Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A Sporting is valami hasonlót csinált az MTK-valHAHAHA, a Villareal se jön a stadionavatóraJön az, csak a harmadosztályban vitézkedő B-csapat 🤣
r.baggio
warr_b
több mint 4 éve
Idegenben a visszavágón még győzni is sikerült.Mindig is azt hittem, hogy idegenben 0-4, itthon 0-0.Neeeeeeeeeeeeeeeeem 🤣🤣🤣Tippmixpro-n nem tanulnak a történelemből, Újpest-Vaduzra a 0-4 100as odds 😁😉🤣Annak idején itt 0-0 lett, nem?
davemayer
slowmotion
Szegény Bicskeit buktatták
davemayer
slowmotion
több mint 4 éve
HAHAHA, a Villareal se jön a stadionavatóraJön az, csak a harmadosztályban vitézkedő B-csapat 🤣
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mindig is azt hittem, hogy idegenben 0-4, itthon 0-0.Neeeeeeeeeeeeeeeeem 🤣🤣🤣Tippmixpro-n nem tanulnak a történelemből, Újpest-Vaduzra a 0-4 100as odds 😁😉🤣Annak idején itt 0-0 lett, nem?
davemayer
slowmotion
Szegény Bicskeit buktatták
davemayer
több mint 4 éve
Nagyon szellemes kommentek jönnek az nso-n
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
HAHAHA, a Villareal se jön a stadionavatóraSajnos nem találom már az nso-n a "szíjas alig várja a stadion avatót" című cikket 😀
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
HAHAHA, a Villareal se jön a stadionavatóraMiért nem lehet egy Felcsút elleni meccsel felavatni?
r.baggio
több mint 4 éve
HAHAHA, a Villareal se jön a stadionavatóra

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Sancho 73 millió a MUban és úgy tűnik Kane 160!!! millióért a Cityben. Ez utóbbinak örülök ha így lesz, sok sikert neki, megérdemli! Mi meg reméljük jól költjük el, bár így, hogy Nuno lett a kócs kb mindegy....
több mint 4 éve
Van ilyen is ha vakaki szeretne csatlakozni :
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
szerencsére nem csak a magyar csapatok szopnak, azért volt egy-két érdekes eredmény 😀Lacit mindig lebecsülik…
na összegyűjtöttem :
- Az Austria Wien X-elt az izlandi Breidablikkal
- a többszörös csoportkörös Qarabag 0-0-át játszott az izraeli Ashdod ellen
- az elmúlt években Szlovéniában egyeduralkodó Maribor kikapott a Hammarby ellen
- a román Craiova kikapott Lacitól
- az AEK kikapott 2-1-re a bosnyák Veleztől
- a Dán AGF kikapott az észak-ír Larnetól
- a Feyenoord 0-0-át játszott idegenben a koszovói Drita ellen
- a szerezetett belarusz ligából a Szatyor kikapott a Fola Esch-től
Heisman
több mint 4 éve
Mert egyik legjobb jatekosotok sztemHouri ment a tarcsiba, remelem ott is tartják egész szezonban 😊miért?
csebi
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Már úgy a 2. Napon az voltindex.hu/sport/futball/2021/07/22/botranyos-nezoteri-rendbontasba-torkollott-a-bl-selejtezo/jólvan már kezd szánalmas lenni ez a"jujujujj mennyit kapunk egy másik csapat rendbontásáért?" mantra...
Vajon mennyi zárt kaput kapunk ezért?
warr_b
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem lattam a meccset de egy Xre csak jók vaduzban az újpestiek, innen azért már tovább lehet mennia Vaduz be fog rámolni kettőt otthonHelp me, túl fáradt vagyok, ráadásul még a módosításról is lemaradtam.hosszabbítás lesz
Szóval nem számít az idegenben lőtt gól. Ok.
UTE-Vaduz 2-1.
Vaduz-UTE 1-0.
Ki megy tovább?
#JC6
Löfli
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ok csak nálunk semmi ilyen jellegű atrocitás nem volt, semmi tettlegesség. Erre 3 meccs, akkor ez mennyi lenne ahhoz mèrten, fèl év?! És ami a vicces hogy ők is full visszaesők, pont olyan arcok mint amilyenek 20-30 éve a fradi ultrák voltak (vagy most is azok). Az egyik törzstagot pont ismerem is, munkatársam, tegnap kint is volt. Kick-box bajnok, 20 éves...index.hu/sport/futball/2021/07/22/botranyos-nezoteri-rendbontasba-torkollott-a-bl-selejtezo/jólvan már kezd szánalmas lenni ez a"jujujujj mennyit kapunk egy másik csapat rendbontásáért?" mantra...
Vajon mennyi zárt kaput kapunk ezért?
warr_b
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
szerencsére nem csak a magyar csapatok szopnak, azért volt egy-két érdekes eredmény 😀na összegyűjtöttem :
- Az Austria Wien X-elt az izlandi Breidablikkal
- a többszörös csoportkörös Qarabag 0-0-át játszott az izraeli Ashdod ellen
- az elmúlt években Szlovéniában egyeduralkodó Maribor kikapott a Hammarby ellen
- a román Craiova kikapott Lacitól
- az AEK kikapott 2-1-re a bosnyák Veleztől
- a Dán AGF kikapott az észak-ír Larnetól
- a Feyenoord 0-0-át játszott idegenben a koszovói Drita ellen
- a szerezetett belarusz ligából a Szatyor kikapott a Fola Esch-től
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
megint simán lehet, hogy csak a Fradi éli meg az augusztustmindig azt hiszed nincs lejjebb, de mindig van!
szégyen amit a klubcsapataink előadnak
több mint 4 éve
a Vaduz be fog rámolni kettőt otthonHelp me, túl fáradt vagyok, ráadásul még a módosításról is lemaradtam.hosszabbítás lesz
UTE-Vaduz 2-1.
Vaduz-UTE 1-0.
Ki megy tovább?
#JC6
Löfli
több mint 4 éve
Help me, túl fáradt vagyok, ráadásul még a módosításról is lemaradtam.hosszabbítás lesz
UTE-Vaduz 2-1.
Vaduz-UTE 1-0.
Ki megy tovább?
#JC6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Help me, túl fáradt vagyok, ráadásul még a módosításról is lemaradtam.Szóval nem számít az idegenben lőtt gól. Ok.
UTE-Vaduz 2-1.
Vaduz-UTE 1-0.
Ki megy tovább?
több mint 4 éve
György Tamás csak megvette a Pécset, ahogy hallom.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Újpesti agytrösztök 😀 bazdmeg nekiállnak joga bonitozni aztán felbaszák a svájcit és még nekik áll feljebb 😀
több mint 4 éve
Milyen jól sikerült beharangozó szöveget rittyentettek a Fb-ra a felcsuti penzmosoda meccse ele Puskás Ferenc oldalán:“Tovább öregbítheti ma 18.00 órától (tv: M4 Sport) Puskás Ferenc nevét a felcsúti csapat, amely az Európa-konferencialiga 2. selejtezőkörében Lettországban lép pályára a Rigas FS ellen.”
több mint 4 éve
Ez a Jenő nem lett okosabbViszont sokkal butábbnak már nehéz lenni, szal talán rosszabb nem lesz 😀
petey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...