Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Iden nincs klub vb?valamikor januárban vagy februárban lesz
YoungZeeZee

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
@warr_b, 27-én északír klasszikó?elég régen rendeztek már Linfield-Glentoran meccset úgy, hogy ők álltak az első két helyen (mer' a Glentoran szar volt mint a fos általában, de megérdemlik)
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
Iden nincs klub vb?
több mint 4 éve
kellett ez a plusz két meccs, mint üveges tótnak a hanyatt esés, de legalább kaptunk érte két marék szotyi pénzdíjat 😀
több mint 4 éve
óbaszki, tényleg. mondjuk addig tutira lesérül, se csokikupa, se húsdaráló. egyébként Manéékkal vannak egy csoportban.mármint hogy keita is megy afrika kupára, nem?Támadóba? Hát... Minimanó lesz ebből. Mármint Zsota-Bobby-Minimanó, nyomokban Origit tartalmazva (már ha felépül)keita?Ja igen. Valami miatt az rémlett, hogy ők nem kvalifikáltak.Mo és Mané is nem?Nem tudjuk nem leszarni. Mához képest január 2-ig vab három meccsünk, aztán Mo elmegy a csokikupára. A középpálya tele van kovidossal, akik a lerövidített karantén után sem lesznek készen a Boxing Day meccsre az Elland Roadon. Egyszerűen aki lépni tud, azt küldjük fel.Azt, hogy Vardy gólt szerez a Liverpool ellen, szerintem már 1.00 alatti oddsra adják.Főleg ha egy 18 éves U23-as védőt állítanak rá
Mikey
slowmotion
aztakurva mennyire leszarjuk?!
Negritis
És erre lemegy a három ifista 😮
slowmotion
Amúgy mekkora szopatás ez az Afrika kupa.
Toca
Mondjuk Mané idén is tíz meccsből haton emberhátrány, kettőn átlagos, egyen jó, egyen meg world class. Csak hát ugye valakinek fel kell mennie a pályára helyette.
slowmotion
Negritis
slowmotion
Negritis
több mint 4 éve
ha a copa lement, nem hiszem. de sobri eldönti, és annak az ellenkezője lesz 😉En a Szalah, Jota, Mane tamadotriora tippelek.Támadóba? Hát... Minimanó lesz ebből. Mármint Zsota-Bobby-Minimanó, nyomokban Origit tartalmazva (már ha felépül)keita?Ja igen. Valami miatt az rémlett, hogy ők nem kvalifikáltak.Mo és Mané is nem?Nem tudjuk nem leszarni. Mához képest január 2-ig vab három meccsünk, aztán Mo elmegy a csokikupára. A középpálya tele van kovidossal, akik a lerövidített karantén után sem lesznek készen a Boxing Day meccsre az Elland Roadon. Egyszerűen aki lépni tud, azt küldjük fel.Azt, hogy Vardy gólt szerez a Liverpool ellen, szerintem már 1.00 alatti oddsra adják.Főleg ha egy 18 éves U23-as védőt állítanak rá
Mikey
slowmotion
Negritis
slowmotion
Toca
Mondjuk Mané idén is tíz meccsből haton emberhátrány, kettőn átlagos, egyen jó, egyen meg world class. Csak hát ugye valakinek fel kell mennie a pályára helyette.
slowmotion
Negritis
slowmotion
Ergo arra, hogy siman elhalasztjak megint az Afrika-kupat.
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
En a Szalah, Jota, Mane tamadotriora tippelek.Támadóba? Hát... Minimanó lesz ebből. Mármint Zsota-Bobby-Minimanó, nyomokban Origit tartalmazva (már ha felépül)keita?Ja igen. Valami miatt az rémlett, hogy ők nem kvalifikáltak.Mo és Mané is nem?Nem tudjuk nem leszarni. Mához képest január 2-ig vab három meccsünk, aztán Mo elmegy a csokikupára. A középpálya tele van kovidossal, akik a lerövidített karantén után sem lesznek készen a Boxing Day meccsre az Elland Roadon. Egyszerűen aki lépni tud, azt küldjük fel.Azt, hogy Vardy gólt szerez a Liverpool ellen, szerintem már 1.00 alatti oddsra adják.Főleg ha egy 18 éves U23-as védőt állítanak rá
Mikey
slowmotion
Negritis
slowmotion
Toca
slowmotion
Negritis
slowmotion
Ergo arra, hogy siman elhalasztjak megint az Afrika-kupat.
több mint 4 éve
mármint hogy keita is megy afrika kupára, nem?Támadóba? Hát... Minimanó lesz ebből. Mármint Zsota-Bobby-Minimanó, nyomokban Origit tartalmazva (már ha felépül)keita?Ja igen. Valami miatt az rémlett, hogy ők nem kvalifikáltak.Mo és Mané is nem?Nem tudjuk nem leszarni. Mához képest január 2-ig vab három meccsünk, aztán Mo elmegy a csokikupára. A középpálya tele van kovidossal, akik a lerövidített karantén után sem lesznek készen a Boxing Day meccsre az Elland Roadon. Egyszerűen aki lépni tud, azt küldjük fel.Azt, hogy Vardy gólt szerez a Liverpool ellen, szerintem már 1.00 alatti oddsra adják.Főleg ha egy 18 éves U23-as védőt állítanak rá
Mikey
slowmotion
Negritis
slowmotion
Toca
slowmotion
Negritis
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
De Mendy se lesz a Chelseaben, ott Kepa fog pontokat hullajtaniAszondod Kepa nem túl jó keepa'?
Heisman
több mint 4 éve
De Mendy se lesz a Chelseaben, ott Kepa fog pontokat hullajtani
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Támadóba? Hát... Minimanó lesz ebből. Mármint Zsota-Bobby-Minimanó, nyomokban Origit tartalmazva (már ha felépül)keita?Ja igen. Valami miatt az rémlett, hogy ők nem kvalifikáltak.Mo és Mané is nem?Nem tudjuk nem leszarni. Mához képest január 2-ig vab három meccsünk, aztán Mo elmegy a csokikupára. A középpálya tele van kovidossal, akik a lerövidített karantén után sem lesznek készen a Boxing Day meccsre az Elland Roadon. Egyszerűen aki lépni tud, azt küldjük fel.Azt, hogy Vardy gólt szerez a Liverpool ellen, szerintem már 1.00 alatti oddsra adják.Főleg ha egy 18 éves U23-as védőt állítanak rá
Mikey
slowmotion
Negritis
slowmotion
Toca
slowmotion
Negritis
több mint 4 éve
keita?Ja igen. Valami miatt az rémlett, hogy ők nem kvalifikáltak.Mo és Mané is nem?Nem tudjuk nem leszarni. Mához képest január 2-ig vab három meccsünk, aztán Mo elmegy a csokikupára. A középpálya tele van kovidossal, akik a lerövidített karantén után sem lesznek készen a Boxing Day meccsre az Elland Roadon. Egyszerűen aki lépni tud, azt küldjük fel.Azt, hogy Vardy gólt szerez a Liverpool ellen, szerintem már 1.00 alatti oddsra adják.Főleg ha egy 18 éves U23-as védőt állítanak rá
Mikey
slowmotion
Negritis
slowmotion
Toca
slowmotion
több mint 4 éve
Ja igen. Valami miatt az rémlett, hogy ők nem kvalifikáltak.Mo és Mané is nem?Nem tudjuk nem leszarni. Mához képest január 2-ig vab három meccsünk, aztán Mo elmegy a csokikupára. A középpálya tele van kovidossal, akik a lerövidített karantén után sem lesznek készen a Boxing Day meccsre az Elland Roadon. Egyszerűen aki lépni tud, azt küldjük fel.Azt, hogy Vardy gólt szerez a Liverpool ellen, szerintem már 1.00 alatti oddsra adják.Főleg ha egy 18 éves U23-as védőt állítanak rá
Mikey
slowmotion
Negritis
slowmotion
Toca
több mint 4 éve
Mo és Mané is nem?Nem tudjuk nem leszarni. Mához képest január 2-ig vab három meccsünk, aztán Mo elmegy a csokikupára. A középpálya tele van kovidossal, akik a lerövidített karantén után sem lesznek készen a Boxing Day meccsre az Elland Roadon. Egyszerűen aki lépni tud, azt küldjük fel.Azt, hogy Vardy gólt szerez a Liverpool ellen, szerintem már 1.00 alatti oddsra adják.Főleg ha egy 18 éves U23-as védőt állítanak rá
Mikey
slowmotion
Negritis
slowmotion
több mint 4 éve
Nem tudjuk nem leszarni. Mához képest január 2-ig vab három meccsünk, aztán Mo elmegy a csokikupára. A középpálya tele van kovidossal, akik a lerövidített karantén után sem lesznek készen a Boxing Day meccsre az Elland Roadon. Egyszerűen aki lépni tud, azt küldjük fel.Azt, hogy Vardy gólt szerez a Liverpool ellen, szerintem már 1.00 alatti oddsra adják.Főleg ha egy 18 éves U23-as védőt állítanak rá
Mikey
slowmotion
Negritis
több mint 4 éve
West Hamnek kell összeszednie magát, csakhogy a Spursnek ne legyen esélye a kupára, és akár meg is nyerhetjük ezt a szart 😀
több mint 4 éve
Azt, hogy Vardy gólt szerez a Liverpool ellen, szerintem már 1.00 alatti oddsra adják.Főleg ha egy 18 éves U23-as védőt állítanak rá
Mikey
slowmotion

több mint 4 éve
Valaki magyarázza már meg nekem, honnan a p.csába van 50 millája a fulll eladósodott Barcának Ferran Torresre!!????Egy albán péktől követelnek 1 millió eurót, ha elrabolgatják, akkor ?
Tony Adams
több mint 4 éve
Na, gól megvolt, most már kimaxoltuk a lehetőségeinket
több mint 4 éve
Azt, hogy Vardy gólt szerez a Liverpool ellen, szerintem már 1.00 alatti oddsra adják.Főleg ha egy 18 éves U23-as védőt állítanak rá
Mikey
több mint 4 éve
Azt, hogy Vardy gólt szerez a Liverpool ellen, szerintem már 1.00 alatti oddsra adják.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Neco Williams jobboldali támadót játszik, ez hogy pattant ki Klopp fejéből? 🙃
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Valaki magyarázza már meg nekem, honnan a p.csába van 50 millája a fulll eladósodott Barcának Ferran Torresre!!????Az aguero buyoutbol
Tony Adams
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Valaki magyarázza már meg nekem, honnan a p.csába van 50 millája a fulll eladósodott Barcának Ferran Torresre!!????Ahogy Figora volt anno a realnak.
Tony Adams
Sosem felejtem el, jött a hír hogy anyagi gondjaik vannak rá egy hétre meg megvették.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Valaki magyarázza már meg nekem, honnan a p.csába van 50 millája a fulll eladósodott Barcának Ferran Torresre!!????