleg jo sosem. Bar nyilvan sokan szerettek is.
davemayer
www.amazon.co.uk/Sir-Alex-Ferguson-Never-Give/dp/B095XCRYVP
ulpianus
Erről amit most írtàl természetesen tudtam (sheff wed ellen állítólag ha nem jutottak volna tovább az FA kupában akkor 2.5 év után kirúgták volna), amire reagáltam hogy te nemzetközi tapasztalatot irtad, na az pont volt neki már a MU előtt is.
davemayer
Sikerek kelleneke.igaz a man utd most nem annyira sikeres de nem is kutyautok.az arzenal nagyobb melyrepulesben volt.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
Lobanovskijtól sokan tanultak rajta kívül is, csak a font milliomosok előbb fogják megbuktatni, mint hogy ezt a stílust pár kudarc után szó nélkül eltűrjék. Nagyon sok jó csapat van a ligában, nem lehet csak úgy eredményesség nélkül építkezni., nem véletlen hogy nem volt nagy csapat közelében sem.Amugy..nyugaton kb senkit sem veesznek fel csak ugy?ott a penz is szamit.
Mondjuk a MU mostanában nem számít nagy csapatnak, lehet ezért tudott odakerülni. Olyan régen nincs eredmény, hogy lehet pár évet megkockáztatnak, abból egy év el fog menni csak a keret átalakítására akik erre alkalmasak,
Egy év hogy már ők játszanak, majd utána már eredmény kell.
Akár be is jöhet… de sok erős csapat van ott.
ozibozi
Ez kb ugyanezaz mikor kutyaztak szalait de bazz 10+ev a bundasban nem veletlen nem lefizetes vagy benyalas.
Szoval ragnickot is megkerdojelezni mikor kb a top edzok istenitik
több mint 4 éve
Varga Judit biszex?Mondjuk, ebbe a topicba is jó 😄😄😄
Nagyon le vagyok maradva..
#JC6

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
MU szurkolóként, nehéz elnézni azt a kínlódást a pályán amit az évek során művelünk, de személy szerint Ragninck kinevezésétől nem azt várom, hogy a kispad mellett lesz kiemelkedő eredmény, inkább abban a 2 éves GM/tanácsadói szerepben bízom, hogy ott meglesz végre a futball szakértelem ami hiányzik már Fergie távozása óta, és valaki felépít egy modern rendszert a háttérben, nem össze vissza igazolunk euró milliókért, lesz koncepció stb. Mert itt PR döntések voltak és nem futball szakmai döntések nagyon sokáig, várom a változást,csak nehogy pofára essen a szurkoló 😀Edzőt mindig könnyű kirúgni, megbuktatni, viszont ha csak a 15 fős szűk keretet nézem, ebből legalább 6 játékost kellene elzavarni, mert gyengék mint a harmat. Arról meg nem beszélve, hogy a szimplán a foci alapjaival is bajok vannak...Szurkoló reménykedik, talán lesz változás pozitív irányba. 😊
több mint 4 éve
Láttam azt is, yify torrenten fent van.Tessék?! Aberdeennel nemzetközi kupát nyert.Nemreg keszult Fergusonrol egy film (nemtom magyarul megjelent-e?), abban eleg szepen levezetik. Ahogy azt is, ez nem feltetlen gyozte meg az MU szurkolokat akkoriban. Mert ez a vilag egyik legismertebb klubja. Semmi sem eleg jo sosem. Bar nyilvan sokan szerettek is.
davemayer
ulpianus
Erről amit most írtàl természetesen tudtam (sheff wed ellen állítólag ha nem jutottak volna tovább az FA kupában akkor 2.5 év után kirúgták volna), amire reagáltam hogy te nemzetközi tapasztalatot irtad, na az pont volt neki már a MU előtt is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tessék?! Aberdeennel nemzetközi kupát nyert.Nemreg keszult Fergusonrol egy film (nemtom magyarul megjelent-e?), abban eleg szepen levezetik. Ahogy azt is, ez nem feltetlen gyozte meg az MU szurkolokat akkoriban. Mert ez a vilag egyik legismertebb klubja. Semmi sem eleg jo sosem. Bar nyilvan sokan szerettek is.
davemayer
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Lobanovskijtól sokan tanultak rajta kívül is, csak a font milliomosok előbb fogják megbuktatni, mint hogy ezt a stílust pár kudarc után szó nélkül eltűrjék. Nagyon sok jó csapat van a ligában, nem lehet csak úgy eredményesség nélkül építkezni., nem véletlen hogy nem volt nagy csapat közelében sem.Mondjuk a MU mostanában nem számít nagy csapatnak, lehet ezért tudott odakerülni. Olyan régen nincs eredmény, hogy lehet pár évet megkockáztatnak, abból egy év el fog menni csak a keret átalakítására akik erre alkalmasak,
Egy év hogy már ők játszanak, majd utána már eredmény kell.
Akár be is jöhet… de sok erős csapat van ott.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Tessék?! Aberdeennel nemzetközi kupát nyert.Ezeket ismerem én is, ahogy mindenki, de már ketten is hivatalosan meghaladták, tovább fejlesztették amit kitalált, vagy lemásolt valahonnan. Akkor mennyire okos dolog, hogy visszamegyünk a kályhához, amikor már napelemmel fűtenek.Azt mondod a gegenpress mar a multte? Vagy a Rangnick fele valtozata? Mondjuk ha valaki, o fejleszto tipus.
ozibozi
Soksjaer miben volt jobb? Vagy akiket rajta kivul szoba hoztak Rangnick kinevezese elott? Nem feltetlen volt ott sem mindenki Conte. Es Conte jateka sem akkora ujdonsag. Raadasul Conte jatekosai vegig hajtnak, fizikalisan kell feloroljek az ellenfelet a nala negy legfontosabb poszton foleg (a ket szarnyvedo es a ket ek). Ha megnezed Inzaghival most az Intert, kevesebb sprinttel, tobb esszel jatszanak, es mukodik.
De nem is biztos hogy most az kell. Legalabbis nem ezt akarjak. A kovetkezo Fergusont akarjak. Aki megvaltoztatta az MUt pincetol a padlasig. Nala is sokan kifogasoltak anno, hogy nincs eleg nemzetkozi fuball tapasztalata.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Masik. Rangnick egyszer azt mondta, a nyolcvanas evekben a Dinamo Kievtol latta eloszor az alapjait annak, amit mindenki gegenpressnek hiv manapsag. De miert nem latta ugyanazt mas is? Nekem ezzel nincs bajom, hogy egymasra epulnek az elmeletek.
ulpianus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ezeket ismerem én is, ahogy mindenki, de már ketten is /Liv-Che/csak az angoloknál hivatalosan meghaladták, tovább fejlesztették amit kitalált, vagy lemásolt valahonnan, hollandok smekkerek is hogy neki tulajdonítják pl.Lerohadt a napelem vagy nem is volt.
De Akkor mennyire okos dolog, hogy visszamegyünk a kályhához, amikor már napelemmel fűtenek.
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Plusz egy nagy klubnál sem alkalmaztàk még (szàmomra ez érthetetlen) holott a közepes csapatokkal már rendre bizonyított.Idáig ez neki hol is sikerült?Itt meg lehet nezni, jo kis oldal erre is (ja latom kozben megtalaltad):
Vlmiről lehet lemaradtam…
ozibozi
www.transfermarkt.com/ralf-rangnick/erfolge/trainer/196
Amirol en beszeltem inkabb. A gegenpress stilus keresztapjanak tartjak. Klopp az o "fia". Ahogy Tuchel es Nagelsmann is elismerte (egyebkent meg Pep is emlitette parszor), mekkora hatassal volt karrierjukre. Klopp nyilvan nem veletlen, de az egyik, ha nem a legjobb, es korunk egyik legfontosabb nemet edzojenek nevezte.
Nem jatszik rossz focit, es csak az elmelet megy. Marpedig a Bundesliga nem gyenge. Valoban nem egy akkora legenda nemzekozi kupakban, mint amit sok szurkolo egy MU elere varna. Ellenben peldaul a Solskjaer is csak Norvegiaban volt bajnok elotte edzokent, ha jol mondom. Csak orasi MU kedvenc, ezert kapott bizalmat.
Meg egyszer mondom, ot nem feltetlen edzonek hoztak. Hanem a nemetektol indulo modern csapatepitesi szellemiseget akarjak atvenni, ami tobbek kozt tole indult. Es, hogy talalja meg a kovetkezo nagy edzot.
ulpianus
De hát ez a keret menthetetlen, ilyen védelemmel meg középpályával nincs esély tartósan jó játékra.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ezeket ismerem én is, ahogy mindenki, de már ketten is hivatalosan meghaladták, tovább fejlesztették amit kitalált, vagy lemásolt valahonnan. Akkor mennyire okos dolog, hogy visszamegyünk a kályhához, amikor már napelemmel fűtenek.Azt mondod a gegenpress mar a multte? Vagy a Rangnick fele valtozata? Mondjuk ha valaki, o fejleszto tipus.
ozibozi
Soksjaer miben volt jobb? Vagy akiket rajta kivul szoba hoztak Rangnick kinevezese elott? Nem feltetlen volt ott sem mindenki Conte. Es Conte jateka sem akkora ujdonsag. Raadasul Conte jatekosai vegig hajtnak, fizikalisan kell feloroljek az ellenfelet a nala negy legfontosabb poszton foleg (a ket szarnyvedo es a ket ek). Ha megnezed Inzaghival most az Intert, kevesebb sprinttel, tobb esszel jatszanak, es mukodik.
De nem is biztos hogy most az kell. Legalabbis nem ezt akarjak. A kovetkezo Fergusont akarjak. Aki megvaltoztatta az MUt pincetol a padlasig. Nala is sokan kifogasoltak anno, hogy nincs eleg nemzetkozi fuball tapasztalata.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Masik. Rangnick egyszer azt mondta, a nyolcvanas evekben a Dinamo Kievtol latta eloszor az alapjait annak, amit mindenki gegenpressnek hiv manapsag. De miert nem latta ugyanazt mas is? Nekem ezzel nincs bajom, hogy egymasra epulnek az elmeletek.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Ezeket ismerem én is, ahogy mindenki, de már ketten is /Liv-Che/csak az angoloknál hivatalosan meghaladták, tovább fejlesztették amit kitalált, vagy lemásolt valahonnan, hollandok smekkerek is hogy neki tulajdonítják pl.De Akkor mennyire okos dolog, hogy visszamegyünk a kályhához, amikor már napelemmel fűtenek.
Szerkesztette: ozibozi