Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
és ha megverjük a Zalgirist, de kikapunk a Prágától, akkor a Mura - Ludogorets vesztesével játszunk az EL-ben 😀Nem, az a Zalgiris elleni kiesés forgatókönyve 😊
Löfli

több mint 4 éve
és ha megverjük a Zalgirist, de kikapunk a Prágától, akkor a Mura - Ludogorets vesztesével játszunk az EL-ben 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Csak most itt 2 meccs lesz, és ez a Slavia stabilabb, főleg hogy az elmúlt években nagyon európai csapatokkal is fel tudta venni a versenyt. Ez a Celtic mondjuk tavaly a bajnokságot is elbukta Steve G-vel szembe. Félre ne értsd, örülök ha tovább megy a Fradi, de kell a (c)upsetFradinak a Slavia Prágát húzták a 3.selejtezőkörben, a kb esélytelen kategóriaMondták ezt tavaly pl a Celtic ellen..
Heisman
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Fradinak a Slavia Prágát húzták a 3.selejtezőkörben, a kb esélytelen kategóriaMondták ezt tavaly pl a Celtic ellen..
Heisman
több mint 4 éve
Fradinak a Slavia Prágát húzták a 3.selejtezőkörben, a kb esélytelen kategória
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Fab és Becker szerződéshosszabbításán dolgoznak most a klubvezetésben. A kp-n így Fabinho és CuJo hosszú évekig alap lenne. Mellettük azonban Jordan még 1-2 évig biztos kezdő tudna lenni (jelenleg még Jones előtt is), aztán én el tudnám képzelni, hogy átalakul egy Milner utóddá. Nem feltétlen kezdő mindig, de a sok meccs miatt sokat játszik, és vészmegoldásként poszton kívül is tud játszani (Milner LB, Henderson CB, RB).Gini után lehet Hendoval sem hosszabbít a klub. Wijnaldumot még csak-csak elfogadta az ember, bár sajnáltam, de a csk-t meg kéne tartani. Még 2 évig van szerződése és elvileg Edwardsék nem akarják, hogy még egyszer egy ilyen potens játékos ingyen sétálhasson el. Ha nem jutnak egyezségre lehet, hogy jövő nyáron távozik SteveG utódja. Köpködték a saját szurkolói is (sokan a mai napig), aztán csak az ő vezetésével lett meg 2005 után az első nagy kupa és a klub első PL sikere is. Remélem Klopp addig veri Edwardsék asztalát míg beadják a derekukat. (Jürgen Ginit se szerette volna elveszteni de ilyen téren nem övé az utolsó szó).kéne hogy maradjon míg CuJo beérik
alatriste
Negritis
A Keita projekt nem jött be most már kijelenthető, nemcsak a sérülések miatt de főleg azért ez volt az ok. Thiago nem tudom meddig marad itt, de ha 3-4 évet veszek alapul inkább Hendo maradjon "veterán kkp-ás mint a spanyol". Rajtuk kívül pedig elfogytunk. A Wales-i duó vagy Shaqiri inkább csak epizódisták.
Idén ez az állomány marad, de jövőre vélhetően körülnézünk valami fiatal játékos iránt, de a folytonos heti 2 meccses tempót nézve elkel 4-5 hasonló kkp még évekig.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Gini után lehet Hendoval sem hosszabbít a klub. Wijnaldumot még csak-csak elfogadta az ember, bár sajnáltam, de a csk-t meg kéne tartani. Még 2 évig van szerződése és elvileg Edwardsék nem akarják, hogy még egyszer egy ilyen potens játékos ingyen sétálhasson el. Ha nem jutnak egyezségre lehet, hogy jövő nyáron távozik SteveG utódja. Köpködték a saját szurkolói is (sokan a mai napig), aztán csak az ő vezetésével lett meg 2005 után az első nagy kupa és a klub első PL sikere is. Remélem Klopp addig veri Edwardsék asztalát míg beadják a derekukat. (Jürgen Ginit se szerette volna elveszteni de ilyen téren nem övé az utolsó szó).kéne hogy maradjon míg CuJo beérik
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Gini után lehet Hendoval sem hosszabbít a klub. Wijnaldumot még csak-csak elfogadta az ember, bár sajnáltam, de a csk-t meg kéne tartani. Még 2 évig van szerződése és elvileg Edwardsék nem akarják, hogy még egyszer egy ilyen potens játékos ingyen sétálhasson el. Ha nem jutnak egyezségre lehet, hogy jövő nyáron távozik SteveG utódja. Köpködték a saját szurkolói is (sokan a mai napig), aztán csak az ő vezetésével lett meg 2005 után az első nagy kupa és a klub első PL sikere is. Remélem Klopp addig veri Edwardsék asztalát míg beadják a derekukat. (Jürgen Ginit se szerette volna elveszteni de ilyen téren nem övé az utolsó szó).

Liverpool Fc
több mint 4 éve
www.origo.hu/sport/futball/20210718-labdarugas-egyiptomi-cimvedes-az-afrikai-bajnokok-ligajaban-video-alahli.html"A kairói csapat a casablancai döntőben 3-0-ra verte a dél-afrikai Kaizer Chiefs együttesét, amely a második félidőben emberhátrányban játszott."
Ez nem a Chiefs éve 😊
több mint 4 éve
index.hu/sport/2021/07/18/lemajmoztak-a-nigeriai-szuletesu-nemetet-de-elobb-volt-a-fuck-you-/Jól van, akkor csak a szokásos "gyerekiahóra" volt, semmi komoly.
"A 86. PERCRE MÁR TELJESEN KICSÚSZOTT A MECCS A BÍRÓ KEZÉBŐL, EGYMÁST „GYILKOLTÁK” A JÁTÉKOSOK, ÉS A RUGDALÓZÁSBAN JORDAN TORUNARIGHA JÁRT AZ ÉLEN. SZÓVAL A 86. PERCBEN TORUNARIGHA JÓKORÁT RÚGOTT AZ EGYIK HONDURASI JÁTÉKOSBA.
A két játékos sértegetni kezdte egymást, Torunarigha teli torokból „Fuck you!”-zott, amit egy idő után megelégelt a hondurasi, és azt mondta Torunarighának, hogy „Monkey!”."
😁
warr_b
több mint 4 éve
Ez viszont elég érdekes:Nekem is csak az utolsó nem tetszene, a többit azonnal bevezetném.
nb1.hu/nemzetkozi-labdarugas/forradalmi-valtozasok-johetnek-a-futballban
Több olyan is van, amivel egyetértek. Meg olyan is, amivel nem.
nagylaza
több mint 4 éve
index.hu/sport/2021/07/18/lemajmoztak-a-nigeriai-szuletesu-nemetet-de-elobb-volt-a-fuck-you-/"A 86. PERCRE MÁR TELJESEN KICSÚSZOTT A MECCS A BÍRÓ KEZÉBŐL, EGYMÁST „GYILKOLTÁK” A JÁTÉKOSOK, ÉS A RUGDALÓZÁSBAN JORDAN TORUNARIGHA JÁRT AZ ÉLEN. SZÓVAL A 86. PERCBEN TORUNARIGHA JÓKORÁT RÚGOTT AZ EGYIK HONDURASI JÁTÉKOSBA.
A két játékos sértegetni kezdte egymást, Torunarigha teli torokból „Fuck you!”-zott, amit egy idő után megelégelt a hondurasi, és azt mondta Torunarighának, hogy „Monkey!”."
😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
tisztán 2x30 perc esetében a 10 perc lehet sok, de sztem 5 belefér
több mint 4 éve
Én a "piros zászlót" hoznám még be a gurulós fociba, a szöglettel és a bedobással nem variálnék, a tiszta játékidőt már régóta mondogatom a barátaimnak, az "időleges kiállítás" tetszik, a sok csere nem.Ez viszont elég érdekes:Az utolsón kívül mind jó, talan én a sárga lapot meghagynám annak ami és bevezetnék egy új, 10 perces kiállítást, olyan szabálytalanságokra amik tisztán az ellenfèl akadályozasára irányul vagy sportszerűtlen (pl visszamagyarázás a sporinak vagy az olyan taktikai szabálytalanságok, visszahúzások mint amit Chiellini is csinált). Vannak szabálytalanságok amiket sárga lap ellenében is simán megéri bevállalniuk, ezeket kell jobban szankcionálni. A 2×30 perc álló óra sokat javítana a játékon sztem, és ha ezt behozzák én bevezetném az 1 perces időkérést is, kettőt csapatonként.
nagylaza
davemayer
több mint 4 éve
Ez viszont elég érdekes:Az utolsón kívül mind jó, talan én a sárga lapot meghagynám annak ami és bevezetnék egy új, 10 perces kiállítást, olyan szabálytalanságokra amik tisztán az ellenfèl akadályozasára irányul vagy sportszerűtlen (pl visszamagyarázás a sporinak vagy az olyan taktikai szabálytalanságok, visszahúzások mint amit Chiellini is csinált). Vannak szabálytalanságok amiket sárga lap ellenében is simán megéri bevállalniuk, ezeket kell jobban szankcionálni. A 2×30 perc álló óra sokat javítana a játékon sztem, és ha ezt behozzák én bevezetném az 1 perces időkérést is, kettőt csapatonként.
nagylaza
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ez már egy másik játék lenne, ami olyasmi, mint a foci volt.a tiszta játékidő nekem tetszene
ozibozi
a többi az kb futsal
több mint 4 éve
Ez viszont elég érdekes:A játékidős so-so (lenne meccs, ami másfél óra alatt lemenne, lenne, ami két óra alatt sem, ráadásuk kellene plusz egy ember, aki csak arra figyel, hogy a bíró mikor állitja meg és indítja újra az időt), meg a sárga lapnak van értelme (ligarögbiben a sin bin 10 perces, de az eleve 2x40perc csak).
nagylaza
A többi felesleges.
több mint 4 éve
Ez már egy másik játék lenne, ami olyasmi, mint a foci volt.
több mint 4 éve
Ez viszont elég érdekes:nb1.hu/nemzetkozi-labdarugas/forradalmi-valtozasok-johetnek-a-futballban
több mint 4 éve
Wiki szerint (2017-es adat) a hondurasi lakosság 90%-a mesztic, 7% őslakos indián, 2% fekete és csak 1% fehér.Ott lapul Neymar mögött sárga láthatóságiban.Hát nem tudom, az edzőn kívül nem sok fehér van a képen...Nem tudom, volt-e már:"A majmozást egyébként maga a szóban forgó hondurasi játékos is megerősítette, bár személyazonossága azóta sem derült ki. Annyit tudni lehet róla, hogy ő maga fehér bőrű, amely szűkíti a keretet, lévén, hogy a hondurasi csapattagok nagy százaléka szintén fekete."
index.hu/sport/futball/2021/07/17/rasszizmus-levonult-a-nemet-olimpiai-valogatott-a-palyarol./
De ez így mi? Kb az összes hondurasi játékos színesbőrű, akkor what kind of rasszizmus? Egyik fekete leniggerezte a másikat, vagy mi a tosz? A német fekete felsőbbrendű, mint a hondurasi, vagy ilyenkor mi van? 😀
warr_b
www.blikk.hu/sport/olimpia2021/csapat/nemetorszag-honduras-rasszista-beszolas-miatt-vonultak-le-palyarol-focistak/58w6bg3?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso
nagylaza
warr_b
Sobri Jóska
Szóval jó eséllyel ő is félvér 😊
Mondjuk ehhez képest a képen lévő 17 játékosból 8-9 simán fekete...

több mint 4 éve
Hát nem tudom, az edzőn kívül nem sok fehér van a képen...Én se tudom.😊
warr_b
több mint 4 éve
Ott lapul Neymar mögött sárga láthatóságiban.Hát nem tudom, az edzőn kívül nem sok fehér van a képen...Nem tudom, volt-e már:"A majmozást egyébként maga a szóban forgó hondurasi játékos is megerősítette, bár személyazonossága azóta sem derült ki. Annyit tudni lehet róla, hogy ő maga fehér bőrű, amely szűkíti a keretet, lévén, hogy a hondurasi csapattagok nagy százaléka szintén fekete."
index.hu/sport/futball/2021/07/17/rasszizmus-levonult-a-nemet-olimpiai-valogatott-a-palyarol./
De ez így mi? Kb az összes hondurasi játékos színesbőrű, akkor what kind of rasszizmus? Egyik fekete leniggerezte a másikat, vagy mi a tosz? A német fekete felsőbbrendű, mint a hondurasi, vagy ilyenkor mi van? 😀
warr_b
www.blikk.hu/sport/olimpia2021/csapat/nemetorszag-honduras-rasszista-beszolas-miatt-vonultak-le-palyarol-focistak/58w6bg3?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso
nagylaza
warr_b
több mint 4 éve
Hát nem tudom, az edzőn kívül nem sok fehér van a képen...Nem tudom, volt-e már:"A majmozást egyébként maga a szóban forgó hondurasi játékos is megerősítette, bár személyazonossága azóta sem derült ki. Annyit tudni lehet róla, hogy ő maga fehér bőrű, amely szűkíti a keretet, lévén, hogy a hondurasi csapattagok nagy százaléka szintén fekete."
warr_b
nagylaza

több mint 4 éve
Nem tudom, volt-e már:"A majmozást egyébként maga a szóban forgó hondurasi játékos is megerősítette, bár személyazonossága azóta sem derült ki. Annyit tudni lehet róla, hogy ő maga fehér bőrű, amely szűkíti a keretet, lévén, hogy a hondurasi csapattagok nagy százaléka szintén fekete."
warr_b
több mint 4 éve
Nem tudom, volt-e már:Bizony, bizony, ráéreztél a lényegre.
warr_b
A rasszizmussal való vádaskodásnak is nagyobb a súlya, hogy ha egy gazdag és befolyásos ország privilegizált kisebbségije panaszkodik, mint ha egy sierra leonei, 1 dolláros órabérért gályázó feka.
Szerkesztette: Kampman