Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Attól, hogy a hollandok is butak a magyarok nem lettek okosabbak.index.hu/sport/futball/2021/07/22/botranyos-nezoteri-rendbontasba-torkollott-a-bl-selejtezo/Nem látod fekete pólós magyarok voltak ott is !
Vajon mennyi zárt kaput kapunk ezért?
warr_b
A Hollandok nyugodtak és barátságosak ők senkit nem bántanak nézd meg milyenek voltak Pesten
Ezek csak magyarok lehettek
VvAlekosz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
index.hu/sport/futball/2021/07/22/botranyos-nezoteri-rendbontasba-torkollott-a-bl-selejtezo/Nem látod fekete pólós magyarok voltak ott is !
warr_b
A Hollandok nyugodtak és barátságosak ők senkit nem bántanak nézd meg milyenek voltak Pesten
Ezek csak magyarok lehettek
több mint 4 éve
Vaduz elleni meccsen azért némileg morbid h az Újpest mezszponzora a Tippmix. 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Houri ment a tarcsiba, remelem ott is tartják egész szezonban 😊miért?
csebi
több mint 4 éve
index.hu/sport/futball/2021/07/22/botranyos-nezoteri-rendbontasba-torkollott-a-bl-selejtezo/jólvan már kezd szánalmas lenni ez a"jujujujj mennyit kapunk egy másik csapat rendbontásáért?" mantra...
warr_b
több mint 4 éve
index.hu/sport/futball/2021/07/22/botranyos-nezoteri-rendbontasba-torkollott-a-bl-selejtezo/Vajon mennyi zárt kaput kapunk ezért?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Benjamin Büchel, az FM 2016-ban cserekapusom volt az Oxford Unitednél 😊
több mint 4 éve
és/vagy bundaNeeeeeeeeeeeeeeeeem 🤣🤣🤣Tippmixpro-n nem tanulnak a történelemből, Újpest-Vaduzra a 0-4 100as odds 😁😉🤣Annak idején itt 0-0 lett, nem?
davemayer
slowmotion
Szegény Bicskeit buktatták
davemayer
több mint 4 éve
Neeeeeeeeeeeeeeeeem 🤣🤣🤣Tippmixpro-n nem tanulnak a történelemből, Újpest-Vaduzra a 0-4 100as odds 😁😉🤣Annak idején itt 0-0 lett, nem?
davemayer
slowmotion
Szegény Bicskeit buktatták
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Boldogság 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Mármint hogy nem szoptak még noname csumpi pénznélküli balti/közép-ázsiai csapatoktól? Vagy mi a f*szom tapasztalat kell egy ilyen meccs megnyeréséhez? Agyonnyomta őket a tét, hogy neadjisten még augusztusban is lehet nemzetközi meccset játszani, és berezeltek, mert ez lett volna életük lehetősége, hogy a következő körben esetleg már egy lengyel, szlovák vagy bolgár csapat is jöhet? 😊Lett csapat, pár éve itt vannak az európai selejtezőkben. A tapasztalat hiánya a baj a Felcsútnak.Gyakadémia is beárazza magát, azt hitték simán lehozzák döntetlennel, kocogni sem kell. Kéne tényleg egy negyedik liga amiben instant főtáblások lesznek vagy nem tudom, azért ez a vidi + puskás kupanyár eddig masszív égés.Nyihhihi 😂
davemayer
Még csak nem is hallottam soha erről a balti csapatról, azt se tudom lettek vagy litvánok... pedig az átlagnál kicsit jobban képben vagyok talán 🤣😊
warr_b
Heisman
több mint 4 éve
Nem . 0-4Tippmixpro-n nem tanulnak a történelemből, Újpest-Vaduzra a 0-4 100as odds 😁😉🤣Annak idején itt 0-0 lett, nem?
davemayer
slowmotion
több mint 4 éve
Megnéztem gyorsan a meccs előtti téteket és 3.10 volt a hazai 2.20 a vendég.Ránéztem, ez a harmadik évük, hogy nemzetközi porondon vannak. Amúgy 2005-ös alapítású csapat... A felcsúttal ellentétben ez tényleg egy akadémia gyakorlatilag 😆Lett csapat, pár éve itt vannak az európai selejtezőkben. A tapasztalat hiánya a baj a Felcsútnak.Gyakadémia is beárazza magát, azt hitték simán lehozzák döntetlennel, kocogni sem kell. Kéne tényleg egy negyedik liga amiben instant főtáblások lesznek vagy nem tudom, azért ez a vidi + puskás kupanyár eddig masszív égés.Nyihhihi 😂
davemayer
Még csak nem is hallottam soha erről a balti csapatról, azt se tudom lettek vagy litvánok... pedig az átlagnál kicsit jobban képben vagyok talán 🤣😊
warr_b
Heisman
warr_b
Kíváncsi leszek a nyilatkozatokra.
több mint 4 éve
Kibaszott szégyen.
több mint 4 éve
Tippmixpro-n nem tanulnak a történelemből, Újpest-Vaduzra a 0-4 100as odds 😁😉🤣Annak idején itt 0-0 lett, nem?
davemayer
több mint 4 éve
Ránéztem, ez a harmadik évük, hogy nemzetközi porondon vannak. Amúgy 2005-ös alapítású csapat... A felcsúttal ellentétben ez tényleg egy akadémia gyakorlatilag 😆Lett csapat, pár éve itt vannak az európai selejtezőkben. A tapasztalat hiánya a baj a Felcsútnak.Gyakadémia is beárazza magát, azt hitték simán lehozzák döntetlennel, kocogni sem kell. Kéne tényleg egy negyedik liga amiben instant főtáblások lesznek vagy nem tudom, azért ez a vidi + puskás kupanyár eddig masszív égés.Nyihhihi 😂
davemayer
warr_b
Heisman

több mint 4 éve
"Vesztésre állunk. Látod, Andi?" pic.twitter.com/gEg5Bf9Rtp
— János Kele (@janekk_) July 22, 2021
😀
több mint 4 éve
Lett csapat, pár éve itt vannak az európai selejtezőkben. A tapasztalat hiánya a baj a Felcsútnak.Gyakadémia is beárazza magát, azt hitték simán lehozzák döntetlennel, kocogni sem kell. Kéne tényleg egy negyedik liga amiben instant főtáblások lesznek vagy nem tudom, azért ez a vidi + puskás kupanyár eddig masszív égés.Nyihhihi 😂
davemayer
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Houri ment a tarcsiba, remelem ott is tartják egész szezonban 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
a fiatal tehetségeknek még be kell érni és megtapasztalni ezt a hatalmas tétet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
első gólt ajánlom majd mindenkinek, zseniális potya volt 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
LooooL, el is felejtettem, ránézek az eredmények. com-ra és 3-0 a 35. percben 😂😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Túl jó stadionja van a Puskásnak, ez a balti legelő szokatlan nekik, ezért a hátrány.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Gyakadémia is beárazza magát, azt hitték simán lehozzák döntetlennel, kocogni sem kell. Kéne tényleg egy negyedik liga amiben instant főtáblások lesznek vagy nem tudom, azért ez a vidi + puskás kupanyár eddig masszív égés.Nyihhihi 😂
davemayer