Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Gyakadémia is beárazza magát, azt hitték simán lehozzák döntetlennel, kocogni sem kell. Kéne tényleg egy negyedik liga amiben instant főtáblások lesznek vagy nem tudom, azért ez a vidi + puskás kupanyár eddig masszív égés.A Gyakadémia eddigi kupaszereplése már most égbekiáltó siker, hiszen továbbjutottak az első körből
davemayer
több mint 4 éve
Gyakadémia is beárazza magát, azt hitték simán lehozzák döntetlennel, kocogni sem kell. Kéne tényleg egy negyedik liga amiben instant főtáblások lesznek vagy nem tudom, azért ez a vidi + puskás kupanyár eddig masszív égés.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
ja, ez így jó szopás, a hidegben valszeg nem megyek ki, most viszont közelebb lett volna a Fáy utcaJanuár 30.Lehetett volna a Fayn akkor csak at kene sétálnom. 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-diosgyor-uj-tamogatot-jelentett-be-2839631egészen várom a második fordulóban rendezett Diósgyőr - Vasast, még lehet haza is megyek, hogy élőben csodálhassam meg a NER-roncsderbit 😀
warr_b
kristof
Mikor lesz BPn?
Toca
warr_b
több mint 4 éve
Január 30.Lehetett volna a Fayn akkor csak at kene sétálnom. 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-diosgyor-uj-tamogatot-jelentett-be-2839631egészen várom a második fordulóban rendezett Diósgyőr - Vasast, még lehet haza is megyek, hogy élőben csodálhassam meg a NER-roncsderbit 😀
warr_b
kristof
Mikor lesz BPn?
Toca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nagy válság lehet Hollandiában edzői fronton, ha van Gaalt hozzák vissza sokadjára.The Gaal dem sugar is back!
— CBS Sports Golazo (@CBSSportsGolazo) July 21, 2021
According to De Telegraaf Louis Van Gaal is coming out of retirement to manage the Netherlands, signing an 18-month contract 🇳🇱 pic.twitter.com/mUHaX4HxZN
Hat vele azert valszeg nezhetobb focit fog jatszani a holland csapat. Kar h nem korabban, de lehet pont az EB miatt dontott ugy, h "na ezt nem nezhetem tovabb "😀
Borbinho
több mint 4 éve
Lehetett volna a Fayn akkor csak at kene sétálnom. 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-diosgyor-uj-tamogatot-jelentett-be-2839631egészen várom a második fordulóban rendezett Diósgyőr - Vasast, még lehet haza is megyek, hogy élőben csodálhassam meg a NER-roncsderbit 😀
warr_b
kristof
Mikor lesz BPn?
több mint 4 éve
Csak vigyázz, mert a tévé miatt vasárnapról áttették hétfő estére 😉www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-diosgyor-uj-tamogatot-jelentett-be-2839631egészen várom a második fordulóban rendezett Diósgyőr - Vasast, még lehet haza is megyek, hogy élőben csodálhassam meg a NER-roncsderbit 😀
warr_b
kristof

több mint 4 éve
East Stirlingshire- Vale of Leithen derbire ha valakinek van streamje, lökje be bátran 😆1-0 lett végül, mondjuk én nagyobb arányú hazai győzelmet vártam. :-/
warr_b

több mint 4 éve
és azt láttátok hogy a Szatyor Szalihorszk - Fola Esch rangadót a diósgyőri stadionban játsszák ma este 21:30-as kezdéssel? 😀 bár gondolom zárt kapus lesz 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-diosgyor-uj-tamogatot-jelentett-be-2839631egészen várom a második fordulóban rendezett Diósgyőr - Vasast, még lehet haza is megyek, hogy élőben csodálhassam meg a NER-roncsderbit 😀
warr_b
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-diosgyor-uj-tamogatot-jelentett-be-2839631

több mint 4 éve
Tippmixpro-n nem tanulnak a történelemből, Újpest-Vaduzra a 0-4 100as odds 😁😉🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
The Gaal dem sugar is back!
— CBS Sports Golazo (@CBSSportsGolazo) July 21, 2021
According to De Telegraaf Louis Van Gaal is coming out of retirement to manage the Netherlands, signing an 18-month contract 🇳🇱 pic.twitter.com/mUHaX4HxZN
Hat vele azert valszeg nezhetobb focit fog jatszani a holland csapat. Kar h nem korabban, de lehet pont az EB miatt dontott ugy, h "na ezt nem nezhetem tovabb "😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ah, így már megvan, kösz.Inter Milan has aligned with blockchain providers for the sports and entertainment industry Chiliz, in a tie-up which will see the Serie A club promote the soon-to-be-launched $INTER Fan Token on the front of players’ shirtsDirekt rákerestem pedig az új mezeikre, de esküszöm nem látom amiről beszélsz 😄Idehaza a Mónika show-ból jól ismert “sintér vagy!!!” Szlogenből az olasz szurkolói csoportok hívják az intert - sintér-nek. Erre most rátettek egy lapáttal hogy kiírták a mezükre, kb. ezen röhög a hazai Milan - juve stb. fanclubbok mindegyike. Nyilván ez hazai poén Hegyeshalom után senki nem érti, de nekünk vicces 😊Én többször visszanéztem hogy nem e valami vicc, vagy ilyesmi aNem biztos, hogy értem, de szerintem a hazain kívül a többi fasza. Még a negyedik is jó a maga nemében, legalább egyedi.Sinter új meze de nem 😂😂😂 persze ez magyarul vicces de akkor is. Köszönöm aSinter vezetőségének a magyar Juventus szurkolók nevében 😊
MC12
Az új logó viszont elég OM-es lett 🙄😄
warr_b
Az meg viccesebb hogy a hazai inter szurkolók fele röhög rajta a másik fele felhúzott orral duzzog 😊
MC12
warr_b
Toca

több mint 4 éve
Inter Milan has aligned with blockchain providers for the sports and entertainment industry Chiliz, in a tie-up which will see the Serie A club promote the soon-to-be-launched $INTER Fan Token on the front of players’ shirtsDirekt rákerestem pedig az új mezeikre, de esküszöm nem látom amiről beszélsz 😄Idehaza a Mónika show-ból jól ismert “sintér vagy!!!” Szlogenből az olasz szurkolói csoportok hívják az intert - sintér-nek. Erre most rátettek egy lapáttal hogy kiírták a mezükre, kb. ezen röhög a hazai Milan - juve stb. fanclubbok mindegyike. Nyilván ez hazai poén Hegyeshalom után senki nem érti, de nekünk vicces 😊Én többször visszanéztem hogy nem e valami vicc, vagy ilyesmi aNem biztos, hogy értem, de szerintem a hazain kívül a többi fasza. Még a negyedik is jó a maga nemében, legalább egyedi.Sinter új meze de nem 😂😂😂 persze ez magyarul vicces de akkor is. Köszönöm aSinter vezetőségének a magyar Juventus szurkolók nevében 😊
MC12
warr_b
Az meg viccesebb hogy a hazai inter szurkolók fele röhög rajta a másik fele felhúzott orral duzzog 😊
MC12
warr_b
több mint 4 éve
Direkt rákerestem pedig az új mezeikre, de esküszöm nem látom amiről beszélsz 😄Idehaza a Mónika show-ból jól ismert “sintér vagy!!!” Szlogenből az olasz szurkolói csoportok hívják az intert - sintér-nek. Erre most rátettek egy lapáttal hogy kiírták a mezükre, kb. ezen röhög a hazai Milan - juve stb. fanclubbok mindegyike. Nyilván ez hazai poén Hegyeshalom után senki nem érti, de nekünk vicces 😊Én többször visszanéztem hogy nem e valami vicc, vagy ilyesmi aNem biztos, hogy értem, de szerintem a hazain kívül a többi fasza. Még a negyedik is jó a maga nemében, legalább egyedi.Sinter új meze de nem 😂😂😂 persze ez magyarul vicces de akkor is. Köszönöm aSinter vezetőségének a magyar Juventus szurkolók nevében 😊
MC12
warr_b
MC12

több mint 4 éve
Eddig is hazudott kb az Anzsi óta, szóval nekem mindegy, hogy mit mond mert csak bullshitel pedig mindenki tudja, hogy pénzért kurvult el.Mit mondjon, hogy "innentől még 3 évig szeretnék a nevemből élni"?"célom, hogy olyan teljesítménnyel segítsem a Lokit, hogy azzal visszakerüljek a nemzeti csapatba."Őszintén kérdezem, ezzel egyébként mi volt a baj?index.hu/sport/2021/07/19/dzsudzsak-balazs-dvsc-loki-magyar-valogatott/Szerintem trollkodik, vagy burkoltam fenyegeti rossit, hogy jobb lesz ha behívja vagy ha nem rá uszítja szíjasékat
Volt mar?
Mit szoltok?😀
YoungZeeZee
peach
ervinator
Baj nincs vele, de ez már jóideje a humorosba való
Toca
Nem értem minek foglalkoztok vele, nem tud senkit kiszorítani már elöl, lesz még egy búcsúmeccse aztán annyi.
davemayer
Én nem foglalkoztam vele, valaki kérdezte miért vicc a kommentár és reagáltam. Ha nem linkelitek be nem is tudok róla 😀
több mint 4 éve
Idehaza a Mónika show-ból jól ismert “sintér vagy!!!” Szlogenből az olasz szurkolói csoportok hívják az intert - sintér-nek. Erre most rátettek egy lapáttal hogy kiírták a mezükre, kb. ezen röhög a hazai Milan - juve stb. fanclubbok mindegyike. Nyilván ez hazai poén Hegyeshalom után senki nem érti, de nekünk vicces 😊Én többször visszanéztem hogy nem e valami vicc, vagy ilyesmi aNem biztos, hogy értem, de szerintem a hazain kívül a többi fasza. Még a negyedik is jó a maga nemében, legalább egyedi.Sinter új meze de nem 😂😂😂 persze ez magyarul vicces de akkor is. Köszönöm aSinter vezetőségének a magyar Juventus szurkolók nevében 😊
MC12
warr_b
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
East Stirlingshire- Vale of Leithen derbire ha valakinek van streamje, lökje be bátran 😆Játszd le FM-en 😀
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
East Stirlingshire- Vale of Leithen derbire ha valakinek van streamje, lökje be bátran 😆

több mint 4 éve
Én többször visszanéztem hogy nem e valami vicc, vagy ilyesmi aNem biztos, hogy értem, de szerintem a hazain kívül a többi fasza. Még a negyedik is jó a maga nemében, legalább egyedi.Sinter új meze de nem 😂😂😂 persze ez magyarul vicces de akkor is. Köszönöm aSinter vezetőségének a magyar Juventus szurkolók nevében 😊
MC12

több mint 4 éve
Én többször visszanéztem hogy nem e valami vicc, vagy ilyesmi a “A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Mit mondjon, hogy "innentől még 3 évig szeretnék a nevemből élni"?"célom, hogy olyan teljesítménnyel segítsem a Lokit, hogy azzal visszakerüljek a nemzeti csapatba."Őszintén kérdezem, ezzel egyébként mi volt a baj?index.hu/sport/2021/07/19/dzsudzsak-balazs-dvsc-loki-magyar-valogatott/Szerintem trollkodik, vagy burkoltam fenyegeti rossit, hogy jobb lesz ha behívja vagy ha nem rá uszítja szíjasékat
Volt mar?
Mit szoltok?😀
YoungZeeZee
peach
ervinator
Toca
Nem értem minek foglalkoztok vele, nem tud senkit kiszorítani már elöl, lesz még egy búcsúmeccse aztán annyi.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Após minden Loki meccsen kint van. Azt mondja, nem lenne rossz Balázs, csak meglátszik rajta hogy 5 éve nem volt normális edzése. Iszonyat lassú és körülményes, a kamu becsúszásaitól meg teljesen ki van égve az öreg 😃De szerinte Szíj haverja elintéz neki egy meccset, rászólnak Rossira, hogy csúcstartó legyen..
(Igazán vicces volt az interjú azon része, ahol a riporter ajnározta a becsúszós kérdésével, mintha lőtt volna 3 gólt meg kiosztott volna 2 gólpasszt..).
Teljesen eldeformálódott az NSO is, jó pár éve..sok volt a pogácsa.
több mint 4 éve
"célom, hogy olyan teljesítménnyel segítsem a Lokit, hogy azzal visszakerüljek a nemzeti csapatba."Őszintén kérdezem, ezzel egyébként mi volt a baj?index.hu/sport/2021/07/19/dzsudzsak-balazs-dvsc-loki-magyar-valogatott/Szerintem trollkodik, vagy burkoltam fenyegeti rossit, hogy jobb lesz ha behívja vagy ha nem rá uszítja szíjasékat
Volt mar?
Mit szoltok?😀
YoungZeeZee
peach
ervinator