Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A következő lépés az lesz, hogy a játékvezetők vonulnak majd le a pályáról, mert valaki a lelátóról szidta az anyukájukat. A nagy érzékenyítésben már most elérkeztünk az óvoda középső csoportjához.Megsertettek szegeny draga erzeseit 😕 Nincs hozzaszokva, hogy barmilyen kellemetlenseg eri az eletben, igy nem tudta kezelni a szentem.
r.baggio
Mar nagyon varom, hogy meglovagolva ezt a korszellemet, egy veszetsre allo sportolo levonuljon az olimpian az aktualis jatekterrol, mondvan rasszistaaz ellenfele 😊
több mint 4 éve
A következő lépés az lesz, hogy a játékvezetők vonulnak majd le a pályáról, mert valaki a lelátóról szidta az anyukájukat. A nagy érzékenyítésben már most elérkeztünk az óvoda középső csoportjához.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
De kimondottan az volt a híradásokban, hogy rasszizmus miatt vonultak le.Nem tudom, volt-e már:Lehet a hangsúly a buzin, a faszon, a kurvaanyádon volt, nem tudhatjuk.
index.hu/sport/futball/2021/07/17/rasszizmus-levonult-a-nemet-olimpiai-valogatott-a-palyarol./
De ez így mi? Kb az összes hondurasi játékos színesbőrű, akkor what kind of rasszizmus? Egyik fekete leniggerezte a másikat, vagy mi a tosz? A német fekete felsőbbrendű, mint a hondurasi, vagy ilyenkor mi van? 😀
warr_b
Aki sértődékeny ezeken is megsértődhet, nem csak rasszizmuson.
Sobri Jóska
A kurvaanyázás meg buzizás nem az.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nem tudom, volt-e már:Lehet a hangsúly a buzin, a faszon, a kurvaanyádon volt, nem tudhatjuk.
index.hu/sport/futball/2021/07/17/rasszizmus-levonult-a-nemet-olimpiai-valogatott-a-palyarol./
De ez így mi? Kb az összes hondurasi játékos színesbőrű, akkor what kind of rasszizmus? Egyik fekete leniggerezte a másikat, vagy mi a tosz? A német fekete felsőbbrendű, mint a hondurasi, vagy ilyenkor mi van? 😀
warr_b
Aki sértődékeny ezeken is megsértődhet, nem csak rasszizmuson.
több mint 4 éve
Nem tudom, volt-e már: index.hu/sport/futball/2021/07/17/rasszizmus-levonult-a-nemet-olimpiai-valogatott-a-palyarol./

több mint 4 éve
Jelentem, gordon fórumtárs jóvoltából tegnap átvettem az Eb2020 tippjátékon nyert vörösbort. Köszönöm neki, és a fórum irányítóinak a lehetőséget. Hamarosan megkóstoljuk! 😊Dobd fel egy kis tescos colával! 😁
csi77
több mint 4 éve
Jelentem, gordon fórumtárs jóvoltából tegnap átvettem az Eb2020 tippjátékon nyert vörösbort. Köszönöm neki, és a fórum irányítóinak a lehetőséget. Hamarosan megkóstoljuk! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Ne légy igazságtalan. A büntetőnek is nekifutott vagy 3 lépést 😁És Dzsudzsák ennél a jelenetnél mozgott a legtöbbet, talán még kocogott isTegnapi edzőmeccs Telkiben.Imádnivaló való a lokis/neres narratíva, miszerint a hős Zsuzsikát fojtogatták a vadállat Vasas játékosok, miközben ő bátran a csapattársait védte 😆ez milyen meccs és hol?
Igazándiból persze ő gőzölt be valamitől és akarta hasba rúgni Bereczet, ezért kellett lefogni.
Persze az eredmény is mindenhol sima 3-0-ként van lehozva, az már nem, hogy a 2*45 perc után csak 1-0 volt egy kamutizivel ( a Vasasnál persze egy sima tizi nem került megadásra), utána a plusz 30 perces játékidőben kapott még kettőt az akkor már kb 18 éves átlagéletkorú akadémistákkal játszó Vasas 😊
warr_b
Löfli
warr_b
Heisman

több mint 4 éve
És Dzsudzsák ennél a jelenetnél mozgott a legtöbbet, talán még kocogott isTegnapi edzőmeccs Telkiben.Imádnivaló való a lokis/neres narratíva, miszerint a hős Zsuzsikát fojtogatták a vadállat Vasas játékosok, miközben ő bátran a csapattársait védte 😆ez milyen meccs és hol?
Igazándiból persze ő gőzölt be valamitől és akarta hasba rúgni Bereczet, ezért kellett lefogni.
Persze az eredmény is mindenhol sima 3-0-ként van lehozva, az már nem, hogy a 2*45 perc után csak 1-0 volt egy kamutizivel ( a Vasasnál persze egy sima tizi nem került megadásra), utána a plusz 30 perces játékidőben kapott még kettőt az akkor már kb 18 éves átlagéletkorú akadémistákkal játszó Vasas 😊
warr_b
Löfli
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Tegnapi edzőmeccs Telkiben.Imádnivaló való a lokis/neres narratíva, miszerint a hős Zsuzsikát fojtogatták a vadállat Vasas játékosok, miközben ő bátran a csapattársait védte 😆ez milyen meccs és hol?
warr_b
Löfli

több mint 4 éve
felkészülési meccs Vasas-LokiImádnivaló való a lokis/neres narratíva, miszerint a hős Zsuzsikát fojtogatták a vadállat Vasas játékosok, miközben ő bátran a csapattársait védte 😆ez milyen meccs és hol?
warr_b
Löfli
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/dvsc/felkeszules-vasas-veressel-es-kettos-kiallitassal-zarta-az-edzotaborat-a-loki
több mint 4 éve
Imádnivaló való a lokis/neres narratíva, miszerint a hős Zsuzsikát fojtogatták a vadállat Vasas játékosok, miközben ő bátran a csapattársait védte 😆ez milyen meccs és hol?
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Imádnivaló való a lokis/neres narratíva, miszerint a hős Zsuzsikát fojtogatták a vadállat Vasas játékosok, miközben ő bátran a csapattársait védte 😆 Igazándiból persze ő gőzölt be valamitől és akarta hasba rúgni Bereczet, ezért kellett lefogni.

több mint 4 éve
Tökéletesen illik a Torres-Higuain vonalba.Haalandot akarja a Chelsea. Cserébe adnák T. Abrahamet, meg lóvét. (Miközben Zsiru asszem a Milanba megy.) Ez a csomag nem érdekelte a Dortmundot.Szerintem Bellerin és Lacazette menni fog.Úgy fest, az Arsenal leigazolta Ben White, Brightoni védõt 50 millió fontért.Az ár brutális, nem tudom honnan fogjuk ezt kigazdálkodni, de legalább hiányposztokra igazolunk. Remélem Bellerin marad, és akkor már csak egy 10est kell keresni Smith-Rowe mellé+ egy cserekapust.
ulpianus
Tony Adams
Willie Parker
Erre jelezte az Arzenyál, hogy Abraham érdekli õket. Már Lacazette és a spórolásra írom.
ulpianus
Egyszer még a Moratát is tuti leigazoljuk.
több mint 4 éve
Haalandot akarja a Chelsea. Cserébe adnák T. Abrahamet, meg lóvét. (Miközben Zsiru asszem a Milanba megy.) Ez a csomag nem érdekelte a Dortmundot.Szerintem Bellerin és Lacazette menni fog.Úgy fest, az Arsenal leigazolta Ben White, Brightoni védõt 50 millió fontért.Az ár brutális, nem tudom honnan fogjuk ezt kigazdálkodni, de legalább hiányposztokra igazolunk. Remélem Bellerin marad, és akkor már csak egy 10est kell keresni Smith-Rowe mellé+ egy cserekapust.
ulpianus
Tony Adams
Willie Parker
Erre jelezte az Arzenyál, hogy Abraham érdekli õket. Már Lacazette és a spórolásra írom.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Bekaphatod.Na, a Vidinel olvastak a forumot, Kovacsnak mennie kellett.Köszönjük.Kaptunk tőle 3 évnyi előnyt 😀
Stez
Vasasnál két kézzel kapnak majd utána 😀
Kenny
De sajnos ül a poén. 😊
több mint 4 éve
Ja csak ez pénznyelő. Azért lesz ott elég éhes torok amit be kell majd tömni.Én ki jártam nb2be is csomoszor (nemcsak az első meccsre másodosztályban a hangulat kedvéért), és valóban örülök ha bl csoportkört de helyen tudom kezelni. Azt is h ez egy legvar ami Orbán veresége esetén osszeroskad majd ( simán kitiltják majd a magyar csapatok nagy részét miután nem tudjak fizetni a béreket) és akkor majd orosz pali meg Kubatov is nyilatkozhat bmit.Orbán eléggé deep statet épít ki ahhoz, hogy én ne ezt a forgatókönyvet lássam egy kormányváltás esetére. 2-4 évet meg kibekkelnek, legfeljebb addig beszáll támogatónak az MTA ELKH, vagy az MCC.
csebi
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Vótmá?

több mint 4 éve
Én ki jártam nb2be is csomoszor (nemcsak az első meccsre másodosztályban a hangulat kedvéért), és valóban örülök ha bl csoportkört de helyen tudom kezelni. Azt is h ez egy legvar ami Orbán veresége esetén osszeroskad majd ( simán kitiltják majd a magyar csapatok nagy részét miután nem tudjak fizetni a béreket) és akkor majd orosz pali meg Kubatov is nyilatkozhat bmit.Orbán eléggé deep statet épít ki ahhoz, hogy én ne ezt a forgatókönyvet lássam egy kormányváltás esetére. 2-4 évet meg kibekkelnek, legfeljebb addig beszáll támogatónak az MTA ELKH, vagy az MCC.
csebi
több mint 4 éve
Lónak a fasza, megy vissza a lilákhoz 😂Na, a Vidinel olvastak a forumot, Kovacsnak mennie kellett.Köszönjük.Kaptunk tőle 3 évnyi előnyt 😀
Stez
Kenny

több mint 4 éve
Nem is az h pejoratív hanem az h nem igaz. itt is jó párszor, sztem neked is válaszul leírtam h én jobban szerettem azt mikor nem ez ment, nem bl volt de magyarokra alapozott csapat.nyilván nem pejoratív értelemben írtam rólad, hanem mint a fradi itteni szurkolójáról. akkor cseréljünk ki valaki másra (Kenny-re 😛)Amúgy jó h engem említettel éppen miközben nem egyszer leírtam h szívesebben neznek egy olyan Fradit ahol a játékosok nagy része magyar és a jelentős része saját utánpótlás.petey hol vagy?itt, elmentünk jópár napra házassági évfordulóra, az jobban lekötött, mint a meccs 😉
#JC6
ha a véleményemre vagy kíváncsi:
visszanézve igazából nem is dühít fel ez az egész már, ha nyer a Vidi ha kikap. tőlem beszánthatják a Vidit is akár, mert a gyomrom fordul fel ettől az egész közegtől, oligarchástól, pogácsagyuristól, molostól ésatöbbi. Inkább nézném őket saját fiatalokkal még ha 8-9 helyen is lennének.
fehérváron szeretik a focit, a Vidit mégis mit gondoltok, miért nincs itt sosem min. 8000 ember? mert ugyanúgy beleszarik mindenki ebbe a pénztemetőbe amíg Orbán hobbija ez.
én járok jégkorongra is, és örömmel fizetem ki a borsos bérlet díjat, pedig egy istállónak csúfolt raktárcsarnokban játszik a Volán, mindig telt háznál, és olyan hangulat van beszarsz. persze ide is ígértek multifunkciós csarnokot meg minden, végülis a válogatott gerince van itt, és saját neveléssel van tele a csapat. mi lett belőle? lófasz, bezzeg a Vidibe meg ontják a zsét, elég erős a kontraszt. Vagy kosárlabda, szintén, többszörös bajnok, MK győztes. ide is volt csarnok ígéret, semmi.
nem is foglalkozom nagyon miért estek ki ilyen csúfosan. Kovács Zoli. tavaly nem igazolt védőt pedig Vinícius/Roli elment. kaptuk is a gólokat. most hozta Heistert meg Lüftnert, ellenben komoly csatárt, középpályást nem. kb. 3. éve látom ugyanazt a szürke focit. Szabicsban még bízom, de amíg nem raknak alá olyanokat akiket ő akar addig marad ez. szóval megint ott vagyok, hogy minek? ezért?
fradit sem tudom bezzegpéldának hozni, mert ott is kurva sok pénzt égetnek el egy BL csoportkörért, közben nekem fáj, hogy mutatóban nincs értelmes magyar mag. persze tudom csebiéknek inkább ez a prioritás, hogy legyen BL.
szóval nyugodtan vihogjatok a kiesés miatt, kurva mindegy, nem lesz következmény amíg egy dagadt idegbeteg önti közvetetten a pénzt a hobbijába. kuss van korményoldalon is erről, aztán ha a puskás meg fradi továbbmegy, jön egy hozsannázó cikk, hogy lám ezért kellenek a stadionok. 😀
szóval itt vagyok, de tök indifferens mi lesz itt. lányom a Vidiben focizik és ha kap jegyet kimegyek vele, de mintha a fogam húznák....szomorú, de ez van.
petey
Én ki jártam nb2be is csomoszor (nemcsak az első meccsre másodosztályban a hangulat kedvéért), és valóban örülök ha bl csoportkört de helyen tudom kezelni. Azt is h ez egy legvar ami Orbán veresége esetén osszeroskad majd ( simán kitiltják majd a magyar csapatok nagy részét miután nem tudjak fizetni a béreket) és akkor majd orosz pali meg Kubatov is nyilatkozhat bmit.
De mindegy, menjen csak a puffogtatás …
csebi
😀
szkúzi ha így jött le.
petey
Lassan csak Dibusz marad magyar játékos a kezdoben, lehet ezért nem is adjuk el h legyen egy díszmagyar …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Úgy fest, az Arsenal leigazolta Ben White, Brightoni védõt 50 millió fontért.Homegrown, jó játékos, Brighton sokat baszakodott vele nem véletlen lett ennyi. Szerintem jó lesz 😊
ulpianus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
nyilván nem pejoratív értelemben írtam rólad, hanem mint a fradi itteni szurkolójáról. akkor cseréljünk ki valaki másra (Kenny-re 😛)Amúgy jó h engem említettel éppen miközben nem egyszer leírtam h szívesebben neznek egy olyan Fradit ahol a játékosok nagy része magyar és a jelentős része saját utánpótlás.petey hol vagy?itt, elmentünk jópár napra házassági évfordulóra, az jobban lekötött, mint a meccs 😉
#JC6
ha a véleményemre vagy kíváncsi:
visszanézve igazából nem is dühít fel ez az egész már, ha nyer a Vidi ha kikap. tőlem beszánthatják a Vidit is akár, mert a gyomrom fordul fel ettől az egész közegtől, oligarchástól, pogácsagyuristól, molostól ésatöbbi. Inkább nézném őket saját fiatalokkal még ha 8-9 helyen is lennének.
fehérváron szeretik a focit, a Vidit mégis mit gondoltok, miért nincs itt sosem min. 8000 ember? mert ugyanúgy beleszarik mindenki ebbe a pénztemetőbe amíg Orbán hobbija ez.
én járok jégkorongra is, és örömmel fizetem ki a borsos bérlet díjat, pedig egy istállónak csúfolt raktárcsarnokban játszik a Volán, mindig telt háznál, és olyan hangulat van beszarsz. persze ide is ígértek multifunkciós csarnokot meg minden, végülis a válogatott gerince van itt, és saját neveléssel van tele a csapat. mi lett belőle? lófasz, bezzeg a Vidibe meg ontják a zsét, elég erős a kontraszt. Vagy kosárlabda, szintén, többszörös bajnok, MK győztes. ide is volt csarnok ígéret, semmi.
nem is foglalkozom nagyon miért estek ki ilyen csúfosan. Kovács Zoli. tavaly nem igazolt védőt pedig Vinícius/Roli elment. kaptuk is a gólokat. most hozta Heistert meg Lüftnert, ellenben komoly csatárt, középpályást nem. kb. 3. éve látom ugyanazt a szürke focit. Szabicsban még bízom, de amíg nem raknak alá olyanokat akiket ő akar addig marad ez. szóval megint ott vagyok, hogy minek? ezért?
fradit sem tudom bezzegpéldának hozni, mert ott is kurva sok pénzt égetnek el egy BL csoportkörért, közben nekem fáj, hogy mutatóban nincs értelmes magyar mag. persze tudom csebiéknek inkább ez a prioritás, hogy legyen BL.
szóval nyugodtan vihogjatok a kiesés miatt, kurva mindegy, nem lesz következmény amíg egy dagadt idegbeteg önti közvetetten a pénzt a hobbijába. kuss van korményoldalon is erről, aztán ha a puskás meg fradi továbbmegy, jön egy hozsannázó cikk, hogy lám ezért kellenek a stadionok. 😀
szóval itt vagyok, de tök indifferens mi lesz itt. lányom a Vidiben focizik és ha kap jegyet kimegyek vele, de mintha a fogam húznák....szomorú, de ez van.
petey
Én ki jártam nb2be is csomoszor (nemcsak az első meccsre másodosztályban a hangulat kedvéért), és valóban örülök ha bl csoportkört de helyen tudom kezelni. Azt is h ez egy legvar ami Orbán veresége esetén osszeroskad majd ( simán kitiltják majd a magyar csapatok nagy részét miután nem tudjak fizetni a béreket) és akkor majd orosz pali meg Kubatov is nyilatkozhat bmit.
De mindegy, menjen csak a puffogtatás …
csebi
😀
szkúzi ha így jött le.
Szerkesztette: petey
több mint 4 éve
Hab a tortara. (:Na, a Vidinel olvastak a forumot, Kovacsnak mennie kellett.Köszönjük.Kaptunk tőle 3 évnyi előnyt 😀
Stez
Kenny